|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
23.12.2010 10:03:09   
vesna_b
ej... a ni ena hotela hlače z naramnicami?
evo jihuser posted image
http://www.mojalbum.com/renata79/nosecniske-hlace-la-vie

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.12.2010 10:17:26   
Klaraklara30
vesna_b Upam, da tale izcedek ni nič hujšega. Sej, če ga je bilo malo, res ni razloga za preplah. Kakšna urica počitka ti pa tudi ne bo škodila...čeprav vem, kako težko je to ob že enem malem škratku. Držim pesti, da je vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtec Mi smo našega tudi dali v vrtec takoj, ko sem začela delat. Ne gre drugače. Mi je bilo pa na začetku ful hudo, ker je jokal in ni hotel iti k vzgojiteljici v naročje. Ampak zdej je pa super. Po dobrem mesecu se je privadil in gre z veseljem. Celo pomaha mi, ko grem, in se stisne k vzgojiteljici. Pri vrtcu se mi pa zdi ena velika prednost to, da otroci res ful napredujejo. Naš že je sam z žlico pri enem letu in enem mesecu. Če bi bil samo doma, po moje še ne bi tega znal. Sicer je zraven potem vse napackano, samo naje pa se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

brcike Jaz jih tudi čutim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Že od ponedeljka. V začetku 18. tedna so se pojavile in zdej jih vsak dan čutim in to po večkrat na dan. To je tako čarobno. En teden prej sem jih začutila kot v 1. nosečnosti. Moj jih seveda še ne čuti, po moje čez kakih 14 dni. Bomo videli. Joj, kako sem srečna. user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa napekla že vse piškote, ravno se peče še potica, smrekico smo tudi že postavili, darila so zavita. Joj, eno morem še it kupit. Hmmm, le kdajuser posted image Bom pa mojega naštimala, da gre. Vse smo mogli prej porihtat, ker jutri odpotujemo. Jutri še malo pospravim in spakiram, potem pa šibamo. user posted image Komaj čakam!

Nosečke drage, lepo bodite. Ne vem, če se bom te dni še kaj javila. Lepo praznujte, vsem želim miren božič v krogu tistih, ki jih imate najraje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.12.2010 10:23:10   
absolventka2
Napišem cel spis pol pa ne da bi me RR vn vrgu ampak sem se samauser posted image user posted image user posted image , kr prekliči sem kliklna sem pa res ena user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b
jaz sem prvič v 21. tednu čutila konkretne brce. metuljčkov takrat nisem poznala oz nisem vedla, kaj je to. je pa tud moj čutil, takrat.
sedaj že nekaj časa čutim metuljčke, brcik pa še ne. oz danes še metuljčkov ne... user posted image

ej, verjemi, da bom povedala. oz mi je žal, da nisem zjutraj angelsounds vklopla. sam ko nas je čas priganjal. prvo, ko pridem domov, to naredim, da vsaj srčka slišim...

ej, tud naša uživa v vrtcu. zadnjič, ko je zbolela, sem ji rekla, da bo doma, pri babici, pa je rekla: ne, v vrtca grem. moram jit, me mija čaka. (vzgojiteljica) pa otroci tud... sem se ji prav nasmejala.
itak pa je res, da se vsak odloči po svojih željah in možnostih, in tu je vsaka odločitev pravilna. otroci uživajo tako v vrtcu, kot doma, in to je najbolj pomembno

Tudi sama sem v prvouser posted image čutila brcike nekje med 20 in 21 tednom. Ne vem kaj so metulčki kot jih nekatere opisijejo ker meni se je zdelo kot da se nekaj premika podobno prebavi ko bolj intezivno deluje in se črevesje premika. Sedaj pa sem prvič začutila tam nekje v 16 tednu, vendar sem včasih zamenjala brcike (oz. premike) za prebavo, no sedaj ko sem pa v 19 tednu pa dobro vem kdaj je mojauser posted image in kdaj prebava...
Se mi zdi da te brcike vsaka drugače doživi in opiše nismo si vse enake..

vesna verjamem da je s tvojo user posted image vse vredi in to je čist normalno da pikice v takem času kdaj pa kdaj ne čutimo, problem bi bil če bi bila že proti koncu....čim manj sekiranja, pa bo.....

