|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
24.12.2010 8:37:21   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

bantaia jaz sem nehala jesti folno, zdej jo sam tko k se spomnem... šla v lekarno (ker sem znorela, ker ni pomagala ne donat, ne mleko, ne laneno seme) in sem dobila nek sirup Lactecon... gravž od gravža...

user posted image user posted image  sem se morala prav nasmejati... naša ga obožuje... jaz ga še nisem probala, samo baje je malo bolj gost in sladek...

ej ne vem, mogoče zato, ker mi je bilo na začetku slabo samo po tem user posted image sem pogruntala kako naj ga jemljem, pa je super: žlico sirupa, poplaknem z kozarcem vode... tko pa gre... moram rečt, da sem z učinkem zadovoljna... je pa res, da mehča blato in pol obisk WCja ni več tako "naporen"...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.12.2010 8:38:23   
fluf
aia dans je bolk "pusto" v službi, tko da visim na RR, vmes kej pogledam in to je to...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.12.2010 8:41:11   
RAKICA2007
tudi pri nas je noroooo prazno...
iz minute v minuto se bolj sprašujem, zakaj smo sploh tukaj danes user posted image

ampak, bomo že zdržali do 12.00 potlej pa šibnem domov, do konca zavijem darila, jih dostavim do naših in po tamalčko v vrtec user posted image  komaaaaj čakam

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.12.2010 8:45:18   
fluf
PRIDNAAAA... jaz bom pa pomoje kar do 15ih vztrajala... ker je tooook dela, samo da se mi ne, ker šefov ni in je seveda delovna vnema na splošno bolj ko ne slaba user posted image jaz zraven prčkam stvari, ki jih v normalnih delavnikih nimam časa... npr. pospravim kup papirja...

Neposredna povezava do sporočila: 2554
   Re:Majčice 2011
24.12.2010 8:53:26   
Mojcha
Hey mamice!

Ninasiki: user posted image  ja, sej so mi vsi govoril, da sm trešena user posted image  resno sem začela razmišlat, da dejansko sem.. No po dobrih 10 dneh, sem ''strokovno'' - kolkr si pač lahka ko si prvič noseč...user posted image  ocenila, da očitno niso prebavne motnje, kr ko se je bockanje začel je blo na istem mestu - drug dan spet al pa se prestavl za par cm (pri prebavnih je kr mal drugač -bolj 'razporejeno') pa s časoma (v teh 10' dneh) je postalo močnejše. Naj pa omenim, da ni bilo redno. Včasih po par dni nič...  No - včeraj sem mojga natrucala, da mi, ko sma tw gledla roko skos gor drži, pa je začutu user posted image  Ne vem - sej se mogoče motim, sam bi mi blo čudn, da bi mela take prebavne... Sicer bom pa kmalu vidla, ko naj bi se konkretneje začelo... Trebuh se mi čink pozna, kot da sm 2meseca.

Vesna_b: meni se je tudi ene dvakrat zgodil, ko sem kihnala, da me je zaskelela taka suha, ostra bolečina od jajčnikov pa do zunaj po celi 'poti'. Pa držal od max do min kake 5 min in postopoma spustil. Ni pa blo iscedka. Če te res skrbi, pokliči sestro (od svojega ginek.). Vsaj da te pomiri. Verjami, da so navajeni, pa bolje se boš počutila. Drugače sem mela manjši isc. ko sem malo več športala - sm poklicala, pa mi je rekla, da naj mal bolj 'u - easy' ampak da ni to nič strašnega, da se telo čisti in dokler ni sveže krvi in v obilici nekaj časa izcedka, ni kej za panicirat. Sploh če neha.

Veliko sem že slišala o drugačnostih, ki se dogajajo s telesom, ko si noseč, zato skušam, da ne peljem panike. Pa še pri ginek. me je sestra zgodaj, ko sem pri 7 td zarad kaplice krvi šla na pregled, streznala da naj ne peljem panike. Tak da dokler ni nekaj res hujšega, ne grem tja - je pa res da sem jo parkrat poklicala - zaradi otrjevanja trebuha - kr mi že od 17 td tak - kak dan nič pol pa tudi do 10x. Ampak je baje to čist normalno!?! Že vejo...

user posted image  user posted image Vsem pa želim res lepe praznike user posted image  S čimveč dišečimi keksi, v prazničnem vzdušju, user posted image  predvsem pa  velikooooooooooo žgečkanja po trebuščku!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.12.2010 8:55:04   
RAKICA2007
izgleda, da je samo pri nama tako 'tiho', ostale pa nimajo časa user posted image user posted image user posted image

pridne, pridne... no vsaj en mora bit, ane user posted image  

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.12.2010 8:58:39   
coris
Rakica 2007 user posted image  kdo te je spravil v jokuser posted image  povej in ga pridem za darilo nabutat!!!!

