|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
24.12.2010 11:03:37   
Anonimen
dober dan punce :)

rakica2007 kot so ti punce napisale...ne splača se zaradi drugih biti slabe volje, glavno da si z možem stojita ob strani...to je najbolj važno....
imam pa zadnje čase nek čuden občutek, kot tesnobo....že pred mojimi težavami sem spoznala, da nimam nikogar ki bi ga lahko poklicala ob 2 zjutraj in bi me vsaj malo nasmejal, zanesem se lahko samo na svojega, na sestro in najbolj nase...kam smo prišli, žalostno....iz kroga prijateljev sem kar dosti ljudi črtala, ker sem spoznala, da je samo ljubosumje, tekmovalnost in nerganje....tega pa ne rabim, ker nisem človek, da bi se primerjala z drugimi...tudi včeraj, ko sva se dobile s prijateljico na kavi, mi je priznala, da je bila na mojo nosečnost ljubosumna in da je presrečna ker je sama tudi noseča-kakšna prijateljica je potem to....ta tempo življenja nas bo čisto uničil....
sem zelo vesela, da smo se dobile same super punce...tukaj se dobro počutim.....

jaz pa komaj čakam morfologijo in še bolj brcike...sem tko neučakana....

pa vidim da vse lepo pečete, meni se pa letos čisto nič ne da..samo na kavču bi ležala z deko in kakavom....

fluf ne se kregat v brezveze hehehhe...se ne splača....

lepe praznike in uživajte se naprej

anonimnauser posted image

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
24.12.2010 11:18:07   
fluf
haha... vem da se ne splača, samo obupna sem danes user posted image

kar se pa tiče prijateljev... hb je moj možek tudi super prijatelj, od prijateljic je le ena tista prava, ampak se ji jaz malo "izogibam", ker ji nočem svoje nosečnosti metati pod nos. Vem kako je bilo meni hudo, ko je bila katera nosečka, jaz pa 2,5 leti truda... sicer punca ve, da je za nama veliko truda ampak vseeno ji ne privoščim tistega občutka. Ne ljubosumje, samo... ne vem tiste, ki ste se dlje trudile vrjetno veste o čem govorim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
24.12.2010 11:36:20   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

iz kroga prijateljev sem kar dosti ljudi črtala, ker sem spoznala, da je samo ljubosumje, tekmovalnost in nerganje....tega pa ne rabim, ker nisem človek, da bi se primerjala z drugimi...tudi včeraj, ko sva se dobile s prijateljico na kavi, mi je priznala, da je bila na mojo nosečnost ljubosumna in da je presrečna ker je sama tudi noseča-kakšna prijateljica je potem to....ta tempo življenja nas bo čisto uničil....
sem zelo vesela, da smo se dobile same super punce...tukaj se dobro počutim.....

mislim, da nas je precej na istem. mislim, ajd, res se nam spremeni življenje, ampak me ostajamo iste, z otrokom ali brez, s partnerjem, ali brez... in ja, ta nevoščljivost je prav grozna.
in ej, tole je pa mal šokantno, a je potem zanosila samo zato, ker si ti noseča? user posted image

čeprav ajd, vem, da ni lahko, ampak... imam prijateljico, saj sem vam že govorila, se mi zdi, ki je 13 let hodila na umetno, žnjk-krat splavila, rodila in po enem tednu izgubila hčer... kako težko sem ji povedala... ampak... je bila full vesela zame, resnično, in hkrati je potem, ko sta obupala nad umetno oploditvijo, naravno zanosila (pri njima je bil problem pri obeh - ona je težje sprejela zarodek, on je imel slabša semenčeca), in ima punčko, mal starejšo od moje. sicer je tudi "malo" starejša od mene, sam res, mene leta ne motijo.

in kljub temu, da je moj res fajn, še zmeri RABIM tud babji čvek. in lahko rečem, da jih je par, za katere lahko rečem, da so pravi prijatelji-ce, pa še par kolegov/kolegic in to je to. no, ostale delim na znance in dobre znance...
ker pismo no, mal pa tud moram kdaj čez mojga pojambrat user posted image

za vas imam posebno skupino, virtualni prijateljice, ker smo se res lepo ujele.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
24.12.2010 11:43:27   
cacaca
oj

ima že od prej enega...ne bolj me je to prizadelo oz užalostilo....ker za moje težave je vedela, jaz za njene od včeraj nisem vedela....mah včeraj nisem hotela pogrevati, bom ji pa omenila, da mi je pač hudo, ker je tako sprejela kot je, ker sama sem bila včeraj kar malo šokirana in je šok prišel šele za mano....
fluf vem o čem govoriš....

