|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Re:Majčice 2011
26.12.2010 12:31:13   
ninasiki
punce v mariboru je prou studio k se ukvarja z tem jst sm jih k sm bla prvič noseča srečala na unmu sejmu na gospodarcu in je bla ena slika 25€ sam se nisva in mi je žou no zdej bova šla pa prou na fotošuting sicer pomoje ne v maribor ampak grem pa 100% ker ga ni lepšga spomina je pa tko da če pride k vam domov ali nevem izven delavnega časa ceneje kot pa da grete prou posolvno jst bom šla tko je pa ena na fb ime ji je tina brinar računa 100€ mislm da nevem tok uzame za fotoshooting otoka in dobiš se mi zdi da oko 25-30 profesionalno obdelanih fotk aja + prevoz k pride do vs

mene je pa spet neki zvil in sm speeeeet skoooos na wcju grrrrr poru pouno rit mam tega leta naj ga bo kmal že konc res mi ni usojen user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
26.12.2010 12:32:29   
ninasiki
aja pa baje najbol idealni čas slikanja je v 30t zdej pa nevem tko sm prebrala nekje na eni strani od fotostudia

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
26.12.2010 13:52:23   
Njeli
Pozdravljene sonosečke! user posted image

Vaše mnenje potrebujem.. Prijateljica, ki že ima svojega sončka, mi je rekla naj ne hodim na 3D UZ, češ, da je njej G v nosečnosti odsvetovala, ker naj bi bil nevaren zaradi nekega sevanja.. A nena vsak UZ seva? Nevem no.. Kaj ve mislite?

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
26.12.2010 14:26:28   
mami 27
Mislim da je UZ kot vsak UZ, torej 3D/4D ni razlike...

Neko minimalno je, ampaš škodljivo pa ni tako, drugače ga ne bi niti delali,a ne?

Če je samo to, potem le pojdi user posted image

Mi se niti v prvo, niti v drugo nismo odločili...

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
26.12.2010 19:06:17   
Njeli
Jaz sem enakega mnenja, da je UZ pač UZ in ga potem takem sploh nebi delali.. Me veseli, da nisem edina,  ki tako razmišljam hvala! user posted image
Midva tudi nisva imela namena it, ampak če se na morofologiji ne bo videlo spola, se bova verjetno odločila za 3D. user posted image

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
26.12.2010 20:14:21   
ninasiki
njeli jst tud mislim da so vsi uzji isti sej se dela to z enim jst sm recimo na NS dobila eno 3D varianto samo ni neki ker še ni blo vse tko razvito kot bi moralo bit on je samo neki stisnla in se je pokazal v 3D varianto tko da nebi smelo bit neke nevarnosti ker pol tud nebi smel tega delat

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
26.12.2010 20:16:08   
ninasiki
evo njeli moj 3D iz NS

user posted image

ona je men sicer na tej slikci vse lepo razložila kako pa kaj pa kje sam če ti po pravici povem se mi sanja ne user posted image user posted image user posted image ampak mislim da je glavica pa prstek k ga je cuzu

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 26.12.2010 20:17:55 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
26.12.2010 21:19:32   
Njeli
O kak lepo, ja sej jaz tudi po NS nisem vedla kje je kaj, glavno, da oni vidijo in da je vse vredu ne!! user posted image No pol pa mislim, da me ne rabi skrbet, pa se bova kr odločila, če bo potrebno. user posted image  

Glede fotografiranja se tudi meni zdi zelo fajn! Res lep spomin kasneje!! user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.12.2010 7:14:36   
fluf
midva sva rekla da bi se slikala za 1.maja nekje v naravi. Slikal bo kolega, ki se s tem ljubiteljsko ukvarja....

tudi midva ne bova šla na 3d, razen če se ne bo videl spol... bom jo pa probala naštimat, da mi na morfologiji 3D priklopi in pogleda (ker vse tudi 3D dela z isto napravo)... odvisno je katera sestra bo zraven... sej dohtaca bi, sam sestre znajo bit pa speckahle

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.12.2010 7:54:33   
Anonimen
dober dan....

