punsha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13 IZVIRNO SPOROČILO: punsha IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13 A v vrtcu potem ne dobivajo nobenih živil z jajcem (makaroni, piškoti, palačinke,...)? ja, vse to v vrtcu dobijo. Matejka, kako je pa potem jedel v vrtcu, če si ga imela tam? Punsha jaz sem bla zadnjič v Tušu v Kranju, takrat k je bil Miklavž. Sicer prvič , pa se mi zdi, da je isto kot do Lj. tko da jaz tut pridem, če se zmenmo. Bi pa jaz rajše dopoldan, sam v sredo mamo glih fizioterapijo mali tak gre janurja v vrtec ko bo 11m in ima na zdravniškem spričevalu napisano da je alergičen na beljak. ta starejša pa je takrat bila avgusta 1 leto in je šla septembra z 12,5m v vrtec. saj pravim, vrtci tak ne sprejemajo otrok pred 11m, ker imamo do takrat porodniško - logično. do 11m pa mu pač moraš bolj ali manj vse dat, čeprav jaz vem da takrat starejši cel kup stvari nisem. npr. rib, gob, meda ter oreščkov ni dobila do vrtca. ribe in gobe še zdaj slabo prenaša, ima vedno drisko po njih. nima ravno alergije po mojem, ampak jih pač ne more vredu prebavit. A v vrtcu jim kdaj dajo gobe? Ali pa med? Jaz se medu takooooooo bojim, ker sem sama grozno alergična nanj, pa se bojim, da ne bo še tamala . Gob v vrtcu ne dajejo (v kranjskih vrtcih ne, pa bi kar težko verjela, da jih kje dajo), med pa dajejo. Pri nas je večkrat med in maslo skupaj zmešano in pa čaj sladkan z medom. Meni se sicer med zdi vredu, je pa res hudič, če bi bil otrok alergičen. Ok, tega potem itak nebi dobil ane, ampak te čisto razumem Tinca Malinca...če imaš že ti alergijo...