katis
|
ZDravo! Sine spat, mami pa hitro izkoristi čas za po netu srfat pa čvekat... drzim pesti za dobre rezultate današnjih pregledov! Ja Pokora. AB je bil summamed (3 dni jemlješ, pol pa učinek še traja). Sej zdaj se mi zdi, da je vsak dan boljš, da manj pogosto kašlja. Sam, ko pa zkašlja, se mi pa srce trga, tak mu še ropota noter.Pa vem kak je, ker sem imela sama že od malega kar hude težave s pljuči. Ti pa glej, da se še pravi čas prehlada rešiš! Drgač pa Pokora - glede crklaže - jaz sem dete, ki je tudi rabilo crklažo in sem baje prov fajn punca. Tak da HB za crklaže (no pa jaz sem pol 'zahtevala' še CR od moje mamce)... jana84 - ja to pa je obup. Sej midva sva tud celo vmes menila, da bi kar v kak blok spokala. Sma imela ravno tolko gnarja zbranega, da bi lahko kako 1/3 manjšega stanovanja (v manjšem kraju daleč od LJ) skeširala in ostalo na kredit. Pa če bi nama zneslo, bi potem kasneje šla še v gradnjo bajte. Ker ni šans, da plačujem najemnino. Samo k sreči smo se pol mal zmenli. Ker moja dva sta tudi prej živela v prizidku pri maminih starših in sta tud požirala kup sr**nja. In so jih, ko sta imela bajto za silo zgrajeno praktično sredi zime skor pod smreko pošilal. In smo se selili januarja pri mojih rosnih 3,5 letih v bajto brez fasade in samo en štuk za silo urejen. Sem jih morala mal spomnit, kako so se oni takrat počutli itd. da smo potem za silo stvari uredili. Ampak kaj, ko naša dva itak pogosto pozabita pol tega, kar smo se zmenili... tak da ja, sanjamo o tej svoji hiški. Parcela je že, cca 20 minut stran od mojih in njegovih.. To zimo se morava odločit kak bo dizajn in tip gradnje, da potem za gradbeno dovoljenje speljemo najkasneje do naslednjega novega leta. Smo mal terminsko omejeni, če hočemo imeti 50% popust na komunalni prispevek, ki bo pr nas full (Res full) visok, ker so nam na parcelo pripeljali že čisto vse priključke, pa še asfalt imam že do dovoza. Bo pa to naselje novih hiš, kjer bo občina eno parcelo uredila celo v otroško igrišče. Glede tega mi je absolutno zakon. Upam, da se bodo res držali obljub... Ti držim pesti, da vama rata zrihtat parcelo. Pol jih pa mal spomni, da so tvoji tudi zidali. Pa da si vi to želite pa na tak način hočete tudi otroke delovnih navad naučit itd. Zmisli si pravljico za starše pa jo prodajaj na veliko. Včasih na koncu samo kej takega pali. Vmes pa, ni kaj Stisni zobe in drži se! Roberta, zdaj pa končno začni uživat! ej punce - za znižanje plačila za vrtec. Do kdaj je čas - a je do 20.11. al je kaj prej? Mam skoz ta datum v glavi, zdaj pa berem kolumbo, da boš že kar to vlogo oddala? PixiM, moja G svetuje uporabo Canestena. če nisi ziher, baje lahko vedno pokličeš tudi dežurne na ginekološki kliniki, pa ti povejo kako in kaj. Aja, pa bravo za dober izvid! Zdej pa kuhat naprej. Goveja župca bo že kmalu. Sam še krompirček skuham za restanga, pa ohrovt v omakci... mmmm... Drgač moram povedat še tole. Naš sine je včeraj prvič blagovolil jest pečene rebrce. In zdej bi jih kar jedu. Mi e rekel, da on bi danes tudi JEBRCE jedeu...