|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
30.11.2010 12:07:20   
MATEJKA_
ooo, jada, robot sesalec user posted image . ta prava si. moja starša ga imata - za malenkosti je, drugače pa je tud treba pravi sesalec v roke vzet.. user posted image  pri nas se zdaj malo manj smetk nabira, ko imamo sušilec in ne sušimo perila v stanovanju (poleti pa na balkonu) ampak zato pa gretje svoje nardi, pa je zdaj tud več non stop nekih smetk... mi gre prav na živce, ko je 2 dni po sesanju spet vse isto user posted image .


(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Februarčki 2010-2. del
30.11.2010 12:38:33   
Smrketa13
Moja tašča ma tut tega robota, pa se mi zdi, da ni kej preveč zadovoljna, kr raje z navadim posesa. Mende, če vsak dan sesaš z njim je ok, če je pal več smetno pa ni glih...
Midva mava tut sušilca za zrak in nama je super. Operem stroj cunje obesim v klet, pržgem sušilca in v 8h urah je vse suho, razen pralnih plenic, k so mal bolj debele. Sušilca pa itak nimam, ker ga ne rabim. Plesen je pa user posted image user posted image user posted image pr mojih starših jo imajo in se je nikakor ne morjo znebit.

Kar se hrane tiče, jaz tut vse sproti kuham, razen zadnjič k sem nardila sojin golaž sem ga dala v skrinjo. A ve ste vašim že dale sojo? Jaz jo kr dost uporabljam v kuhi, sam še nisem probala mu jo dat...

No naš je dobu še zgoraj dvojkouser posted image user posted image user posted image tko, da imamo zdej 5 zobkov. Čistit jih pa ne pusti kaj rad, zvečer se upira z vsemi štirimi user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: Februarčki 2010-2. del
30.11.2010 14:11:19   
Tinca Malinca
Jada, zakaj pa moraš iskat novo službo? A nimaš za stalno?


Jaooooooooo, sesanje! Meni se bo zmešalo od teh smetk, ki jih tamala najde VEDNO!!!!

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Februarčki 2010-2. del
30.11.2010 14:53:25   
punsha
Že prej sem napisala en roman, pa mi ni objavilo. Ti šment.
O sesanje ja... Če ne posesam vsak dan, je obupno. Sploh mi ni jasno, od kje vse to. Pa posesam, pa se že takoj spet kaj najde. Tega prahu je toliko, prav groza. Potem imamo pa še temen parket in črne omare, se pa pozna čisto vsaka pikica. Najbolje da prah brišem vsak dan. Pa ga ne. Potem bi samo to lahko delala. Joj, mi je včasih kar nerodno, če pride kdo na obisk, pa sem lahko prejšnji dan brisala, pa je itak spet polno prahu. Tak da bolje da sekar najavi user posted image .

Soje pa pri nas sploh ne uporabljamo. Moji starši je niso, potem se pa še jaz spomnim. Res sploh nikol nisem še ničesar delala iz nje. Tako da sploh ne znam uporabljat user posted image . Če pa katera da kak predlog bom pa z veseljem poskusila user posted image .

Pri nas zelo malo pasiramo. Ponavadi je to kako sadje - jabolka, hruške...za kar je tisti en zobek čisto premalo, da bi lahko dobro prežvečil. Ostalo pa je po koščkih, kaj mu pretlačim z vilico in je prav super. Se mi pa zdi, da če otroku spasiraš in se vmes po nesreči znajde kak košček, da ga to samo zmoti. Pri nas se potem s tistim koščkom toliko zamoti, da je joj. Pa čeprav sicer zelo lepo je nepasirano hrano.





_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 8:05:43   
MATEJKA_
naš tud najde te smetke vseposod - no, sesamo pa 1x na teden, za več ni časa.
banana mu včeraj sploh ni bla všeč , sem mu pol le uspela nekaj žličk med jabolka skrit. zanimivo - pravijo, da imajo dojenčki ful radi banane, ker so sladke, naša dva jih noben ni maral - no starejša jih je začela po 1. letu le jest.
po 3 tednih ugotavljam, da pa mu zdaj to mleko v celoti odgovarja - kot sem že pisala, so lica bila takoj naslednji dan zelo lepa, ampak je blatu še vse do zdaj imel neprebavljeno mleko. no, zdaj pa že 2 dni tega ni oz. 1x je blo čisto malo. lica pa trenutno žarijo od ekcema, krivec pa jogurt. meni počasi ni več nič jasno. user posted image  je pa to blo edino mleko, ki mu je stanje lic izboljšalo in ekcemi so do poizkusa jogurta praktično izginili. tako da če bo še katera iskala primerno mleko - holle lahko samo toplo priporočam. (cena pa kot vsako drugo)