vem da je težko ko pride do česa takega (čeprav ne vem kaj se je dogajalo pri tebi), zato ti svetujem da si narediš en ščit okoli sebe. sej vem da pomaga če se izjokaš in kar daj se, ampak ne ženi si pa tega k srcu...ukrepaj in pokaži kdo in kaj si in da s tabo ni heca sicer dobijo na grbo še vse nas Majčiceuser posted image
jaz ti z veseljem prisluhnem in preberem kak roman, če si pri volji napisati kaj te teži.

Vesna_b....ti ti lumpa jaz pa že vse možne scenarije nardila včeri zakaj te ni gor...no eden izmed teh je bil tud ta da sta z malčico zelo zaposleni s peko piškotovuser posted image

midva sva pa učeraj ko so prišli moji straši na obisk priklopila angelsounds na zvočnike od i-poda in smo skupa poslušali user posted image  naše lubikeuser posted image  super filinguser posted image

drugače je imela pa naša malčica učeraj pravo zabavo cel dan v trebuhu. danes je kar mirna in je še kaj dosti nisem čutila, je pa učeraj norela in delala vragolije kot bi bila v cirkusuuser posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
24.12.2010 9:13:36   
RAKICA2007
punce... toliko vprašanj se mi poraja po glavi...
ah, bom kar začela...

- ali je katera dobila stanovanje po javnem razpisu MOL oz. stanovanjskega sklada?
kako prijava poteka?
- ali ti morajo starši pisno potrditi, da si do sedaj stanoval pri njih, ali je dovolj potrdilo iz občine o začasnem prebivališču?
- ali se je katera prijavila na 14. razpis (od 18.12.2010-31.01.2011)?
- ali je sploh kakšna varianta, da nekdo vzame družino z majhnim otrokom v najem? Kolikor vem, se tega vsi izogibajo, saj so družine zakonsko zaščitene user posted image  je katera v najemu?

vedno bolj razmišljam v tej smeri... in JA verjetno se bomo prijavili na zdajšnji razpis...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
24.12.2010 9:38:17   
coris
Rakica 2007 ta hip ti ne morem pomagati, če pa si zainteresirana, bom vprašala našo sosedo ki ima 3 otroke in je letos dobila neprofitno stanovanje in ti povem v roku par dni in še en kolega dela tam in bom še njega povprašala. na razpisu se zbira pike in nekaj dodatnih pik prejmeš na otroke, končano izobrazbo,...... bom pa točno vprašala in ti sporočim.

samo pa moram rečt da so cene kr ubitačne teh neprofitnih stanovanj in družina ki ima 3 sobno stanovanje + kuhinja z dnevno ki ni nevem kako velika plačujejo skoraj 400 eur mesečno tako da se po moje ne razlikuje dosti če greš sam v najem.

pri nas v bloku so raje oddali stanovanja družinam, saj se vsi izogibajo študentov in njihovega ponočevanja, hrupa, dretja,....

Neposredna povezava do sporočila: 2559
24.12.2010 9:44:00   
RAKICA2007
hvala coris... ko boš imela čas in voljo bi prosila, za odgovore...

saj ne potrebujemo 3-sobnega stanovanja... sedaj imamo eno sobico, kuhinjo + skupna kopalnica in hodnik...
tako, da smo navajeni se stiskat - se prav radi stiskamo in ni nam hudega, ko smo skupaj user posted image  potrebovali bi 1 - 1,5 stanovanje in bi srečno živeli... vse kar si trenutno želim, da stopim skozi vrata in rečem; končno na 'svojem'...
ah ja... bo že...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
24.12.2010 9:47:47   
fluf
V najemu, zasebna ponudba...

ko sva prišla na ogled sva bila tik pred poroko, na koncu študija (vsaj jaz), dokaj logično, da bodo tudi otroci... 75m2 (skupaj z kletjo in teraso, ki odvrne vseeee)... z VSO opremo (vključno s kozarci, krožniki, posodo, ....), center mesta, 400€ na mesec... zadovoljna. Ne bi rada menjala. Najemnodajalka sicer še ne ve za nosečnost, ji bom povedala enkrat ob priliki, pa mislim, da ne bo komplicirala user posted image

Načeloma nisva imela težav z iskanjem, vsak je bil vesel, ker je vedel, da nama je potem v interesu ostati dlje kot 6mesecev... ne vem mava pozitivno izkušnjo. Upam, da nama ne bo treba menjat, ker tukaj se počutiva super.