njeli glede uz.....po moje so neškodljivi...meni je ns delal že v 3d obliki (imam filmček+slike so bile-pa je pozabil gor dati)...kolegica je pa pri svoji nosečnosti imela v tretjem trimesečju skoraj na 14 dni preglede in so ji pogosto nardili  v 3 d obliki..sva glih zadnjič gledale njeno dokumentacijo ;)...pa sej če bi imela rizično nosečnost bi te vedno gledali z uz....delaj po svojem občutku...
midva na 3d ne bova šla, ker mi itak moja gin dela zmeraj ultrazvoke....
fluf navijam da vama prižge 3d, kaj so smotane te sestre, bodo imele takrat dober dan, da ti ne bodo težile....

glede fotoshootinga....bom rekla pa zaenkrat sestri,me že zdaj malo tko slika, ima stil...če ne bom našla kakšnega dobrega ponudnika v naši bližini...

moja noč spet katastrofalna...jaz bi tako rada prespala noč, ker čez dan grem redko spat in se vlečem pol kot črv...ne pridem na zeleno vejo s tem spancem...upam, da naš mali bo vsaj spal, če bo vsaj malo po očetu :)

fajn se imejte pa uzivajte

anonimna:)

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.12.2010 7:55:22   
Anonimen
dober dan....

njeli glede uz.....po moje so neškodljivi...meni je ns delal že v 3d obliki (imam filmček+slike so bile-pa je pozabil gor dati)...kolegica je pa pri svoji nosečnosti imela v tretjem trimesečju skoraj na 14 dni preglede in so ji pogosto nardili  v 3 d obliki..sva glih zadnjič gledale njeno dokumentacijo ;)...pa sej če bi imela rizično nosečnost bi te vedno gledali z uz....delaj po svojem občutku...
midva na 3d ne bova šla, ker mi itak moja gin dela zmeraj ultrazvoke....
fluf navijam da vama prižge 3d, kaj so smotane te sestre, bodo imele takrat dober dan, da ti ne bodo težile....

glede fotoshootinga....bom rekla pa zaenkrat sestri,me že zdaj malo tko slika, ima stil...če ne bom našla kakšnega dobrega ponudnika v naši bližini...

moja noč spet katastrofalna...jaz bi tako rada prespala noč, ker čez dan grem redko spat in se vlečem pol kot črv...ne pridem na zeleno vejo s tem spancem...upam, da naš mali bo vsaj spal, če bo vsaj malo po očetu :)

fajn se imejte pa uzivajte

(odgovor članu fluf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.12.2010 8:26:49   
Nefretiti
Jutro!

Jaz se sicer nekaj ne spoznam na UZ, ampak meni vedno reče po tem, ko ga 2d totalno pregleda, če bi rada še 3D, ampak potem komentira v stilu: ah.....ne vem, če bi ga spet z Dopplerjem žgali, to je kljub vsemu sevanje. Ampak morate vedet, da je to moja sestra, ki ima z mano malo drugačno komunikacijo.
Jaz bi teoretično lahko imela ogromno UZ-jev.....3D, 4D, NS, karkoli, ampak vedno gledamo z neko zmernostjo. Na preglede hodim na 4 tedne. Očitno je nekaj na tem. Ampak verjetno od enega pregleda ni hude škode.

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.12.2010 8:33:03   
bučkabb
pozdravljene souser posted image !!
upam da ste prvi paket praznikov lepo preživele, da so bili čim manj čustveno stresni in da ste se imele lepo v krogu svojih najbljižnih in z svojimi zaobljenimi bušekiuser posted image user posted image

no mi smo lepo preživeli ta paket, sedaj nas pa čaka zelo deloven in naporen teden, da bomo lahko v miru preživeli novoletne praznike v našem novem stanovanju!user posted image user posted image
danes še mal službenih obveznosti potem pa veselo na delo domauser posted image

glede Uz pa sem jaz tudi mnenja da ne morejo biti tako škodljivi, sicer jih ne bi delali, je pa res da povsem zdravo pa dan dane v našem svetu nič več ni, ampak mislim da so se naša telesa temu prilagodila in gremo s časom naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.12.2010 8:49:48   
bobica
user posted image pozdravljene....se nisem javila že en čas...upam da ste vse lepo preživele praznike...

našuser posted image  tudi že veslo brca....in trebušček raste....

