|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 14:33:30   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

BRinMe hvala za citat- se mi zdi super tole s kisom. Nekaj stvari sicer že poznam, ampak totalno zanimivo!

BRinME- tvoj nick je izpeljanka vajinih imen? Za vsako, ko vidim tvoj post, se spomnim imena, ki sva ga izbrala. Škratek bo namreč Brinuser posted image



Ja res je super, da je kis vsestransko uporaben in seveda naraven....res ima tak neprijeten vonj ampak prej al slej se ga navadiš. Mi doma smo vedno čistili šipe z mešanico kisa in vode, pa pri plinskem štedilniku une gorilce tudi - se jih prekuha v kisu in vodi in se pol tko lepo očistijo user posted image

Ja moj nick je izpeljanka najinih imen...takrat se nisem mogla spomnit nič bolj pametnega...user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: samantka

Jaz sem danes začela prat prve stvari, ker se bojim, da bi me naša pikica presenetila in kaj prej prikukala na svet zaradi pregrade, ki mi je niso uspeli v celoti odstranit zaradi nepravilne oblike maternice. Zanima pa me, kako boste ali že perete oblačilca? Uporabljate mehčalec ali je bolje brez? Kaj pa nežnejša oblačila, saj ne vem ali lahko vse te pisane barve skupaj operem, ne bi rada, da se mi že novo vse pobarva? Ali je dovolj, če katero stvar operem le na roke??? U, sem nevedna glede tega.


IZVIRNO SPOROČILO: nejkec

mene tud zanima glede mehčalca. Iz vaših postov sem razbrala, da se ga ne sme uporabljati, ampak zakaj? Saj če daš na dvojno splakovanje se pa ja spere dol. A je mehčalec kj bolj agresiven od praška?


Za dojenčke se mehčalec odsvetuje, ker je res sama kemija, pa še ne spere se dobro in ostane na cunji. Raje probajta s kisom (detergent in kis skupaj v pralni stroj) je naravno, pa cunje bodo lepo mehke in bojo dišale po prašku. Preberi si tu.
Glede nežnejših in občutljivejših cunj...jaz bi jih ravno tako oprala v stroju, daš pač na program za občutljive tkanine. Če se bojiš, da se ti obarvajo poskusi pa z lističi salvatutto.
Jaz jih uporabim, če se mi naberejo cunje različnih barv in se bojim, da se obarvajo in dam ta listič noter in do zdaj se mi niso še nikoli obarvale.


< Sporočilo je popravil BRinME -- 19.8.2010 14:36:08 >

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 351
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 14:38:49   
mamamajča
saj že od nekdaj velja, da kos oblačila, za katerega se bojiš da bi barval, namakaš v vroči vodi s kisom. In če misli barvat,  barva takoj. 

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 352
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 14:49:13   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

saj že od nekdaj velja, da kos oblačila, za katerega se bojiš da bi barval, namakaš v vroči vodi s kisom. In če misli barvat,  barva takoj. 


To je pa zame nekaj novega...user posted image
Ponavadi dam listič v stroj preventivno, edino enkrat bi se zgodilo, da bi se mi obarvale, če ga nebi dala.user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 353
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 14:55:47   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

Zdaj pa imamo sušilni stroj in razmišljam, da bi res mehčalec ukinla pa poskusla s kisom...Moram še mamo mal povprašat (imamo skupni stroj), če ona kaj ve kako je s tem, al je že kdaj poskusla...
Zdej bom itak izpadla kot ena budala: še enkrat mi prosim povejte kakšen kis je to? user posted image  kje se ga nabavi?



Alkoholni kis je prozorne barve, uporablja se ga za vlaganje. Kupi se ga v vsaki trgovini. Je pa na polici pri kisih in oljih. user posted image

< Sporočilo je popravil BRinME -- 19.8.2010 15:00:07 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 15:50:58   
filisa
za SEZNAM: 29 let, NP 26.8. (UZ)
 
 
Brinme - hvala za odgovor, pa še eno malo noro vprašanjeuser posted image : kako izgleda ta posodica (v kateri je kis), ki jo daš v boben ? Jaz sem namreč do zdaj vse dajala samo v predalčke.


dude in flaške: jaz sem kupila od tommee tippee - mi je sestrična zlo priporočala. Ima katera izkušnje?


caroline - se splača it ta fil (Grown ups) pogledat?

