jana84
|
Evo, tud mene tuki... Včeraj sem vas sam mal prebrala zvečer, pa nisem mela ne časa ne volje pokomentirat...Bla zmatrana od ne vem česa...Sva šla z dragim spat že pred 21h Zjutraj pa sem potegnila do 9h ...Mi nekako ne diši, da bi vstajala bolj zgodaj...Je pa Jakob mel neke monade ponoči, sploh ni lepo pančkal...Ko pa je pršu k nam je pol preostanek noči ful brcal in se premetaval po postli, da ni blo za verjet...Ob 4h sem obupala in mu šla mleko segret, pol pa je še nekaj brcal in končno omagal tja do 6h...Uf, fajn noč...No, sej pol si pa ne smem zamerit da potegnem do 9h... Sem pa prav ponosna nase: včeraj sem končno spucala kuhinjske elemente...Vratca in predale...In pečico še z zunanje strani, pa napo, pa mikrovalovko...Pridna, pridna...Mogoče sem bla zato zvečer zmatrana...Sam ima pa človek res fajn občutek, ko je nekaj lepo narjeno in pospravljeno, pa čeprav samo za eno urco, dokler razbojnik mali ne pride iz vrtca... Glede kreganja z našim fotrom pa tako: se zadržujem da se ne zderem, ker vem da škodi in meni in otročičku če se preveč jezim in živciram...Pomaga pa itak ne nič...Ničkolikokrat sem že vrgla vse ven, tako na glas da je verjetno cela ulica slišala...Pomagalo ni pa nič! Mi imamo svoj vhod, za katerega smo se morali kar trdo pogajat, svojo kuhinjo, za katero tud oče ni hotel slišat...svoje lastno ločeno gospodinjstvo...V bistvu vse pogoje za normalno življenje...Sam ga ni in ni... Mal se držim nazaj tud zarad tega ker smo ravno v postopku zbiranja informacij kako in kaj bi se dalo nardit s parcelo od očetovega strica...Sej še kakšen teden pol bomo mogoče vedeli kaj več...Sam verjamem, da tud pol ko bomo zvedeli al se da zidat na njej al ne, bo preteklo še kar nekaj časa, da bomo dejansko imeli svojo hiško...Uf, mori to človek 100/uro. In kaj je najhuje, do takrat bomo itak morali živet pod isto streho...Si pa sploh ne rpedstavljam kako bo oče reagiral ko mu bomo rekli, da bomo zidali svojo hišo. On že tolk let govori, da bova midva dobila to hišo (ki bi jo morala seveda odplačat sestram), pa še vikend si mislim, da sanja da bi nama pripadel..Ja, sam zato, da se bova še naprej preganjala in žrtvovala za vsa dela...Obup! In konec koncev, starša nista še stara, imata 56let...Zdej pa čakaj, grdo povedano, da umreta, da imaš lahko mir...Ne, hvala! Upam ,da bomo čimprej po mirni poti lahko uredili situacijo... Sem včeraj spet šla gledat če se kje kakšna pametna parcela za kakšne pametne dnarje prodaja...Pa ni najbolj optimistično! Zdej se pa tud nočeva zapufat že samo za nakup parcele...Ah, kaj bi razlagala in morila še vas! Bodmo raj bolj optimistični - zunaj sije sonče, burja piha in konec koncev smo zdej do nedelje SAMI DOMA!!! ŽUR!!! Pride katera, da mal razmečemo bajto, kot v starih dobrih časih?