cacaca
|
oj ima že od prej enega...ne bolj me je to prizadelo oz užalostilo....ker za moje težave je vedela, jaz za njene od včeraj nisem vedela....mah včeraj nisem hotela pogrevati, bom ji pa omenila, da mi je pač hudo, ker je tako sprejela kot je, ker sama sem bila včeraj kar malo šokirana in je šok prišel šele za mano.... fluf vem o čem govoriš.... in ja tudi jaz rabim nekoga poleg svojega in sestre....in tud jaz rabim en fejst babji čvek na vsake toliko časa...moški saj nas razumejo, skušajo razumeti, samo drugačen pogovor je med puncami :)..... pri vas tudi dežuje....dons je en tak čuden dan...imam občutek da bom še tečna :) pa ena je spraševala o kosilu....jaz bi makarone, pridem tud k vam na kosilo :P.... lep pozdrav anonimna :) IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen iz kroga prijateljev sem kar dosti ljudi črtala, ker sem spoznala, da je samo ljubosumje, tekmovalnost in nerganje....tega pa ne rabim, ker nisem človek, da bi se primerjala z drugimi...tudi včeraj, ko sva se dobile s prijateljico na kavi, mi je priznala, da je bila na mojo nosečnost ljubosumna in da je presrečna ker je sama tudi noseča-kakšna prijateljica je potem to....ta tempo življenja nas bo čisto uničil.... sem zelo vesela, da smo se dobile same super punce...tukaj se dobro počutim..... mislim, da nas je precej na istem. mislim, ajd, res se nam spremeni življenje, ampak me ostajamo iste, z otrokom ali brez, s partnerjem, ali brez... in ja, ta nevoščljivost je prav grozna. in ej, tole je pa mal šokantno, a je potem zanosila samo zato, ker si ti noseča? čeprav ajd, vem, da ni lahko, ampak... imam prijateljico, saj sem vam že govorila, se mi zdi, ki je 13 let hodila na umetno, žnjk-krat splavila, rodila in po enem tednu izgubila hčer... kako težko sem ji povedala... ampak... je bila full vesela zame, resnično, in hkrati je potem, ko sta obupala nad umetno oploditvijo, naravno zanosila (pri njima je bil problem pri obeh - ona je težje sprejela zarodek, on je imel slabša semenčeca), in ima punčko, mal starejšo od moje. sicer je tudi "malo" starejša od mene, sam res, mene leta ne motijo. in kljub temu, da je moj res fajn, še zmeri RABIM tud babji čvek. in lahko rečem, da jih je par, za katere lahko rečem, da so pravi prijatelji-ce, pa še par kolegov/kolegic in to je to. no, ostale delim na znance in dobre znance... ker pismo no, mal pa tud moram kdaj čez mojga pojambrat za vas imam posebno skupino, virtualni prijateljice, ker smo se res lepo ujele.
|