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 355
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 15:52:24   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: filisa


caroline - se splača it ta fil (Grown ups) pogledat?



Mislila sem film (namesto fil) user posted image

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 16:09:52   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: filisa


dude in flaške: jaz sem kupila od tommee tippee - mi je sestrična zlo priporočala. Ima katera izkušnje?



mi še sedaj uporabljamo TT flaško, za zvečer.... in kadar je bolan, ko noče piti, tako da bom imela pri user posted image  tudi TT

_____________________________

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 357
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 16:31:26   
caroline1
Filisa- kaj pa vem, če se splača. Meni je bil film zabaven...Kino skoraj poln, je pa v Planet Tuš akcija, če greš v torek, samo en plača karto...user posted image  res se da nasmejat!

Jaz sem tudi Tommee Tippee flaško kupila, ker ima tist ventilček, da spušča zrak! Manj krčkov pri tamalih! Dudo sem kupila od Aventa...recimo, da je ne bo kaj velik uporabljal/a. Ampak za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 358
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 16:59:55   
BRinME
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Brinme - hvala za odgovor, pa še eno malo noro vprašanjeuser posted image : kako izgleda ta posodica (v kateri je kis), ki jo daš v boben ? Jaz sem namreč do zdaj vse dajala samo v predalčke.



Pri nas smo vedno dajali tekoči detergent direktno v boben...baje da se lepše opereuser posted image
Posodica je pa tista ki je ponavad na pokrovčku tekočega detergenta (taka okrogla z mericami gor) taka
No to daš kar v boben na cunje, zapreš vrata in začneš normalno prat....brez dat še kaj v predalček.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 17:05:46   
majabar
V enem tednu ste napisale 20 strani, cestitke!!

Midva napredujeva s stanovanjem, treba je dokoncati se najino sobo ter kuhinjo in kopalnico. Ta teden sva dala mojstru prosto, da malo scistiva. Tudi doma naju nic ni, da bi ga ''kontrolirala'', zato nadaljujemo v ponedeljek.
Predvcerajsnjim je soseda kar tako prinesla ogromno vreco pomaranc:), kako pasejo vitamincki!
V nedeljo sva bila malo naokoli, prvic sem videla, kako raste kava. Bom dala kaj slikic v album.
Drugace nic posebnega, malo sem se zredila, a ni hudega. Treniram malo vec, ker imamo cez vikend tekmo. Zadnja v tej nosecnosti! Upam, da bom zdrzala. Streljam sicer dobro, a kolicinsko mi tezko znese, da bi ustrelila dovolj puscic. Morda bo adrenalin med tekmo kaj pomagal (in veliko cokolade;)).
Se to. Dragemu je v ponedeljek umrla babica. Med maso sem razmisljala o imenih za najinega fanticka. Ze prej sva jih imela nekaj v mislih, med drugim tudi Luciana. Moj oce je predlagal ime Maj. Jaz sem sicer Maja, Maj mi je vsec, tudi ce sta si imeni zelo podobni. Seveda se v Spanscini napise Mai, ker bi se Maj prebral Mah:). Torej, med maso sem izvedela, da je bilo pokojni babici ime Lucia. Tako sem prisla na idejo, da bi dala ime Lucian Mai, tako je eno ime po babici, oz. po njegovi strani in eno ime po moji strani. Dragi se je strinjal in je zelo verjetno, da sva ga koncno nasla:)!! LUCIAN MAI BARRIOS MARCEN- tu imajo itak vsi 2 imeni in 2 priimka.

Lep dan!

