|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 19:16:47   
M&A
anju, rose 85 - čestitke za sinčka user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 19:17:36   
orhideja80
Pokora - vesela zate, da danes ni bilo hudega. user posted image  Od te tvoje kolegice je pa res velikan, ma kar ne morem verjet, bi imel pri 40. tednih pri taki rasti 5.000g. To pa ni mačji kašelj.

BTW - danes sem si šla kupit Dianatal gel - ga je še katerauser posted image  Upam, da ga bodo v P tu v Lj uporabili, drugače jih bom pokazala user posted image . Mi je par kolegic reklo, da naj kar pozabim na porodni načrt. No sicer pa itak nimam kaj posebnega, da bi čim manj bolelo, to je glavno. Na to pa itak ne moremo bogve kako vplivati, ane?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 19:17:52   
MalaNeli
user posted image user posted image čestitke za mamice z novimi otročički

majbar za kak dan žalosti se ti bom prdružla. od čet do pon tut moj gre. :( saj pravim, sicer bližje in lahko pride hitro h meni (kolr se da) pa ne rabi letala, ampak vseeno.

drugač pa zlo veslea. jutr dopolnimo 37T. tk da bomo danc "končno" lahko user posted image .
sicer imam pa jutri svojega user posted image doma. ker more k zdravniku user posted image ker ga neki srček matra. in upajmo da dobi jutri kakšno napotnico da bo šel na preiskave, da pa bo tut prišel na vrsto. kar ne more bit pri meru in uživa v športu, pa ne more ker ga takoj začne srček bolet. user posted image držimo pesti, da se bo dalo uredit datum kaj kmalu. ker tega pregleda itaq ne more osebna zdravnica naredit.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 19:53:57   
Pokora
Mamamajča ja je kar eno breme manj.
Me prav zanima kaj ti bojo res v petek rekli, ampak če bo taka gužva kot danes v Lj, te znajo res nazaj dam poslat. Dost zoprno, ja.
Meni po odstranitvi ful otrdeva trebuh, ampak ni neke bolečine. Po mojem se bo ponoči umirilo.
Pa dej si že omisli pomivalca za posodo (beri tvojega dragega), nouser posted image


BTBW super da si se tako potrudila in z nami delila zgodbo. user posted image  Malo zaspanko med dojenjem probaj žgečkati pod bradico in po podplatku. Jaz sem mojega na začetku podojila na eni strani, previla da se je zopet zbudil in pol še na drugi strani.


Tinaaleks, čim bolj vztrajaj  z dojenjem. Upam da vama ratauser posted image user posted image  Patronažka naj ti pa ne seže do srca!


Orhideja, sem danes nameravala prašat kako je z Dianatalom, pa so me tako na hitrco odslovil, da sem čist pozabila.user posted image


MalaNeli držim pesti da tvoj čim bolje porihta z dohtarji. Predvsem mu pa želim da je z njegovim srčkom vse ok!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:16:30   
orhideja80
Pokora - jaz sem včeraj šla plačat v Leonišče za prisotnost pri porodu, potem sva z mojm šla še v porodnišnico - hotla vprašat, kako je z dianatalom. potem me je pa moj user posted image  čisto zmedel, ko je hotel it kar v porodni blok pogledat user posted image . sem ga komaj prepričala, da to ni dovoljeno (on kot tujec težko razume user posted image , je hotel samo pogledat hodnik - bi se samo malo razgledal; no vsaj to mu je bilo jasno, da v porodno se pa ne da kar uletet). je naju varnostnik tako gledal, kot da sva z lune padla user posted image  No skratka, potem tudi jaz pozabila vprašat, ampak kar je je.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:22:12   
Pokora
O ho ho orhideja, si se polepšalauser posted image
Sam tvoj pa je facauser posted image  Sej ne vem, verjetno si že napisala od kje je, ampak sem pozabila. Torej, od kje prihaja tvoj dragi? Govori slovensko?

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:24:40   
Tiamo
anju - čestitke za sinčka  Ime Vitan je bil tudi v našem ožjem izboru , ful lepo ime!

Jana Hvala za recept, vidim da ni nobene panike delat z divjačino, samo še kupit jo moram user posted image

BTBW - k sem brala tvojo zgodbo sem podoživljala svoj prvi porod, groza od groze...isto sem doživljala, tako da zdaj hočm EA. MEne so še na roke odpirali, sem tulila od bolečin, zadeta sem bila tok, samo kot praviš sem se vsega zavedala, na živo so me šivali, zmatrana sem bila po 12 urah tok, da tudi nog nisem mogla več narazen držat.....

