|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
14.12.2010 15:35:55   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: punsha


IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Punsha dej mi povej koliko časa si čakala na odgovor za podaljšanje porodniške


Točno 2 tedna. Kolko časa pa že ti čakaš? Ja na CSD-ju so mi rekli da bo najkasneje v 3 tednih.

Mi smo bli 26.11. na kontroli v RA in še vedno nismo dobil izvidov. Sem včeraj klicala in čist pop..., ker je jutr zadnji dan za oddajo (1 mesec pred potekom porodniške). Upam, da jutri dobim, če ne bom šla kr v ZD pa mi nej sprintajo, lenobe... Zdej pa sploh ne vem, a čem že poslat v firmo predlog za dopust, ker bom še lanskega pokoristila. Sej verjetno bom mogla, ker zihr do novga leta ne bo odgovora, če jutr pošljem...

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   RE: Februarčki 2010-2. del
15.12.2010 8:18:27   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin


IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

kje pa ste danes vse?
jaz ravno cel net preiskujem, sem namreč že imela eno igračo za ta malega nagledano za dedka mraza, zdaj pa je ni več na netu, niti v trgovini. bla je taka lesena natikanka različnih oblik. eh, bom očitno si morala nekaj drugega zmislit. bi drugače vzela kako motorično spiralo, pa imamo eno malo in veliko še od starejše... je kar problem s temi igračami - nekaj pametnega najt, da se otrok ne naveliča v 1 tednu in da se zraven dejasnko kaj nauči oz. izboljša svojo motoriko/zaznavanje ipd. ...  

kako je šele s tatretjim - res ne rabi nič, pa moram neki kupit, da ne bo ostal praznih rok na DM . Pa sej ne, da bi se on razburjal, tavečjima bi blo čudno user posted image Pojma nimam, kaj naj user posted image



to še mene čaka - upam, da naslednje leto ;)
jaz sem zdaj našla en lep vlakec od eichhorna pri sončku (preko spleta). ena lušnega ima tud pikapolonica, ampak tam nisem ravno ziher, da ne bodo šle barve dol, ko bo dal v usta. ta vlakec je sicer bil namenjen za njegov 1. rojstni dan, ampak bom se do takrat že kaj druga spomnila.
od babice pa dobi nahrbtnik za vrtec - tolko da lahko daš plenice, cote in vse potrebno noter, od druge babi pa štramplčke in zokne z bremzami, pa od naju še copatke za vrtec. sem letos pri starejši tud tak nardila, da dobi več daril, tolko da bo imela več za odporat, so pa razen sank same take stvari, ki bi jih ji tak al tak moral kupit, ker je ostalo prerastla - nove štrample, pa majčke, pa hlače za sneg,... drugače ravno nimamo tolko daril, ampak zdaj vse skupaj sovpada - rabi nove cote.  

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
   RE: Februarčki 2010-2. del
15.12.2010 12:48:40   
Lenč.i
Mi smo tudi prejšnji teden dali vlogo za podaljšanje porodniške in upam, da bom dobila odobreno, ker mi prav nič ni do tega, da bi šla že delat.

Naši user posted image  še kar naprej curi iz nosu. A to kdaj neha ali mora prej pomlad priti?  

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
   RE: Februarčki 2010-2. del
15.12.2010 13:56:47   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Mi smo tudi prejšnji teden dali vlogo za podaljšanje porodniške in upam, da bom dobila odobreno, ker mi prav nič ni do tega, da bi šla že delat.

Naši user posted image  še kar naprej curi iz nosu. A to kdaj neha ali mora prej pomlad priti?  

Jaz sem jo tut dons odnesla, pa tut upam, da bo kej iz tega. Je pa rekla, da bom verjetno dobila odgovor pred novim letom. Jaz sem pa glih včeraj poslala mail za dopust za drugo polovico januarja. Pa nisem napisala, da sem dala vlogo za podaljšanje...upam da ne bojo kej užaljeni če dobim potrjeno....