Vrtec je zakon ker imajo naši malčki ful družbe katere pri babicah ni. Vendar so pa bolezni en velik user posted image , sam tud to spada zraven in se mi zdi da nič ni narobe če otrok ni pretirano bolan, zato sem pristaš vrtcev.

Kar se pa tiče pečenja piškotov ste me pa čist navdušle, sam meni to ne gre sem bolj za slane stvari. Če ima katera preverjeno dober in ne preveč kompliciran recept bi se priporočala, ker bi resnično rada sprobala...

caw čvekiceuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.12.2010 10:52:58   
vesna_b
ej, en simpl recept, pa dobri piškotki:

božične zvezdice:
•300g moke,
•130g rjavega sladkorja,
•110g mletih orehov, lešnikov ali mandljev,
•100g sesekljane temne čokolade,
•ščep cimeta
Mešanici dodaj 2 jajci in 250 g masla.
Zamesi testo in ga pusti počivati 30 minut na hladnem. Razvaljaj ga približno 5 mm debelo in izreži piškote. Peci na 180 stopinjah Celzija približno 10 minut oziroma dokler robovi ne postanejo rjavkasti

potem imam dobr recept za pica polžke (slano), sam ne tukaj, doma

tele zgornje piškote smo zadnjič pekle s tamalo. kolk je uživala... pa tud če je kak piškot zafušala - ostanke še enkrat premesiš in razvaljaš, dokler ne zmanjka

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.12.2010 12:08:04   
absolventka2

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ej, en simpl recept, pa dobri piškotki:

božične zvezdice:
•300g moke,
•130g rjavega sladkorja,
•110g mletih orehov, lešnikov ali mandljev,
•100g sesekljane temne čokolade,
•ščep cimeta
Mešanici dodaj 2 jajci in 250 g masla.
Zamesi testo in ga pusti počivati 30 minut na hladnem. Razvaljaj ga približno 5 mm debelo in izreži piškote. Peci na 180 stopinjah Celzija približno 10 minut oziroma dokler robovi ne postanejo rjavkasti

potem imam dobr recept za pica polžke (slano), sam ne tukaj, doma

tele zgornje piškote smo zadnjič pekle s tamalo. kolk je uživala... pa tud če je kak piškot zafušala - ostanke še enkrat premesiš in razvaljaš, dokler ne zmanjka

Super sliši se odlično in preprosto, definitivno bom probala, mogoče že dones, pol pa poročam...
Tele pica polžke pa kar dej čim prej gor recept ker se mi že sline cedijo (vsak dan mi pica paše k mi prej je mogoče enkrat na mesec ali dva)....  hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.12.2010 12:13:26   
fluf
pečmo, pečemo tudi mi... sam jest tud bol pečem, pol pa okrog delim, pa v službo nosim.... itd...
brcike/metuljčki... em ne vem jest mam tud filng da je bolj prebava... čakam, tam do morfologije bodo že enkrat. upam. se mi nikamor ne mudi, moj pikec bo že brcnil ko bo pripravljen... prav tako bo ne svet prilezel ko se bo njemu zdelo user posted image važno je, da se mami trenutno počuti super, čeprav rahlo tečno...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.12.2010 12:19:34   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: absolventka2
Super sliši se odlično in preprosto, definitivno bom probala, mogoče že dones, pol pa poročam...
Tele pica polžke pa kar dej čim prej gor recept ker se mi že sline cedijo (vsak dan mi pica paše k mi prej je mogoče enkrat na mesec ali dva)....  hvala user posted image user posted image user posted image

našla - na mailu, k sem sodelavki pošiljala user posted image

pica polžki:

rabiš25 dkg mehke moke25 dkg ostre moke3 rumenjaki1 celo jajcesol 1 kvas1 žlička sladkorja, 2,5 dcl mlačnega mleka - narediš kvas zamesiš testo, in pustiš, da vzhaja razvaljaš in premažeš s stopljeno margarino (pol kocke margarine) - jaz kar na plinu stopim, se itak takoj strdipo vrhu daj šunko - 25 dkg, narezano na koščkein potresi z naribanim sirom - 25 dkg zvoj kot rolado - nekje 2 do 3* zavij, ne celo, tako da je premer roladice ene 3 cm, odreži in nareži dober cm široke kose (kot koleščki, polžki) polagaš na pekač (leže), pustiš še malo vzhajat, potem pa premažeš z stepenim jajcem in pečeš na 180°C nekje 10 minut oz da se rahlo rjavkasto obarva.  najboljše je še malo mlačno... njami

