polmaja
|
Najki, ful me veseli, da je s tamalo vse ok! Si se gotovo prestrašila. Jaz sem se nekajkrat ujela zadnji hip, izgleda, da se nam težišče malce spreminja zaradi trebuščkov... Nika 1 - meni tudi Nal nekako ne potegne, sta mi Mark in Matej bolj všeč. Jaz si vedno zamislim, kako se bom drla z balkona: "Naaaal, takoj domov!!!", pa se mi Nal ne zdi tako uporabno ... Ma glavno, da je vam všeč - itak se bo vedno kdo našel, ki mu ne bo potegnilo, tako, da se kar med sabo zmenite in nas potem presenetite . Mamamajča glej, vse ob svojem času. Super je, da si že tam pomagala, pa da si dobro zapisana - ohrani stike, tudi med porodniško in vsake toliko malo pobezaj in ko bo cajt, boš tudi ti not, sem prepričana. Študentke pa itak pridejo in grejo. Jana84, sem si tudi jaz že spravila tvojo številko, čeprav se mi zdi, da boš ti pred mano izgubila trebušček ! Pokora, midva imava že zmenjeno, da se bodo njegovi morjeplovski dnevi lepo zaključili s tem septembrom, potem pa bo kake dve leti doma in prevzel naloge mame, ko bom jaz šla na kako turo (moja sezona je maj - september, vmes pa sem kar pogosto doma). On ima že vse naštudirano, kako bosta uživala brez mene, a se mi zdi, da ful idealizira - revček ubogi, sploh ne ve, kaj ga bo tokalo, hehehe . Npr, bosta spala kolikor bosta hotela, gledala tv in igrala igrice, šla na morje in lovila ribe, pol pa mamo (tj mene) počakat na letališče - japadajada, prav gotovo!! Pri 8 mesecih!! Se bo hitro streznil in padel na realna tla . Pa saj bosta sfurala. Me bolj skrbi, da bom jaz trpela. se bo težko odtrgat od malčka in it delat . Je pa to najboljša rešitev, čeprav zelo racionalna in ekonomična. Časi se spreminjajo...
|