|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
19.9.2010 23:40:07   
katy83
pozdravček.

Danes pa smo mi imeli pravo nedeljo, tako kot se spodobi. Spali do 10-ih, se cartali, igrali, ati je skuhal kosilo, jaz sem omare nekaj skup spravljala, pa poleten cote ven, pa premale cote od Timoteja v škatle, pa zimske stvari not, nič hudega ni blo. Je blo prav fajn, res pa sem ugotovila, da ti naši sončki tak rastejo. Madonca, koliko oblačil sploh ponosli nismo. Še dobro, da sem večino dobila. Ko pa gledam one prve pižamice...joj, joj, kaj so res kdaj bili tako mali?
No, pa zdaj zvečer sem vabila delala za krst in so mi super uspela, sem full zadovoljna.
aja, pa še atija pohvalim, poleg tega, da je danes kosilo skuhal, je še tiramisu naredil. Nisem še ga poskusla, bom jutri, ampak mislim, da je super. Izgleda že tak.

lepo mi bodite, se jutri pišemo

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
20.9.2010 7:40:08   
rina22
jutro user posted image

sem vidla, da sem naredla celo zbrko z mojo izjavo user posted image no, naj pojasnim - proti nobeni izmed vas nisem nič osebno mislila in niti na kraj pameti mi ni prišlo, da bi katero obsojala, če imate tak urejeno. vsak si svoje življenje uredi tak, kot mu paše in kot sam misli, da je najbolje zanj. jaz sem pač samo izrazila svoje mnenje in da se jaz tega ne bi šla. če pa vam to znese, pa super user posted image aja, pa še to - ko sem napisala, da se tega ne bi šla in da je nama kao lažje, ker sva študenta, naj povem, da nimava niti eura socialne (ker kao presegavauser posted image ), imam pa tak, kot vsaka otroški dodatek in še zraven štipendijo (ki jo bom mela samo še eno leto). Tisto, da pa je ne fer do otroka, pa nisem mislila ta, da bi otroku karkoli manjkalo, ker vem, da mu ne. to je pač moja filozofija, čist na psihološki ravni. ok, vem, da sem čudna, ampak me zato prosim ne obsojajte user posted image jaz sem izrazila svoje mnenje, ve svoje in spoštujem vsako vaše mnenje.
res pa je, da če res ne bi mogla preživet otroka, bi se verjetno tudi sama odločla za to. kaj pa vem.. ampak dokler ima T vse in še več, kot potrbuje, se bom držala mojega načela. kot pravim - katera pa ima to urejeno, pa nimam nič proti njej osebno, ampak pač proti sistemu. kot je že ena (pardon, ne vem, katera) napisala - pošteni naj*** pardon, ampak res. že celo življenje želim biti poštena, in me vedno nekje nekaj zaj**. tak to je user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
20.9.2010 7:56:59   
rina22
botrca, tudi jaz vem, da nekdo mora delat in nisem bila jezna na to, da moj dela, ampak da dela vsak vikend (pa ne v službi), kar mu ne bi bilo treba in bi lahko bili skupaj

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
20.9.2010 7:58:32   
rina22
aja, še eno pojasnilo, preden katera kaj narobe razume. na koncu mojega prvega posta nisem mislila na samohranilstvo, ampak nasplošno na življenje. se opravičujem, ko začnem nekaj razpravljat, me kar odnese kam drugam user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
20.9.2010 8:28:12   
Lenči_
Dobro jutro!

UUU, danes smo se naspali po dolgem času... Maruška se je zbudla samo 2x ponoči... iiiii, ne morem, da vrjamem user posted image . No, zobka pa še od nikoder user posted image . Čez vikend smo se predvsem zdravli in zdaj smo celo vsi boljše. še en user posted image za nas, ki smo si talali viruse 2 tedna skupaj. Končno smo si upomogli.
rina22 tudi z mojim sva se hotla it to igrico, pa na koncu nisva, ker se je moj nikakot ni hotel iti! Tudi zelo zelo pošten človek. Ampak, sem mnenja, da itak večina to počne, in zakaj potem jaz ne bi? Da bi bila zaradi tega na slabšem? Če pa gre.. zakaj pa ne? Dobrota - sirota. Žal živimo v takšnem času! Drugače tudi meni to ni prav, ampak nam družba narekuje prav to, da se znajdemo na takšen način, ker druge opcije pač nimamo. Saj vsi kradejo!!!

lep dan vsem ! Danes pa bova z maruško pičle v parka po zelooo zelo dolgem času. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
20.9.2010 8:40:07   
matcar
Jutro!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
20.9.2010 8:41:13   
rina22
lenči, user posted image user posted image user posted image za vas, zobek bo pa že prišel user posted image
ja, tudi jaz sem bila na začetku enakega mnenja, kot ti, in tudi moj ni bil za to - enaka situacija, kot pri vas user posted image pol sem pa tudi jaz premišljevala in prišla do mojih zaključkov user posted image se pa popolnoma strinjam z vsem napisanim user posted image si full lepo napisala, jaz sem pa tako klobaso nardila, da joj user posted image pa še ziher bo kdo, ki me bo narobe zastopo user posted image jaz se pa nočem kregat..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
20.9.2010 8:41:50   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jutro!

