Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Pri nas smo poročeni že 7 leto teče. ufffffffff, sem mlada začela , pom pa prej "fertik" Nama je zacelo 14. leto , sam nic poroke . Pa sele drugega otrocka cakava. Sva si vzela kar cas pri tem. Ravno so povedali, da bo verjetno zaprt pediatricni oddelek izolske bolnisnice cez 3 tedne . Tam najbrz pristanejo tudi dojencki? Vsaj kaksni nedonosencki in to... anju mali je dobil amoksiklav in je izgleda prijel. v ponedeljek ga bomo dokoncali in sli na kontrolo. mulcek je v redu in brez vrocine, upam da bo vnetje useska preslo. okoli stirih sem imela manjso nesreco. sem s peto zdrsnila na luzici, nogo mi je potegnilo naprej, da sem skoraj naredila spago, potem sem pa z vso silo pribila direktno z medenico v tla. ob tem je se malcica priletela vse do dna medenice in zmeckala se vse organe na poti... potem je normalno brcala in nimam nic izcedkov ali krcov, sam sem si pa po moje pretegnila medenicne vezi in pretresla medenico in kriz, da me zdaj bolijo kosti in vezi... sem od soka kar padla v jok in ocenjevala skodo, sam zgleda da se mulcici ne pozna... dobila sem boniteto od BCja in imam bon za 25 EUR. zdej rabim samo se priloznost, da ga grem zapravit . pa se enegadarilnega od pikapolonice imam za 50 EUR. a ni smotano, ce imas skoraj 100 EUR za zagonit, pa nic ne rabis kupit? nejkec lahko spi v kosarici, sam jo je pa najbrz tezje prat kot posteljnino, pa ne bo niti priloznosti za to, ce jo bos dnevno rabila. razen ce jo debelejse obleces v posteljnino. polmaja glede dudic in flask je tisoc in ena teorija. ene pravijo naj bojo ortopedske, naj se prilegajo ustom, druge naj bojo simetricne, tretje se tepejo okoli silikona ali kavcuka (se obrabi). mi smo imeli vse aventovo, silikonsko, simetricno. v koncni fazi je pomembno samo to, da se odvadi pred drugim letom, predno pusti deformacije. na dudicah ti bo pisalo, za koliko mesecev je in za zacetek na bo 0-3m ne recimo 0-6m. flaska ima pa doloceno stevilo luknjic. za zacetek naj bo ena luknjica in flaska ostevilcena z 1. pa se mozno, da bo prehitro teklo. smo pa nasega brez problemov odvadili dudice ze par mesecev nazaj (zdej ima leto in pol), flaskico smo pa ukinili malo po enem letu, ko je nehal piti formulo, smo jo pa dajali recimo v kasice in to. vse ostalo, kar ni mleko, je pa pil iz magicnega loncka, zdaj pa iz kozarcka. mi damo te salvatutto listice kar v vse razen belo, ker so vseeno razlicni odtenki barv ali pa sivo s crnim ipd. kupimo v muellerju. majabar moj mali je Jan Mai . ce bi bil puncka, bi imela za drugo ime maia, pa nas je malo zafrknil . M&A nas ima AD, pa ni imel nikoli razzrte rite s tem. vnela se je, ce je pojedel prevec citrusov ali veliko driskal. AD pa ni sel nikoli na rito. imamo pa super kremo, ki bi ga zagotovo odpravila, saj nam je odpravila AD s celega telesa v enem tednu.
|