|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 17:11:35   
polmaja
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Aja kosilo- mi smo pa jedli pršutove torteline s smetanovo omako, pa paradižnik v solati


user posted image  Jaz tudi! Samo brez omake - jih mam raje tako. Paradižnikovo solato pa sem tudi pobasala!

Kar se kilc tiče pa bom raje tiho - mislim, da sem definitivno rekorderka, več pa ne povem user posted image .... Bi lahko kar nekaj vaših joškic povečala in še kakšno tazadnjo, pa še bi mi ostalo... Tako mi je hudo, da moram zdaj malo sladoleda TAKOJ pojest, hihihi. No, mogoče raje banana-split, ko mam ravno banane doma. Da se ne bodo pokvarile, seveda... user posted image  user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 17:33:58   
Najki
nejkec jaz imam G na ZD Vic, pa sem sla v materinsko v ZD Siska, ker viska v bistvu poteka na enoti Rudnik in mi je potem dlje user posted image . Nisem pa vedela, da hocejo samo paciente ZDja. V Siski niso nic tezili. Sam sem hodila v prvi user posted image . Imajo pa materinsko prakticno v vsakem ZDju. Ne spomnim se niti, da bi se morala prijavit za materinsko... Mogoce imajo zdaj tako guzvo.

Mogoce 5 plenic leti na tetrice? V tem primeru eno ali dve porabis za siroko poviti, se kaksno za cez obleko, da ni dojencek direktno na oblacilih, mogoce kaj za kupcek podirat in se eno za lupinico podlozit. Na zacetku dojencka vecinoma odlagas na plenicko, tudi v narocju, da ga tvoja oblacila ne drazijo. Pampersko pa navleces pred odhodom (itak lahko kar njihovo), eno pa za rezervo, ce se res kaj primeri na poti ali imate postanek.

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:07:52   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Sem vmes zasledila ime Trina in mi je fuuuul všeč, je pa tako ime punčki od sosede, sem ga pa pri njih šele prvič slišala.



Roberta od kje pa si ti?


IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Tako mi je hudo, da moram zdaj malo sladoleda TAKOJ pojest, hihihi. No, mogoče raje banana-split, ko mam ravno banane doma. Da se ne bodo pokvarile, seveda... user posted image  user posted image


O kako si luštna user posted image user posted image user posted image

Torej, danes je "kuhal" moj mož. Je prinesel kar solidno pico - ne najboljšo, ker je bil en drug picopek. Roberta, jaz se zdaj ko sem doma in imam veeeliko časa kar potrudim da res ornk skuham. Vsak dan se mi sicer ne da (kot na primer danes), takrat pa jemo kakšno pico al pa kitajca. Jaz v kuhanju ful uživam, te pa čisto razumem, če tebi to ni. Če bi pri nas kuhal mož, potem nikoli ne bi jedli nič kuhanega - za kuho ima pa res dve levi roki.

Je prišel mali iz vrtca s taaakim ugrizom v hrbet, da je še mene bolelo ko sem videla. user posted image

Pri nas se je pa pol urce nazaj pokazal sončekuser posted image  kako sede po takem turobnem dnevu!!!

< Sporočilo je popravil Pokora -- 30.8.2010 18:09:13 >

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:15:51   
missD
tudi pri nas se je pokazal soncek,vsaj malo dvigne voljo.

Midva sva pa imela danes filane paprike s pirejem in paradiznikovo solato. Filane paprike mi je pa mami zrihtala,tako da je blo kosilo hitro in dobro

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:36:36   
caroline1
Pri nas se je tudi blo treba naročit in jutri začnemo s šolo. user posted image  Da vidim kaj bodo povedali.

Oni seznami se definitivno nanašajo na tetra pleničke...ker zraven piše 2 plenički za 1x uporabo- to so pamperske itd user posted image  5 tetra pleničk pa hitro porabiš, sam da mali fajn bruhne! pa za povit, pa lupinico pokrit, če je dež, pa še kej...

Kosila- jaz kar rada kuham in tudi dobro kuham, če se mi da seveda. Sploh pa sem skoz doma že od srede aprila in se mi zdi, da to pa res lahko naredim! Če bi hodila na šiht, bi definitivno želela, da kdaj tudi dragi mene preseneti! Tako pa ni neke nuje! No in danes je vse uspelo! sploh sladica- jo je dragi naročil za RD, ki ga praznuje čez nekaj dni! user posted image




(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:37:37   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Jaz sem bila pa danes pridna sem bila v Tosami in sem v večini vse nabavila. Samo enih vložkov niso imeli. Bom šla pa en drug dan mimo in jih vzela.