Upam, da se hitro pobereš, da ti malčica spi, da nima krčev, da ujameta ritem dojenja, vse naj naj naj....

Dej mi povej katerega G pa imaš? imava istega na metelkovi, Franjiča....




(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:28:53   
Tiamo
Če katera želi


http://paket-za-dojencka-oktober-2010.bambino.si/

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:35:54   
orhideja80
Pokora - ja, če sem že orhideja (moje najljubša rožica), je prav da imam tudi avatar tak user posted image  moj user posted image je po rodu belgijec, vendar dela v avstriji - zato se bova selila tja. itak pa da slovensko ne govori, pravi, da to je tak jezik, da se ga je nemogoče naučit user posted image  no mogoče se bo od tamauga kaj naučil, ker bom jaz z malim govorila po slovensko.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:43:35   
pixieM
anju in rose - čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem pa zdaj lepo stuširat in spat, jutri zjutraj me čaka CTG, preden pridem nazaj iz mesta, boste verjetno spisale že toliko strani, da bom spet en čas brala, da bom na tekočem user posted image .
Lep večer želim!

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:50:04   
luna_25
anju bravooo in čestitke za sinčkauser posted image .
pokora no vidiš, da se je vse lepo izšlo, zdaj pa mora samo še dete prijokat na svetuser posted image .

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 20:54:53   
BRinME
čestitam vsem novopečenim mamicam...user posted image user posted image user posted image

po dolgem času se vam spet oglašam...sej berem vas redno...user posted image
Z nama je vse v redu, ju3 imam spet pregled pri moji G...mi naredi UZ in CTG...

Zadnje dni sem zelo pridna, očitno gnezdim...user posted image
Smo sestavili previjalno, jaz sem pol vse cunjice zložila not in pospravla...user posted image
danes sem pa zimske cunje zvlekla s podstrešja in jih zložila v omaro, poletne pa še čakajo na postelji...jih morem pospravit, če hočem it spat...user posted image
Jst si tudi že želim spoznati user posted image ...komaj čakam...sem kr fouš tistim k že cartajo...no sej še ni čas, ampak vseeno upam, da bo pred PDP...user posted image
Ju3 poročam kako bo na pregledu...
Lahko noč...grem pospravit še cunje do konca...user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:19:45   
missD
Tiamo midve imava istega G user posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:26:47   
caroline1
dianatal gel menda aplicirajo povsod. je pa problem v tem, da zmanjka časa in uspejo aplicirat samo eno dozo. sploh pa zdaj, ko berem, da pošiljajo domov 5cm odprte ženske, dvomim, da bodo uspeli vse tri doze spravit čez! stvar pa naj bi bila učinkovita. res pa, da se jih kar nekaj na bolhi prodaja, če ste kej zasledile, ravno zaradi tega, ker ni bilo časa!

pokora- sem vesela, da te ni preveč bolelo!

b*t*b*w-vse bomo šle čez to, tako ali drugače, tako da hvala za zgodbico! jaz jih rada preberem in pol si rečem ufff, uboga reva, upam, da bo pri meni bolj na easy!

jaz sem se odločila roditi brez EA, dejstvo je to, da si ne predstavljam kaj me čaka, (verjetno kot pravi tiamo nikoli več brez!, če bi vedela), druga stvar je pa to, da s temi anesteziologi nikoli ne veš kaj bo...pa da se pripravim na EA in ga ni tam, me zadane kap! sicer sem se pa spraševala čist teoretično a za CR pa ga ne rabijo??? kaj če pride do urgentnega cr-ja?kdo ti da šut, da zaspiš?

grem počasi v posteljo počakat, da pride user posted image . jutri pa na ctg...joj, kako je meni težko iz postelje zjutraj! nobenmu se ne sanja! že od aprila sem doma in spim, kolkor mi paše...kar pa ni malo user posted image



(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:37:30   
Patty81
Živjo!
Dianatal - jaz sem rodila na Jesenicah in ni bil problem. Ostala je ena doza, v porodni sem bila 4 ure. Kar se pa učinka tiče pa težko rečem, ker nisem bila še do konca odprta, ko se je mojmu sinčku tako zavila popkovina orkog vratu, da ni bilo več pulza in so ga morali brzinsko spravit ven z vakuumom in so me zato morali rezat. Tudi znotraj imam raztrganino, na materničnem vratu.
Drugače pa so bile babice bolj mnenja, da gel ni potreben, sploh zato ker sem imela epiduralno. Ampak jaz sem hotla oboje user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:42:45   
Najki
Cestitke nejkec, anju in rose user posted image user posted image user posted image user posted image .