Zdej mene edin zanima kako so "družine" zaščitene, glede na to, da otrok še nimava in če naju npr. vrže iz stanovanja sva mlada družina brez strehe nad glavo user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
24.12.2010 9:53:07   
coris
Rakica 2007 takoj ko dobim sosedo ti sporočim in če boš imela še kakšno vprašanje potem kar sprašuj...zato pa smo tu da si pomagamouser posted image  za te praznike pa nič ne skrbi, ni vredno....naredita se gluha in slepa za težave in uživajta v sadovih vajine ljubezni....če tudi nebi imela nič imata drug drugega in vajina zakladka user posted image  to je največ vredno...kaj ti bo grad, kaj ti bo ne vem kaki avto in polhna rit vsega ko človik rabi samo ljubezenuser posted image  danes se nasmej in reči ta hip sem naredila vse kar sem lahko... na forumu sem prosila za pomoč (informacije) in ko bo le mogoče jo dobim, potem pa lepo korak za korakom, do želenega ciljauser posted image user posted image

doma si prižgita lučke na smrekici, poslušajta kakšne nežne božične pesmi in uživajte te krase praznike

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
24.12.2010 9:54:13   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Rakica 2007 takoj ko dobim sosedo ti sporočim in če boš imela še kakšno vprašanje potem kar sprašuj...zato pa smo tu da si pomagamouser posted image  za te praznike pa nič ne skrbi, ni vredno....naredita se gluha in slepa za težave in uživajta v sadovih vajine ljubezni....če tudi nebi imela nič imata drug drugega in vajina zakladka user posted image  to je največ vredno...kaj ti bo grad, kaj ti bo ne vem kaki avto in polhna rit vsega ko človik rabi samo ljubezenuser posted image  danes se nasmej in reči ta hip sem naredila vse kar sem lahko... na forumu sem prosila za pomoč (informacije) in ko bo le mogoče jo dobim, potem pa lepo korak za korakom, do želenega ciljauser posted image user posted image

doma si prižgita lučke na smrekici, poslušajta kakšne nežne božične pesmi in uživajte te krase praznike

na, pa spet jokam k dež user posted image user posted image user posted image  hvala ti... bom napisala roman - ko bom malo bolj pri močeh

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
24.12.2010 10:00:21   
RAKICA2007
hvala lepa... za vse, punce user posted image user posted image user posted image ...
bolj kot se sekiram slabše je... vedno ko dobim solzne oči, me nekdo konkretno 'zbrca' v trebuščku in takrat vem, da moram biti močna, če ne zame pa za moja sončka...

sem se pa odločila, da za dolgoooo časa opravim s takimi ljudmi... in tudi opravičilo trenutno nima nobene teže oz. ne pomaga nič...

jah, sem škorpion, mene lahko vsas pohodi, počne vse z mano... moje družine (predvsem otrok) pa se ne bo noben 'dotikal' ... ni šans... tukaj grem pa čez trupla...

ah ne bom težila...

hvala ti coris, še enkrat

Neposredna povezava do sporočila: 2564
24.12.2010 10:01:32   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

V najemu, zasebna ponudba...

ko sva prišla na ogled sva bila tik pred poroko, na koncu študija (vsaj jaz), dokaj logično, da bodo tudi otroci... 75m2 (skupaj z kletjo in teraso, ki odvrne vseeee)... z VSO opremo (vključno s kozarci, krožniki, posodo, ....), center mesta, 400€ na mesec... zadovoljna. Ne bi rada menjala. Najemnodajalka sicer še ne ve za nosečnost, ji bom povedala enkrat ob priliki, pa mislim, da ne bo komplicirala user posted image

Načeloma nisva imela težav z iskanjem, vsak je bil vesel, ker je vedel, da nama je potem v interesu ostati dlje kot 6mesecev... ne vem mava pozitivno izkušnjo. Upam, da nama ne bo treba menjat, ker tukaj se počutiva super.