No se vidmo jutr....komaj čakam user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 10:11:30   
MATEJKA_
midva sva ta teden sprobala maline in borovnice - zamrznjene in nato skuhane. pri obeh ista reakcija - smrdljiva driska. sem pa mu vsakega dala samo nekje 2-3 žlice skupaj s kuhanimi jabolki. pa mislim, da ni problem to sadje, temveč kisloba. ker borovnice je že pred nekaj meseci jedel v kupljeni kašici od hippa - jabolko +borovnica in ni blo nobenih težav. seveda imajo te kašice uravnalce kislosti noter. user posted image  pa vem da so ga je tista kašica takrat zaprla (kar je normalni za borovnice), te pa je spravil še isti dan ven... pa saj človek več ne more bit pameten poleg vsega tega.

drugače pa je ok, razen seveda zadnjih 3 noči, ki so zaradi tega sadja dokaj pestre. ni in ni mira, ga vsake pol ure hodim tolažit.  okrog 3h pa ne more več nazaj zaspat in se dere in pol ga dam k nama v posteljo, da končno zaspi nazaj.
je pa prehlajen, je seveda fasal od atija in od sestrice, kaj pa druga... tako da zdaj "veselo" kašlja in šmrka, da bomo spet kaki liter fiziološke porabli.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 10:13:42   
MATEJKA_
gremo pa naslednji teden verjetno na daljšo pot z avtom (okrog 1200 km v eno smer), zato si moram počasi nekaj za na pot zmislit, kak naša dva mala vrageca zaposlit. nekaj idej že imam, upam, da še kako najdem, ker drugače bo to dooooooolga pot.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 11:11:11   
Aja1
Matejka - srečno pot. Pa dobri ste. Pri nas bi bila to misija nemogoče. Obe sta pravi drski v avtu že prvo minuto.

_____________________________




(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 11:29:46   
MATEJKA_
naša dva sta kak kdaj. mali sitnari samo, če je že lačen ali zaspan, drugače pa ni panike. starejša pa zna tu pa tam na kaki daljši vožnji bit sitna, ker bi rada okoli tekala, ampak tud kar gre no... drugače sva z možem na tej relaciji stala samo 1-2x za tankat, pa še to samo vsakič po max. 10 min. vožnja tako traja nekje 10-11h normalnega tempa seveda, brez nekega divjanja. zdaj pa se bomo tak morali vsake 3h ustavit, da mala dva jesta in da ju previjemo.
pri naših ful vžejo pesmice, sta oba cela blažena poleg. in pol pojemo in pojemo... mali se še s kako igračo zamoti, ta veliki pa kažem tovornjake ipd, kar se pač mimo vozi. to je do zdaj še tud funkcioniralo...

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 22:06:20   
punsha
Ujej Matejka, to je pa dolga pot. Si ne predstavljam niti sebe ne, da bi tako dolgo sedela, kaj šele otroka. No vsekakor bi mi že samo pot vzeli kot izlet. Pa veliko postankov, krajših in pa seveda kar nekaj daljših, po vsaj kako uro. Res vam želim, da vam pot hitro mine.

Srečanje v Kranju je bilo pa super, jaz sem bila prav vesela, da smo se dobile. Še večkrat ja user posted image .

Še tole...navdušena sem nad našo novo pridobitvijo, moj ati je od nekje pripeljal sušilni stroj (rabljen), pa sem čisto navdušena. Mislim da je konec z mojim likanjem user posted image . Kako mehke cunje, pa dišijo user posted image ,mmmm. Ne morem verjeti, da sem tako za časom user posted image

Lep večer še naprej

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
   RE: Februarčki 2010-2. del
16.12.2010 23:14:36   
Smrketa13
Uff Matejka tale pot je reeees dolga. Še zame predolga user posted image user posted image user posted image

Tole srečanje je blo super, jest sem tut za, da se še dobimo...