< Sporočilo je popravil majabar -- 19.8.2010 17:11:16 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 17:18:36   
3x mami
majabar, srecno na tekmi! user posted image in sozalje tvojemu dragemu. skoda, da babicani uspela spoznati vajinega fantina.
kako pa tam v praksi zgledata dve imeni in dva priimka? a to vsi stalno uporabljajo vse 4?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 17:24:17   
majabar
V praksi nekateri uporabljajo eno ime, nekateri 2, kot jih privadis. Priimek uporabljajo eden. Na vseh dokumentih in pri uradnih zadevah pa je nujno, da poves obe imeni in oba priimka. Mene tako cudno gledajo, ko rece, da je to to, samo 1 ime in en priimek:). 

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 362
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 17:41:07   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: majabar

torej, med maso sem izvedela, da je bilo pokojni babici ime Lucia. Tako sem prisla na idejo, da bi dala ime Lucian Mai, tako je eno ime po babici, oz. po njegovi strani in eno ime po moji strani. Dragi se je strinjal in je zelo verjetno, da sva ga koncno nasla:)!! LUCIAN MAI BARRIOS MARCEN- tu imajo itak vsi 2 imeni in 2 priimka.

Lep dan!


user posted image user posted image meni se super sliši!

Evo, midva sva pa ravno s pogreba. So privreli spomini na dan, pa sem bolj žalostna kot ne...
Tak da se grem malo spočit in pocrkljat.
Jutri pa končno po otrokecauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 363
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 17:46:00   
M&A
Joj, ime - midva sploh ne prideva skupaj. Mojmu je važno le, da mu fajn zveni, jaz pa kompliciram v nulo - ne sme biti predolgo ali izpeljanka ali podobno našim imenom, ... Strinjava se vsaj v tem, da bo ime klasično, ne moderna tvorjenka. Pa rezervo za user posted image tudi imava user posted image
majabar - lepo ime sta izbrala, fajn se sliši user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image na tekmi!

anju
- problemov z vneto rito pri tamalem ni bilo nikoli, pri tavelikem pa se je začelo pri enem letu, ko je šel v varstvo in ni bil tako redno previt niti, ko se je pokakal. V bistvu je imel kar kronično vneto kožo (je bolj občutljive sorte, pa še atopični dermatitis ima), dokler ni šel iz plenic, nobena krema ni pomagala user posted image Uporaba drugih plenic na dopustu pa ni vplivala na kožo. 

< Sporočilo je popravil M&A -- 19.8.2010 17:50:27 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 18:00:54   
M&A
jana84 - sem preveč na hitro napisala - v začetku oktobra bom pripravljala stvari za user posted image , papirologijo na CSD bom pa seveda prej (par dni pred nastopom porodniške) user posted image Sem hotela napisat, da nimam še niti sprintanih obrazcev, kaj šele izpolnjenih s strani delodajalca... 

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 365
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 18:32:54   
zinchy
jana84user posted image za seznam...pri meni,če boš lahko samo popravila leta na 23 sem se ze aprila postarala samo sem pozabila sporočiti user posted image

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 366
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 18:39:58   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: janaja
Pri nas smo poročeni že 7 leto teče.  ufffffffff, sem mlada začela user posted image , pom pa prej "fertik" user posted image


Nama je zacelo 14. leto user posted image , sam nic poroke user posted image . Pa sele drugega otrocka cakava. Sva si vzela kar cas pri tem.

Ravno so povedali, da bo verjetno zaprt pediatricni oddelek izolske bolnisnice cez 3 tedne user posted image . Tam najbrz pristanejo tudi dojencki? Vsaj kaksni nedonosencki in to...

anju mali je dobil amoksiklav in je izgleda prijel. v ponedeljek ga bomo dokoncali in sli na kontrolo. mulcek je v redu in brez vrocine, upam da bo vnetje useska preslo.

okoli stirih sem imela manjso nesreco. sem s peto zdrsnila na luzici, nogo mi je potegnilo naprej, da sem skoraj naredila spago, potem sem pa z vso silo pribila direktno z medenico v tla. ob tem je se malcica priletela vse do dna medenice in zmeckala se vse organe na poti... potem je normalno brcala in nimam nic izcedkov ali krcov, sam sem si pa po moje pretegnila medenicne vezi in pretresla medenico in kriz, da me zdaj bolijo kosti in vezi... sem od soka kar padla v jok in ocenjevala skodo, sam zgleda da se mulcici ne pozna...

