pixieM
|
Pozdravljene! Iii, kako ste nekatere zgodnje. Jaz sem pa taka lenoba. Kar vlačim se po stanovanju, v službo mi je prav težko iti, še dobro da samo še 12x . anju - kako lepa slika!!! Res za v okvir ali kakšno revijo. Zelo lep trebušček in lep fantič . kosilo - jaz sem se včeraj vsa ponosna hvalila, kako bom danes naredila lazanjo. Mhm, se lahko kar pod nosom obrišem! Se je namreč moj odločil, da morejo biti ''šnicli'' in pečen krompir. Tako, da bo on danes kuhal. Juhu, sem že rešena enega dela - čeprav, ko on kuha...groza. Je cela kuhinja tako popackana, da najraje kuham kar sama!!! Sem pa tudi jaz zelo nadušena kuharica in menda kuham dobro. Moj pravi, da se ni zastonj za 20 kg zredil . Je pa res, da kuham rada takrat, ko imam čas. Če pa morem kaj na hitro skup zmetat, mi pa tudi sploh ni za kuhat. vložki - super ste, da ste načele tudi to temo! Glede na to, da še nisem rodila in da res nikoli v življenju nisem uporabljala vložkov (ker fašem kar alergijo), tudi mene zanima katere vložke priporočate za čiščo (zdaj ko celo vem kako to izgleda - hvala vam!) Zadnjič sem bila v Babycentru, pa sem mislila, da bi si nabavila stvari za v torbo, ki ji bom nesla v porodnišnico. No, in potem vidim vložke vir 80 (groza kako je to veliko) in Vir natural ali nekaj takega. Pa me je prav zanimalo v čem je razlika, vendar glede na gnečo v trgovini potem nisem spraševala. gibi - ja mojemu kar dogaja. Včasih čutim brce tudi v hrbtu Mogoče zaradi majhnosti bušija. Včeraj je imel očitno neko fešto, ker mi je prav vibriral trebuh. Kot da bi se uprl na vsako stran in norel. Ne vem, res je čuden občutek. Me pa brca v rebre in zelo visoko v trebuh tudi. In to zna prav najti najbolj neprimeren čas . spanje - zelo težko zaspim, ker se nikakor ne morem nastavit. Bebica je tudi zvečer najbolj aktivna, čez dan pa frajer lepo spi. To mu bom mogla tudi zbit iz glave . Ko lepo fino zaspim, me pa itak na wc pritisne. In mislim,d a bom res mogla ta dva meseca samo na wc letat. Mi je pa čudno, ker grem na wc in se polulam do konca, potem pa se vležem nazaj in kar naenkrat me spet močno tišči na wc. Predvidevam, da me brcne v mehur?! Ah, saj bo, še slaba 2 meseca (ojej, malo prehitro gre to!)...
|