No jutr grem na novoletno zabavo naše firme, k nama pa pridejo frendi od mojga, da bojo skupi tamalga merkal...joj...že kr vidim kakšne neumnosti ga bojo učil user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 7:46:03   
MATEJKA_
ja, jer kar dolga pot, midva sva je vajena - greva vsakih par let k familiji. pa tud v grčiji sva bila že 4x z avtom (tudi 1300 km). eno leto sva jih celo malo presenetila in sva v roku 1 tedna bla 2x gori - najprej sva šla midva in še tašča gor, midva sva ostala čez vikend, sva jo gori pustila in šla domov. pol pa smo jim rekli, da bo ona šla z vlakom domov, pa sva midva čez 5 dni spet prišla po njo. jih je skoraj kap :) zdaj sva že malo starejša, bo malo bolj naporno, sploh z otroci, ampak bomo že nekak.  smo hoteli z letalom, pa ne pridemo izpod 600 € (brez prestopanja celo izpod 800€ ne prideš) za vse 4, kar se mi samo za karto zdi absolutno preveč. do gor pa spraznimo samo 1,5 tanka, tako, da ni za primerjat. ni mi jasni, zakaj so letos letalske karte tak drage. pred 4 leti nisva dala niti 200€.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 7:49:55   
MATEJKA_
naš pa je včeraj dobil neke čudne pikice po eni nogi - spodaj na sprednji in zadnji strani. pa mi ni jasno, kaj bi to bilo. kot neki mozoljčki in jih je kar precej. ko se mu dermatitis pojavi, so fleki, pa še to na pregibih, ne na sami nogi. tak da  to ni to. user posted image

uporablja katera za male spalno vrečo? naš ful potuje po postelji sem in tja in je non stop odkrit in ponoči pol celi mrzel. jaz ga sicer vsake toliko nazaj pokrijem, ampak je čez 10 min spet isto. pa mu ni vroče, tak da se ne odkriva namenoma... hčera je takrat isto nemirno spala, ampak ji je vedno ratalo si odejo poleg vlačit. njemu pa to ne uspeva.  

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 17.12.2010 7:50:26 >

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 16:32:31   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

naš pa je včeraj dobil neke čudne pikice po eni nogi - spodaj na sprednji in zadnji strani. pa mi ni jasno, kaj bi to bilo. kot neki mozoljčki in jih je kar precej. ko se mu dermatitis pojavi, so fleki, pa še to na pregibih, ne na sami nogi. tak da  to ni to. user posted image

uporablja katera za male spalno vrečo? naš ful potuje po postelji sem in tja in je non stop odkrit in ponoči pol celi mrzel. jaz ga sicer vsake toliko nazaj pokrijem, ampak je čez 10 min spet isto. pa mu ni vroče, tak da se ne odkriva namenoma... hčera je takrat isto nemirno spala, ampak ji je vedno ratalo si odejo poleg vlačit. njemu pa to ne uspeva.  


O, ti revček bogi! user posted image user posted image user posted image

Mi smo podedovali ene 4 spalne vreče, pa jih ne mara. Tuli kot zmešana, če jo hočemo v njej dati spat. Da ne govorim o tem, kako se fino razbrca v 3 sekundah!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 16:36:17   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Ujej Matejka, to je pa dolga pot. Si ne predstavljam niti sebe ne, da bi tako dolgo sedela, kaj šele otroka. No vsekakor bi mi že samo pot vzeli kot izlet. Pa veliko postankov, krajših in pa seveda kar nekaj daljših, po vsaj kako uro. Res vam želim, da vam pot hitro mine.

Srečanje v Kranju je bilo pa super, jaz sem bila prav vesela, da smo se dobile. Še večkrat ja user posted image .

Še tole...navdušena sem nad našo novo pridobitvijo, moj ati je od nekje pripeljal sušilni stroj (rabljen), pa sem čisto navdušena. Mislim da je konec z mojim likanjem user posted image . Kako mehke cunje, pa dišijo user posted image ,mmmm. Ne morem verjeti, da sem tako za časom user posted image

Lep večer še naprej


Se strinjam z napisanim user posted image , tale pot je res malo huda. Mi gremo čez novo leto v Rim, ampak z letalom iz Trsta, da ne bi bilo preveč - ker tuli v avtu vedno, če ne spi ...
Good luck!

Ste za srečanje v Ljubljani v BTC-ju to sredo dopoldne?