in ja tudi jaz rabim nekoga poleg svojega in sestre....in tud jaz rabim en fejst babji čvek na vsake toliko časa...moški saj nas razumejo, skušajo razumeti, samo drugačen pogovor je med puncami :).....

pri vas tudi dežuje....dons je en tak čuden dan...imam občutek da bom še tečna :)

pa ena je spraševala o kosilu....jaz bi makarone, pridem tud k vam na kosilo :P....

lep pozdrav

anonimna :)

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

iz kroga prijateljev sem kar dosti ljudi črtala, ker sem spoznala, da je samo ljubosumje, tekmovalnost in nerganje....tega pa ne rabim, ker nisem človek, da bi se primerjala z drugimi...tudi včeraj, ko sva se dobile s prijateljico na kavi, mi je priznala, da je bila na mojo nosečnost ljubosumna in da je presrečna ker je sama tudi noseča-kakšna prijateljica je potem to....ta tempo življenja nas bo čisto uničil....

mislim, da nas je precej na istem. mislim, ajd, res se nam spremeni življenje, ampak me ostajamo iste, z otrokom ali brez, s partnerjem, ali brez... in ja, ta nevoščljivost je prav grozna.
in ej, tole je pa mal šokantno, a je potem zanosila samo zato, ker si ti noseča? user posted image

čeprav ajd, vem, da ni lahko, ampak... imam prijateljico, saj sem vam že govorila, se mi zdi, ki je 13 let hodila na umetno, žnjk-krat splavila, rodila in po enem tednu izgubila hčer... kako težko sem ji povedala... ampak... je bila full vesela zame, resnično, in hkrati je potem, ko sta obupala nad umetno oploditvijo, naravno zanosila (pri njima je bil problem pri obeh - ona je težje sprejela zarodek, on je imel slabša semenčeca), in ima punčko, mal starejšo od moje. sicer je tudi "malo" starejša od mene, sam res, mene leta ne motijo.

in kljub temu, da je moj res fajn, še zmeri RABIM tud babji čvek. in lahko rečem, da jih je par, za katere lahko rečem, da so pravi prijatelji-ce, pa še par kolegov/kolegic in to je to. no, ostale delim na znance in dobre znance...
ker pismo no, mal pa tud moram kdaj čez mojga pojambrat user posted image

za vas imam posebno skupino, virtualni prijateljice, ker smo se res lepo ujele.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
24.12.2010 11:44:45   
fluf
vesna_b ja no takim včasih težje poveš... je pa tko, da kar nekaj prijateljic je dobilo pri meni -, ko so začele jamrat, da kako so one nesrečne v ljubzeni... pa vem, da včasih ni lahko, ampak 24ur na dan se mi pa njenega nerganja ne zna poslušati. pa je bila super prijateljica, sedaj se jo malo "izogibam"...

sicer pa imam par kolegic za babji čvek, ampak tista prava je pa samo ena... pogrešam še kakšno več. je pa tako, da smo šle po SŠ vsaka v svojo dejavnost, sedaj ko smo končale študij, pa iščemo službe ali pa smo prve službe dobile... se pa naše poti zopet začenjajo prepletati, tako da mislim, da se bo nekaj srednješolskih prijateljskih vezi obnovilo....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
24.12.2010 12:16:41   
Njeli
Obisk prijatelja, ki ga že nekaj let niste videli, družina zbrana ob smrečici ali otroško veselje ob sneženju, je gotovo praznično darilo, ki ga ne more prekositi noben še tako lepo zavit in bogat darilni paket. Stisnite roko "hudobni" sosedi, povabite na božičkovo večerjo osamljeno prijateljico in v mrzličnem nakupovanju daril ne pozabite na človeško toplino! LEP BOŽIČ VSEM!!!!

user posted image

< Sporočilo je popravil Njeli -- 24.12.2010 12:27:39 >

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
24.12.2010 16:14:26   
zvezdica1980
No tako meni je Božiček prinesel najlepše darilo. Na morfologiji je bilo vse ok in v mojem trebuščku raste user posted image .

Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti!
naj v miru sreča nežno vas objame.

Lep večer vam želim drage majčice 2011 in pobožajte svoje bušije!!!!

Dreams are there to show you the way. Close your eyes and find out what they are trying to say. Love is just a second away. Make that magic rule, let the miracle stay...

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
24.12.2010 16:37:46   
coris
zvezdica 1980user posted image user posted image user posted image  bravo za dobro morfologijo in dvakrat bravo za fantička user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
24.12.2010 17:33:32   
zaspana zvezdica
Lepe praznike vsem!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   RE: Re:Majčice 2011
24.12.2010 17:36:48   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Mojcha

Ninasiki: user posted image  ja, sej so mi vsi govoril, da sm trešena user posted image  resno sem začela razmišlat, da dejansko sem.. No po dobrih 10 dneh, sem ''strokovno'' - kolkr si pač lahka ko si prvič noseč...user posted image  ocenila, da očitno niso prebavne motnje, kr ko se je bockanje začel je blo na istem mestu - drug dan spet al pa se prestavl za par cm (pri prebavnih je kr mal drugač -bolj 'razporejeno') pa s časoma (v teh 10' dneh) je postalo močnejše. Naj pa omenim, da ni bilo redno. Včasih po par dni nič...  No - včeraj sem mojga natrucala, da mi, ko sma tw gledla roko skos gor drži, pa je začutu user posted image  Ne vem - sej se mogoče motim, sam bi mi blo čudn, da bi mela take prebavne... Sicer bom pa kmalu vidla, ko naj bi se konkretneje začelo... Trebuh se mi čink pozna, kot da sm 2meseca.

ne sej pol bo to sam sej pravm fuuuull si hitro čutila ker jst sm druga runda pa še kr nč no kako brco že ampak ni pa to zdej vsak dan so dnevni razmiki lej če je pol pa jeeeej ker je to fenomenalen občutek tko da sorry če sm te kej narobe sklepala

hillmagic ne sej ne rečm da so pa to točni izračuni sej sm napisala okoli vem pa da so izjeme in to ornk recimo že za ugotovitev nosečnosti je ena od moje kolegice zvedla k je blo že v drugi tretini če ni blo še kasneje ker normalno je mela menzes in nič znakou pol ji je pa njen reku da se je mal zredila da če ni noseča se je pohecu tko mal je pa reva šla test delat in res pol k je mela pa pregled jo je pa skor kap tko da jst ne trdim da raziskave drživo sam sej sm napisala jst povem naglas svoje mnenje ampak ne v slabem namenu je pa slabost to ker kle lahko čist drugač prebereš kokr pa jst ali kira kol druga napiše tko da se iskrice hitro vnamejo tko da punce jst dam zmer smailije zravn to pomeni samo mišlenje on ne obtožba da ne bo kira kej narobe sklepala

punce mi imamo pa pokvarjen božič no ja ne neki full sej bo sam je pa naš pikec mali fasu bronhiolitis in je čist bogi nič ne je sej pije full sam men se pa srce trga k ga gledam ker nima nobene energije in to mu ni podobno ker je full energičen otrok tko da sm kr mal žalostna user posted image skos je neki pa še oba ušeska sta uneta res bi ga najraj v takih situacijah k v vato dala sam k z tem bo pa še slabi

rakica2007 nevem zakaj se gre ampak ti iz srca želim da se vse porihta tko k se mora

šibam kuhat nazaj

VESEU BOŽIČ VAM ŽELIM IN LEPO PRAZNUJTE

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Mojcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
24.12.2010 19:36:50   
mami 27
Rakica2007, najprej enuser posted image , kar se tiče stanovanj, midva sva bila v najemu že preden sem 1 zanosila. Ko se izvedeli, so naju "na lepo" odslovili, tako da sva na vrat na nos iskala novo. Tko da tu kjer sva sedaj, sva z muuuuuko dobila, pa dolgih iskanjih, ker ljudje resnično neradi jemljejo družine, to pa zato ker so po zakonu zaščitene, in tut če ne plačujejo/mo nas vem ne morejo vržt. To je to, zato se folk potem boji. Koliko klicev sem jaz naredila, ko smo iskali stanovanje... "aaaaaaaaa, imate malegaotroka, potem pa žal"... mislim država nas pa tut kej več ne ščiti. Lahko bi šla kr pod most živet!!!

