Najki
|
Cestitke nejkec, anju in rose . Imela sem ze ful napisano, pa mi je racunalnik vrglo ven, tako da ne bom se enkrat pisala. Samo to, da je mala ful zivahna ze dva dni, kot ni bila ze cel mesec, mali ima pa virozo in tolce vrocine do 40 veckrat na dan, pa lahko samo cakamo... jana dej se fotru spihaj sploh glede tega, kdaj bo hodil tvoj sin spat... kdaj pa kdaj lahko tudi ogorcenost pokazes, da se malo zamislita al pa naucita povedat ksne stvari, ker ocitno vam ravno komunikacija narobe hodi. BTBW si imela kar naporen porod, mogoce so ga malo prezgodaj sprozili. Najbrz bi dete pocakalo kaksen dan in bi se lepse odpirala, ce te ne bi ravno G poslal rodit in bi vse tako forsirali. Samo da je mimo, pa totalno vredno a ne? orhideja saj ce vprasas in ni guzve, ti malo razkazejo P, vsaj za PO to ni problem in mislim da v LJ tudi gre. tiamo jaz sem bila tudi cisto izcrpana ob iztisku, pa babice sploh niso pustile dragemu, da bi mi vsaj pomagal noge drzat, so tulile da se moram sama pod koleni drzat, kriz pa bolel k . ne vem zakaj mi ne bi smel on drzat halo? na sreco je bil iztisk hiter in po bolecinah sploh ne vreden omembe proti odpiranju. caroline1 kolk sem ti fous za tole spanje tebi se sploh ne sanja... Od porodniske skoraj ne pridem skozi brez enournega dremeza kadarkoli mi uspe skupaj past, sam v resnici ni veliko sans. Pa imela sem mogoce 3 dni porodniske, ko sem dejansko zjutraj lahko spala in ni bil mali doma ali za skocit v sluzbo... Jutri pa ob osmih ze CTG. aja in ce slucajno uspem zaspat, mora nujno nekdo zvonit na telefon ali trkat na vrata ali zvonit zunaj, da sem cisto zarolana in odspala samo 15 minut. prav depresivno vcasih... in to ravno dneve pred porodom, ko si najbolj na svetu zelim iti naspana rodit, pa ce si bom red bulle v zilo spricala . Danes sem dejansko zakinkala z malckom budnim in hvalabogu ni pocel neumnosti... Grem zdej pod tus in spat, zjutraj imam G... Mene samo stehtajo, zmerijo pritisk in dajo na CTG, nic mi spodaj ne sari, nobenega UZja, samo z metrom zmeri trebuh... Tako da itak ne bom imela kaj porocat. Noc!
|