|
RE: Mariborčanke, 13. del 20.9.2010 13:28:45
|
|
|
|
katy83
|
dan. Danes smo spet bolj slabo spali. Se je T zbudil ob 3-eh in ni hotel nazaj v svoji posteljici zaspat. In ker sem jaz cela čorava ob takih urah , sem ga pač k nama vzela in to je blo veselje. Full nemirno spi. Pa sem bolj bogo spala. no, pa tud ni za jamrat, ker sem prej šla z njim za 1 urco spat pa je. Rina, eh...si povedala svoje mnenje, prav tak. Nobena ni jezna na tebe. Drugič, ko se ti bo kaj takega zazdelo, se spomni, da so to Mariborčanke in ne kup zafustriranih žensk, ki bi se rade v eno kregale. Mi pa doma uporabljamo razvlažilec, tako kot pri Sarayi. Saraya, bravo za plačano šolo. Kam boš pa hodla? Sacherca, ja meni je to tudi smešno, ko imajo potem še 2. otroka pa so samohranilke. Je ena moja znanka tak imela, pa sem jo vprašala, kaj je rekla na socialnem, pa jim je rekla, da je prišel preživninoi plačat, pa sta se pač dol dala. ne vem al se temu smeje al joče? Vabila pa so mi za moje pojme dobro uspela, bom poslikala, pa dala sliko sem gor, ampak šele ko povabljenci dobijo vabila domov. tako, pa še moja vprašanja (spet) * kaj mislite da so stroški z diplomo (lektoriranje, kopiranje, vezava, ...) zadosten razlog za ISP ? * katere dokumente rabim zraven, ko se grem prijavit na zavod za zaposlovanje? * ok, pa še eno, ki ga bom verjetno zabluzla Skratka, jaz do marca dobivam starševski dodatek in presegam cenzus da bi dobila socialno pomoč, me pa zanima kdaj jo bom lahko dobila? že aprila? al mi bodo rekli da moram 3 mesece bit brez prihodkov? pa lep dan
|
|
|