Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 13:31:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, bravo za plačano šolo. Kam boš pa hodla? hvala...na Dobo bom šla, kot že lani...za ekonomista
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 13:36:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tako, pa še moja vprašanja (spet) * kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ? * katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje? * ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzla Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? *...ne vem....ampak po mojem ne...bolj odobrijo za kako elektriko, pa ostale nuijnejše položnice ...saj navedeš bilokaj....ni treba ravno s tem denarjem plačat tega kot dokaz....malo si skombiniraš pač, da ti datumsko potim štima, ko neseš ..sicer pa če imaš vredi svetovalko....se nimaš kaj bat * *jaz sem samo osebni dokument dala...pa če si predtem delala prineseš papirje o poteku pogodbe...... *mislim, da lahko vložiš z mescem, ko ti starševski poteče....če pa dobiš po treh mesecih pa ne vem......a je treba čakat..in zakaj?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 16:39:05
|
|
|
|
Blueberry
|
Saraya super da ti bodo plačali šolo! Jaz pa sem zdaj tudi uradno vpisana v 3. letnik. Ko pogledam za nazaj se mi zdi da je tak hitro minlo vse skupaj. In še malo pa si bom mogla službo iskat. Še slab teden pa pol pa se spet začne fax.. Letos pa res ni blo kaj počitnic.. Me je pa fajn zahaklal prehlad. Skoraj vedno ko sem prehlajena imam še vročino. Zunaj pa je taki lepi sonček.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 17:17:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Saraya super da ti bodo plačali šolo! Jaz pa sem zdaj tudi uradno vpisana v 3. letnik. Ko pogledam za nazaj se mi zdi da je tak hitro minlo vse skupaj. In še malo pa si bom mogla službo iskat. Še slab teden pa pol pa se spet začne fax.. Letos pa res ni blo kaj počitnic.. hvala...ja..jaz pa sedaj imela počitnice od junija....začnem pa s predavanji konc oktobra
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 17:21:27
|
|
|
|
arabela*
|
tak...spet malo časa za rr.....sem še do šestih sama...moj je šel v avtošolo....tak da mi paše malo miru,ker ko je doma itak nič ne postorim, ker samo čvekama, pa kofe pijema...skratka...mine Zdaj pa šibam še pospravit in perilo zložit....pa en dopis napisat..potem pa bojo tak otroci doma in bo spet pestro Btw...je katera naročala kaj prek spleta in ni bilo okej in je vrnila....? Kak je okol denarja, kolk časa se čaka?
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.9.2010 17:22:23 >
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 19:09:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....v šolo grem ...sem full vesela...da so mi porihtali...sploh pa ker to mojo smer težko da plačajo....... Pa na staninvestu vse porihtala......bomo počasi v postopku menjave stanovanja...tak da letanja ogromno čestitam za šolo ...kam se pa selite v večje stanovanje ali?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 19:17:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Btw...je katera naročala kaj prek spleta in ni bilo okej in je vrnila....? Kak je okol denarja, kolk časa se čaka? jaz sem dolgo nazaj nekaj vračala pri nekermanu...izpolniš papir za reklamacijo in navedeš da želiš denar nazaj...vrnejo ti vrednost izdelka...tako je pri njih...za ostale pa ne vem, ker ne naročam preko spleta...kje si pa naročala kaj oz. želiš vrnit?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:29:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca čestitam za šolo ...kam se pa selite v večje stanovanje ali? ma ne...tukaj pri nas je tisti tip, ko je imel tv piko dobil eno stanovanje in so ga u nulo porihtali......je sicer ista kvadratura, vendar je vse na novo, pa če bo ratalo, bom zamenjala...ja kasneje pa potem nekam v večje
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:31:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Btw...je katera naročala kaj prek spleta in ni bilo okej in je vrnila....? Kak je okol denarja, kolk časa se čaka? jaz sem dolgo nazaj nekaj vračala pri nekermanu...izpolniš papir za reklamacijo in navedeš da želiš denar nazaj...vrnejo ti vrednost izdelka...tako je pri njih...za ostale pa ne vem, ker ne naročam preko spleta...kje si pa naročala kaj oz. želiš vrnit? ne ni nekerman..... naročla sem si bundo...vendar ni nobenega lista zraven, da bi kaj izpolnila ...je pa mi za eno cifro nekje prevelika....ma hudirja ni bilo manjših.......sem upala, da bo prav
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:35:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tako, pa še moja vprašanja (spet) * kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ? * katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje? * ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzla Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? *...ne vem....ampak po mojem ne...bolj odobrijo za kako elektriko, pa ostale nuijnejše položnice ...saj navedeš bilokaj....ni treba ravno s tem denarjem plačat tega kot dokaz....malo si skombiniraš pač, da ti datumsko potim štima, ko neseš ..sicer pa če imaš vredi svetovalko....se nimaš kaj bat * *jaz sem samo osebni dokument dala...pa če si predtem delala prineseš papirje o poteku pogodbe...... *mislim, da lahko vložiš z mescem, ko ti starševski poteče....če pa dobiš po treh mesecih pa ne vem......a je treba čakat..in zakaj? sem mislila, ker na csd gledajo za 3 mesece nazaj, torej mi čez 3 mesece pripada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:39:50
