Jada82
|
Hoj! Da se še jest mal oglasim po dolgem času Evo, mi smo spet doma, smo bli 1 teden na počitnicah v Termah Mb. Moram rečt, da je bla Iza na koncu že kar malo tečna, ko pa smo prišli domov, je bila pa takooooo vesela, da skor ne morem opisat. V trenutku je vse prešibala, pa vriskala, se smejala ... res je bila vesela Heheh, je po atiju Sicer je pa tud kar pridna, edino precej jokava punčka je. Takoj če se kam butne joka, če ji kaj ni všeč joka .... vse pač pokaže z jokom. Zdaj pa ne vem, a sva jo tolk razvadila al pač taka je? No ja, ko bo znala govort, bo najbrž bolje. Sicer pa tudi napreduje fajn, se že dviguje sama ob opori, pa par korakcov naredi (to je res zdaj v parih dneh osvojila, samo ni še čist sigurna), pa uči se pomahat pa pa, ploska, daje stvari v škatlice, tud meni že da kakšno igračo, če rečem, skriva se kar sama ... pa take stvari. Prav fajn, res. Sicer bova pa danes z mojim okrasila stanovanje. Sva hotela že včer, pa nekako ni zneslo .. sem najprej mogla pospravit (da pohvalim mojega ... ful mi je pomagal, je posesal, očistil kamin itd.), pol smo šli pa na obiske in je bil večer ko smo domov prišli, pa se nama ni več dalo. Zaenkrat imam tudi božično zvezdo v jedilnici in adventni venček v dnevni sobi ... danes pa ostalo. Pa še kosilo moram skuhat ... sem se kar malo odvadila zdaj, v hotelu Sicer je pa Iza bolj švoh spala v Mb, zgleda ni navajena - prvo noč pri meni, potem pa v svoji posteljici, ampak se je precej zbujala. V soboto, ko smo prišli domov, je lepo zaspala doma v posteljici, okol 11h pa se je zbudila in histerični jok, tako da sva šle skup spat v dnevno sobo. Dons je blo ok. Zbudila se je ob 4h (najbrž sem jo jaz, k sem šla v wc), pol pa spet ob 5h, ko je jokala, ampak sem rekla, da se mora spet navadit in sem kar zaprla sobo, pa je kmalu nehala in zaspala do 8h Upam, da bo zdaj spet po starem. Jutri morava h zdravniku ponovno dati urin, bile so neke bakterije, pa moramo preveriti. Upam, da je vse ok! Nič, grem še kaj naredit, da ne bom samo na rač. visela. Gorenjke, se vidimo v četrtek!
|