vesna_b
|
ninasiki - to je pri nas drugi test. na prvem ti vzame kri preden spiješ in pa čez eno uro, in če si kritičen, greš na dolgi test. vsaj v NM. tadrugi test pa je v bolnišnici na oddelku za sladkorne bolnike, vzamejo ti kri, potem spiješ vodo, in ti čez 1 uro, pa še čez eno in še čez eno vzamejo kri. vmes sediš in čakaš, ker jest in pit vmes ne smeš, hodit pa tud ne. so mi pa vzeli vsakič iz druge roke. jaz sem prvič to mela, ker sem bila neučakana in sem šla notri namesto po eni uri dobrih 5 minut prej (oz je sestra rekla, naj kar grem), in sem bila na meji. sedaj bom res polno uro sedela v čakalnici, preden me bodo špiknili. sneguljčica - ja, za ta test moraš biti tešča. sicer mi ni noben reku da 12 ur, tako da bom normalno povečerjala, pa tud sadja mal še potem pojedla, zjutraj pa res ne bom ničesar, niti vode. cowgirl - pazi se, bejba. boga. upam, da se boš čimprej počutila boljše... je pa itak tako, da doma je takoj boljše, če ne zaradi drugega, že zaradi ambienta in družbe najljubših... absolventka - jaz bi na tvojem mestu res raje šla čisto tešč (saj imaš zjutraj, a ne?), ker ti res ne privoščim tadolgega testa v primeru lažnih rezultatov... in ja, v NM dajejo večino, oz meni je moja G rekla, da na test da vse, ki so stare nad 26 let, ne glede na težo in vse... hijenca - angel care - prvič nisem imela, pa tudi sedaj ga ne bom imela. ne vem, imel ga je svak, pa mi ni bilo všeč, ker je kar nekaj piskalo, in se tamali sploh ni mogel naspat. pa se je premaknil, pa eno, pa drugo, tako da so ga kar kmalu ugasnili. naša se je pa itak premetavala in se še... edino kar si bom nabavila je to, da bom vzela ta baby sitter, dvosmerni - da lahko tudi ti govoriš in otroka pomiriš, pa mal močnejši so ponavadi... drugače pa sem jaz ta vikend spet malo čistila, pregledala in zamenjala nekaj cotk pri tamali - se je na hitr kar potegnila oz zrastla, pa par strojev oprala, med drugim tudi en kup dekic in dek (dekic imamo še od tamale toliko, da ne kupim niti ene sedaj. pa itak bom še kako dobila... ) no, v soboto smo s tamalo nabirale regrad, včeraj po kosilu pa smo šli ven, na sprehod in potem na kakav, pa domov, ker je tamala utrujena malo še skakala po kavču, jaz sem likala (in vse zlikala ), moj je tamali še večerjo naredil, potem smo se pa umile in je zaspala v sekundi joj, klaraklara - jaz bi tuuuuud, cotke pregledala. ma bom počakala, da bom od tamale pulije ven zmetala, takrat bom pa tud za najino štručko začela pripravljat. moram samo ven pobrat vse nevtralne cotke in jih preprat. potem bom pa naprej brskala, če bo punčka. drugače jih dam naprej. bobica - tudi midva sva prvič začela kar kmalu nabavljat. saj drugače ravno kapituliraš... vidiš, to mi sedaj manjka, ker že vse imava
|