|
|
|
|
katy83
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:41:00
|
|
|
|
katy83
|
vau, zdaj sem videla, da imam že 5 zvezdic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 20:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vau, zdaj sem videla, da imam že 5 zvezdic
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 21:41:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zdaj sem na brzino sendvič pojedla,zaj pa ne vem,kaj bom.V luft gledala do pol 2-h dobra si ...da še imaš cajt za to Ma,zaj ko mam vse porihtano po bajti,res nimam kaj delat,kot to,ko sem sama.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 21:41:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 matcar, lepo, da imava enako mnenje ampak več pa o politiki ne bom pisala ker temu pa res nikoli ni konca sem že nehala aja, še za telefon vem, kak je, ko te jezi mene je tudi prejšnji, pa sem si novega nabavla v upanju, da bo ta boljši, ta pa me še bolj zaj*** ker je touch screen in včasih, ko bi mogla kaj na hitro napisat ali pa kam potegnit, me zafrkava ko joj, ta tehnika.. ni zame Ma,ja.Moj je tudi touch screen,pa me senzorji zjezajo,pa vse živo. ma to se skozi kvari baje... bi imela belega lg? prodajam... ZS prosim
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 21:45:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, bravo za plačano šolo. Kam boš pa hodla? hvala...na Dobo bom šla, kot že lani...za ekonomista
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 21:47:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 vau, zdaj sem videla, da imam že 5 zvezdic
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:20:00
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,odgovorila!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:25:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Evo mene z šihta. Mater mi je bilo danes do malce dolgocajtno pa to pri 4 strojih. Včasih pa imaš samo dva pa delaš ko zmešan.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:28:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tako, pa še moja vprašanja (spet) * kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ? * katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje? * ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzla Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? *...ne vem....ampak po mojem ne...bolj odobrijo za kako elektriko, pa ostale nuijnejše položnice ...saj navedeš bilokaj....ni treba ravno s tem denarjem plačat tega kot dokaz....malo si skombiniraš pač, da ti datumsko potim štima, ko neseš ..sicer pa če imaš vredi svetovalko....se nimaš kaj bat * *jaz sem samo osebni dokument dala...pa če si predtem delala prineseš papirje o poteku pogodbe...... *mislim, da lahko vložiš z mescem, ko ti starševski poteče....če pa dobiš po treh mesecih pa ne vem......a je treba čakat..in zakaj? sem mislila, ker na csd gledajo za 3 mesece nazaj, torej mi čez 3 mesece pripada Kolko jaz vem gledajo za 3 mesece nazaj dohodke. Se pravi ko ti marca poteče starševski dodatek daš v začetku aprila vlogo za socialno pomoč. S tem da jo boš dobla komaj junija. Pri meni je bilo isto. Ker moreš bit 1 mesec brez dohodka da dobiš socialno.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:30:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Evo mene z šihta. Mater mi je bilo danes do malce dolgocajtno pa to pri 4 strojih. Včasih pa imaš samo dva pa delaš ko zmešan. Meni pa je ful hitro spet minlo. Pa čer nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:34:06
|
|
|
|
ly117
|
Tak, s sadjem se ofrišala, zdaj se še pa grem umit in spat. Bo jutri hitro ura 3/4 7 ko se bo treba vstat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:35:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Evo mene z šihta. Mater mi je bilo danes do malce dolgocajtno pa to pri 4 strojih. Včasih pa imaš samo dva pa delaš ko zmešan. Meni pa je ful hitro spet minlo. Pa čer nazaj! Pa saj mine samo ko je dolgocajtno blo. Bi komot zraven kake križanke reševala ali pa čvek čitala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:35:35
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....zs jaz pa sem nek film gledala...pa neke papirje urejala....zdaj pa spet malo tu strašim ...moj vozi letalo prek računalnika, jutri ga gremo v živo sprobat.....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 22:40:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak, s sadjem se ofrišala, zdaj se še pa grem umit in spat. Bo jutri hitro ura 3/4 7 ko se bo treba vstat. Nočko. Nočko!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?