Drugače pa danes sem z morfologije, imamo punčko!!!! Pa takoooooooo smo si jo želeli, zdej bomo imeli pa parček! Sem tko vesela, da sem že mogla eno roza pižamco kupit, pa body user posted image

< Sporočilo je popravil mami 27 -- 24.12.2010 19:37:09 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
24.12.2010 21:57:47   
absolventka2

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

punce... toliko vprašanj se mi poraja po glavi...
ah, bom kar začela...

- ali je katera dobila stanovanje po javnem razpisu MOL oz. stanovanjskega sklada?
kako prijava poteka?
- ali ti morajo starši pisno potrditi, da si do sedaj stanoval pri njih, ali je dovolj potrdilo iz občine o začasnem prebivališču?
- ali se je katera prijavila na 14. razpis (od 18.12.2010-31.01.2011)?
- ali je sploh kakšna varianta, da nekdo vzame družino z majhnim otrokom v najem? Kolikor vem, se tega vsi izogibajo, saj so družine zakonsko zaščitene user posted image  je katera v najemu?

vedno bolj razmišljam v tej smeri... in JA verjetno se bomo prijavili na zdajšnji razpis...

Mi smo v neprofitnem stanovanju in ni res da so cene ubitačne saj mi plačujemo za enosobno in pol 110 eur. Vse je pa odvisno od občine v kateri stanuješ saj ima vsaka občina različno. Jaz ti predlagam da se prijaviš čim prej saj ne veš kdaj prideš na vrsto in ko dobiš če ti ne odgovarja lahko še vedno odpoveš. Poiskusit ni greh. Želim ti velik sreče in upam da se čim prej uredi...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
24.12.2010 22:10:15   
absolventka2

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica1980

No tako meni je Božiček prinesel najlepše darilo. Na morfologiji je bilo vse ok in v mojem trebuščku raste user posted image .

Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti!
naj v miru sreča nežno vas objame.

Lep večer vam želim drage majčice 2011 in pobožajte svoje bušije!!!!

Čestitke za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
24.12.2010 22:42:36   
fluf
punce... jest sm čist preč... user posted image tole je najbolj neumen božič do sedaj... slabe vole sem, zjokala sem se že 2x, rada bi šla spat pa ne morm...

najprej sem se zjokala zaradi darila, saj mi je božiček prinesel nekaj kar sem si želela, pa je bilo predrago, uglavnem vesela... noro. hkrati pa jezna na moža, ker imava toliko drugih stroškov, pa ga je sral.

pa pri tašči je blo ful fino, ful ne bi šla še domov... zdej pa... čakam, da se moj z vsemi prijatelji spravi k polnočnici... in po pravici... saj so najini prijetelji super, ampak po tem decembrau bi bila malo sama z možekom, vsi nekaj kašljajo in smrkajo (norim, da kaj hodijo taki na obisk)... punce... dejansko bi se zaprla nekam in mela MIR, šla na masažo... ajej... sory k vam jamram, ampak tole je danes obupno... komaj čakam, da mine  user posted image

ni se vredno sekirati... ni se vredno prepirati... amapk mene nosečniški hormoni dajejo. mož me pa še prenaša...

aia da vem povem še to... tašča je našla marelo za voziček (staro cca. 30 let, še od moža), pa moževo prvo dudo... uglavnem smeha user posted image luškana je, k jo meče,  da bo babica user posted image

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
25.12.2010 9:04:02   
absolventka2

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

punce mi imamo pa pokvarjen božič no ja ne neki full sej bo sam je pa naš pikec mali fasu bronhiolitis in je čist bogi nič ne je sej pije full sam men se pa srce trga k ga gledam ker nima nobene energije in to mu ni podobno ker je full energičen otrok tko da sm kr mal žalostna user posted image skos je neki pa še oba ušeska sta uneta res bi ga najraj v takih situacijah k v vato dala sam k z tem bo pa še slabi