Imela sem ze ful napisano, pa mi je racunalnik vrglo ven, tako da ne bom se enkrat pisala.

Samo to, da je mala ful zivahna ze dva dni, kot ni bila ze cel mesec, mali ima pa virozo in tolce vrocine do 40 veckrat na dan, pa lahko samo cakamo...

jana dej se fotru spihaj sploh glede tega, kdaj bo hodil tvoj sin spat... kdaj pa kdaj lahko tudi ogorcenost pokazes, da se malo zamislita al pa naucita povedat ksne stvari, ker ocitno vam ravno komunikacija narobe hodi.

BTBW si imela kar naporen porod, mogoce so ga malo prezgodaj sprozili. Najbrz bi dete pocakalo kaksen dan in bi se lepse odpirala, ce te ne bi ravno G poslal rodit in bi vse tako forsirali. Samo da je mimo, pa totalno vredno a ne?

orhideja saj ce vprasas in ni guzve, ti malo razkazejo P, vsaj za PO to ni problem in mislim da v LJ tudi gre.

tiamo jaz sem bila tudi cisto izcrpana ob iztisku, pa babice sploh niso pustile dragemu, da bi mi vsaj pomagal noge drzat, so tulile da se moram sama pod koleni drzat, kriz pa bolel k user posted image . ne vem zakaj mi ne bi smel on drzat halo? na sreco je bil iztisk hiter in po bolecinah sploh ne vreden omembe proti odpiranju.

caroline1 kolk sem ti fous za tole spanje tebi se sploh ne sanja... Od porodniske skoraj ne pridem skozi brez enournega dremeza kadarkoli mi uspe skupaj past, sam v resnici ni veliko sans. Pa imela sem mogoce 3 dni porodniske, ko sem dejansko zjutraj lahko spala in ni bil mali doma ali za skocit v sluzbo... Jutri pa ob osmih ze CTG. aja in ce slucajno uspem zaspat, mora nujno nekdo zvonit na telefon ali trkat na vrata ali zvonit zunaj, da sem cisto zarolana in odspala samo 15 minut. prav depresivno vcasih... in to ravno dneve pred porodom, ko si najbolj na svetu zelim iti naspana rodit, pa ce si bom red bulle v zilo spricala user posted image . Danes sem dejansko zakinkala z malckom budnim in hvalabogu ni pocel neumnosti...

Grem zdej pod tus in spat, zjutraj imam G... Mene samo stehtajo, zmerijo pritisk in dajo na CTG, nic mi spodaj ne sari, nobenega UZja, samo z metrom zmeri trebuh... Tako da itak ne bom imela kaj porocat.

Noc!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:48:10   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81

Živjo!
Dianatal - jaz sem rodila na Jesenicah in ni bil problem. Ostala je ena doza, v porodni sem bila 4 ure. Kar se pa učinka tiče pa težko rečem, ker nisem bila še do konca odprta, ko se je mojmu sinčku tako zavila popkovina orkog vratu, da ni bilo več pulza in so ga morali brzinsko spravit ven z vakuumom in so me zato morali rezat. Tudi znotraj imam raztrganino, na materničnem vratu.
Drugače pa so bile babice bolj mnenja, da gel ni potreben, sploh zato ker sem imela epiduralno. Ampak jaz sem hotla oboje user posted image


super za izkušnjo iz prve roke!

najki- verjamem, da je user posted image , če se ne moreš naspat...mene skrbi, da bom še naprej taka zaspanka! user posted image ker tudi prej sem zelo rada zaspala, mi je to bilo kot hobi! no, en komad gre nekak tako...sve mijenja se user posted image še nekaj dni brezskrbnega spanca...potem pa 20 let več ne!!!
upam, da se ti vsaj mali čimprej pozdravi!

grem še malo fuzbala gledat, pa spat!