jutro user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
20.9.2010 8:44:12   
matcar
Spali skoraj nič oz zadnjih par ur,ker je Saš kar naprej jokal in to v spanju,pol sem ga po trebuščku masirala in je zgleda mogel krče imet,ker je bil trebušček čisto trd,pa prav pasala mu je masaža.Seveda smo zaspali,ker je meni telefon spet zablokiral in mi ni zvonil alarm,tak da je bla prava panika zjutraj,ko smo vstali 7.05.Mojega je že svak zunaj čakal on pa še v postli.user posted image user posted image user posted image Sem bla tak jezna,da joj.Pol sem otroke porihtala,jih odpeljala v vrtce in šolo,pa pičla v Lidl po škorenjčke.Dobila ravno še zadnji 2 številki,sicer sem večje dobila,ker je vse že šlo,ura pa še ni bila 8.15.Tako,da imata zdaj Maks 30,Saš pa 26 št.So pa svetovni,podloženi in fajn visoki.Pa kolko sem gledala zdaj,bo obema prav,ker niso tako ozki.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa zaslužena kavica.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
20.9.2010 8:45:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

lenči, user posted image user posted image user posted image za vas, zobek bo pa že prišel user posted image
ja, tudi jaz sem bila na začetku enakega mnenja, kot ti, in tudi moj ni bil za to - enaka situacija, kot pri vas user posted image pol sem pa tudi jaz premišljevala in prišla do mojih zaključkov user posted image se pa popolnoma strinjam z vsem napisanim user posted image si full lepo napisala, jaz sem pa tako klobaso nardila, da joj user posted image pa še ziher bo kdo, ki me bo narobe zastopo user posted image jaz se pa nočem kregat..
Pa ne,nobena te ni narobe razumela,si pač povedala svoje mnenje in prav je tako.Nič se ne bomo kregale zato,ker ni vredno!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
20.9.2010 8:59:32   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

sigurno ti nihče ni nič zameril. Saj pa lahko povemo vsi svoje mnenje!

kaj je še komu luštkana ta pesem ali se mi je čist sfuzlalooo odkar sem mama user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Yq6lQqeY09g&feature=related

l.p.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
20.9.2010 9:00:53   
Sacherca
Jutro tudi od mene user posted image

rina22 vsak napise svoje mnenje,da bi pa se kdo kregal,ker drug drugace misli pa bi bilo cisto prevec otrocje....Jaz edino tega ne razumem, da ima npr zenska 2 otroka z istim moskim pa se vedno velja za samohranilko...in tu se vidi kako so pri nas za to krive uradne sluzbe,zakoni....Dokler pa lahko pa naj vsak dela kakor mu je lazje...Ob danasnji revscini razumem vse to....Banda Pahorska se pa s tremi jurji na mesec ne more prezivet...phuuuu feeejjj...itak so pa vsi politiki isti,vsak nagrebe v svoj zep...Tisti kateri so na oblasti tisti si najvec nakradejo,ker cez stiri leta je potem vedno moznost,da odletijo te pa izkoristijo tista leta na oblasti...
Midva z malim vstala ob 7ih,pri nasem Lidlu tu sem bila prva,tako,pa komaj dobnila vse..Majcke za malega pol sem pa se skornje vzela,ker so jih se glih imeli.Te nisem imela v planu. Dobila pa sem 25,moram probat,ko pride mali domov kako so mu prav.Ampak se mi zdi,da je full razlika med Lidlom in Hoferom ta,da Lidl dobi minimalno robe,ki jo ima an akciji , Hofer pa dosti vec...Tu tudi ob 8.15 ni bilo vec skornjev prav tako pa nobene fantovske majice 98/104...

Aja pa se M dobila danes zjutraj,me je v bistvu razveselila,ker imam 1.10 pregled pri G.

Katy pridna si bila...Ko smo mi imeli krst, je moj naredil vabila,sprintal na fotopapir in splastificiral.
Drzite user posted image danes zame....za en telefonski klic....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
20.9.2010 9:02:42   
Sacherca
Se opravicujem za vse slov. napake...me prav jezi od kar imam ta novi urejevalnik,da,ko napisem vec ko eno vrstico sploh ne morem za sabo brat,ker se crke kar prekrivajo user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
20.9.2010 9:07:24   
Sacherca
Vceraj zvecer sem bila zgrozena kaj so te poplave naredile po Sloveiji...Ubogi ljudje ,res. Vse imajo uniceno....Pa na Rubin skozi mislila,ceprav je sploh ne poznam...Kaj vem,kar nek knedl sem imela pri srcu ob vseh teh katasrofah.

Lasko npr uniceno cisto...Vlada do sedaj ni nasla,da bi jim dala 2milijona evrov,da bi imeli zrihtano-kaj vem tocno kaj-v glavnem full zascita pred poplavami...Zdaj pa imajo za najmanj 10miklijon skode....In Pahorcek vceraj lepo razlaga po tv,kako morajo zdaj hitro pomagat...Za Grcijo je bilo,kje le bodo zdaj vzeli za nase ljudi vso pomoc....

Bom nehala,kot vidite,danes ,sem malo nakurjena glede nase drzave,za Pahorja se slisat ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
20.9.2010 9:22:34   
ly117
Jutro! user posted image

Otroka odpeljala v vrtec pa malo še šopingirala zdaj pa na zašluženem kapučinutu.
Pol pa malo pucanja, ker prtejšnji teden nisem naredila nič pa je že rahla katastrofa po tleh. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
20.9.2010 9:26:17   
ly117
Rina nisi naredila nobene zbrke. Povedala si svoje mnenje, ki smo ga vse sprejele in nobena ti ni  nič zamerla. No vsaj jaz ti nisem. Jaz se tega tudi nebi šla, ampak sem primorena ker drugač enostavno ne bi preživeli. Upam zdaj samo da ko imam zdaj to službo, da še bo trajala en čas, pa če tudi podaljšujejo v nedogled. Sam da jo imam in da bom imela s socialno čim manj stika.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
20.9.2010 9:26:54   
ly117
Matcar hvala za telefonsko. Bom kaseje poklicala.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
20.9.2010 9:31:36   
Sacherca
http://www.youtube.com/watch?v=mACqcZZwG0k

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
20.9.2010 10:01:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Saj vsi kradejo!!!

s tem se pa ne strinjam...nisem v tem košuuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
20.9.2010 10:05:19   
botrca
Sacherca welcome to club...se popolnoma strinjam s tabo...tudi jaz sem raz....user posted image na...na vlado, Pahorja itak...ma na vse ki samo obljubljajo in obljubljajo ko se bližajo volitve pol pa itak noben nič ne naredi. Veš kdaj bodo sanirali to zadnje kar se je zgodilo? NIKOLI!!! Še marsikaj za nazaj ni storjeno, ne pa da bi tekoče stvari bile porihtane....jooooooj bom tudi jaz nehala....user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
20.9.2010 10:05:58   
botrca
Nič grem pisat en ugovor, pa perilo obesit na sončekauser posted image user posted image user posted image ...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 20.9.2010 10:06:34 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
20.9.2010 10:32:06   
rina22
vem, da lahko vsak pove svoje mnenje in hvala bogu, da lahko user posted image

glede politike se pa tudi ne bomo kregale user posted image meni se pa zdi, da je Pahor čist vredu ded in se mi zdiu veliko bolj pošten od Janše npr... Čeprav so itak da vsi politiki saj veste kaj, drugače ne bi mogli bit tam, kjer so. Pri njem se mi zdi edin problem to, da je prišel na "oblast" ob nepravem času - v času resecije. zdaj pa ga Janša non stop nekaj napada pa d*r*e*k* meša.. Se pa pol lahko vprašaš-kaj bi pa on naredo, če bi bil premier? ne vem, no, proti janši se mi res zdi 1a, nasplošno pa, kot sem rekla - kdor koli bo premier, nikoli noben ne bo dober za vse. ker se vsem pač ne da ustreči. jaz pravim samo tak - tak daleč nam nič ne manjka še (hvala bogu). kaj pa, če b živeli npr na Kubi? jaz si zamislit ne moremuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
20.9.2010 10:40:02   
rina22
kake škornje ste to kupovale? za po dežju ali za zimo?
vprašam zato, ker mi je ravno prejšnjič mama govrla, da je v pikapolonici vidla neke škornje za po dežju za 15 eur, in da je že hotla kupit, ampak se ji nekaj niso vidli, ker so imeli vezalke (ne znam si ravno predstavljat, ker jih nisem videla), pol je pa vidla, da ima ena deklica v vrtcu cicibanove, ki stanejo baje enako kot v pikapoloniciuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
20.9.2010 10:40:57   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Saj vsi kradejo!!!

s tem se pa ne strinjam...nisem v tem košuuser posted image

hehe.. ma ni blo tak mišljeno no! :) Saj vem da ne ... Jaz tud ne kradem! :) Tak se to reče! :)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.9.2010 10:42:23   
rina22
še eno vprašanje - vem, da ste se lani menle o vlažilcih zraka.. Mi lahko prosim poveste, kake mate in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? Včeraj je moj gledal neke vlažilce, ki zrak vlažijo in ga tudi razvlažijo, če je preveč vlažen in tudi taki so, ki so poleg tega tudi kao čistilci zraka. ima katera takega mogoče?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?