absolventka2
|
Napišem cel spis pol pa ne da bi me RR vn vrgu ampak sem se sama , kr prekliči sem kliklna sem pa res ena . IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b jaz sem prvič v 21. tednu čutila konkretne brce. metuljčkov takrat nisem poznala oz nisem vedla, kaj je to. je pa tud moj čutil, takrat. sedaj že nekaj časa čutim metuljčke, brcik pa še ne. oz danes še metuljčkov ne... ej, verjemi, da bom povedala. oz mi je žal, da nisem zjutraj angelsounds vklopla. sam ko nas je čas priganjal. prvo, ko pridem domov, to naredim, da vsaj srčka slišim... ej, tud naša uživa v vrtcu. zadnjič, ko je zbolela, sem ji rekla, da bo doma, pri babici, pa je rekla: ne, v vrtca grem. moram jit, me mija čaka. (vzgojiteljica) pa otroci tud... sem se ji prav nasmejala. itak pa je res, da se vsak odloči po svojih željah in možnostih, in tu je vsaka odločitev pravilna. otroci uživajo tako v vrtcu, kot doma, in to je najbolj pomembno Tudi sama sem v prvo čutila brcike nekje med 20 in 21 tednom. Ne vem kaj so metulčki kot jih nekatere opisijejo ker meni se je zdelo kot da se nekaj premika podobno prebavi ko bolj intezivno deluje in se črevesje premika. Sedaj pa sem prvič začutila tam nekje v 16 tednu, vendar sem včasih zamenjala brcike (oz. premike) za prebavo, no sedaj ko sem pa v 19 tednu pa dobro vem kdaj je moja in kdaj prebava... Se mi zdi da te brcike vsaka drugače doživi in opiše nismo si vse enake.. vesna verjamem da je s tvojo vse vredi in to je čist normalno da pikice v takem času kdaj pa kdaj ne čutimo, problem bi bil če bi bila že proti koncu....čim manj sekiranja, pa bo..... Vrtec je zakon ker imajo naši malčki ful družbe katere pri babicah ni. Vendar so pa bolezni en velik , sam tud to spada zraven in se mi zdi da nič ni narobe če otrok ni pretirano bolan, zato sem pristaš vrtcev. Kar se pa tiče pečenja piškotov ste me pa čist navdušle, sam meni to ne gre sem bolj za slane stvari. Če ima katera preverjeno dober in ne preveč kompliciran recept bi se priporočala, ker bi resnično rada sprobala... caw čvekice
|