(odgovor članu absolventka2)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.12.2010 13:27:13   
coris
Hej Vesna, moram rečt da je pa mene učeraj zabolelo od maternice pa do vratu tako kot bi me nekdo z nožem zabodel user posted image  danes sem sicer ok samo sem se pa kar ustrašla ker take bolečine še nikol nisem doživela. še moj se je čist prestrašil ko je mene videl. vse bo ok z nami user posted image

jaz pa mam drugi recept za pica polžke. dela se jih iz testa, šunke, gobove juhe,... zelo hitro narejeni in mljask okusni...ko pridem domov vam recept prepišem in ko jih spečem vam pošljem slikico user posted image  jih imam že zamrznjene le še narežem in spečem jih user posted image  moram rečt da mene sladko ne gane, bi pa slanega fulllllll pojedla: pomfri, pico, čips, smokije, kokice,.... same slane pregrehe

Lahko me boste imele za norouser posted image , ampak jaz sem prvorodka in brcike naše tamale čutim že 2 tedna torej od 18. tedna dalje ziher in to vedno bolj intenzivno. prej sem pa že konec 16 in začetek 17. tedna čutila tiste smešne metuljčke. Jaz mislim da ni vse po nekem pravilu ampak zelo različno. jaz tud nosim zeloooo nizko in morda zato čutim bolj. kaj pa vem. samo vem da nisem nora in da čutim brcike. še moj jo je včeraj čutil. točno vem zjutraj ko se na hrbet vležem ji zgleda ne paše in začne kolovratit in ko pridem v službo in se vsedem na neudobni stol isto. potem se jo čuti šele proti večeru ko jaz malo umirim svoj tempo in zvečer pred tv jo obvezno spet čutim user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.12.2010 13:35:42   
vesna_b
a je bil včeraj potem kak čuden dan???
hudo...

ej, recept pa kar, prosim. sicer mi tista gobova juha ni (še) čist jasna, ampak probali bomo...

glede brcik pa ni nekega univerzalnega datuma. ene prej, ene kasneje. čeprav je tole moje dete danes res totalno mirno...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.12.2010 13:37:09   
fluf
jaz imam v službi že cel teden žur, sam nisem sigurna a je to to a ne... pa ne razglašam, baje ko so tiste ornk brce veš... bom že vedla.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.12.2010 13:45:37   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

jaz imam v službi že cel teden žur, sam nisem sigurna a je to to a ne... pa ne razglašam, baje ko so tiste ornk brce veš... bom že vedla.

ja, prave brce čutiš, ni dvoma user posted image
sam mene skrbi zaradi spleta okoliščin, zaradi izcedka, pa ker sem dete že nekaj časa čutila. kar konkretno. sicer ne še brc, ampak sem pa že razločila, al je z nogico/rokico al se je uprlo z rito. takrat se tako lepo izboči... še posebej se je čutilo, če sem imela roko na trebuhu

ampak ja, vse je ok! a ne?
še mal, pa bomo s tamalo pekle. mmmm, bo lepo dišalo po našem stanovanju... user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.12.2010 13:47:44   
coris
vesna...tud meni ni bla kej dost jasna tale gobova juha in gob sploh ne maram in pico jem zamo margarito ampak ker je tako dobro vsako leto spečem 3 runde tega z mami user posted image  pa so gobe, šunka,... in vse s takim užitkom bašem user posted image  se mi že sline cedijo in ne vem kako bom do večera zdržala user posted image

res je to kar je že ena napisala pri meni tamala ponavad skor ziher začne noret ko kaj ful sladkega pojem. zdaj sem si kupla ene vitaminske tablete in ene magnezij tablete v obliki bombončkov dm-u in ko se tega nabutam ima tamala cel žur user posted image

fluf...pri meni je bilo najprej kot bi utripnilo nekje v trebuhu, sedaj je pa ta isti občutek vedno intenzivnejši in včasi zvečer ko dam roko gor na buši in ko brcne prav čutim, tudi ta njena potovanja čutim, ker dam obe roki na trebuh in če sem full pozorna zaznam da se trebuh seli iz ene strani na drugouser posted image

gobovi zvitki.....njaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.12.2010 13:51:37   
coris
vesna če ti ne da miru se pejdi pokazat h ginekologu.vem da se ne hodi tja za vsako figo, ampak to pa tudi ni vsaka figa!! jaz bi tako naredila. najprej doma angelsounds in ko slišiš srčka najprej pojej nekaj ful sladkega in se vsedi za kake 10 minut. se bo pomojem zbudil dojenček user posted image . če ti bo pa kaj čudno pa ne oklevaj in se pejdi pokazat!!!!!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.12.2010 16:37:06   
bantaia
OJLA,
no jst sm skor konc 21. tedna, pa se še zmeri nič ne čuti, pa že komaj čakam da se bo kej začelo. bi bla pa zelo vesela, če bi mi dala katera lahko kakšen navset glede zaprtosti, k je iz dneva v dan hujša. sej nočm zdej tuki prou na dolgo o tem razpravlat, ampak nekak ni normalno, da po 4 dni skupi ne greš na wc, pa tut pol je vse bol tko tko. poleg tega jem lepo zdravi in pijem donat vsak dan in nimam pojma kaj lahko še nardim... a obstaja kaka domača rožca al pa kej iz lekarne, kar mi nič ne bi škodovalo, bi pa vsaj malo pomagalo?
hvala, lp

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.12.2010 22:02:35   
Luskica
Ojla!
No tudi jaz sem se včeraj lotila peke dveh potic. Sicer izgledata bolj klavrno, ampak sta pa dobri! Jutri skuham samo še juho, za ostalo bo pa moj dragi poskrbel! Jaz itak delam do štirih.
Jaz tudi čutim rahle brcike že od konca 18. tedna. Pol pa , če je kakšen dan bolj pri miru, pa kar z angelsoundom mal poslušam, da se pomirim. No moj user posted image  pa brcik še ne čuti, še niso tok močne.
A je možno, da sem videla, kako se mi premika trebuh, pa čeprav nisem tega čutila, al mam že privide?user posted image
Vesna ti pa kar pojdi do G. Itak nas vedno odpikajo, češ da je to vse normalno. Saj verjeme, da me, ki smo prvič noseče verjetno bolj kompliciramo, ampaak ti pa že bolje veš, kakšna bolečina je. Itak pa, da je vse ok! Upam, da so vama piškotki uspeli!
Mi smo imeli pa danes dedka mraza v vrtcu. To mi je pa še vedno eden bajbolj čarobnih trenutkov v službi. Ko vidiš vse tiste očarane otročke... Mi je DM reku, naj se prideva slikat k njemuuser posted image  Tko, da iam že prvo slikco, ko je bil moj dojenček pri DM!user posted image  Ah sem smotka user posted image user posted image user posted image
Punce uživajte še naprej!

(odgovor članu bantaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.12.2010 22:47:17   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: bantaia

OJLA,
no jst sm skor konc 21. tedna, pa se še zmeri nič ne čuti, pa že komaj čakam da se bo kej začelo. bi bla pa zelo vesela, če bi mi dala katera lahko kakšen navset glede zaprtosti, k je iz dneva v dan hujša. sej nočm zdej tuki prou na dolgo o tem razpravlat, ampak nekak ni normalno, da po 4 dni skupi ne greš na wc, pa tut pol je vse bol tko tko. poleg tega jem lepo zdravi in pijem donat vsak dan in nimam pojma kaj lahko še nardim... a obstaja kaka domača rožca al pa kej iz lekarne, kar mi nič ne bi škodovalo, bi pa vsaj malo pomagalo?
hvala, lp

Dve veliki žlici mletega lanenega semena daš v jogurt in poješ. Meni je ful pomagalo!

(odgovor članu bantaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.12.2010 23:01:46   
hillmagic
sem mi ne da pisati...imela sem morfologijo in je se b.p. videla sem nosek pa ustnice pa rokice in kao želodček pa ledvica hihihi...pa stegnenico pa podplatke...fulll luštno...zredila sem se za 2+kg...  NI se videlo ali je punčka ali fantek Tako da ne bomo vedeli do konca..fulll sem utrujena danes in neki mi je slabo spet ...Aja FULLL imam baje zanič kri in žlezo pod črto tako da sem si naročila Alge in Ječmenovo travo da se hitro poštimam skupaj...
Rakica full lepo voščilo.
Jaz sem pa bila zadnjič in sem še navdušena nad filmom AVATAR...tak drugačen in meni so všeč taki filmi poleg romantičnih komedij.