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 1.12.2010 8:06:03 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 8:09:16   
MATEJKA_
soje tud jaz nič ne uporabljam. raa imam sicer sojino mleko, ki pa sem ga pila, ko sem bila na mlečno-jajčni dieti v času dojenja. pred tem pa sem si ga parkrat na leto za lušte kupla, drugače pa ne. v času dojenja sem tud razne sojine namaze kupovala (ful dober je tisti od grean heart z zeleno piro in kumaricami). v kuhi pa je še nisem sprobala. se priporočam za kake recept. no, saj zdaj pa ko delava na novem user posted image  pa je tak raje ne jem, ker vsebuje neko zadevo, ki otežuje zanositev (ubija plavalce). tako da se je pač zdaj raje malo izognem... user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 10:07:36   
punsha
Hej hoj,
kje ste vse? Enej spi, jaz pa gledam kako sneži. Sicer je ful lepo, ampak bi mi bilo pa tudi všeč, da bi počasi nehalo in bi bile ceste lepe. Bi se šla lahko kaj potepat user posted image . No bo pa kak sprehod, tudi lepo, še lepše no user posted image
Enej je bil pa danes zgoden, ob pol 6 se je zbudil, pa je bilo konec s spanjem. Sem šla prej 8.40 malo nazaj z njim pospati, sem pa sedaj kot cunja. Pred tem spanjem sem bila še čisto vredu user posted image . Očitno se še nisem čisto zbudila, hehe.

Kaj boste kuhale danes? Jaz sem brez ideje. Za zajtrk je jedel kruh in jajček, malica bo kuhano jabolko in ringlo, za naprej pa ne vem.

jada ja kak je sedaj s službo? Šef se ne oglasi, ker naj bi ostala brez al kak sem jaz to razumela? Ah dej no, ma to je pa čisto neodgovren šef. Pa ne more se izmikat pogovoru. Obup. No vseeno držim pesti, da službo imaš.

< Sporočilo je popravil punsha -- 1.12.2010 10:08:59 >


_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 10:12:04   
punsha
Boste, oz. ste že kaj kupovale sanke? Boste vzele s tistim stolčkom za otročke? Jaz bi kupila kake dobre, pa ne vem kje imajo kaj pametnega. Moram malo pogledat. Naj bi mu jih prinesel božiček, ampak to je še deleč, jaz bi jih že prej imela user posted image

Kaj bodo pa pri vas nosili ti zimski možje?

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 10:20:19   
lana08
Punsha mi smo kupili sanke s stolčkom pri Ribničanu pred Mercatorjem v Supernovi v KR. Sem jih gledala tudi na Ribničan.si, ampak s poštnino bi prišle dražje. Imamo pa tiste ki so zavite spredaj.
Kaj zdaj Gorenjke bomo kaj kofetkale? Sicer so ceste sedaj res za pop*** ampak sprehodi tudi odpadejo danes.

Tudi jaz ne vem kaj naj kuham, sploh ker moj itak je ali v službi ali pa so sedaj že prednovoletna srečanja in sem običajno sama za kosilo. Jaz že nekaj na hitro za K. mi pa zmanjkuje idej. Itak pa bi jedel polento večkrat na dan če bi mu jo dala. Za zajtrk je imel danes borovnice z banano, večerja so mlečne kašice, vmes še en sadni ali jogurtni obrok za malico, kosilo pa ne vem. Moram malo po hladilniku pobrskati.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 10:21:38   
lana08
Matejka Hb ste našli pravo mlekouser posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 10:34:44   
MATEJKA_
danes bo imel za kosilo bučke, kolerabo in krompir. jutri pa novo zadevo sprobam - pečeno. na maslu bom popekla česen in nato bučke, pol pa zmešala s pirejem - ta starejša je to imela ful rada, bomo vidli kako bo pri malemu. včeraj pa je imel mesno kašo (piščanec, korenček, kolerava in grah) in testenine.

do zdaj je jedel še vse kuhano, počasi pa moramo tud pečeno in začimbe sprobat, ker gre čez 1 mesec v vrtec. sol in peteršilj sva že včeraj sprobala.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 15:03:29   
punsha
smo kar na drugo stran zdrsnile...
lana kako kaj počutje, vse vredu? Veš kolikorat se spomnem na tvojo lepo novico user posted image
Ja tole naše srečanje. Ko se sneg malo pomiri in bodo ceste lepe, sem takoj za. No samo avto moram še imeti tisti dan user posted image . Ok, saj to ponavadi ni problem. Bo vas bilo pa prav lepo videt po dolgem času.

