rockstar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b rockstar - a ti si pa kar sama? uf, nič ti ne privoščim. pa saj ok, ne da ne bi mogla sama, sam jaz bi tako pogrešala crkljanje in atijeve dotike trebuščka. ok, sem smotana, vem. že tako ti je hudo, pa še jaz stopnjujem... bom nehala. upam, da tvoj čimprej pride domov k tebi Če bo vse posreči, pride naslednji teden za 3 dni domov, da se pocartamo, pol pa ga ni do aprila... Ni glih lušn, še sreča da mi v službi ful čas mine, če bi bla pa doma bi pa skos sam o tem študirala... Danes ponoči sem imela tako čudovite sanje in še sanjalo se mi je tako v živo...imela sva punčko in vsem sem govorila, kako je lepa, da je čist mamici podobna Mala je bila tak lušna, pa črne laseke je imela in potem sem še sanjala, da jo dojim, ampak vse tako v živo, kot da je res. In seveda sem potem zjutraj vsem tako veselo razlagala, kaj sem sanjala. Popoldan sem imela morfologijo. Vse je vredu, vsem sem vidla...in pol G reče no tule je pa splovilo, je punčka. Pa sem jo začudeno pogledala in mi reče, joj a niste hotel vedet. Pa sem se sam nasmejala in rekla, sam upam, da ji ne bo kaj med nogicam zrasl, ker pol bo pa fantek v roza oblečen je pa naša bejba težka 495 g in je prava migica. Tak da imava in sva oba Naslednji pregled imam 10.2.
|