Morfologijo imam 4.1 in komaj čakam user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   RE: Majčice 2011
27.12.2010 9:01:21   
vesna_b
zvezdica1980 - čestitke za dobro opravljeno M in za user posted image

ninasiki - upam, da je tvoj mišek že boljši

fluf - si že boljše volje? ja, no, to smo nosečnice... enkrat vesele, drugič objokane... no, sam če te je tvoj hotel razveselit na božič... bodi vesela lepega darila. veš, ko pride otrok, bodo tvoje želje itak na stranskem tiru, tako da se veseli sedaj. stroški bodo pa itak vedno bili...

kokapoka - user posted image  super, da se je vaš malček tako lepo navadil svoje sobice.
no, sicer mi imamo vse zase, celotno gospodinjstvo, sam nimamo pa dovolj sob. to sem vztrajala, svoja kuhinja in svoj pralni stroj. ampak vseeno tako komaj čakam, da se tudi mi preselimo. sem vesela zate. user posted image

portorož - o bogauser posted image  saj ne vem, kaj bi ti napisala, samo upam, da se bolečine ne bodo več stopnjevale. drži se!

njeli - po moje je 3D isto kot vsak navden UZ - saj v končni fazi men je že med NS preklopila iz navadnega pogleda na 3D. no, dete je kazalo vsakič takrat ravno hrbet, ampak se je že lepo bidela glavica, pa ušesek in oko. sicer sedaj ne bomo šli, ker nočeva vidt, kaj skriva med nogicami... user posted image

sem pa včeraj zvečer imela pravi disko večer v trebuhu in lahko napišem včerajšnji datum kot dan, ko sem začutila prvo konkretno brco. ej, glede na to, da sem sedaj zaspala v roku 15 minut, ko sem se vlegla na kavč (pred TV), da se mi včeraj sploh ni spalo, in sem TV ugasnla mal čez polnoč, do takrat sem pa trebušček tipala in uživala v norčijah malega bitjeca, ki je razgrajalo v meni.

tamala je čisto brez pleničk, tudi ponoči, in se lepo zbudi in prosi za lulat. v soboto smo se potepali po primorskem, in smo zelo pozno šli proti domu, tamala je pa itak v avtu zaspala. ker je zvečer veliko pila, sem študirala, kako naj ji dam pleničko, sam sem rekla, da je ne grem budit, itak imamo nepremočljivo prevleko na postelji, ampak se je ob sedmih zbudila, šla lulat, potem pa zaspala nazaj do desetih. in smo kar ostali brez... tudi danes ponoči.

no, pri nas v službi se je začelo. sodelavec je včeraj zvečer dobil hčerkico.

nič, toliko za sedaj od mene, pa se še kaj tipkamo in beremo

čauči, punce

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.12.2010 9:14:24   
fluf
Hej hoj... ja sem boljše volje user posted image me hormoni res mečejo... moj dragi me je pa FUL presenetil z božičkovim darilom, sem bla kar jezna, ker vem koliko € je blo user posted image pa mi je rekel, da je to zdej še za par let naprej, ker si itak nikol nič ne privoščim, pa še zdej itak ve, da bo najin čmrl na prvem mestu in da mi je privoščil nekaj ZAME!

Fuuuul dobrega možeka mam... čeprav je bil slabe vole, ker so nama ukradli ogledalo na avtu (grem danes prijavit škodo, pa na servis) user posted image jaz sem delovno še danes, mogoče jutri (odvisno koliko bom naredila), pol me pa čaka tistih par dni "dopusta", ko bom spisala in dokončala 2 seminarski nalogi in upam, da preštudirala do konca za en izpit user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.12.2010 10:46:13   
mami 27
Pa kaj je stem folkom, fluf user posted image

Nama so tut v nedeljo maznli brisalce, enega samo polomili, enega celo vrgli v bližnji kanal... Mislim,
in to samo zaradi napačne tablice... Ta folk je za premlalit ko bike user posted image moj je reku čega zraven dobi, mu obe roke polomi!!!

Hudiči škodoželjni! Nam pa same stroške delajo!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.12.2010 11:08:55   
fluf
Midva mava tablico "pravo", ampak očitno je nekomu manjkalo ogledalo... je strokovno vzeto ven... je mehanizem, pa grelci vse nepoškodovano :)

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.12.2010 12:48:01   
anchika
Pozdravljene sonosečke
Jst sem fajn, morfologijo imam 7.1.2011. Praznike smo preživeli doma in  čeprav je danes tak lep sonček ne morem iti ven ker imama oba otroka bolana. Eden ima vneta uhca, druga pa vročino. Upam da bosta vsaj do novoletnih praznikov bolje.
Jaz sem  vredu, le utrujena postanem zelo zelo hitro. Trebušček raste in kilce z njimi.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.12.2010 14:09:35   
hillmagic
Hey bejbe Kakšen lep dan user posted image ... Dobila sem ALGE SPIRULINA in JEČMENOVO TRAVO in me zanima koliko bo boljša moja kri. Upam na dobro krvno sliko čez 4 teden. Alge in to travo veliko ljudi zelo pohvali tako da res tole je sedaj TEST da vidim če je res vredna svoje cene.

