rina22
|
jutro sem vidla, da sem naredla celo zbrko z mojo izjavo no, naj pojasnim - proti nobeni izmed vas nisem nič osebno mislila in niti na kraj pameti mi ni prišlo, da bi katero obsojala, če imate tak urejeno. vsak si svoje življenje uredi tak, kot mu paše in kot sam misli, da je najbolje zanj. jaz sem pač samo izrazila svoje mnenje in da se jaz tega ne bi šla. če pa vam to znese, pa super aja, pa še to - ko sem napisala, da se tega ne bi šla in da je nama kao lažje, ker sva študenta, naj povem, da nimava niti eura socialne (ker kao presegava ), imam pa tak, kot vsaka otroški dodatek in še zraven štipendijo (ki jo bom mela samo še eno leto). Tisto, da pa je ne fer do otroka, pa nisem mislila ta, da bi otroku karkoli manjkalo, ker vem, da mu ne. to je pač moja filozofija, čist na psihološki ravni. ok, vem, da sem čudna, ampak me zato prosim ne obsojajte jaz sem izrazila svoje mnenje, ve svoje in spoštujem vsako vaše mnenje. res pa je, da če res ne bi mogla preživet otroka, bi se verjetno tudi sama odločla za to. kaj pa vem.. ampak dokler ima T vse in še več, kot potrbuje, se bom držala mojega načela. kot pravim - katera pa ima to urejeno, pa nimam nič proti njej osebno, ampak pač proti sistemu. kot je že ena (pardon, ne vem, katera) napisala - pošteni naj*** pardon, ampak res. že celo življenje želim biti poštena, in me vedno nekje nekaj zaj**. tak to je
|