In, punsha, čestitke za novo pridobitev. Jaz bi si tudi želela kaj podobnega user posted image , ampak nimamo prostora za še eno tako škatlo v kopalnici user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 22:31:48   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

naš pa je včeraj dobil neke čudne pikice po eni nogi - spodaj na sprednji in zadnji strani. pa mi ni jasno, kaj bi to bilo. kot neki mozoljčki in jih je kar precej. ko se mu dermatitis pojavi, so fleki, pa še to na pregibih, ne na sami nogi. tak da  to ni to. user posted image

uporablja katera za male spalno vrečo? naš ful potuje po postelji sem in tja in je non stop odkrit in ponoči pol celi mrzel. jaz ga sicer vsake toliko nazaj pokrijem, ampak je čez 10 min spet isto. pa mu ni vroče, tak da se ne odkriva namenoma... hčera je takrat isto nemirno spala, ampak ji je vedno ratalo si odejo poleg vlačit. njemu pa to ne uspeva.  


O, ti revček bogi! user posted image user posted image user posted image

Mi smo podedovali ene 4 spalne vreče, pa jih ne mara. Tuli kot zmešana, če jo hočemo v njej dati spat. Da ne govorim o tem, kako se fino razbrca v 3 sekundah!


Jaz sem jo že kmal po rojstvu navadila na spalno vrečo, tako da jo je navajena. Sem prav vesela, ker potem se ne more dvigovat, pa tud odkriva se ne ....  se mi zdi, da bolje spi v njej user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 22:32:48   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha


Še tole...navdušena sem nad našo novo pridobitvijo, moj ati je od nekje pripeljal sušilni stroj (rabljen), pa sem čisto navdušena. Mislim da je konec z mojim likanjem user posted image . Kako mehke cunje, pa dišijo user posted image ,mmmm. Ne morem verjeti, da sem tako za časom user posted image

Lep večer še naprej


Joj, jaz tudi razmišljam o nakupu. Sicer v kopalnici nimam prostora, bi bil pa v kleti. A res ni treba peglat pol, je manj zmečkano? Men je peglat taka katastrofa, kar ne morem se spravit, dobro, da moj dostkrat pegla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
   RE: Februarčki 2010-2. del
17.12.2010 22:36:56   
Jada82
Punce, ena o hujšanju: user posted image user posted image user posted image
Jest sem začela konec avgusta hujšat, pa nekje do oktobra sem zdržala. Sem zgubila 3 kg, pa nisem mela nobene stroge diete, tud sladkarijam se nisem odpovedala, sam malo manj sem jih jedla, pa po 6. zvečer nič. Pa malo telovadila. No, potem se mi pa ni več dalo, zdaj ful jem sladkarije, vsak dan večkrat na dan, pa še v Mb. smo meli pozne večerje v hotelu in obilne kot kosila .... pa ta mesec nisem še nič šla na telovadbo ... in evo mene, zredila sem se nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav jezna sem sama nase, ne počutim se dobro! Hočem spet shujšat, ampak nobenih strogih diet, ker to žal ni zame user posted image

Zato prosim tiste, ki ste načrtno hujšale po porodu in tudi shujšale, da mi mal napišete, kakšne metode ste imele? Pa kakšne prigrizke naj jem (namesto sladkarij), kadar sem lačna? Kakšni triki?

Bom hvaležna ... zdaj grem pa spat. Moj je v nočni, tamala zaenkrat spi, upam, da bo mirna noč.
Pa pa, ali kot rečemo naši Izi, nočo nočo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.12.2010 8:49:22   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

naš pa je včeraj dobil neke čudne pikice po eni nogi - spodaj na sprednji in zadnji strani. pa mi ni jasno, kaj bi to bilo. kot neki mozoljčki in jih je kar precej. ko se mu dermatitis pojavi, so fleki, pa še to na pregibih, ne na sami nogi. tak da  to ni to. user posted image

uporablja katera za male spalno vrečo? naš ful potuje po postelji sem in tja in je non stop odkrit in ponoči pol celi mrzel. jaz ga sicer vsake toliko nazaj pokrijem, ampak je čez 10 min spet isto. pa mu ni vroče, tak da se ne odkriva namenoma... hčera je takrat isto nemirno spala, ampak ji je vedno ratalo si odejo poleg vlačit. njemu pa to ne uspeva.  