NINASIKI sej jaz tudi nič slabega nisem mislila pač čvekamouser posted image  sorry če sem zvenela nastrojeno...mogoče sem bila sitna user posted image ..buuuu ne vem... a sva kul ?! user posted image

Res je lepo zunaj, danes je bila tamala še v vrtecu potem pa ima počitnice. Jo gre kar hitro iskat...
Trebuh se mi že pozna pa brcike tudi končno čutim evo 21 teden polovica je že mimo. Komaj čakam Maj. In že nosim nosečniške hlače in nosečniška jeans krila. Sem krila dobila v C&A po 15 eurov  kar je več kot ugodno, pol ceneje so sedaj ko je zima Pa spodaj dam debele žabe ali pajkice pa škornje in je prav komot. Tk da če imate krila rade hitro v C&A...

LEPO BODITE

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.12.2010 14:24:31   
cowgirl
bravo vesna_b za PLENIČKE-STRAN! user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je stara punčka?

Carpe diem

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.12.2010 14:30:20   
lili8
Pozdravljene user posted image !

RAKICA2007 upam, da se tvoja situacija uredi. Res je hudo, če se ti dogajajo slabe stvari, sploh sedaj, ko si v pričakovanju user posted image . user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vas je kar nekaj pod vplivom hormonov. Jaz sem (vsaj zaenkrat) kar se tega tiče »normalna«user posted image . Nimam kakšnih izpadov. Raje potrkam, da ne bo že danes kaj.

Za božič smo bili kar lepo doma, ker je hčerka v soboto vročino dobila, tako da je revca skoraj cel dan preležala. Se mi je prav smilila, ker je drugače non-stop v akciji.user posted image Tako, da danes bo še kar lepo notri, pa tako lepo vreme imamouser posted image .

Jaz dva dneva še delam, potem sem pa frej do 6. 1.user posted image

3D, jaz sem v prvi bila, ampak se ni nič konkretnega videlo, ker je imela user posted image  skoz roko pred obrazom, se ni hotela razkrit. Bila sem pa mislim da kmalu po morfologiji. Kar se škodljivosti UZ tiče, moja G ni nikoli nič rekla v zvezi s tem. Zadnjič na NS, je tudi 3D vmes vklopila. Komaj čakam na M, ki bo 10. 1.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.12.2010 14:46:52   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: cowgirl

bravo vesna_b za PLENIČKE-STRAN! user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko je stara punčka?

2 leti in 7 mesecevuser posted image
čez dan smo od začetka novembra nekje brez, sedaj tud ponoči in sem zelo vesela. pa tudi njej se fajn zdi, ko jo pohvalimouser posted image
je včeraj meni privzdignila majico, pa pobožala trebuščka, potem povedala, da ima tudi ona dojenčka user posted image  in potem dala usta čisto na trebuh (da jo dojenček sliši) in mu povedala, da je ona brez pleničk, da spi v hlačkah, in da bo ona pleničke menjala dojenčku... ma smo se z mojim režala ko pečena mačka zraven... ona pa čist resna user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.12.2010 15:21:00   
cowgirl
midva sva se pa odločila, da bova namesto zibke oz. posteljice imela kar visečo mrežo. in to tukajle:
http://www.kakadu.si/8-visece-mreze

sem tole iskala že v prvi nosečnosti, pa bi morali uvoziti iz avstralije, pa še nikjer niso imeli na zalogi... tako, da se bom sedaj kar zagrebla, da jih ne zmanjka. user posted image

Carpe diem

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.12.2010 17:04:24   
fluf
cowgirl ej a se to obnese. sem tudi jaz že to gledala :)

jest mam pa novo ogledaaaaloooo... prijavljena škoda, zamenjano... jupiiiii, zato pa mamo ztavarovalnico :)... zdej pa sivbamo v LJ lučke gledat :)

za vse slovnične napake se opravičujem, ampak se moram mini tipkovnice na novem netbooku še navadit :) ...

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?