Jada82
|
Hej! Ja, jest bom tudi kupila roombo, zdej resno sesam vsak dan, itak mam sesalec kar priklopljen v spalnici, ker tamali noska pucam, tako da ga samo pograbim in gremo. Ta kamin... je super, ampak svinjarije je pa veliko, tako da sesam res vsak dan! Dobro, sej zdej mam čas, k sem doma, sam ko bom šla pa v službo, pa ne bo šlo ... tako da .. roomba. Mi jo je moj obljubil, da jo dobim, k odplača kredit za avto, upam, da bo to že februarja Ja jest sem računala, grem v službo 3.2. - pač v staro, pa dokler bo, bo, zaenkrat nisem še nič novega dobila Pa bi rada ... bomo vidli. Ko bo namenjeno, bom dobila Hm, mi mamo pa zdej načrte za novo let Namreč eni kolegi, ki majo tud hčerko staro 15 mesecev, pridejo k nam, pa tukaj bodo spali Sej mi je ful fajn! Ampak veste, sem pa ratala en komplikator ... pa ne vem, prej nisem bla tolk, zdej, odkar je pa tamala, pa mam kar ene pomisleke pa kar vsemu bi se odpovedala .. ma kr neki. Namreč, skrbi me, da se bo kej preveč pilo, pa da bo pol maček, pa da se bo tamala zbujala pa tko ... pol pa, kje naj njihova tamala spi, k se ful zbuja, pa težko zaspi. Ampak itak bo najbrž v sobi od naše , kje pa, k ma veliko sobo, sam se bojim, da pol tud Iza ne bo zaspala in bo cel problem .... Ma grozna sem! Ampak sem si rekla, da zarad otrok pa res ne bom zdej skoz doma in sama, in sem se odločila, da bom šla s tokom ..... kakor bo, bo! Mal mormo pa tud tastari uživat, al kako? Ma res sem ratala smotka Kje bote pa ve preživele novo leto in kako? Ma sej jest se zdaj že veselim, ko sem mal sama s sabo razčistila. Sicer pa naša tamala še kar lepo napreduje, zdej se že super dviguje na noge ob opori in celo kakšen korakec naredi Pa ful se že igra, sam zraven morš bit, magar v njeni sobi, na tleh, pa če koj kaj drugega počneš. Plazi se pa tako hitro, da je noro, pa po tleh se zvira ... prav faca je Ma res rastejo, no ... tako hitro gre tale razvoj, zdej od 6. meseca dalje se mi res zdi, da kar čas beži!!! Jah, tale mesec bom še mal doma uživala, pol se pa itak spet življenje spremeni in se mormo navadit na službo itd. Kako ste kaj ve? Kako ste preživele praznike? Mi smo imeli predvsem veliko obiskov in je bilo fajn!!!
|