Zdej mene edin zanima kako so "družine" zaščitene, glede na to, da otrok še nimava in če naju npr. vrže iz stanovanja sva mlada družina brez strehe nad glavo user posted image

user posted image user posted image  hudo dobro... moram poiskati - nekje v zakonu piše o zaščiti (te kar tako ne morejo vržti iz stanovanja)... bom poiskala in sporočim...

dobra lokacija, pa še drago ni... superca

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
24.12.2010 10:04:00   
coris
nič ne jokajuser posted image .....ne mudi se, ti si vzemi raje čas zase in za svoje sončke ki ti polepšajo danuser posted image

pošiljam ti en velik topel božični user posted image  in verjemi da bo vse dobro....coris

Neposredna povezava do sporočila: 2566
24.12.2010 10:04:44   
Mojcha
user posted image  sam a ni po eni strani 'lušn' bit tolk zadet od hornomov?!?
Nobene ne poznam, še najmanj sem na forumu, nahit vse prebiram, pa mam takoj solzne oči ob takih (sicer zelo življenjskih) besedah.. user posted image  
nazadnje sem se user posted image  v srednji med puberteto, zdej pa je lahka že mobitelova reklama usodna.. Ka ste vse tak zmešane od hormonov, al se nas sam nekatere tak prime tole?

btw: Veliko sreče ti želim, da najdeš čimprej ''hiško'' za svojo družinico!
...lej... user posted image  spet...

Neposredna povezava do sporočila: 2567
24.12.2010 10:08:28   
vesna_b
bučka, tisti recept, včeraj ko sem ga napisala - božične zvezdice. sam moraš pa res met litrski kozarec... preverjeno user posted image
nimam pa tiste strani več, ko je bil gor recept. v kozarec daš vse, razen jajc in masla user posted image
lahk pošljem slikco na mail...

rakica user posted image user posted image user posted image
kdo te je pa tako razjezil??? ej, verjemi, če ti bo lažje, nam lahko poveš. tu al pa na mailu. pa ravno za praznike. res fino...
na tvoja vprašanja žal nimam odgovora. ta pa razumem, saj sem tudi jaz spustila marsikatero solzo, dokler se nisem začela fejst postavljat zase in za svojo družino.

joj, fluf, menjaš službo?
pri nas pa norišnica... ne morem več, čakam kak frej dan... pa bom na koncu drug teden še nadure delala... user posted image

coris - sorči. in še enkrat hvala, da si mislila name. in ja, se ti pridružim, ko greš pokazat tistim, ki nagaja-jo rakici, kar jim pripada. zelo lepo si napisala in se lahko samo podpišem.
res, rakica, izključita zunanji svet in vse ostale ljudi. pomembna sta vidva in vajini zakladki. ne obupaj in verjemi, da boste kmalu na svojem, do takrat pa probajte čim več časa preživet skupaj in se veselit. vem, da je v takih trenutkih težko. ampak ko bo najtežje, poglej nasmejane otroške očke, ki bodo nasmejane samo zato, ker si ti blizu in to naj ti da energije, volje in veselja za naprej. ne obupaj, vse smo s tabo...

in punce, resno, glede na to, da smo tukaj predelale že marsikatero težavo, si pomagale in se bodrile med seboj, resnično upam, da vas bom spoznala. mogoče se zmenimo čez kak mesec, dva, ko ne bo več tega vremena hecnega...

in za vas še tole voščilo:

[color=#990000 size=1]Misli mi uhajajo med iskrene ljudi,
[color=#990000 size=1]med prijatelje.
[color=#990000 size=1]Vam namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče,
[color=#990000 size=1]a s seboj prinašajo za prihajajoče leto kar največ sreče.
                  Naj bo novo leto - leto izpolnjenih želja...
[color=#515151 size=1] 
[color=#515151 size=1]moje voščilo za vse vas, ki ste mi polepšale tole leto...

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
24.12.2010 10:11:16   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

hvala lepa... za vse, punce user posted image user posted image user posted image ...
bolj kot se sekiram slabše je... vedno ko dobim solzne oči, me nekdo konkretno 'zbrca' v trebuščku in takrat vem, da moram biti močna, če ne zame pa za moja sončka...

sem se pa odločila, da za dolgoooo časa opravim s takimi ljudmi... in tudi opravičilo trenutno nima nobene teže oz. ne pomaga nič...

jah, sem škorpion, mene lahko vsas pohodi, počne vse z mano... moje družine (predvsem otrok) pa se ne bo noben 'dotikal' ... ni šans... tukaj grem pa čez trupla...

ah ne bom težila...

hvala ti coris, še enkrat

sem bikica, pa zame velja čisto enako. opravičilo sicer sprejmem, ampak človeku, ki me je prizadel, še dolgo ne pustim blizu sebe... pri meni ponovno štarta iz nule, kar se zaupanja tiče...
in ja, edino pravilno je, da se postaviš za svoje otročke!!!! za svojo družino

in če ti pomaga, zjokaj se. zjokaj do konca, potem pa si obriši solze, nadeni svoj lepi nasmeh in pokaži zlobnežem, da si boljša od njih. kar vemo, da si...