O, ti revček bogi! user posted image user posted image user posted image

Mi smo podedovali ene 4 spalne vreče, pa jih ne mara. Tuli kot zmešana, če jo hočemo v njej dati spat. Da ne govorim o tem, kako se fino razbrca v 3 sekundah!


mi pa mamo spalno vrečo....pa sem jo šele kaka dva meseca nazaj dala prvič spat v vrečo...sm misla da bo kej tečna, pa nč ni blo....se je lepo navadla v njej spat...user posted image   
K prej pa se je tud vedn odkrivala in sem se zarad skrbi da jo zebe vsako uro zbujala in jo pokrivala..zdej pa mirno spim ker vem da ji je toplo


_____________________________

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.12.2010 8:50:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


Ste za srečanje v Ljubljani v BTC-ju to sredo dopoldne?




Še jaz mam namen enkrat drug teden pridit v ljubljano...pa lahko prideva v sredo še na srečanje user posted image


_____________________________

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.12.2010 9:32:47   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


Ste za srečanje v Ljubljani v BTC-ju to sredo dopoldne?




user posted image

Še jaz mam namen enkrat drug teden pridit v ljubljano...pa lahko prideva v sredo še na srečanje user posted image


user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
   RE: Februarčki 2010-2. del
18.12.2010 9:34:10   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Punce, ena o hujšanju: user posted image user posted image user posted image
Jest sem začela konec avgusta hujšat, pa nekje do oktobra sem zdržala. Sem zgubila 3 kg, pa nisem mela nobene stroge diete, tud sladkarijam se nisem odpovedala, sam malo manj sem jih jedla, pa po 6. zvečer nič. Pa malo telovadila. No, potem se mi pa ni več dalo, zdaj ful jem sladkarije, vsak dan večkrat na dan, pa še v Mb. smo meli pozne večerje v hotelu in obilne kot kosila .... pa ta mesec nisem še nič šla na telovadbo ... in evo mene, zredila sem se nazaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Prav jezna sem sama nase, ne počutim se dobro! Hočem spet shujšat, ampak nobenih strogih diet, ker to žal ni zame user posted image

Zato prosim tiste, ki ste načrtno hujšale po porodu in tudi shujšale, da mi mal napišete, kakšne metode ste imele? Pa kakšne prigrizke naj jem (namesto sladkarij), kadar sem lačna? Kakšni triki?

Bom hvaležna ... zdaj grem pa spat. Moj je v nočni, tamala zaenkrat spi, upam, da bo mirna noč.
Pa pa, ali kot rečemo naši Izi, nočo nočo user posted image user posted image user posted image



Jada, o hujšanju jaz raje ne bi ... Mi ne gre preveč od rok. Sem sicer s kilažo tam, kjer sem bila pred nosečnostjo ... ampak sem vseeno nezadovoljna. Časa za neko konkretno gibanje je pa itak zdaj precej manj, kot ga je bilo pred user posted image .

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
   RE: Februarčki 2010-2. del
20.12.2010 22:45:26   
punsha
Halo, kje ste vse? Že 2 dni nikjer nobene. Hja, na FB ane user posted image .
Meni je pa fletno še tukaj kaj napisat.
hujšanjejaz imam samo en nasvet user posted image . Jesti večkrat po malo. Vsaj na vsake 3 ure. Tako telo ve, da bo dobil novo hrano in ne varčuje s prejšnjo. Če pa ješ in potem dolgo časa spet ne (izpuščaš obroke), pa telo ve, da ne bo dobilo in zato si dela zaloge - se človek redi. Seveda pa vedno zraven paše gibanje. Saj ni treba ne vem kakšne aerobike in ne vem kaj vse, če nisi tip za to. Važno je le, da se pokuri, pa so lahko le sprehodi, hitra hoja...