Si mogoče kupila tudi Vir80? Danes dobila letak od Leclerca in so 1,05€ - me zanima za primerjavo.

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:53:24   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Jaz sem bila pa danes pridna sem bila v Tosami in sem v večini vse nabavila. Samo enih vložkov niso imeli. Bom šla pa en drug dan mimo in jih vzela.



Si mogoče kupila tudi Vir80? Danes dobila letak od Leclerca in so 1,05€ - me zanima za primerjavo.


Sem ja. Bili so 1,13 €

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 18:56:52   
sasadejan
Kuhanje - meni je dal moj nalogo, da sedaj ko sem doma, da se moram naučiti kuhati. Pri nama je edino problem, da je moj diabetik in da moram prav razmišljati kaj naj skuham. Zdej bom začela delati tedenski jedilnik in bomo videli kako mi bo šlo.

Bom pa vesela kakih idej user posted image

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:21:15   
Roberta69
Vložki, jaz se pa ne morem spomnit, katere "se kupi", če hočeš bombažne, a recimo Vir nature normal plus (ta modre)? Koliko pa jih rabiš? Jaz sem vse to čisto pozabila user posted image , samo vem, da sem jih v prvo nabavila ene par paketkov (ne vem, kaj sem mislila user posted image ), pa mi jih je že v porodnišnici zmanjkalo user posted image (ko je čišča, mi je fino, vsakič, ko grem lulat, vložek zamenjat (ker pa veliko pijem, tudi veliko lulam).

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:31:42   
Roberta69
Ma ja sej s tem kuhanjem... jaz čist rada kdaj kaj skuham, pa tudi mojemu skoraj zmeraj pomagam, narežem zadeve in to, nisem pa tak tip, da bi morala vsak dan poskrbet za kosilo user posted image , pa dragi res ful dobro kuha in zakaj bi se človek potem branil user posted image , če pa kuham jaz, pa hitro kaj nos zaviha user posted image . Sladice pa zelo rada pečem/pripravljam in mi večinoma tudi kar super ratujejo user posted image . Naš mali škrat je pa itak razred zase, ker mu je všeč samo ene par zadev, tko da če je kosilo preveč pisano, tudi probat noče user posted image in je kuhanje zanj čist neobremenjujoče.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:32:18   
Najki
Ja roberta, jaz sem kupila Vir nature normal+, so bombazni, nalepijo se na hlacke in imajo krilca. Pa fini so, js bi jih med menstro kar imela, samo niso pakirani posamezno za s sabo nosit user posted image . Imam pa se Vir90 za prve dni. Samo tehle Vir nature dobis po 10 v paketu, po moje ti zdrzijo dan in pol, mogoce 2 dneva. Jaz sem jih vzela samo 2 ali 3 pakete, potem jih bom dokupila po potrebi. Mislim da v P dobis en paket Vir80 za porabit, ostalo moras prinesti.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:32:24   
Roberta69
Aja, če je katera kaj naštudirala, kje so recimo Vir nature najceneje?

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:33:48   
mamamajča
sončekuser posted image mam tak lep pogled tukaj skozi okno- prav lepo jesensko je videt in mi je ful všeč!

Kuhanje- jaz tudi dobro skuham, ko se spravim, sem pa tip, ko rada eksperimentiram. Tak da ne delam nekaj po receptih, ampak kar na pamet in je moj vedno zadovoljen. Je pa strašno izbirčen in če hočem, da poje, mora bit res okusno.

Moj user posted image napr. ima rad od piščančjega samo belo meso. Jaz pa kupim pol piščanca, zrežem vse, kar je mesa, na čist male koščke in naredim rižoto. na koncu si prste oblizuje pa prizna, da je tudi iz bedre meso lahko dobrouser posted image mislim, dedi...

sasadejan- moj ata je tudi diabetik in se mama ful drži tega, kaj lahko in kaj ne. In sploh ni težko, edino idej pa res včasih zmanjka. Če bi vsi tak kuhali, kot kuhaš diabetiku, bi blo idealno, ker je 1000x bolj zdravo. Je pa precej drago, ne? Recimo margarine, marmelade, salame za diabetike....



(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:36:13   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Ja roberta, jaz sem kupila Vir nature normal+, so bombazni, nalepijo se na hlacke in imajo krilca. Pa fini so, js bi jih med menstro kar imela, samo niso pakirani posamezno za s sabo nosit user posted image . Imam pa se Vir90 za prve dni. Samo tehle Vir nature dobis po 10 v paketu, po moje ti zdrzijo dan in pol, mogoce 2 dneva. Jaz sem jih vzela samo 2 ali 3 pakete, potem jih bom dokupila po potrebi. Mislim da v P dobis en paket Vir80 za porabit, ostalo moras prinesti.


