|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
20.9.2010 13:31:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Saraya, bravo za plačano šolo. user posted image user posted image user posted image Kam boš pa hodla?

hvala...na Dobo bom šla, kot že lani...za ekonomistauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
20.9.2010 13:36:45   
arabela*

tako, pa še moja vprašanja (spet)user posted image
* kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ?
* katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje?
* ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzlauser posted image Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? user posted image

*...ne vem....ampak po mojem ne...bolj odobrijo za kako elektriko, pa ostale nuijnejše položniceuser posted image ...saj navedeš bilokaj....ni treba ravno s tem denarjem plačat tega kot dokaz....malo si skombiniraš pač, da ti datumsko potim štima, ko nesešuser posted image ..sicer pa če imaš vredi svetovalko....se nimaš kaj batuser posted image
*

*jaz sem samo osebni dokument dala...pa če si predtem delala prineseš papirje o poteku pogodbe......

*mislim, da lahko vložiš z mescem, ko ti starševski poteče....če pa dobiš po treh mesecih pa ne vem......a je treba čakat..in zakaj?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
20.9.2010 16:39:05   
Blueberry
Saraya super da ti bodo plačali šolo!user posted image user posted image Jaz pa sem zdaj tudi uradno vpisana v 3. letnik.user posted image Ko pogledam za nazaj se mi zdi da je tak hitro minlo vse skupaj. In še malo pa si bom mogla službo iskat.user posted image Še slab teden pa pol pa se spet začne fax.. Letos pa res ni blo kaj počitnic.. Me je pa fajn zahaklal prehlad.user posted image Skoraj vedno ko sem prehlajena imam še vročino.user posted image Zunaj pa je taki lepi sonček.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
20.9.2010 17:17:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Saraya super da ti bodo plačali šolo!user posted image user posted image Jaz pa sem zdaj tudi uradno vpisana v 3. letnik.user posted image Ko pogledam za nazaj se mi zdi da je tak hitro minlo vse skupaj. In še malo pa si bom mogla službo iskat.user posted image Še slab teden pa pol pa se spet začne fax.. Letos pa res ni blo kaj počitnic..

hvala...ja..jaz pa sedaj imela počitnice od junija....začnem pa s predavanji konc oktobrauser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
20.9.2010 17:21:27   
arabela*
tak...spet malo časa za rr.....sem še do šestih sama...moj je šel v avtošolo....tak da mi paše malo miru,ker ko je doma itak nič ne postorim, ker samo čvekama, pa kofe pijema...skratka...mineuser posted image

Zdaj pa šibam še pospravit in perilo zložit....pa en dopis napisat..potem pa bojo tak otroci doma in bo spet pestrouser posted image

Btw...je katera naročala kaj prek spleta in ni bilo okej in je vrnila....? Kak je okol denarja, kolk časa se čaka?

< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.9.2010 17:22:23 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
20.9.2010 19:09:38   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

....v šolo gremuser posted image ...sem full vesela...da so mi porihtali...sploh pa ker to mojo smer težko da plačajo.......user posted image

Pa na staninvestu vse porihtala......bomo počasi v postopku menjave stanovanja...tak da letanja ogromnouser posted image

čestitam za šolo user posted image user posted image user posted image ...kam se pa selite v večje stanovanje ali?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
20.9.2010 19:17:26   
botrca

Btw...je katera naročala kaj prek spleta in ni bilo okej in je vrnila....? Kak je okol denarja, kolk časa se čaka?

jaz sem dolgo nazaj nekaj vračala pri nekermanu...izpolniš papir za reklamacijo in navedeš da želiš denar nazaj...vrnejo ti vrednost izdelka...tako je pri njih...za ostale pa ne vem, ker ne naročam preko spleta...kje si pa naročala kaj oz. želiš vrnit?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
20.9.2010 20:29:21   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

čestitam za šolo user posted image user posted image user posted image ...kam se pa selite v večje stanovanje ali?

ma ne...tukaj pri nas je tisti tip, ko je imel tv piko dobil eno stanovanje in so ga u nulo porihtali......je sicer ista kvadratura, vendar je vse na novo, pa če bo ratalo, bom zamenjala...ja kasneje pa potem nekam v večjeuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
20.9.2010 20:31:19   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

jaz sem dolgo nazaj nekaj vračala pri nekermanu...izpolniš papir za reklamacijo in navedeš da želiš denar nazaj...vrnejo ti vrednost izdelka...tako je pri njih...za ostale pa ne vem, ker ne naročam preko spleta...kje si pa naročala kaj oz. želiš vrnit?

ne ni nekerman.....
naročla sem si bundo...vendar ni nobenega lista zraven, da bi kaj izpolnilauser posted image ...je pa mi za eno cifro nekje prevelika....ma hudirja ni bilo manjših.......sem upala, da bo pravuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
20.9.2010 20:35:58   
katy83

* kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ?
* ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzlauser posted image Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? user posted image

*...ne vem....ampak po mojem ne...bolj odobrijo za kako elektriko, pa ostale nuijnejše položniceuser posted image ...saj navedeš bilokaj....ni treba ravno s tem denarjem plačat tega kot dokaz....malo si skombiniraš pač, da ti datumsko potim štima, ko nesešuser posted image ..sicer pa če imaš vredi svetovalko....se nimaš kaj batuser posted image
*

*jaz sem samo osebni dokument dala...pa če si predtem delala prineseš papirje o poteku pogodbe......

