vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30 Škoda, jaz pa ne morem pred aprilom, drugače bi se vama še jaz pridružila. pa res škoda - bi se mal spoznale. ma jaz bom aprila že ko nasedli kit in na tistih stolih ne bom zdržala. grem raje prej. ker vem, kaka sem bila prvič, sedaj pa isto full spredaj nosim. in super za pas, da ti pomaga. ninasiki - a dej nehi, tud na majčkah je že? hudo, kam še pridemo... se pa strinjam, da je zelo lep pogled na atija, kako v porodni drži svoje dete in razneženo gleda. jaz sem kar vzela telefon iz omarice (sem ga mela pri sebi, da sem mojega poklicala, pa je bil potem telefon v bližini postelje), pa ju slikala... knjige... jaz nimam časa brat ničesar. prvič sem bila naročena samo na revijo moj malček, za čas nosečnosti in porodniške, knjige pa nisem nobene prebrala , pa tud sedaj ne bom. kokapoka - pocajtaj se. boga coris - vi mate pa dolga predavanja... no, men so čist všeč v skrajšani obliki, kot so pri nas. . oblačenje tudi prvič nisem imela, pa smo vseen pregural, tako da bomo tud sedaj, sploh ko imamo isti letni čas, ko prvič... absolventka - jaz imam seznam za predavanja že doma,bom pogledala, pa ti javim - in se dogovorimo, ali februarja ali marca. bi pa jaz hodila v porodnišnico, ker je mal krajše... prvič sem tudi... sem pa danes srečala na morfologiji dve nosečki, ena ima rok 23.5., ena pa 24.5. jaz pa 25.5. luskica - porodniško začneš točno4 tedne pred PDP-jem bambika - čestitke, teta-zanimivo ime majo . a gledajo privatno kliniko? al nekak tako? tam majo Mayo še par podrobnosti - kile - kmalu bi me kap, sem pristala na +6 ampak ok, tudi ni neke sile. po merah je najino dete malce nad "starostjo", ampak tako minimalno, da nismo spreminjali datuma. naslednjič me čaka cukr test. bleeeeek. naslednji pregled je 10.2.2011 je že obrnjen/a z glavo navzdol, ruka pa me direkt v mehur, in to občasno tako, da mi skoraj uide oz moram kar takoj šibat na wc. zato sedaj hodim zelo pogosto lulat, da nimam nikoli čisto polnega mehurja. evo, zaenkrat to.
|