|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
20.9.2010 10:48:00   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

še eno vprašanje - vem, da ste se lani menle o vlažilcih zraka.. Mi lahko prosim poveste, kake mate in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? Včeraj je moj gledal neke vlažilce, ki zrak vlažijo in ga tudi razvlažijo, če je preveč vlažen in tudi taki so, ki so poleg tega tudi kao čistilci zraka. ima katera takega mogoče?

a-a, mi mokre brisače vesimo po radiatorjih user posted image Mamo sicer še ene take, ki so kot neki lončki in vodo noter naliješ in obesiš na radiator - čist ajnfohtne!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
20.9.2010 11:03:24   
koala
rina za gumi škornje počakaj na kako akcijo v lidlu al pa hoferju, jih dobiš ceneje.
Glede vlažilca, jaz sem ga imela sposojenega od moje sestre (ker sem mislila da imamo presuh zrak) in me ni prepričal. Ta ki ga ima sestra tud meri vlažnost zraka v prostoru in ima možnost da se sam vklopi če je potrebno. Ampak meni je definitivno prezakompliciran za čiščenje, pa tudi ob majhnem radovednem otroku(kot je moj recimo) ne bi dolgo stal na mestu, kam viške pa ga ne bi upala dat ker ima kabel ravno tak dolg da si ga recimo leto in pol star otrok potegne nase.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
20.9.2010 11:12:17   
matcar
Ja,prejšnji teden smo imeli take škornje za po vodi,podložene ful fajne,samo mojima2-ma jih na nogo nisem dobila,ker imata take fusike,da se zjočeš.user posted image Cena pa je bila do št.26 8,99,od 27-33 9,99.Ja,te ko smo jih zdaj imeli,danes,pa so lahko tudi za zimo,ker so iz takega materiala pa še visoki so..Cena pa je bila 11,99.
Glede Pahorja,se strinjam z Rino,sem ga tudi volila in mi ni žal,edini problem je ta,da mora popravljat stvari za Janšo,kar pa mu no bo uspelo,bi rabo še vsaj 4 leta,da bi to porihtal,kar je Janša zakuhal.Janši pa itak gre v nos že od nekdaj,zato pa tolko d.r.e.k. meša,kot je že Rina napisala.user posted image user posted image user posted image

Glede vlažilca,ga tudi jaz nimam,če je potreba po vlažnosti,pač obesim cote po radiatorjih.Tak,da ti žal,tu ne morem pomagat.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
20.9.2010 11:14:25   
matcar
Zdaj sem na brzino sendvič pojedla,zaj pa ne vem,kaj bom.V luft gledala do pol 2-h,pol pa tak grem delat.Aja,še to.Mi je gsm crkno oz. mikrofon,in bom popenla.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
20.9.2010 11:30:30   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Zdaj sem na brzino sendvič pojedla,zaj pa ne vem,kaj bom.V luft gledala do pol 2-h,pol pa tak grem delat.Aja,še to.Mi je gsm crkno oz. mikrofon,in bom popenla.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Moj pa včasih zvoni včasih pa ne. Odvisno kake volje je. user posted image  user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
20.9.2010 11:31:14   
ly117

Lahko prideš meni malo popucat. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
20.9.2010 11:31:44   
rina22
ja, moj se je nekaj zapičo v te vlažilce zraka, zdaj pa to kupujeva user posted image user posted image skratka, koala, ta, ki ga je on včerak gledal, ima, kot sem že napisala - vlaži, razvlaži in čisti zrak + vklopi se sam (glede na to, ali je zrak preveč ali premalo navlažen). ne vem, nimam pojma, kakega izbratuser posted image če jih je pa malo morje...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
20.9.2010 11:33:11   
rina22
matcar, lepo, da imava enako mnenje user posted image ampak več pa o politiki ne bom pisala user posted image ker temu pa res nikoli ni koncauser posted image sem že nehalauser posted image user posted image

aja, še za telefon user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kak je, ko te jezi user posted image mene je tudi prejšnji, pa sem si novega nabavla v upanju, da bo ta boljši, ta pa me še bolj zaj*** ker je touch screen in včasih, ko bi mogla kaj na hitro napisat ali pa kam potegnit, me zafrkava ko user posted image joj, ta tehnika.. ni zameuser posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 20.9.2010 11:34:46 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
20.9.2010 11:36:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Drzite user posted image danes zame....za en telefonski klic....