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 15:07:04   
Smrketa13
Mi smo tut razmišljali, da bi kupili sanke. Verjetno bomo tiste z sedežem, samo nisem še nič kaj gledala okrog...

Kar se hrane tiče mi je jemo zdej nekako takole:
-zajtrk: žemljica + skuta v katero dam naribano jaboko ali banano ali mal borovničk
- malica: dojenje
- kosilo: ponavadi je z nama, s tem, da mu vzamem prej ven, preden solim
- malica: dojenje
-večerja: kruh + jogurt ali kaj podobnega
-pred spanjem se še enkrat podojiva.
-ponoči se zbudi 2x in se še podojiva
S tem, da ko je GH jo poje recimo 10 žlic
Med obroki spije vsega skupaj 1dcl kompota ali pomarančnega soka

Pa tut men zmanjkuje idej za kosilo user posted image user posted image user posted image

Mal receptov za sojo bom pa naslednjič napisala zdele moram glihuser posted image zrihtat

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 17:19:05   
Smrketa13
Kako boste ve kaj okrasile, glede na to, da letos ne bo smrekce, no vsaj pri nas...Jaz bom dala lučke na okno, kakšno figurco na šipo, venček sem že nardila, osstalih idej pa nimamuser posted image user posted image user posted image

Kaj kupit za 3 dobre može. user posted image je reku, da je še premajhen za to, ampak jaz mislim, da ne. Jaz mu bom verjetno kupla za Miklavža kej mejhnega, kot imamo pri nas navado, kakšne nogavičke, sadje, sladkarije mu pa itak še ne dajeva. Za Božička ali Dedka Mraza pa še ne veva...mogoče kakšne kocke al pa kej za oblečt...nič kej veliko.... Nas je v familiji kr dost pa je treba vsakmu neki, pol pa kupmo neki malga, že tko gre dnar kr v luft...

_____________________________

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 17:23:55   
Lenč.i
Tudi mi bomo kupili sanke, samo še kakšnega Ribnčana moramo najti. Bom tudi take s sedežem poiskala.
Za kosilo je naša user posted image  imela danes polento s sirom in cvetačo, pa malo žrebičkovega mesa. Jutri bo na meniju ružota, v petek pa makarončki. V soboto pa mogoče kakšna ribauser posted image . Blagor se tistim, ki se še dojite. Mene je mala že skenslala.
Sesanje: posesam na hitro vsako jutro po dnevni sobi in kuhinji, mala mi pa pomaga - tako hiti za krtačo in uživa zraven.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 19:07:16   
lana08
Mi2 sva šla danes kar k mami in smo jedli golaž in makarone. Pojedel je skoraj porcijo za odraslega.

Punsha sedaj je bolje ker mi ni več slabo in imam malo več energije. Sploh sneg mi da skoraj toliko energije kot sonce, seveda samo takrat ko pada, potem bi pa takoj spet imela poletje user posted image

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: Februarčki 2010-2. del
1.12.2010 23:56:58   
lana08
Punsha pa čestitam za datum posveta, sem te že hotela vprašat, kdaj nameravata it po zamrznjenčke, pa sem na drugi temi prebrala user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 7:41:25   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punsha pa čestitam za datum posveta, sem te že hotela vprašat, kdaj nameravata it po zamrznjenčke, pa sem na drugi temi prebrala user posted image


lana user posted image Hvala. Ja res upam da čim prej. Če pa vsi take lušte delate user posted image . Ah ne, je kar treba, preden bo potrebna kaka druga operacija. Drugače pa komaj čakam user posted image

_____________________________

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 8:56:02   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha


IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punsha pa čestitam za datum posveta, sem te že hotela vprašat, kdaj nameravata it po zamrznjenčke, pa sem na drugi temi prebrala user posted image


lana user posted image Hvala. Ja res upam da čim prej. Če pa vsi take lušte delate user posted image . Ah ne, je kar treba, preden bo potrebna kaka druga operacija. Drugače pa komaj čakam user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 8:57:00   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Tudi mi bomo kupili sanke, samo še kakšnega Ribnčana moramo najti. Bom tudi take s sedežem poiskala.
Za kosilo je naša user posted image  imela danes polento s sirom in cvetačo, pa malo žrebičkovega mesa. Jutri bo na meniju ružota, v petek pa makarončki. V soboto pa mogoče kakšna ribauser posted image . Blagor se tistim, ki se še dojite. Mene je mala že skenslala.
Sesanje: posesam na hitro vsako jutro po dnevni sobi in kuhinji, mala mi pa pomaga - tako hiti za krtačo in uživa zraven.


Jaz tudi sanke gledam user posted image - pa imamo že takoooo polno klet, da ne vem, kam bomo še sanke stlačili. