Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 8:39:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Najbrž bomo zadaj na igralih.Se bomo zmenle,drugače pa bomo nekje spredaj,če ne bo mrzlo.Sem pozabla,da bomo skoraj vse brez . jaz bom če bom verjetno z M
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 8:49:05
|
|
|
|
arabela*
|
Morning spali...se skoraj zaspali...ker mi je gsm mrknil in mi budilka ni delala...še fajn, da imamo M....ki me je zbudila Grem na dozo kofeina in na štručke...
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 8:49:35
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar......spregledala...ima fotaaparat
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 8:57:26
|
|
|
|
ly117
|
Bil ravnokar serviser za pralni stroj in pobral 39 € . Bil je pa odzadi ko vodo jemle filter zamašen in ni bilo pritiska, zato mi mehčalca ni jemal. Še dobro da vem za drugič. Si bom teh 39€ prišparala. Zdaj pa veselo na pranje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:00:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar......spregledala...ima fotaaparat
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:01:09
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa nikjer ne najdem papirov od gsm-ja.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:08:49
|
|
|
|
ly117
|
spila zdaj bi pa mogla it nekaj delat pa se mi ni. Na me ena brcne v rit.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:18:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na me ena brcne v rit. spravi se delattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:19:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Na me ena brcne v rit. spravi se delattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt Booooooooooooooooom čez 1o minut.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:20:03
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tudi porihtam M...pa po opravkih....ma polno imam vsega......najprej na zavarovalnico MB en dolg poravnat, pa elektriko bi morala it plačat, pa še na sklad....., pa na pošto nič...pičim, da ne zmanjka cajta......se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:29:50
|
|
|
|
ly117
|
Tak zdaj pa res grem nekaj migat po stanovanju. Škoda da ni doma bi rajši po njem migala.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 9:52:34
|
|
|
|
ly117
|
Sem se zdaj spomnila, če bo kera imela ali zbira Petrolove nalepke imam en kupon izpolnjen ( 35 nalepk ).
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 10:29:42
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan, kako ste? Jaz danes že okej, Lija pa tudi. Včeraj sva obe tak bruhali, da joj. Lija je v roku 15 min. bruhala kar 3-krat. Bošček mali. Tak da je ata včeraj šiht šprical, da je lahko Lijo doma imel, ker take je pa ni mogel v vrtec peljat. Jaz sem pa tudi že nekaj čez 20h šla spat in je tak pasalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 10:44:40
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! mi smo pa spalo od 21.30 do 8.30, me je skor kap (okej ponoči je 3 x za 10 minut jokcal in zaspal nazaj) drugače pa smo vsi doma bolani, tamali ima začetek pljučnice... smo na gori antibiotikov in pumpici vidla da se pogovarjate o drinki... jaz spet nem mogla.... prejšnji teden ko pa bi lahko in sem fehtala... pa ni blo nobene za čez dve leti vas bom mogoče glih vse spoznala saraya za šolo Tasa zate in Lijo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 10:48:22
|
|
|
|
koala
|
elevitka pocajtajte se! Bošček mali. tasa tudi vidve z Lijiko se pocajtajta. Saraya za šolo.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 10:56:52
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak zdaj pa res grem nekaj migat po stanovanju. Škoda da ni doma bi rajši po njem migala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 10:58:08
|
|
|
|
rina22
|
tasa, boga Lija ampak galvno, da sta zdaj obe ok elevitka, za fajn prespano noč in pa veliiiiiiko , da se čimprej pozdravite
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 11:00:04
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka vidla da se pogovarjate o drinki... jaz spet nem mogla.... prejšnji teden ko pa bi lahko in sem fehtala... pa ni blo nobene za čez dve leti vas bom mogoče glih vse spoznala tudi meni je do zdaj samo 1x uspelo pri na kavico, in mi je full žal, da nisem mogla večkrat prit. zdaj samo upam, da bom lahko prišla, ker poznam samo taso, ly, matcar, marto, sarayo in vrtnico. upam, da bom kmalu spoznala vse ostale in se bomo večkrat družle
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 11:03:59
|
|
|
|
elevitka
|
rina jaz sicer poznam nekatere še iz časov nosečk (taso, matcar, ly, rubin, nebo)in nekaj punc ki ne sodelujejo pri debatah Mariborčank, večino pa ne wsam se sprašujem če v času porodniške nisem utegnila prit, kako bom pa sedaj ko bom šla delat ? Bi pa jih rada spoznala seveda
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 11:04:55
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak zdaj pa res grem nekaj migat po stanovanju. Škoda da ni doma bi rajši po njem migala. ly je pa horny, ly je pa horny hehehe
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 11:07:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, boga Lija ampak galvno, da sta zdaj obe ok elevitka, za fajn prespano noč in pa veliiiiiiko , da se čimprej pozdravite Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 11:08:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tak zdaj pa res grem nekaj migat po stanovanju. Škoda da ni doma bi rajši po njem migala. ly je pa horny, ly je pa horny hehehe Pa še res je.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 12:21:07
|
|
|
|
katy83
|
dan. u, madonca kaj to zdaj "zjutraj" berem o nekih potrebah? face ste. No, jaz sem pred kratkim T nahranla, zdaj pa 4 ure nič . Je pa jedel puranjega meseka, pa riž in zelenjavo. Ni vrag da od tega ne bo sit. no, držite pesti, da ne bo panike in da bo vse ok, valda. pijača jutri- tak bom rekla, glede na to, da imamo zadnje noči pestre in bedimo o 5-ih dalje oz. spimo po obrokih, vam nič ne obljubim. Če bo fajn noč, prideva, če ne, bova ob 8-ih komaj prav nazaj zaspala. Skratka, nič ne obljubim. Bi vas pa res že rada videla. lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 12:25:40
|
|
|
|
tasa_m
|
Mene jutri tudi nebo, žal. Grem zjutraj frizeru ker mam že tako čupo, da glava peče. Hehe.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 21.9.2010 12:28:11
|
|
|
|
ly117
|
Babike jaz se do večera od vas poslavljam, grem na kosilo k moji mami, je moj za danes nafehtal kosilo tak da mi ni bilo treba kuhat. Se tipkamo zvečer ko pridem iz šihta. Pa,pa. Aja pa izkoristite sonček.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?