Bogi mali pikec, želim mu čim prejšnje okrevanje, vem da ni hujšega kot pa bolan otrokuser posted image user posted image user posted image

mami 27user posted image user posted image user posted image čestitke za odlično opravljeno morfologijo in za malo princesko...

rakica 2007 sočustvujem s tabo in že včerej sem ti na hitro napisala da mi živimo v neprofitnem stanovanju in če te kaj zanima ti sam vprašej..Ampak je res vse odvisno od občine, pri nas je kar težko dobiti saj jih imamo premalo a povpraševanje je pa veliko...Drgač se pa dodeljuje glede na točke in vsak otrok ti prinese določene št točk, pa prihodki obeh staršev se gledajo saj ne smejo biti prenizki ali previskoki, pa vsaj eden mora imeti stalno bivališče v občini..
Obsatja pa tudi druga varijanta, da zaprosita za kadrovsko stanovanje če je eden od vas zaposlen v javni upravi, ki pa je sicer malenkost dražje od neprofitnega...
Upam da sem ti kaj pomagala če te pa še kaj zanima pa ti sam vprašej, ampak najboljš ti je da greš v ponedeljek kar na občino in ti bodo tam dali točne podatke..

bantania se mi kar smiliš glede te zaprtosti, saj sem tudi sama imela v prviuser posted image probleme ki pa so trajali par mesecev...Poiskusi črtati iz jedilnika belo moko, beli riž, sladkor, sladice, hitro prehrano, popij vsaj dva litra vode po malem in velik vlaknin kot so pomaranče, grenivke pa probijotične jogurte z malo maščobe...Meni sedaj pomaga tudi da si eno kavico spijem zjutraj saj mi je zdravnik priporočal ker sem imela nizek pritisk ( in ena kavica nič ne škodi za bebo)..Kar se pa tiče tistih žaub iz lekarne pa nimam nobenih iskušenj...

fluf pa ne še ti bit slabe volje, saj so prazniki....Tebe pa sam mal bolj hormončki dajejo, bodi vesela da imaš nekoga ki te ima tako rad, to je največje darilo....Pošiljam ti en velikuser posted image , in namesto da se obremenjuješ z nepomembnimi stvarmi raje uživej v praznikih z svojo malo pikico in možekom ki te ima zelo rad.....

Punce želim vam en prijete in topel božič, pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
25.12.2010 10:49:12   
mojatvoja
Dekleta!

Miren božič in srečno v prihajajočem letu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

ps. Datum morfologije: 11.1.11.

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
25.12.2010 11:36:18   
mami411
Lep božični dan vam želim!!!!

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
25.12.2010 18:28:56   
kokapoka
punce!!!!!!!!!!SREČEN BOŽIČ IN OBILO LEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI NAJDRAŽJIMI!!!!KER TKO MORE BIT!!!
user posted image user posted image user posted image

mi tale božični dan že preživljamo v novem stanovanju...zdj smo en tedn že preseljeni.sicer smo šli iz spodnje sobice(živimo pri mojih starših) v  tretji štuk kjer mamo vse zase.nič več skupnega gospodinjstvauser posted image user posted image user posted image user posted image tud naš malček ima zdj svojo sobico in veliko postlo...morm ga pohvalt spi celo noč v svoji postli že od začetka...prej je biv navajen da smo bli skup v sobi in tud postlco je mev čist pr men!!!!uglavnm navdušena sm da nam je tko lepo ratal...pa da ni težavuser posted image user posted image

komaj čakam 6.1.morfologijo...zdaj sem v 20 tednu:))že čutim malo pikico(ki ni več mala)sicer so to bol blagi dotitki...

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
25.12.2010 19:35:11   
portorož

Čvekulje moje user posted image user posted image user posted image , končno mojih 5 minut!

Najprej naj vam zaželim lepe, tople, mirne in predvsem ljubezni polne Božične praznike! In naj vas naše user posted image lepo božajo po buščiju.

Čist na hitro se javljam, ker sem v totalnem razsulu, zato sem vas vedno samo na hitro prečekirala...
Križ me pošteno daje, sem kar na berglah pristala, ker mi živec stiska in se mi meša od bolečin. Do sedaj sem samo eno injekcijo analgina sprejela, tablet se ne pritaknem, ker nočem naše bebice naredit za "đankija" v buščiju...