*mislim, da lahko vložiš z mescem, ko ti starševski poteče....če pa dobiš po treh mesecih pa ne vem......a je treba čakat..in zakaj?

sem mislila, ker na csd gledajo za 3 mesece nazaj, torej mi čez 3 mesece pripada

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
20.9.2010 20:39:50   
katy83
dober večer

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
20.9.2010 20:41:00   
katy83
vau, zdaj sem videla, da imam že 5 zvezdicuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
20.9.2010 20:47:03   
arabela*

user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
20.9.2010 21:41:26   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Zdaj sem na brzino sendvič pojedla,zaj pa ne vem,kaj bom.V luft gledala do pol 2-h

dobra siuser posted image ...da še imaš cajt za to
Ma,zaj ko mam vse porihtano po bajti,res nimam kaj delat,kot to,ko sem sama.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
20.9.2010 21:41:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

matcar, lepo, da imava enako mnenje user posted image ampak več pa o politiki ne bom pisala user posted image ker temu pa res nikoli ni koncauser posted image sem že nehalauser posted image user posted image

aja, še za telefon user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kak je, ko te jezi user posted image mene je tudi prejšnji, pa sem si novega nabavla v upanju, da bo ta boljši, ta pa me še bolj zaj*** ker je touch screen in včasih, ko bi mogla kaj na hitro napisat ali pa kam potegnit, me zafrkava ko user posted image joj, ta tehnika.. ni zameuser posted image
Ma,ja.Moj je tudi touch screen,pa me senzorji zjezajo,pa vse živo.user posted image

ma to se skozi kvari baje...user posted image

bi imela belega lg? prodajam...
ZS prosimuser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
20.9.2010 21:45:05   
matcar

Saraya, bravo za plačano šolo. user posted image user posted image user posted image Kam boš pa hodla?

user posted image user posted image user posted image

hvala...na Dobo bom šla, kot že lani...za ekonomistauser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
20.9.2010 21:47:54   
matcar

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
20.9.2010 22:20:00   
matcar
Saraya,odgovorila!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
20.9.2010 22:25:33   
ly117
Čer! user posted image

Evo mene z šihta. Mater mi je bilo danes do malce dolgocajtno pa to pri 4 strojih. user posted image Včasih pa imaš samo dva pa delaš ko zmešan.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
20.9.2010 22:28:59   
ly117

*

sem mislila, ker na csd gledajo za 3 mesece nazaj, torej mi čez 3 mesece pripada

Kolko jaz vem gledajo za 3 mesece nazaj dohodke. Se pravi ko ti marca poteče starševski dodatek daš v začetku aprila vlogo  za socialno pomoč. S tem da jo boš dobla komaj junija. Pri meni je bilo isto. Ker moreš bit 1 mesec brez dohodka da dobiš socialno.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
20.9.2010 22:30:03   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Evo mene z šihta. Mater mi je bilo danes do malce dolgocajtno pa to pri 4 strojih. user posted image Včasih pa imaš samo dva pa delaš ko zmešan.

Meni pa je ful hitro spet minlo. Pa čer nazaj!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
20.9.2010 22:34:06   
ly117
Tak, s sadjem se ofrišala, zdaj se še pa grem umit in spat. Bo jutri hitro ura 3/4 7 ko se bo treba vstat.

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
20.9.2010 22:35:27   
ly117

Čer! user posted image

Meni pa je ful hitro spet minlo. Pa čer nazaj!user posted image

Pa saj mine samo ko je dolgocajtno blo. Bi komot zraven kake križanke reševala ali pa čvek čitala. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
20.9.2010 22:35:35   
arabela*
Matcar....zsuser posted image

jaz pa sem nek film gledala...pa neke papirje urejala....zdaj pa spet malo tu strašimuser posted image ...moj vozi letalo prek računalnika, jutri ga gremo v živo sprobat.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
20.9.2010 22:40:06   
matcar

Tak, s sadjem se ofrišala, zdaj se še pa grem umit in spat. Bo jutri hitro ura 3/4 7 ko se bo treba vstat.

Nočko.

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?