Glede BRC-ene jih prej čutijo druge kasneje ne glede na to kaj kakšen dr. reče da je to pa po bla blabla...vsak je različen in vsaka ima svoje telo in ene to čutijo prej ene pa kasneje. Jaz sem tudi prvič prej čutila kot pa sedaj drugič. Tako da medicina ima svoje šablone meritve tega in onega da se lahko sploh pogovarjamo o razlikah in da vemo kdaj je nekaj kao kmalu ali pozno...ali ravno prav hehehe..kr neki

nč grem spat rajši ker sem danes mal sitna user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.12.2010 7:20:30   
fluf
bantaia jaz sem nehala jesti folno, zdej jo sam tko k se spomnem... šla v lekarno (ker sem znorela, ker ni pomagala ne donat, ne mleko, ne laneno seme) in sem dobila nek sirup Lactecon... gravž od gravža... ampak grem vsak dan tkooooo lepooooo na wc, ko prej nisem šla nikol... pa velik vlaknin. Vem kolk je nadležno... pa še takrtat ko te ma da bi šel, najrajš ne bi šel ker je tok neprijetno user posted image jaz sem imela težave s prebavo že prej, med nosečnostjo se je samo stopnjevalo.

LP

aia nama so za super božič ukradi zunanja vzvratna ogledala user posted image no pa sej plačujem uhuhu vsoto zavarovanja ravno zato, takoj v ponedeljek grem prijavit škodo user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.12.2010 7:46:40   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: coris

vesna če ti ne da miru se pejdi pokazat h ginekologu.vem da se ne hodi tja za vsako figo, ampak to pa tudi ni vsaka figa!! jaz bi tako naredila. najprej doma angelsounds in ko slišiš srčka najprej pojej nekaj ful sladkega in se vsedi za kake 10 minut. se bo pomojem zbudil dojenček user posted image . če ti bo pa kaj čudno pa ne oklevaj in se pejdi pokazat!!!!!

coris - zlata si, da misliš name. srčka sem slišala, ko sem ga/jo okregala, sem dobila tudi 2 brcike, tako da sem malo pomirjena, ampak še vedno... če bo tudi danes tako mirno vse... bom ob deset_ih poklicala G.

bantais - tudi o tem je že bilo govora na tej naši temi. jaz imam neko sirotko, kupljeno v lekarni, ki jo zmešam z vodo. zanič, pomaga pa...

luskica, super za potičke. ma saj glavno, da so dobre, a ne? jaz moram rečt, da je včeraj tamala spekla na pogled lepšo, ko pa jaz ... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 24.12.2010 7:58:14 >

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.12.2010 8:17:52   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic
nč grem spat rajši ker sem danes mal sitna user posted image

ej, ne smeš bit. čestitke za uspešno M in nič bit huda, če je dete skrivnostno... pač te želi presenetit še s spolom... user posted image

fluf - kaaaaaj? pa ok, maš zavarovano, samo vseeno, no... pismo so eni nesramni...

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.12.2010 8:21:12   
fluf
vesna_b sem kar vesela, da je v 1,5 letu odkar sva kupila nov avto to prva taka mal bolj "resna" stvar... pač tiste buške iz parkirišča ne štejejo (do sedaj je ena bla tok resna, da sem jo prijavila na zavarovalnici).