Po spominu so teli Vir 80 kar mal taki zoprni, preveč umetni, saj jaz sem imela tak filing...in sem jih potem porabila, ko mi je teh nature zmanjkal.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:44:47   
Najki
Joj najprej je vprasanje, kje se jih sploh dobi. Se mi zdi, da jih tezko najdes na policah, mogoce v ksnem DMju se. Ze dolgo sicer nisem gledala, samo vcasih pogledam na te police, da bi se spomnila kateri Vir imajo krilca in teh ne zasledim. Ce katera ve za redno zalogo, se priporocam user posted image .

Mojega user posted image daje driska in slabost, upam da ne fasemo vsi viroze. Bo pa kar tecno spet bolnisko furat...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:48:25   
mamamajča
user posted image KAJ ŠE KATERA IZGUBLJA ŽIVCE OB TEM FORUMU?
sEM MISLILA, DA JE RAČ KRIV AL PA DA MI INTERNET TAK SLABO DELA, PA UGOTOVIM, DA MI SAMO RR TAK NAGAJA

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 19:55:18   
caroline1
Tole kuhanje za diabetike pa ziher ni nič fajn! Jaz se ne bi znašla. Pa res je vse ful drago! Vsaj za 50% dražje. Bi lahko zavarovalnica kaj prispevala za take!user posted image

Vložki- jaz sem nabavila Vir 80, pa ziher bom še kake...mi je že vonj od menstruacije grozen kaj bo šele s tem user posted image  bom menjavala nonstop najbrž!

Lulanje- ponoči 5-10x vsako noč. Verjetno je moja utrujenost posledica tudi tega vstajanja na vsako uro...ampak moje ledvice so pač čudne...čez dan pa lulam skoz, ker moram praznit mehur za lažje praznjenje ledvic! Me kar malo stiska iti jutri v lab dat vodo. Upam, da je kaj boljše, kot je bilo prejšnji teden, ker če ne bom na koncu pristala na antibiotikih! Pa še on mi bo težil v četrtek s cevkami itd...joj...punce, a je bilo katero že kdaj groza iti k enemu zdravniku, ker je imela odpor do njega??? Samo slišim njegov glas in mi grejo kocine pokonci!!! Res bi jokala! Drgač nimam strahu niti pred zobarjem, niti G...


(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 20:28:28   
Pokora
Sasadejan hvala za info!
Jaz bom nabavila Vir80. Sem jih imela v prvo in so daleč od tega da bi bili umetni. U bistvu je to vata povita v tako mrežico, pa vmes je neka folija da ne prepuščajo. Te natur si moram pa še ogledati, samo čisto za začetek se mi ne zdijo primerni, ker če imajo krilca, jih težko zlagaš enega zraven drugega - to sem pa jaz prve tri dni morala delati, če ne je bilo vse krvavo.

Najki fino umivajte roke, pa še ni nujno da se z malim ogneta če je virus, ker se prenaša kapljično... Upam da vama rata!user posted image

Mamamajča, tale RR ga res nekaj bixa. po mojem zato ker ga nekaj rihtajo.

Joj Caroline, dobra si da sploh funkcioniraš čez dan, če moraš tolikokrat vstati ponoči!!!! Pa ne pusti se sprovocirati enemu dohtarju, no! Držim pesti da bo vse ok, da ti nau treba antibiotikov jest!!!!user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 20:41:55   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Sasadejan hvala za info!
Jaz bom nabavila Vir80. Sem jih imela v prvo in so daleč od tega da bi bili umetni. U bistvu je to vata povita v tako mrežico, pa vmes je neka folija da ne prepuščajo.


Čist naravni niso (teli natur pa so 100%) in mene je pa glih ta mrežica motila, je taka k en laks...


A je kakšna kupila tisto "spalno vrečo" v DKN-ju (ali nekaj takega), ki ima kapuco in se "rokava" zložita en preko drugega? Ker jaz bi nekaj takega imela, ampak mi pa tok ni všeč tista barva, k jo imajo, saj je sicer ful poceni, z 10 € znižano še na 8€, samo mi toook ni všeč barva, da je kar ne morem kupit user posted image , pa sem razmišljala, da bi kupila v KIK-u al pa kje eno tisto flis deko so po 3€ in bi šivilja nanjo našila bombaž (tko bi bilo kar toplo, pa mehko), samo ne morem tam v trgovini ne vem kako merit in to in če jo kakšna ima, da bi mi mal mere povedala... Mi je pa kar škoda teh 8€ za brez veze, ker se bo potem vse skupaj kar nabralo... čeprav jaz včasih za kakšno stvar tok kompliciram, potem bom šla pa itak tolikokrat z avtom tja, da bom porabila več bencina, kot če ne bi tok komplicirala user posted image .