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 21:56:28   
Pokora
Orhideja potem se pa, glede na poreklo tvojega, selita za "vogal"user posted image  Še dobro da dela v Avstriji. Kako se pa potem z dragim med sabo sporazumevata (angleško)?


Luna, jaz sem neverjetna! Zdaj imam namreč že nove skrbi. Ta kolegica ki je danes rodila, mi je prejle povedala, da se je na mestu kjer je imela cerklažo ful slabo odpirala... Al sem ena pokora, auser posted image


Caroline, a jutri s5 v Logatec šibaš? Kar se spanja tiče sem jaz ista - sem tako dolgo doma, da sem se navadla spat vsaj tam do ene 9h. Raje dljeuser posted image


Najkiuser posted image  vzemi si en dan "dopusta" in se naspi do sitegauser posted image

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 22:03:58   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Luna, jaz sem neverjetna! Zdaj imam namreč že nove skrbi. Ta kolegica ki je danes rodila, mi je prejle povedala, da se je na mestu kjer je imela cerklažo ful slabo odpirala... Al sem ena pokora, auser posted image

mene tudi skoz kake skrbi dajejo...prej sem se bala, da bo prehitro, pa da ne bo ok! zej čakam, pa me skrbi kako bo, ko je tako velika beba...potem ko bova doma pa spet kej...

Caroline, a jutri s5 v Logatec šibaš? Kar se spanja tiče sem jaz ista - sem tako dolgo doma, da sem se navadla spat vsaj tam do ene 9h. Raje dljeuser posted image

nič več v Logatec...kar v Celje v P na peš pogon! user posted image potem pa ni čudno, ko pridem tja, da imam pritiska uhuhuhu!a veš, da jaz tudi minimalno do 9ih? grozna sem, sej vem, ampak kaj čem prej delat? 


(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 22:18:39   
Pokora
Caroline, ma ja, pa zdej je zjutri megla in jo je res najbolš prespatuser posted image  Ma jaz sem se tudi zaradi tega tako navadila, ker so mi tako dnevi hitreje minevali. No sej prav veliko problemov nisem imela na navajanje na spanje.user posted image  Bo huje obratnouser posted image
Drugače ti pa povem, da ko so mulci stari tam ene 4 leta, se da zjutraj že fino povleči. No vsaj pri nas je tako. Še dobruser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 22:46:17   
katis
anju - čestitke za Vitanauser posted image
 
b*t*b*w - user posted image  za napore! sej  potem res hitro vse pozabiš. Res škoda, da te niso raje mal pustili čakat, pa antibiotik zaradi odteka vode in mogoče še kaj za mehčanje vratu.
Ne glede na to, da sem imela v porvo kompletno obdelavo zaradi praktično skoraj nič popadkov in rigidnega MV, moram rečt, da je bilo na koncu pravih bolečin le par uric med umetnimi popadki. Me kar stisne pri srcu, ko se z naravni popadki punce matrate tako dolgo in me cukne, če bom mogoče pa tokrat jaz imela 'tako' varianto. A držimo pesti za vse nas! Da bi šlo čim lažje skozi!

Dianatal - v CE ga aplicirajo brez problemov (sem vprašala). So rekli, da fajn, če ga bom imela s sabo. Sem pa že slišala ja, da pogosto ne uspejo dat vseh treh doz - zadnja bi naj bila tik pred zaključnim izstisom. Pogosto se že prehitro dogaja in prepozno začnejo 'podmazovat'.

spanje - jaz tudi nekje od polnoči pa do 9ih zjutraj. Ta mali je itak še zmeraj doma zarad bolezni, tako da on tudi do tam nekje potegne. Pa včasih, če se malo prej zbudi, mu lahko dam risanke, pa jaz še kako kitico oddremam.
Ampak se vseeno prav nič ne morem spočit, ker ni v vrtcu in bi bil skoz naliman name. Pa še v fazi ZAKAJ smo. In poleg tega ne smem nobenega vprašanja preslišat, ker potem je pa tisto: "no dej, povej mami. Pa sej sem te vprašal. Ne, ne bom še enkrat povedu, sej sem ti že..." v glavnem, možgančki ne morejo bit čisto nič na paši!

Pokora - user posted image samo da ni bilo hudo!

