vesna_b
|
bučka, tisti recept, včeraj ko sem ga napisala - božične zvezdice. sam moraš pa res met litrski kozarec... preverjeno nimam pa tiste strani več, ko je bil gor recept. v kozarec daš vse, razen jajc in masla lahk pošljem slikco na mail... rakica kdo te je pa tako razjezil??? ej, verjemi, če ti bo lažje, nam lahko poveš. tu al pa na mailu. pa ravno za praznike. res fino... na tvoja vprašanja žal nimam odgovora. ta pa razumem, saj sem tudi jaz spustila marsikatero solzo, dokler se nisem začela fejst postavljat zase in za svojo družino. joj, fluf, menjaš službo? pri nas pa norišnica... ne morem več, čakam kak frej dan... pa bom na koncu drug teden še nadure delala... coris - sorči. in še enkrat hvala, da si mislila name. in ja, se ti pridružim, ko greš pokazat tistim, ki nagaja-jo rakici, kar jim pripada. zelo lepo si napisala in se lahko samo podpišem. res, rakica, izključita zunanji svet in vse ostale ljudi. pomembna sta vidva in vajini zakladki. ne obupaj in verjemi, da boste kmalu na svojem, do takrat pa probajte čim več časa preživet skupaj in se veselit. vem, da je v takih trenutkih težko. ampak ko bo najtežje, poglej nasmejane otroške očke, ki bodo nasmejane samo zato, ker si ti blizu in to naj ti da energije, volje in veselja za naprej. ne obupaj, vse smo s tabo... in punce, resno, glede na to, da smo tukaj predelale že marsikatero težavo, si pomagale in se bodrile med seboj, resnično upam, da vas bom spoznala. mogoče se zmenimo čez kak mesec, dva, ko ne bo več tega vremena hecnega... in za vas še tole voščilo: [color=#990000 size=1]Misli mi uhajajo med iskrene ljudi, [color=#990000 size=1]med prijatelje. [color=#990000 size=1]Vam namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče, [color=#990000 size=1]a s seboj prinašajo za prihajajoče leto kar največ sreče. Naj bo novo leto - leto izpolnjenih želja... [color=#515151 size=1] [color=#515151 size=1]moje voščilo za vse vas, ki ste mi polepšale tole leto...
|