smarnca
|
dobro jutro vsem skupi...sam eno popoldne ni pa komi sfolgam vse prebrat. učer sm bla v SG P na predavanju za EA. pa je blo full fajn. anastezistka je tk na izi predstavla EA, da ni nobene panike. tk, da podpisala sem in če bo res hudi bom mela back up. rekla pa je, da je že to dovolj za nekatere ženske, da majo back up, pa pol se jim bolečina sploh ne zdi tok grozna.....bomo vidl, čez mesec dni kakšne volje bom ko se bodo začeli popadki. flaške pa duda pa te zadeve.. jst sm to kupla eno flaško za mleko pa za čaj pa dudo od NUK-a. sm mela že pr Lenartu isto vse. pol bomo pa vidl kaj bo. je blo pa tko, da pr nam je duda takoj pomagala. še zdej se spomnem, kako je jokal cel dopoldne prvi dan doma pol, ko je pa pršla patronažna mu je pa dudo dala v usta in je biu mir, spokojen mir. res je pasalo. smo pa dudo sicer od začetka uporabljal pol k se je pa začel zavedat sem mu jo pa ukinla čez dan. in ni blo problema. sam ponoč preden zaspi še parkrat povleče pol pa pljune vn. mi pa ni, da bi sred noči, kam letala po porodu po flaško pa mleko. raj mam doma sej flaška ostane in sigurno jo boste potreboval kej. ja Najki pazi se, ni še cajt za rodit. anju jst sm pa brala, da ne priporočajo več tok teh cicibanovih čevljev zarad podplatov (orotpedski so pretrdi), da je bolje, da so bolj mehkejši. sej jst tut ne vem katere bi pol kupla. sem rekla, da bom šla v deichmana po elefantke sam so lih tk drage. al pa najkice al pa adidas sam to ne morš met za polet. drgač sm pa jst kupla copate za našga v PAMI sam so tut ortopedske pa lih tko 20 eur. mislim, pa da so v deichmanu tut copati bl pocen. prever. majabar tut men je všeč vajino izbrano ime, kot da bi bil nek slavni igralec . zdej se pa že pošteno vidi trebuh, lepa sta! še kako slikico od stanovanja dej gor, da vidimo kako poteka prenova. pa držimo pesti za teko, da te ne bo sonček preveč brcal ravno takrat, ko moraš bit najbolj mirna! nejkec mi smo tut kr v košarico dal mulčka, k je biu še majhen, pa mu je kar pasalo. sej dojenčki itak ne vejo kj so važno, da so oviti z dekco pa da se tako počutijo varne pa spijo kjer kol. z mojim si bova pa donc privoščila večer zase in greva mal vn, kej pojest (verjetno v kitajsko, ker že dolg časa nisva bla tam)- čeprav mi ne sede hrana zvečer, kake par žlic bom pa že pojedla. jutr namreč praznujem 30 let in bi blo grozno, da ne povabim. babi bo pa malega čuvala itak bo spal, kokr pač bo. čaka pa nas kr naporen vikend, jutri gremo na dolenjsko na rojstni dan, v nedeljo pa teta od mojga praznuje 40 letnico. tko, da bo pestro pa tko, da sama spoh ne bom pršla zraven s pogostitvijo za ostale. sva že učer govorila, da bova pa skupi nardila, ker on ma pa 7.9. pa bom torto spekla, pa se bomo mal mastil.spet. men tut ustreza slaščičarna v BTCju. sam datum mormo še dorečt. midva se pa kar še ne morva odločit za ime. je že učer reku moj, da je čudno, da mesec pred rokom še ne veva kako bo ime otročku. lepo mi je naprimer za fantka Ožbej, Lovro, Voranc, za punčko pa Nežka, Ajda,.. pa se kar ne morva odločit, sva pa tut midva mal numerološko računala, pa tale imena so kar ok. kk se bomo zmenil pa, ko bo cajt za rojevat, komu bomo sporočali veselo novico, da bomo na tekočem, pa držali pesti za vsako, da porod čimprej mine pa brez bolečine? jst mislim, da je najbolj da si od ene, ki ima na koncu oktorba rok zapišemo cifro...al pa od večih v rpimeru, da gre prej rodit, pa da pol upisujete gor kaj se dogaja. kk ste mislile?
|