MalaNeli -user posted image user posted image user posted image  za tvojega možeka! Pa da čimprej poštimajo!

jana84 - mal jih na realna tla postavi. Včasih se je res treba mal bolj na trdo pogovorit, da potem komu kaj v glavo kapne, da pa vse pa tud ne more bit kar OK. Mi smo se morali z mojimi skor skregat, da smo dosegli, da glavni vhod za k našim gor ni bil več skozi garažo in mimo najine spalnice ampak dejansko skozi pravi glavni vhod v hišo direktno v njihov štuk. Se ni uporabljal kot glavni vhod kar več kot 20 let! user posted image  Samo potem smo se pa lahko brez problema zmenili tudi, da tu spodaj kar zapremo in imamo sedaj ločeno stanovanje. Dokler si ne zgradimo hiške seveda. Zato pa špramo, ko zmešani, ker nekih hudih kreditov do penzije res ne nameravava imet!

Nočko punce! Mirno nočko. Dejmo se raj naspat, pa eventuelni desant na porodnišnice šele zjutraj, ko bomo spočiteuser posted image

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
   RE: Oktobrke 2010 II
12.10.2010 22:53:46   
orhideja80
Pokora - ja, v angleščini. Sicer moram priznat, da mi včasih malo zmanjka, sploh ko hočem kaj v zvezi s porodom razlagat user posted image , ampak  user posted image je pa v tem, da včasih ko me kaj jezi, tudi ne butnem vsega ven (je v slovenščini lažje user posted image )

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
   RE: Oktobrke 2010 II
13.10.2010 8:08:49   
MalaNeli
jutro punce

moja noč je kar nekako uspela. z 1h budnostjo vmes. neki čez 1 me je zečelo tako stiskat v trebuhu da mi je blo slabo. sm šla lulat. potem sem pa hodla sem pa tja po hiši. napenjalo me je, sam na veliko potrebo nism mogla. sem se ulegla mi je blo zopet slabo ker je trebuh tako stiskalo. sem še enkrat vstala - zluštalo se mi je coca-cole (DRUGAČ JE SPLOH NE PIJEM, mogoč 2dl na leto (h sreči jo imava v hladilniku)) - sem spila 1dl tiste še malo postopala sem ter tja - dihala - potem pa nazaj v postlo. Pa se je umirilo in sem zaspala. Moj pa nč reagiral :) spal dalje. haha, rekla sem samo naj da roko  na trebuh - mi je pasalo toplo na trebuhu. hahah, nazadnje ko sem se kriče zbudla od krča v nogi pa je skoču pa pogledu kaj je s trebuhom. hehe. čist miren je. zjutraj sem se pa spet zbudla, ker se dete nateguje v žličko in rebra in še dihat ne morem. user posted image

tako da... sedaj pa pripravit zajterk potem pa mojga zbudit da še kaj naredi preden greva h zdravniku. user posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
   RE: Oktobrke 2010 II
13.10.2010 8:53:14   
nika1
ANJU - čestitke za malega princa Vitana, lepo se cartajte user posted image

Joj MAJABAR, nič ti ne zavidam situacije, kar 10 dni boš sama tik pred porodom,
ja pa imaš vsaj koga za rezervo tam, če pa se slučajno vseeno kaj zgodi, no
želim ti, da vseeno nisi čisto sama, če bo treba slučajno iti roditi...


Jaz pa čakam popadke, so samo te smotani lažni, me cel zvečer zvija , ko pa nekako zaspim, pa se vse umiri...
Pa zdaj ko sem že tako odprta me je kar malo strah preveč sama okrog hodit,
kar tak zoprn občutek imam...

lp

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
   RE: Oktobrke 2010 II
13.10.2010 9:21:32   
Tiamo
Dobro jutro,


Kako? Danes sem švoh spala, so me tok kolki boleli, sploh nisem našla položaja. Pa grlo me hoče nekaj bolet user posted image

MissD potem sva se sigurno že srečali v čakalnici user posted image


Najki, a veš zakaj nočejo, da ti drug pomaga noge držat? jaz sem hotela stremena pa mi jih niso dal, ker bi se bolj raztrgala, vsaj tako so mi povedal. Če porodnica sama drži noge, sama kontrolira mišice in iztisk, če ti dajo pa pomoč, pa kr nekam pritiskaš.

BTBW pa so sprožili porod zato, ker ji je voda odtekla, meni je v prvo tudi. In seveda je nevarno, da se otrok zastrupi v maternici, če ti voda odteče.



(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?