Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ no, zdaj pa nisem naše teme našla... sem morala v iskalnik vtipkat... kaj se dogaja z RR? midva sva zadnjič po dolgem času spet jogurt probala, je bla katastrofa. no, včeraj pa sva spet skuto, pa še čakamo reakcijo. noč je že bla spet nemirna, kako bo pa z ostalim, pa bomo še videli danes oz. jutri. nič druga nam ne preostane kot eksperimentiranje, mali je ko kaki poskusni zajček. ampak drugače ne gre. končno je nehalo snežit. imam že poln kufer snega. pa se je komaj začelo... na zaćčetku tedna nisva šla ven, ker je imel ful vnete očke (od mraza), zadnjih nekaj dni pa so pločniki taki, da z vozičkom tak nikamor ne pridem. kengorujčka pa nimamo. sem se že odločla, da si ga bom za 3. kupla (ja, škoda, da se nisem že pri 1. spomnila ). tiste, ki hodite na RA - kaj priporočajo bolj - kengurujčke (seveda take primerne starosti - na začetku podpora glave ipd.) ali kake slinge ipd.? Ni nič dosti za izbirat med priporočili, kengurujček je NE, sling DA. Sem pa jaz imela enega poverbanega kengurujčka za taprvega in je bil notri celo 2x (doma okrog hiše) in moram rečt, da moja hrbtenica ni bila nič zadovoljna. Uporabljamo pa zelo veliko nahrbtnik za nošenje (pri vseh 3 otrocih), samo tega pa žal ne moreš uporabljat od rojstva, se je potrebno kar načakat, da lahko otročka not daš :) Ampak pri slabem vremenu vedno vzamem voziček, sicer ima tudi ruzak dežno prevleko, samo se mi zdi tamali vseeno bolj zaščiten in predvsem mu je bolj toplo v vozičku, še posebej sedaj, ko so pločniki ledeni, se mi zdi tudi varneje, ker mi je že kar nekajkrat zdrsnilo in sem se ujela na voziček, če bi pa imela ruzak bi verjetno zgrmela in tamal skupaj z mano. Je pa res, da tu ni veliko snega, niso kupi na pločnikih in se da z vozičkom. Jaz prisegam na sleepy wrap. Mislim, da mi tukaj Punsha, lily, zvesta in še katera lahko pritrdijo .
|