Sušilni stroj tud jaz nimam prostora v kopalnici, tak da je kar v garaži user posted image . Pa še enkrat - super zadeva. Kolk morajo biti dobri šele kaki novi stroji, če sem jaz navdušena nad enim starim user posted image . Meni sicer ni problem likat, je čisto fletno, ko se pripravim. Ampak sedaj pa...čav bav likalnik user posted image



_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
   RE: Februarčki 2010-2. del
21.12.2010 22:32:52   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca


Ste za srečanje v Ljubljani v BTC-ju to sredo dopoldne?




user posted image

Še jaz mam namen enkrat drug teden pridit v ljubljano...pa lahko prideva v sredo še na srečanje user posted image


user posted image user posted image



dan!
Se po dooooolgemčasu spet javljam. Itak, da ste me že pozabile...user posted image
Seveda me zvabijo taki predlogi, že ki sem kao ful družabnauser posted image . Samo jaz imam Julijo doma (tastarejšo), pa me zanima, če bo še katera s starejšim prišla, ker sicer nima smisla, da hodim.

Mi smo drugače ok, no kr ok. Matej je ravno prebolel že 4. bronhiolitis, to jesen že 3. Zato sem prosila za podaljšanje porodniške in nestrpno čakam odgovor. Punsha, tebi vem da so podaljšali, a je še katera meni podobna in so ji podaljšali'' Me bo kar razgnalo od neučakanostiuser posted image
Drugače pa je naš Matej v nedeljo shodil in hodi že kot pravi mali mož. Julija je rabila od prvih korakov do konkretne hoje kar bistveno dlje. In po novem zna na kavč splezat, česar se ne veselim preveč. Je pa včeraj 1. demonstriral, da zna tudi s kavča oz. postelje dol. Sicer sem mu res kazala, da je treba rikverc dol, samo si nisem mislila, da bo to štekal že pri 10m in pol. Se mi zdi, da je Julija to ful dlje poštekala.
Govori pa bolj ali manj nič. Včasih ba ba ba. včasih ma ma. Sem sicer mislila, da kliče mene, samo sem lih dans pogruntala, da reče ma ma ma ma, ko je fejst lačen in na stolčku čaka na hranouser posted image

Glede hujšanja pa nimam pojma. Pri Juliji sem bila že po 3m na nuli, po 6 v minusu, tle pa kar ne gre... Hodim 1/teden na pilates in 1/teden na tenis, samo kile so iste, sem na nuli, se pa začenja kazat efekt pilatesa in nisem več cela mehka. Zize pa so itak kriza, ker dojim samo še 1x na dan. Ko prazne čajne vrečkeuser posted image user posted image Upam, da se bo tudi tam začenjal kazat kak efekt pilatesa.


NIč, grem zdaj še malo pospravit pa spat. PA upam, da se vam zdaj kaj več javim. Sem bila čisto v depresiji zaradi tega bronhiolitisa in sem se raje umaknila kot da bi forum morila...Nočko!

< Sporočilo je popravil Zofy -- 21.12.2010 22:38:55 >


_____________________________

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.


(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   RE: Februarčki 2010-2. del
21.12.2010 22:50:52   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ha, naš je dobil 1. zobek. spodnja enkica. se mi je smešno zdelo, da gre po normalnem vrstnem redu. starejša je naprej dobla zgornje dvojke, pol 1 zgornjo enko, pol pa še spodnje dvojke in eno enko na isti dan. ko mali vampir user posted image


Hehe... to je pa res hecen vrstni red.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
   RE: Februarčki 2010-2. del
21.12.2010 22:55:26   
niwci
Jaz sem tudi tako poredkoma zdej tle gor...
Tudi mi slabo spimo. Mala se nonstop zbuja, večinoma rabi samo dudo. Okrog 1h se dere in noče zaspat, ponavadi se vsede in in zeva okoli, potem pa okrog 5h spet jok, ker hoče jest... Je že skor 3mesece spala samo v svoji postelji in jo mam zdej spet pri sebi,ker tako vsaj lahko vmes malo zadremam in ji sam dudo poturim. Se pa bojim, da se bo zdej razvadla in ne bo več tela sama spat. Ma za to se bomo sekirali ko bo cajt za to.
Tudi mi se že vstajamo ob opori in naredimo kak korakec, včasih se celo spozabi in se za hip spusti, sploh če jo pohvalim in rečem bravo, k začne kar ploskat user posted image



(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?