dobila sem boniteto od BCja in imam bon za 25 EUR. zdej rabim samo se priloznost, da ga grem zapravit user posted image . pa se enegadarilnega od pikapolonice imam za 50 EUR. a ni smotano, ce imas skoraj 100 EUR za zagonit, pa nic ne rabis kupit? user posted image

nejkec lahko spi v kosarici, sam jo je pa najbrz tezje prat kot posteljnino, pa ne bo niti priloznosti za to, ce jo bos dnevno rabila. razen ce jo debelejse obleces v posteljnino.

polmaja glede dudic in flask je tisoc in ena teorija. ene pravijo naj bojo ortopedske, naj se prilegajo ustom, druge naj bojo simetricne, tretje se tepejo okoli silikona ali kavcuka (se obrabi). mi smo imeli vse aventovo, silikonsko, simetricno. v koncni fazi je pomembno samo to, da se odvadi pred drugim letom, predno pusti deformacije. na dudicah ti bo pisalo, za koliko mesecev je in za zacetek na bo 0-3m ne recimo 0-6m. flaska ima pa doloceno stevilo luknjic. za zacetek naj bo ena luknjica in flaska ostevilcena z 1. pa se mozno, da bo prehitro teklo. smo pa nasega brez problemov odvadili dudice ze par mesecev nazaj (zdej ima leto in pol), flaskico smo pa ukinili malo po enem letu, ko je nehal piti formulo, smo jo pa dajali recimo v kasice in to. vse ostalo, kar ni mleko, je pa pil iz magicnega loncka, zdaj pa iz kozarcka.

mi damo te salvatutto listice kar v vse razen belo, ker so vseeno razlicni odtenki barv ali pa sivo s crnim ipd. kupimo v muellerju.

majabar moj mali je Jan Mai user posted image . ce bi bil puncka, bi imela za drugo ime maia, pa nas je malo zafrknil user posted image .

M&A nas ima AD, pa ni imel nikoli razzrte rite s tem. vnela se je, ce je pojedel prevec citrusov ali veliko driskal. AD pa ni sel nikoli na rito. imamo pa super kremo, ki bi ga zagotovo odpravila, saj nam je odpravila AD s celega telesa v enem tednu.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 367
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 19:41:45   
luna_25
Najki pazi nase, da se ti še kaj hujšega ne narediuser posted image ...sem pa jaz tudi tako nerodna zadnjič sem tudi jaz na vrtu pri paradajzih neki palce popravljala, ki mi jih je veter prevrnil, in potem se mi je ena zlomila jaz pa  buuumm v paradajzeuser posted image .

Moram pa povedati, da sem danes kupila voziček za našo pikico in sicer od mothercare my choice my3, trikolesnik in sicer zelene barve. Mi je takoj v oči padel ko sem ga vidla in upam da mi bo tudi fajn koristil. Majo pa v tej trgovini tsko lušne stvari za otročke, bi človek kar zapravljal, čeprav se mi zdi da imajo kake cene  mal preveč navite.

user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 19:42:48   
luna_25
ojoj sem eki hotla kopirat pa mi ni ratalouser posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 369
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 20:25:35   
polmaja
Oooo majabar, kakšno nobel ime! Mi je kar žal, da ne bom imela punčke, ki bi se s tvojim korenjakcom pol enkrat poročila user posted image . Všeč mi je, se fino sliši!
Veliko sreče na tekmovanju!

Jaz moram tudi priznat, da me daje negotovost glede materinstva. Kar naenkrat se mi zdi, da sem popolnoma nekompetentna, da bom vse narobe naredila, pa še na mamo se ne morem več obrnit, ker je žal letos umrla. Sem prej nekako računala nanjo, zdaj pa sem ostala čisto brez opore. Tašča je predaleč, na Cresu, moja sestra in brat pa še nimata otročkov (tj izkušenj). Sem ter tja padem v tako manjšo depresijo... Zato tako rada prebiram te strani, ko imate toliko dobrih nasvetov in tudi dobrih vprašanj, ki se jih jaz sicer ne bi spomnila, pa so ful pomembna. Verjetno bo tudi malo bolje, ko se moj vrne z ladje - štejeva dneve, še 31 user posted image , ufufuf. Hvala vsem, ki tako pridno sodelujete in odgovarjate, res! user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 370
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 20:37:14   
pixieM
Živjo!