bom user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
20.9.2010 11:48:13   
botrca
Glede vlažilca rina22 ti ne znam pomagat. Jaz imam posodice ki se obesijo na radiator in vodo noter.
Glede politike tudi ne bom kaj komentirala več, ker itak da kdor koli pride na oblast v 4 letih tudi če bi hotel kaj popravljat za prejšnjo vlado ne more. Da so pa sami lopovi to pa tudi vsi vemo.
Glede škornjev: jaz sem pred 10 dnevi približno Janu kupila gumijaste škornje v Janezu poleg cicibanove trgovine, lepe modre zgoraj lahko zapreš da mu voda ne premoči in sem dala 9€. Pojdite še tja pogledat ali pa v Deichmana. Imajo tudi po ugodni ceni in te škornje in za zimo in dež ma ni da ni.

Jaz sem mu zadnjič kupile te za zimo, podložene svetovne:

http://www.deichmann.si/site/images/984446_pp.jpg

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.9.2010 11:53:02 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
20.9.2010 11:51:52   
botrca
Te pa za jesen (tudi deichman):

http://www.deichmann.si/site/images/1018753_pp.jpg

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
20.9.2010 12:06:46   
botrca
Grem nekaj skuhat...papa

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.9.2010 12:07:23 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
20.9.2010 12:14:02   
matcar

matcar, lepo, da imava enako mnenje user posted image ampak več pa o politiki ne bom pisala user posted image ker temu pa res nikoli ni koncauser posted image sem že nehalauser posted image user posted image

aja, še za telefon user posted image user posted image user posted image user posted image vem, kak je, ko te jezi user posted image mene je tudi prejšnji, pa sem si novega nabavla v upanju, da bo ta boljši, ta pa me še bolj zaj*** ker je touch screen in včasih, ko bi mogla kaj na hitro napisat ali pa kam potegnit, me zafrkava ko user posted image joj, ta tehnika.. ni zameuser posted image
Ma,ja.Moj je tudi touch screen,pa me senzorji zjezajo,pa vse živo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
20.9.2010 12:14:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Lahko prideš meni malo popucat. user posted image

Mi ne diši najbolj.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
20.9.2010 12:16:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Glede vlažilca rina22 ti ne znam pomagat. Jaz imam posodice ki se obesijo na radiator in vodo noter.
Glede politike tudi ne bom kaj komentirala več, ker itak da kdor koli pride na oblast v 4 letih tudi če bi hotel kaj popravljat za prejšnjo vlado ne more. Da so pa sami lopovi to pa tudi vsi vemo.
Glede škornjev: jaz sem pred 10 dnevi približno Janu kupila gumijaste škornje v Janezu poleg cicibanove trgovine, lepe modre zgoraj lahko zapreš da mu voda ne premoči in sem dala 9€. Pojdite še tja pogledat ali pa v Deichmana. Imajo tudi po ugodni ceni in te škornje in za zimo in dež ma ni da ni.

Jaz sem mu zadnjič kupile te za zimo, podložene svetovne:

http://www.deichmann.si/site/images/984446_pp.jpg

Ti so podobni mojim,oz. tem ko smo jih danes v Lidlu meli,samo so na ježeka.Ja,v Deichmanu sem htela včeraj Maksu kupit za vodo,pa jih ne dobi gor,ker ima take debele meče,da se tam zahakla in gotovo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
20.9.2010 12:17:59   
matcar
Jaz pa grem kafe pit,pa se porihtat,pol pa tak že šibam.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
20.9.2010 12:35:32   
ly117
Jaz sem se zdaj že tudi najedla. Malo počitka še pol pa se zrihtat in na tlako. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
20.9.2010 12:39:31   
arabela*
dan

Včeraj sem bila pred tv...in se malo z mojim družla, pa mi potem več ni bilo za rruser posted image

Danes pa leteća cel dopoldan že......bila na zavodu za zaposlovanja in ja....v šolo gremuser posted image ...sem full vesela...da so mi porihtali...sploh pa ker to mojo smer težko da plačajo.......user posted image

