vesna_b
|
zvezdica1980 - čestitke za dobro opravljeno M in za ninasiki - upam, da je tvoj mišek že boljši fluf - si že boljše volje? ja, no, to smo nosečnice... enkrat vesele, drugič objokane... no, sam če te je tvoj hotel razveselit na božič... bodi vesela lepega darila. veš, ko pride otrok, bodo tvoje želje itak na stranskem tiru, tako da se veseli sedaj. stroški bodo pa itak vedno bili... kokapoka - super, da se je vaš malček tako lepo navadil svoje sobice. no, sicer mi imamo vse zase, celotno gospodinjstvo, sam nimamo pa dovolj sob. to sem vztrajala, svoja kuhinja in svoj pralni stroj. ampak vseeno tako komaj čakam, da se tudi mi preselimo. sem vesela zate. portorož - o boga saj ne vem, kaj bi ti napisala, samo upam, da se bolečine ne bodo več stopnjevale. drži se! njeli - po moje je 3D isto kot vsak navden UZ - saj v končni fazi men je že med NS preklopila iz navadnega pogleda na 3D. no, dete je kazalo vsakič takrat ravno hrbet, ampak se je že lepo bidela glavica, pa ušesek in oko. sicer sedaj ne bomo šli, ker nočeva vidt, kaj skriva med nogicami... sem pa včeraj zvečer imela pravi disko večer v trebuhu in lahko napišem včerajšnji datum kot dan, ko sem začutila prvo konkretno brco. ej, glede na to, da sem sedaj zaspala v roku 15 minut, ko sem se vlegla na kavč (pred TV), da se mi včeraj sploh ni spalo, in sem TV ugasnla mal čez polnoč, do takrat sem pa trebušček tipala in uživala v norčijah malega bitjeca, ki je razgrajalo v meni. tamala je čisto brez pleničk, tudi ponoči, in se lepo zbudi in prosi za lulat. v soboto smo se potepali po primorskem, in smo zelo pozno šli proti domu, tamala je pa itak v avtu zaspala. ker je zvečer veliko pila, sem študirala, kako naj ji dam pleničko, sam sem rekla, da je ne grem budit, itak imamo nepremočljivo prevleko na postelji, ampak se je ob sedmih zbudila, šla lulat, potem pa zaspala nazaj do desetih. in smo kar ostali brez... tudi danes ponoči. no, pri nas v službi se je začelo. sodelavec je včeraj zvečer dobil hčerkico. nič, toliko za sedaj od mene, pa se še kaj tipkamo in beremo čauči, punce
|