vesna_b
|
- rockstar - sicer pole za obračun lahko oddaš do 60 dni prej, torej konec marca, ko boš še zaposlena. in tu bodo vpisane vse plače. sam ne vem, pa kako je s tem, ker ne boš zaposlena na dan nastopa porodniške. pojdi na socialno, na zavod za zaposlovanje, pa vprašaj. pa tudi vprašaj G, do kdaj bi ti lahko vlekel bolniško. dopust pa lahko koristiš samo do konca pogodbe, ne pa več po preteku le te. (je drugače za upokojitev) če pa ti pripada nadomestilo iz zavoda, pa se mi zdi, da je itak isto- ker ti teče delovna doba takrat, in da bi se ti ta znesek vpisal v obrazce za porodniško, sam saj ti pravim, ti lahko oddaš konec marca, pa kar daj, ker imaš plačo večjo... no, edin ne vem, če se to šteje namesto zaposlitve na dan nastopa. (joj, sej zakomplicirala ) ampak, ninasiki - saj na zavodu so zato, da ti povejo... jaz še kadarkloli sem kaj rabila, sem klicala, pa so mi vse razložil. pa sem klicala npr za potrebe podjetja. tud to so mi svetovali, kako lahko damo 2 delavki z odpravnino na zavod za pol leta, ker sta odšli potem v pokoj, ker če jih ne bi dali, jih potem ne bi mogli več dat (varstvo starejših delavcev) - torej so delali v svojo škodo... rakica - saj testi so bolj ali manj enaki, samo mal različno smo dobile navodila. no, pa sta krajši in daljši test in pri nas vse najprej delamo krajšega, ko te špikne sam 2*. pri nas res dajejo večino. ok, saj ne da uživam v špikanju, sam naj pogledajo. bolje videti, če je kaj, kot pa da potem na koncu ugotovijo.
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 19.1.2011 7:32:50 >
|