Ni mi luštno, sploh ko vem, da se bo vse le še stopnjevalo...., a za bebico bom že potrpela. Vsa hvala mojemu user posted image , ki se mi predaja..., me tudi ob 3h zjutraj zmasira, če je sila...

RAKICA DRŽIM PESTI, da vam končno uspe zajadrati v svojo ladjo! Pogumno! Sedaj si se odločila in ukrepala... kmalu bodo prvi rezultati!

Punce moje, mislim na vas in se tudi sama veselim in si želim, da se kdaj spoznamo.
Tudi jaz že uživam v brcikah, ki mi pomagajo gurati skozi te user posted image bolečine...

Morfologijo imam 7.1 in že komaj čakam. Pregled sem imela v četrtek in sem gin komaj prepričala, da me ni dala v bolnišnico..., saj mi tam itak ne morejo nič pomagati, pa še mojga ni tam, da bi me lahko zmasiral, mi pomagal...

Lepo bodite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
25.12.2010 20:38:57   
rakica 2
VESEL BOŽIČ VSEM!
Končno spet do intreneta,ta kripa nonstop nekaj crkuje,snoč sm vas brala od polnoči do nekaj čez 2 uro zjutraj...
Dobrodošle noveuser posted image user posted image
PIKCA- zate pa en velikuser posted image ,sem ostala brez besed,probaj čimprej prebolet in naj ti novi plusek prinese srečo in veselje....men se je to zgodilo natanko pred dvemi leti,13 decembra,sicer v 7 tednu in mislim da se nikakor ne more primerjati s 17tednom,dans pa mi nagaja in pravker podira jaslice naša 14-mesečnica..punca,drži se in ne obupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kg-mislim da kar vodim,saj sem se v zadnjih 4ih tednih zredila samo 5kg,skupaj pa 7+,sam tega ne vem kam so šli vsi kg saj ni kaj dosti razlike, od prej,vsaj po cunjah sodeč...si pustim še 13+,sm se pri vsakmu zredila 20 in šla kmalu po porodu dol...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
25.12.2010 22:51:53   
cowgirl
Upam da ste imele lep božič in da ste umirile svoje hormončke in da ni bilo preveč solza (lepih, al pa žalostnih).

Jaz pa že kar dolgo premišljujem, če bi se šli nekam pofotkat - cela družina in moj buši. Na FB gledam kakšne lepe fotke imajo ene... sicer narejene v studiu ampak res ful lepe. Prejšnjo nosečnost sva šla enkrat z dragim v gozd, na travnik, pa je naredu par res dobrih slik...
A ste ve tud kaj razmišljale al pa če mogoče poznate kakega dobrega fotografa, k se ukvarja s slikanjem ljudi v studiu? To je res čisto drugačna fotografija od npr. poročne al pa reportažne.

Carpe diem

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
25.12.2010 23:14:52   
mami 27
Kako je blo pa meni smešno, prej se mi zalušta Milke, začnem jest, in po kakih 5 min me začne mala brcat da je joj user posted image Očitno je tak sladkosned, kot jaz, pa kako mi je delala... Se je skoz trebuh vidlo?!!? user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
25.12.2010 23:16:08   
mami 27
cowgirl, midva kr ne najdeva časa pa volje, za se it slikat... smo smešni user posted image

Zgleda res čakava še pupo, pa da bomo v kompletu user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
25.12.2010 23:19:16   
cowgirl

IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

cowgirl, midva kr ne najdeva časa pa volje, za se it slikat... smo smešni user posted image

Zgleda res čakava še pupo, pa da bomo v kompletu user posted image

saj imamo še 5 mesecev časa.user posted image no malo manj. in bušiji so vedno lepši. kako bodo šele lepi marca in aprila!!!
fotke s kakšnimi češnjevimi cvetovi al pa kaj na podobno tematiko bi blo mega! user posted image

Carpe diem

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
26.12.2010 9:12:23   
mami 27
No sej, mogoče se najde čas... ko bomo na porodniški user posted image takrat bomo nekatere že kot sodi user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?