Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: filisa Danes sem se pa prav prestrašila, saj me je nenadoma začelo zlo zbadat desno pod trebuhom (predvidevam, da jajčnik), tako, da niti več prav hodit nisem mogla. Po 200m sva se tako z mojim morala odpravit nazaj domov in res sem komaj prišla...Moj si je seveda delal grozne skrbi in me takoj hotel naložit in peljat v bolnico. Komaj sem ga prepričala in mu obljubila, da bom počivala... Zdaj po počitku je že veliko bolje, samo vseeno ostanejo skrbi, sploh ker še do zdaj ni bilo nikakršnih problemov v in sem se fenomenalno počutla... A se je kateri zgodilo kaj podobnega? Ravno v sedmem mesecu pri prvi nosecnosti so se meni take stvari zacele. Dete je ze ful tezko in ko stojis in hodis ti ful pritiska navzdol. Vcasih kaj pospika po jajcnikih, mehurju, crevesih, vcasih se kaksen zivec brcne, lahko imas tudi obcutek, da se je povesilo,... Mene ze kak mesec vse spika, sploh na sprehodu. Pac teza otroka. Zadnjic me je 10x zapored na vsakem koraku brcnila v secevod, sem mislila, da bom padla na kolena od intenzivnosti. Jaz si z rokami podpiram trebuh, da malo teze dvignem z organov, doma sem si proti koncu zavezala kaksno ruto za podporo, kakor ti nosecniski trakovi, ki se jih da kupit. Ce te tako obcasno in predvsem ko stojis spika, ni zelo verjetno nic hujsega. Problem bi bil, ce bi te stalno bolelo in tudi ko lezis ipd.
|