Klaraklara30
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl V LJ mož nujno potrebuje potrdilo. Drugače ga ne spustijo zraven, ker so baje že imeli probleme ... moram pa se še pozanimat kje je lahko mož zraven, če je carski rez. prejšnjič sem bila v celju, pa niso pustili, da bi bil zraven. Hej, bom pa hodila na pilates za nosečke v društvo Sonček (LJ). gre katera z mano migat in čvekat? Coris: kako je s tabo? a že lahko kaj bolj migaš? mislim, da nikjer pri nas. Pri meni je moj čakal v čakalnici, ko pa se je rodil, pa so ga sestre poiskale in ga je lahko prišel takoj pogledat. V operacijski, pa sem mogla bit sama. To je za MB. Jaz pa eno poznam, ki je imela partnerja zraven pri carskem rezu in to prav v celjski porodnišnici. Je pa imela samo lokalno anastezijo in je bila pri zavesti. Morda je razlika, če imaš splošno anastezijo in da takrat ne sme biti zraven. Sem pa 100%, da je bil zraven, ker je tudi slikal in snemal in ne vem, kaj še vse. slike bušija Jaz se pa do sedaj nisem še sploh slikala . V prvi nosečnosti sem malo več temu namenila, zdej pa sploh ne najdem časa za to. Pa še ko mojemu rečem, če me bo slikal, reče, da bo, ampak potem samo pri besedah ostane. Grrrrr! Zdej je pa že zadnji čas, da se malo poslikam, kajne? Sneguljcica Jaz berem eno knjigo o poteku nosečnosti po tednih in mi je ful fajn. Sicer sem jo že prvič brala, ampak mi je vseeno fajn. Notri so tudi najpogostejša vprašanja in problemi, ki jih imajo nosečnice in se mi zdi, da me zdej v drugo tudi druge stvari zanimajo, čisto drugače kot prvič. Je pa angleška What to expect when you are expecting. Si pa želim prebrati knjigo, ki jo omenjaš (Modrost rojevanja) in upam, da mi uspe, ko bom na porodniški. Prej tako dvomim, da mi bo. Sicer nimam nekih svojih želja o poteku poroda, ker mi je bilo prvič čist super, ko sem se prepustila babici in ostalemu osebju. Če bo tudi sedaj tako, bo super. nosečniški pas Sem par dni nazaj omenjala, da me ful boli trebuh in križ od dvigovanja in nošenja mojega sineka in sem si nabavila tak pas, ki daje trebuhu oporo. Res pomaga! Križ me sicer še malo boli, trebuh pa ne več! Se veliko boljše počutim in tudi priporočam, če ima katera podobne težave. Še link vam dam, do boste vedele, o čem govorim. http://soncek.si/si/lavie-nosecniski-pas-i17377.shtml
|