Roberta69
|
Ne vem čist točno, za kaj gre, ampak sem zasledila ene golobe . Mi2 sva jih pa v prejšnjem stanovanju imela, kar ene par zarodov... najprej so si naredili gnezdo v koritu za rože, naslednjič pa kar na tleh, ko korita ni bilo več... se mi je zdelo pa ful grdo, da bi jim razdirali gnezdo, kaj šele, da bi jim pometali stran jajca... svinjarije pretirane ni bilo, ker sva gnezdo malce pregradila z ostalim delom balkona, tako da so bili potem samo tam drekci (ampak šele takrat, ko so mladiči začeli tacati naokrog)... "vzredila" sva jih kar nekaj, valili so dvkrat letno... ful mi je žal, da jih ni mali škratek zares videl, so mu ptički ful všeč (takrat je bil pa še dojenček - nismo se pa ne vem kako sekirali, da bi se zdaj nalezli kakšne svinjarije - jaz mislim, da je je povsod naokoli že toliko, da ti kak golob ne bo naredil večje škode, vsaj nam je ni)... ko smo se odselili, je šel tja en kolega, ki ni hotel imeti golobov, tako da smo balkon čisto spraznili in že takoj na začetku, ko so prinesli šele par vejic, le-te odstranili (to se mi je zdelo še kar humano)... Anju, ful lepa fotka, sem glih mojga spet mal nasekirala, da naj me že kaj fotografira, ker spet ne bom imela nobene fotke za spomin iz nosečnosti... Pižame in dojenje: res je fajn, da se jo da odpet, ampak jaz sploh ne prenesem kakšnih gumbov ali zadrg, tko da sem si vseeno kar majico gor vlekla... drugače pa tudi za čez dan ful pridejo prav jopice in podobno oz. jaz sem imela vedno spodaj eno majico (spodnjo ali kaj takega), samo navlečeno nase, brez da bi dala roke skozi rokave, tako da sem lahko zgorno povlekla gor in nisem bila sredi množice gola ... se mi je pa to veliko bolje obneslo kot pokrivanje zgolj s pleničko, saj najbrž če nimaš glih velikih jošk, ni panike, če so pa mal večje, zna bit pa kr zoprno. Jaz sem iz problemov dojenja v javnosti skoraj diplomirala . Najki, vijolične so tudi meni še kar, ampak ker pričakujem fantka, bi vseeno raje kakšno drugo barvo... bi mi blo pa fuuul dobr, če bi mi jo res lahko posodila, saj samo za kak dan, dva, da jo šivilja premeri... ti pošljem ZS.
|