Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Ste za srečanje v Ljubljani v BTC-ju to sredo dopoldne? Še jaz mam namen enkrat drug teden pridit v ljubljano...pa lahko prideva v sredo še na srečanje dan! Se po dooooolgemčasu spet javljam. Itak, da ste me že pozabile... Seveda me zvabijo taki predlogi, že ki sem kao ful družabna . Samo jaz imam Julijo doma (tastarejšo), pa me zanima, če bo še katera s starejšim prišla, ker sicer nima smisla, da hodim. Mi smo drugače ok, no kr ok. Matej je ravno prebolel že 4. bronhiolitis, to jesen že 3. Zato sem prosila za podaljšanje porodniške in nestrpno čakam odgovor. Punsha, tebi vem da so podaljšali, a je še katera meni podobna in so ji podaljšali'' Me bo kar razgnalo od neučakanosti Drugače pa je naš Matej v nedeljo shodil in hodi že kot pravi mali mož. Julija je rabila od prvih korakov do konkretne hoje kar bistveno dlje. In po novem zna na kavč splezat, česar se ne veselim preveč. Je pa včeraj 1. demonstriral, da zna tudi s kavča oz. postelje dol. Sicer sem mu res kazala, da je treba rikverc dol, samo si nisem mislila, da bo to štekal že pri 10m in pol. Se mi zdi, da je Julija to ful dlje poštekala. Govori pa bolj ali manj nič. Včasih ba ba ba. včasih ma ma. Sem sicer mislila, da kliče mene, samo sem lih dans pogruntala, da reče ma ma ma ma, ko je fejst lačen in na stolčku čaka na hrano Glede hujšanja pa nimam pojma. Pri Juliji sem bila že po 3m na nuli, po 6 v minusu, tle pa kar ne gre... Hodim 1/teden na pilates in 1/teden na tenis, samo kile so iste, sem na nuli, se pa začenja kazat efekt pilatesa in nisem več cela mehka. Zize pa so itak kriza, ker dojim samo še 1x na dan. Ko prazne čajne vrečke Upam, da se bo tudi tam začenjal kazat kak efekt pilatesa. NIč, grem zdaj še malo pospravit pa spat. PA upam, da se vam zdaj kaj več javim. Sem bila čisto v depresiji zaradi tega bronhiolitisa in sem se raje umaknila kot da bi forum morila...Nočko!
< Sporočilo je popravil Zofy -- 21.12.2010 22:38:55 >