BLOOM 1
|
IZVIRNO SPOROČILO: polmaja BLOOM 1 - ne, ne, nisem več v Moskvi in tam okoli, sem že doma! Vodim skupine tečnih ameriških turistov po severni Evropi pa po bivši Sovjetski zvezi (no, saj niso vedno tako tečni...). Če bi bilo po moje, bi avgusta še delala, ker izgleda, da imam doma preveč časa za razmišljanje in živciranje , a si zavarovanja za tujino nisem mogla uredit... Srečanje v : mislim, da je bolje tam rezervirat vsaj delno prostor. Jaz sem v Zvezdi redna gostja kadarkoli sem v Ljubljani (ko me zagledajo, kar tečejo proti meni s kupom tort ...) in je vedno precejšnja gužva, ne glede, kdaj prideš. Se bom malo pozanimala drug teden, ko grem v Lj na pregled, če je rezervacija možna in kak je postopek. Bajdvej - najina poročna torta je bila iz Zvezde! Sladice so super, pa še Baby Center & co so dve minutki peš stran. Imajo tudi mini luštkano malo otroško igrišče, če bo katera prišla s svojo bando... Polmaja,jaz sem firbec,oprosti .Samo še nekaj vprašam, kaj pa v UA si že tud bila??? Pa če lahko poveš kje točno??? Napredujemo glede srečanja ,zdaj že vemo da bomo imeli v LJ,BTC-slaščičarna zvezdica,a ne? No,zdaj pa še datum,drage dame ,hec... Jaz bi samo predlagala če lahko v soboto,ker je šola,pa moram bando pobrat z šol,pa z vrtcev ....Pa bi rada da bi vsaj tamalive dve vzela z sabo.