smarnca
|
dobro jutro, 3xmami hvala za spodbudne besede, upam samo, da res ne bo preveč tega primerjanja. kr naš prvi sinček je tk priden podnev, da ne veš da ga maš. ponoč je pa še zmer štala. pa pr svojih 16 mesecih še ne prespi normalno noči. ampak ga sred noči prnesem v postlo spat. ste se res spet razpisale, da vas ne folgam brat. mislim ,da so teli vlažilni robčki od tosame novi, ker se ne spomnem, da bi jih kdaj vidla na polici, bo pa za probat. sicer jst tut zlo mal uporablam te, največ kar s baby soft krpicam to to za enkratno uporabo pa vodo obrišem pa ni nobenih kemikalij. morm pa rečt, da do sedaj še nismo mel problemov z rdečo ritko. hvala bogu. pokora mislim, da smo zdej vse hitrejše jeze, pa nas že čist vsaka malenkost moti. tut mene, se kdaj čist brez veze spravim na moža. pa sej bo kmal tega konc pa bomo spet boljše volje. upam, da sta se do zdej zmenla. pa super za pregled. ja počivat bo treba do zadnjega. moj mi je pravu, da sem bajsika. pa sm rekla, da k bom mela več kil k on mi pa lahk reče bajsika. zdej dva dni nazaj me je pa prov pohvalu, pa reku, da super zgledam...bla bla bla..to je sam zarad tega, da se mal prlizuje...drgač se je pa men tut že nabralo 10 kg sam se mi jih je po celem telesu,ja pa trebuh, tk, da ni kake hude spremembe....no ja jst jo vidm, k se v nobene hlače več ne morem spravt...ja pa sej če je šlo pr prvem otročku dol bo tut zdej šlo. tk, da se ne sekiram. dojenje da vse kile dol. mi imamo pa malega v varstvu pri eni gospe. so tam še trije drugi otroc in ne morem verjet kk tamali uživa in ga tut ne bom mela doma zarad tega ker bom jst doma. donc zjutri k sm ga pelala k njej mi je še pomahat pozabu pa lupčka dat, k jo je zagledu je sam h njej laufu. kak dober filing je to, ko vidiš, da res uživa...pa sem rekla, da bomo septembra drugo leto obadva dali v vrtec, ker upam, da bo tavečji čim manj bacilov prnesu domov zdej pozimi. jst mam zdej preglede na 3 tedne. ker sem 34 teden.no ne vem al zarad tega.tk me je ginekologinja naročla. pa tut meni še ni dala napotnice za porodnišnco pa rešilca. se mi je že kar čudno zdelo pa sem jo vprašala pa je rekla, da bo dala naslednjič. kaj pa če naslednjič ne bom več 2v1? mene pa neki zanima glede tega magnezija a je sam tisti lekarniški dober magnesol al so tiste šumeče tablete tut ok, k se jih kup v trgovini? midva tut ne bova neki hud sms poslala, sej ti pol kane kej posebnega v glavo v P. drgač pa BP. anju ta imunoglukan je tut meni dala preventivno v lekarni. našmu non stop teče z nosa kašlja že kake 14 dni tk, da sem rekla, da moram neki dat, da ne bo zdej taokj že zbolu. je pa kar navita cena 18 eur. janaja voziček mi je na videz sicer lepši črn - čeprav bi kako drugo barvo zbrala. sam se že s slike vidi, da se ležišče ne položi vodoravno. to me pa full moti, ker dojenček mora bit v vodoravnem položaju od začetka. črpalko za mleko sm jst naknadno kupla, ker se je naš malček od začetka tk drl, da nisva vedla z mojim al je lačn al kaj je, k nkol ne veš kok spije na en obrok. itak ga je blo treba skos budit k je na joški kar zaspal. tk, da jst je prej ne bi kupovala, sej ti jo bo pa tvoj šel iskat. fajn bi blo, da se pa mal pozanimaš kake majo, da bo pol on točno vedu kako prnest. mi nimamo problemov s priimkom, ker sem jst tut sam moževga zbrala na poroki. 3xmami svaka čast, da se še zdej tok prevoziš. jst sm bla čist adijo k sm pršla domov s službe sm tut delala 110 km na dan. pa sm pol raj nehala delat. nejkec a si od galeba naročla? jst mam tut ta tanko. sam sej je pršla kr prov, na začetku se otročki še ne obračajo. no zdej bi jo pa še kar rabla, sam pa debelejšo. sm kar kovtr dala pa dekne ob robu malemu, da se ne zabija preveč. jst grem pa donc na predavanje v SG glede EA. bomo vidl kaj bodo lepga povedat. pol se bom pa že odločla kam bom šla rodit, ko me bo primlo pa kako. tk, da glejte, da ne boste preveč čvekale, da bom zvečer folgala prebrat vse skupi. lp
|