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.12.2010 8:24:55   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: bantaia

OJLA,
no jst sm skor konc 21. tedna, pa se še zmeri nič ne čuti, pa že komaj čakam da se bo kej začelo. bi bla pa zelo vesela, če bi mi dala katera lahko kakšen navset_ glede zaprtosti, k je iz dneva v dan hujša. sej nočm zdej tuki prou na dolgo o tem razpravlat, ampak nekak ni normalno, da po 4 dni skupi ne greš na wc, pa tut pol je vse bol tko tko. poleg tega jem lepo zdravi in pijem donat vsak dan in nimam pojma kaj lahko še nardim... a obstaja kaka domača rožca al pa kej iz lekarne, kar mi nič ne bi škodovalo, bi pa vsaj malo pomagalo?
hvala, lp

Poizskusi Lactecon sirup - jaz ga tamali dajem vsake toliko, ko je zaprta in je zakon. Telo se ga ne navadi (ni odvajalo) ampak samo mehča blato... upam, da ti bo pomagal user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 24.12.2010 8:28:02 >

(odgovor članu bantaia)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.12.2010 8:29:04   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

bantaia jaz sem nehala jesti folno, zdej jo sam tko k se spomnem... šla v lekarno (ker sem znorela, ker ni pomagala ne donat, ne mleko, ne laneno seme) in sem dobila nek sirup Lactecon... gravž od gravža...

user posted image user posted image  sem se morala prav nasmejati... naša ga obožuje... jaz ga še nisem probala, samo baje je malo bolj gost in sladek...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.12.2010 8:31:35   
bučkabb
pozdravljene so user posted image !!!

no pa se še jaz javljam, včeraj bil zelo naporen dan, še danse me bolijo noge oz. podplati, sovražim te božične nakupe in gnečo v trgovinahuser posted image user posted image

no pregled bil, poslušali srčka, dala kri in vodo ter bris ker imam glivično vnetje, na kar sem iz lekarne pretovorila celo vrečko, dobila cenasten kapsule za vnožnico in kremo da pozdravim vnetje in 5 steklenic sirupa za železo, ker mi je spet padel. ma ne vem no sem ful sadjevc in zelenjavar in v tej nosečnosti skoz od začetka jedla dodatek, folno in potem Elevit pa sem fasala ta sirup še prej kot v prvi nosečnostiuser posted image user posted image
drgač pa vse vredo, naslednji pregled in morfologija pa 5. januarjauser posted image user posted image user posted image , komaj čakam da vidimo kaj smo naredili, ali bomo imeli par ali neuser posted image

no potem sem šla po nakupih in neki malega nakupila, zapravila pa celo premoženjeuser posted image user posted image
no na konc me je čakal pa še obisk pri zobozdravniku, kjer mi zdravi en zob in mi ga je spet čist razdražila tako da ga spet čutim in ne morem normalno jest, saj me boli cela čeljustuser posted image

ma sej bo, sam jamram, drgač pa ni tak hudo, da se ne bi dal zdržatuser posted image user posted image
no danes še mal delam v službi, potem pa hitro še v trgovino po nekaj malenkosti in domov, kjer z mamo spečema potico in pripravima vse potrebno za večerjo, potem pa dva dni lenarjenjauser posted image user posted image , joj pa še darila morem zavit danes

punce pred tednom sem vidla tuki na RR eno dobro idejo, ko v kozarec nasuješ sestavine za piškotke in zraven priložiš recept in je lepo darilo za božička, pa ne najdem večuser posted image user posted image , a mogoče katera ve kje se to nahaja ?

no zdaj pa grem delat
LP

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.12.2010 8:34:40   
RAKICA2007
Jah punce, jaz bom imela en tak super truper Božič user posted image
vse mi gre narobe... ampak, HB da imam moja starša, h katerim kliznem po hitrem postopku, ko dvignem tamalo iz vrtca (okoli 15.00)...
preveč je za razlagat, je pa (zame) tako hudo, da sem včeraj jokala 3 ure skupaj, ponoči pa samo 4 ure spala, pa še to po obrokih - pač mi ne gre v glavo, kako ti lahko nekdo vrže naprej takšne stvari, ki jih je v življenju tudi sam delal, še hujše... mah preveč je vsega skupaj in pretežke besede so padale včeraj zvečer, da bi še vas s tem obremenjevala...

Upam, da naslednje leto (vsaj zame) prinese lastno stanovanje ali pa vsaj najem, ker tole včeraj je bila kaplja čez rob...user posted image user posted image user posted image  

Drugače pa za vse vas - moje virtualne souser posted image  in sotrpinke user posted image , ter prijateljice:

user posted image

Naj se zvezdice bleščijo na oknih vaših sanj
    in naj vam Sveto noč greje misel,
                    da so ljudje,
               ki vas obkrožajo
               najlepše darilo.

< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 24.12.2010 8:39:18 >

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?