Kako ste? Upsm, da vredu. Jaz sem jutri še zadnji dan na dopustu, tako da me že kar skrbi kako bom vstajala user posted image . Šiht se začne ja tako zelo zgodaj.
Danes sem bila tako pridna. Sem uredila papirje za mojega, skuhala, peljala psa k frizerju, šla po fasngo v trgovino. Iii, kako pridna pupa sem user posted image . Zdaj moram samo še zlikat goro oblačil, pa bouser posted image . Ma, to lahko počaka tudi na soboto user posted image

Najki - pazi nase!!! Verjamem, da si bila čisto šokirana, jaz sem bila že ko sem prebrala tvoj post! Bodi previdna, raje počasneje in previdneje. Upam, da te čimprej neha bolet in da je tvoja pikica čisto ok! Iz mene se že delajo norca, ker menda hodim kot pingvin?! Ja, kaj naj, če imam pa trebuh - prej ga pa ni bilo!

mamamajča - ja vse sva zrihtala za očetovstvo, pa nobenih drugih papirjev niso dali - so pač levi, brezveze!
Glede priimov se pa ne sekiraj! Če je vama ok, pol ne komplicirat. Žlahta bo itak nekaj najdla, da bodo lahko ''težili'' user posted image .

majabar - iii, ful luštno ime! Meni se dopade!

polmaja - vi dobite odojčka?! Bahahahahahauser posted image , to me je pa oreng nasmejalo. Sem prav vesela, da nimam samo jaz doma fanta, ki kdaj pa kdaj pove kakšno ''močno''. Ampak tvojemu je oproščeno, še posebej če slovenščina ni njegov materni jezik.




(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 371
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 20:51:47   
mamamajča
polmaja user posted image

Saj bo! Kak malo počvekaj z nami, da ne boš sama, pa držim pesti, da čimprej mine teh 31 dniuser posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 21:15:21   
majabar
Najki, pa uporabljate obe imeni? Lepo mi zvenita!
luna, super za vozicek!!
polmajauser posted image . Pa samo se 31 dni, ves kako ti hitro mine!!! Sem vesela zate:).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 373
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 21:32:45   
Najki
polmaja user posted image user posted image user posted image za mamico user posted image . saj me bomo tu tudi po porodu in bos lahko sproti vprasala, kar se spomnis. zdaj itak ne ves kaj te se caka.

majabar ja obe imeni uporabljamo, zato sta tudi kratki in tudi zato, da ne bo treba ljudem krajsnic iskat. mi ne potegne, da das otroku dolgo ime, pol ga pa skos klices po skrajsevalnici. za puncko bova sla na isto foro, samo je tezko dobit, da se ujameta imeni. je pa tako, da vsako ime izbere eden, pa ce ksno otroku ne bo vsec, se lahko predstavlja samo z enim. sem mislila, da bova prej ali slej pristala na enem imenu, pa se je kar prijelo klicat po obeh user posted image .

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 374
   RE: Oktobrke 2010 II
19.8.2010 22:00:55   
3x mami
Najki, pazi se! in da ti bolecina hitro mine!

polmaja, verjamem, da ti je tezko ob obcutku, da nimas ob sebi nobenega, ki bi ga lahko prosila za nasvet, izkusnjo, pomoc... sam, zato smo tukaj, da si kaj pomagamo, pa da kako skupaj pojamramo al pa se poveselimo. in ne skbi, materinstvo stece, to imamo v sebi. sam pogum v roke, pa bo!

pixieM, a da ti racas zaradi velikega trebuha? user posted image user posted image ah dej dej, taka si ko manekenka!

pediatricni oddelek izole. kje si pa to zasledila? zakaj pa bi zaprli, a zaradi teh reform v septembru? ja kam naj pa potem otroci gredo? a v ljubljano al kaj?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?