Zofy
|
DAn! Tukaj pa res vlada zatišje... a ste vsi bolni? Upam, da ne Jaz še kar čakam na odločbo od CSDja glede podaljšanja. V Izoli dela res ena cvetka. Sem ji priporočeno poslala dokumentacijo 15.12, torej je 16.12. dobila, naprej pa je poslala na ZZZS šele 3.1. Kaj naj rečem. Če bi bila jaz tako "učinkovita" v službi, bi bila že zdavnaj na cesti. No, tako sem morala včeraj v službo nest zahtevek za dopust, ker mi 17.1. poteče. Uf, upam, da mi podaljšajo... Glede držanja za roke sem pa tudi jaz alergična, sploh ko vidim mojo mamo kako šeta ojo nečakinjo, ki ima slabih 9m in je komaj začela se na noge dvigovat. TAko, da sama sploh še ne zna prestopat in pol, ko jo šeta, vleče tiste nogice za sabo... Mateja smo mi tu pa tam peljali za roko le od točke A do točke B (npr, od hodnika pa do kavča) in ga tam pustili, da sam ob opori šetka dalje. Seveda pa ga je babica pa nono in nona malo več sprehajala, samo to je itak poredko, ker ne živimo v istem krajo, tako, da sem malo uč zaprla. Sem jim rekla samo, da naj ne pretiravajo, ker ni dobro za MAteja. Vsega veselja pa jim nisem vzela, čeprav me je matralo No, in posledično Matej ful lepo hodi, ga ne premetava sem ter tja, ampak ga flikne na ritko ali pa, če zgubi ravnotežje, se opre spredaj na roke. No, zdaj že ful šiba, po moje bo do 1. RD že tekal Še ena novost pri nas. Matej se noče več dojit. V petek sem ga podojila in ker sem šla ven in nekaj spila, ga v soboto nisem dojila. Pa sej ni niti vprašal. V nedeljo pa že ni vedel kaj naj z zizo počne, še v usta je ni dal. Pa sem poskusila če dan, zvečer, ponoči, zjutraj, veraj zvečer spet. Pa nič. Očitno je to to . No, sej po eni strani mi je malo žal, ker bi se jaz rada še malo crkljala, ampak mi je več kot jasno, da ne rabi več, sej je že velik fant. 14 dni nazaj je sam pojedel porcijo praženega krompirja. Sem gledala kot čuk. No, zdaj pa mu ne gre več tako dobro, se s rano bolj igra in paca po mizi, v usta jo ne nosi več. No, lepo se imejte pa javite se kej. Grem se jaz z Matejčkom malo igrat. P.S. Kako beden turoben dan. Zunaj je še kar tema