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:00:59   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča


sasadejan- moj ata je tudi diabetik in se mama ful drži tega, kaj lahko in kaj ne. In sploh ni težko, edino idej pa res včasih zmanjka. Če bi vsi tak kuhali, kot kuhaš diabetiku, bi blo idealno, ker je 1000x bolj zdravo. Je pa precej drago, ne? Recimo margarine, marmelade, salame za diabetike....





Ja res je kar drago. Ampak kaj čmo mormo merkat nanj user posted image . Ti kar mamo vprašaj kaj je najlažje pripravti in mi poročaj. Ker jaz sem totalno brez idej user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:07:07   
caroline1
RR res ful počasi dela!

Pokora hvala za pokico! Sej bom preživela. Mi je pa hudo, ker moram sama tja. Ko bi vsaj moj lahko šel zraven!

Roberta 69 res ni fajn preveč komplicirat user posted image . Kot sama praviš si boš naredila več stroškov. Jaz na srečo imam vrečo tako hudo podloženo, pa 100 let staro! No al pa 15! user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:07:39   
filisa
Kak ste pridne in veselo pišete, da mi pol, ko vas uspem prebrati pogosto zmanjka časa in energije za pisanje user posted image .


otroški dodatek - če sem prav razumela je to potrebno porihtat najkasneje v 3 mescih po porodu user posted image   ? Zanimivo - mene je zgleda bolj strah te vse papirologije in uradnih stvari (da slučajno česa ne pozabim porihtat), kot pa samega poroda user posted image .

Še ta teden, pa začnem s porodniško user posted image  - si sploh ne znam predstavljat. Do sedaj mi je minilo vse tako hitro in upam, da mi bo še zadnji mesec...



Pravite, da se vaši user posted image  umirjajo?! Moji žabi zgleda res zmankjuje prostora za obračanje in podobne stvari, samo se pa zato gibi še tolk bolj občutijo in opazijo, tako, da bi rekla, da so s tedna v teden bolj pogosti in intenzivnejši. Moj pravi, da zgleda, kot da imam Aliena v trebuhu, ko z ritko ali s kolenom potuje ˝velika grba ˝ po trebuhu ali pa ko mi roko ali nogo tako izboči, da me je strah, da bom jo zunaj zagledala user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 997
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:10:55   
filisa
Pozabla sem vprašat user posted image   katere črpalke za izsesavanje mleka priporočate; ročne ali električne in katera znamka?

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:13:24   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image KAJ ŠE KATERA IZGUBLJA ŽIVCE OB TEM FORUMU?
sEM MISLILA, DA JE RAČ KRIV AL PA DA MI INTERNET TAK SLABO DELA, PA UGOTOVIM, DA MI SAMO RR TAK NAGAJA



Neki se s serverjem igrackajo pa nove funkcije sprobavajo... Ze par dni tko, sam dons me nc ne heca.

Ja caroline1, mojemu staremu G sem sovrazila hodit...

Pokora, ce smo se imeli za nalest, smo se zihr ze, sej ves je kuznost ze pred simptomi =$. Sam obicajno mali prinese in jaz fasem, dragi pa ne, mozno pa da je prinesel iz Francije in bova midva dobila s par dnevi zamika.

Roberta jaz sem jo kupila vijolicno s tweetyjem, imeli so pa se svetlo plavo z buggs bunnyjem. Sta mi bili obe barvi vsec. Samo vijolicno sem morala it iskat v sisko. Mogoce so pa ze dobili nove modele od takrat, je rekla da bojo kmalu. Za mere ti jo lohk pa posodim, je sicer ze oprana in to ma itak ne mislim 2 meseca prej rodit user posted image .

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   RE: Oktobrke 2010 II
30.8.2010 21:23:02   
sasadejan
Vas je že veliko dalo šolo za starše čez? V Domžalah se začne 08.09. tako, da greva takrat. Komaj čakam, da se  i bo kaj dogajalo, da ne bom sam doma.

Pri meni ima pa mali spet žurko v trebuščku. Kok mu dogaja.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?