Pa na staninvestu vse porihtala......bomo počasi v postopku menjave stanovanja...tak da letanja ogromnouser posted image

Zdaj pa sva z mojim domov prišla, da se malo spočijeva...potem pa delo in vse ostalouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
20.9.2010 12:43:49   
arabela*

glede politike se pa tudi ne bomo kregale user posted image meni se pa zdi, da je Pahor čist vredu ded

meni je tud on vreduuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
20.9.2010 12:44:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

še eno vprašanje - vem, da ste se lani menle o vlažilcih zraka.. Mi lahko prosim poveste, kake mate in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? Včeraj je moj gledal neke vlažilce, ki zrak vlažijo in ga tudi razvlažijo, če je preveč vlažen in tudi taki so, ki so poleg tega tudi kao čistilci zraka. ima katera takega mogoče?

a-a, mi mokre brisače vesimo po radiatorjih user posted image Mamo sicer še ene take, ki so kot neki lončki in vodo noter naliješ in obesiš na radiator - čist ajnfohtne!

hee...mi pa imamo razvlažilec...da nam vlago pobirauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
20.9.2010 12:46:32   
arabela*

Zdaj sem na brzino sendvič pojedla,zaj pa ne vem,kaj bom.V luft gledala do pol 2-h

dobra siuser posted image ...da še imaš cajt za to

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
20.9.2010 12:48:11   
arabela*

ja, moj se je nekaj zapičo v te vlažilce zraka, zdaj pa to kupujeva user posted image user posted image skratka, koala, ta, ki ga je on včerak gledal, ima, kot sem že napisala - vlaži, razvlaži in čisti zrak + vklopi se sam (glede na to, ali je zrak preveč ali premalo navlažen). ne vem, nimam pojma, kakega izbratuser posted image če jih je pa malo morje...

zibro ima fajn robouser posted image ..ja če razvlaži...potem ti ne pride prav,ker ti pobira vlago.....mora samo vlažituser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
20.9.2010 12:50:40   
arabela*

Ma,ja.Moj je tudi touch screen,pa me senzorji zjezajo,pa vse živo.user posted image

ma to se skozi kvari baje...user posted image

bi imela belega lg? prodajam...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
20.9.2010 13:11:34   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zibro ima fajn robouser posted image ..ja če razvlaži...potem ti ne pride prav,ker ti pobira vlago.....mora samo vlažituser posted image

ja, saj to ne dela hkrati user posted image ko je preveč vlažno, razvlaži, ko pa premalo, pa vlažiuser posted image ne vem edino, v čem je finta, da zrak čisti (to je pa kao 3. funkcija)user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
20.9.2010 13:28:45   
katy83
dan.

Danes smo spet bolj slabo spali. Se je T zbudil ob 3-eh in ni hotel nazaj v svoji posteljici zaspat. In ker sem jaz cela čorava ob takih urahuser posted image , sem ga pač k nama vzela in to je blo veselje. Full nemirno spi. Pa sem bolj bogo spala. no, pa tud ni za jamrat, ker sem prej šla z njim za 1 urco spat pa je. user posted image

Rina, eh...si povedala svoje mnenje, prav tak. Nobena ni jezna na tebe. Drugič, ko se ti bo kaj takega zazdelo, se spomni, da so to Mariborčankeuser posted image in ne kup zafustriranih žensk, ki bi se rade v eno kregale. user posted image
Mi pa doma uporabljamo razvlažilec, tako kot pri Sarayi.

Saraya, bravo za plačano šolo. user posted image user posted image user posted image Kam boš pa hodla?

Sacherca, ja meni je to tudi smešno, ko imajo potem še 2. otroka pa so samohranilke. Je ena moja znanka tak imela, pa sem jo vprašala, kaj je rekla na socialnem, pa jim je rekla, da je prišel preživninoi plačat, pa sta se pač dol dala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ne vem al se temu smeje al joče? user posted image
Vabila pa so mi za moje pojme dobro uspela, bom poslikala, pa dala sliko sem gor, ampak šele ko povabljenci dobijo vabila domov.

tako, pa še moja vprašanja (spet)user posted image
* kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ?
* katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje?
* ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzlauser posted image Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? user posted image

pa lep dan

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?