Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69 Joj, mene je pa danes skoraj kap. Sem stopila na tehtnico in imam kar že 68 kg , mi je skoraj nepredtsavljivo, da jih bo zdaj zdaj 70 . Jaz jih že imam 70 . Koliko pa si velika? Sem bolj majhna - 165 cm in imam ponavadi nekje 50-53 kg. Sicer se sploh ne sekiram glede kg in se ne počutim nič debelo, samo številke so mi mal ubitačne . Sem pa glih s pregleda in tam sem imela pa na tehtnici "samo" 65,5 , ampak me ne čudi, ker če se pošteno najem, je sigurno takoj za par kil razlike . Anju, pridna za štrikanje . Meni je mami, ko sem bila majhna, ful luštkanih kompletkov naštirakala (jaz se sicer ne spomnim ), se pa spomnim, da mi je naštrikala in napolnila ene meter velikega medveda , samo mi sploh ni jasno, kako so se te zadeve kar porazgubile . Jaz sem šla enkrat na dekompresijo, čeprav razen 1x nisem nič zares zatekala, ampak tisto ni imelo čisto nobenega učinka... Sem vmes zasledila ime Trina in mi je fuuuul všeč, je pa tako ime punčki od sosede, sem ga pa pri njih šele prvič slišala. Joj, kakšne priden kuharice ste . Mi2 sva se pa glih prejle orng skregala, ker ni kosila in sem jaz vsega kriva, ker se mi ne da v trgovino ali pa vmes, če bi šel on, pražit čebule (sem si zaželela klasičen makaronflajš - tega mi drugače nikoli ne jemo),v glavnem ene zadeve moram prečekirat na netu in se mi pač ne da bit v kuhinji in potem sem jih zdaj slišala od resničnih pa do neresničnih, da ni nič z mano... ve pa s tako lahkoto pišete, kako z levo roko pripravite celovite obroke - bi imel moj zdajle sigurno doma raje eno od vas... saj po eni strani sem res smotana, ker ima on ful dela (večinoma drugače on kuha - ampak ne pa čist vedno), ampak po drugi strani je pa odrasla oseba in če je lačen, naj si pač naredi za jest (saj sem jaz tut lačna, ampak bom že neki na hitro pojedla)... ma, kaj pa vem, nimam v krvi, da bi kar vsak dan za štedilnikom visela, pa še za mojega hitro kaj ni dobro...
|