Neposredna povezava do sporočila: 2569
24.12.2010 10:13:37   
vesna_b
Misli mi uhajajo med iskrene ljudi,
med prijatelje.
Vam namenjam veliko dobrih želja, ki niso zveneče,
a s seboj prinašajo za prihajajoče leto kar največ sreče.
                  Naj bo novo leto - leto izpolnjenih želja...

moje voščilo za vse vas, ki ste mi polepšale tole leto...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
24.12.2010 10:19:04   
RAKICA2007
hvala vsem...
pismo dobite na mail...
me veliko ljudi tukaj pozna in ne bi želela da kdo kaj... vse vam bom napisala na mail...

punce RVM

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
24.12.2010 10:28:06   
hillmagic
Oj bejbe...

Dežek pada cele dni še ponoči on ne spi...
VESNA_B probam ne biti sitna, sam me je res večeraj mož razpičil. Ker ene fore brezvezne...zato sem sitna pa ne šteka da sem mogoče zdele bolj občutljiva in mi gre mal na živceuser posted image
RAKICA kaj je bilo je bil tak dan al kaj ?
ŽELEZO jaz imam tudi čist baje zanič kri pa danes dobim EKO ALGE SPIRULINA pa JEČMENOVO TRAVO ker jaz res ne maram jesti kar naša medicina dela ker veliko teh sestavin da narava. Tk da sem se končno spomnila na te dve stvari. Poznam osebno dve nosečnici obe imata rok Maja samo nista na forumu, ki to jesta in je G rekla da tako lepe krvne slike že dolgo ni videla pri nosečnici.
Mal si preberte o tem če katero bolj zanima...
Nimam idej za kuhat, nič mi ne gre po glavi kaj mi paše...sem brez okusa...

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 2572
24.12.2010 10:52:57   
fluf
joj punce... jaz sem pa že par dni takooooooooooooooo tečna, da se mi še šef smeji, ker lajam okrog user posted image na jokico mi pa ne gre nič. sam skoz bi bla z enim v laseh, vsaka stvar me spravi ob pamet... z mojim sva se že parkrat počla, hb sva taka, da se pol nasmejiva mojim nosečniškim izpadom... in danes ko sem tako tečna moram še do tašče. sej je super tašča, samo dans bi se zabubila nekam, pa mela mir. Ma bom že... sej mogoče me pa mine, zdej k sm malco pojedla user posted image

Rakica midva sva se po zdravi pameti odločila, da tvega, živiva z manj in sva na svoje... ne poznam tvoje zgodbe, pa nekak predvidevam da ni rožnata... midva se mava super. Pa sva študenta, oz. jaz študent moj pa z nizkoletečo službo, žal... včasih gre na tesno, pa še bolj hudo bo, ampak ne zamenjava najinega ljubega miru za nič... držim pestke, da greste NA SVOJE in boste užival.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
24.12.2010 10:55:19   
bučkabb
ja punce veliko user posted image user posted image user posted image  iskrenih v teh dneh in čim manj sekiranja in slabe volje želim vsem

vesna sem našla to ja hvala, zdaj še morem sam kozarce dobit in mam darila za žensko populacijo v bližnjem sorodstvu.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
24.12.2010 10:55:41   
coris
tud jaz sem bikica in sprejmem opravičilo, pozabim pa res nikoliiiiii!!!! saj ne namerno, ampak tisti ki se mi zameri in ker ful hitro berem ljudi in kakšni so in mnogokrat predvidim njihove reakcije že v naprej sem jaz v plusuuser posted image  mojemu sem že neštetokrat s točnimi besedami opisala reakcije ki jih pričakujem od njegove mame, in ostalih in sedaj se na ta račun že kar smejivauser posted image  sem prava mala čarovnicauser posted image

in ja ko je kdo grd do mene ali ko sprevidim njegove slabe namere....je pri meni oplel...do takih sem vedno vljudno prijazna in spoštljiva ampak dostopa do moje topline in dobrote pa nimajo več...vse postane zgolj formalna prijaznost in vljudne besede ampak se pa odmaknem in se lahko slikajo zarad meneuser posted image

sem tolk trmasta....tipična BIKICA in ja naša mala štručka bo tud bikicauser posted image  to bo pestro

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?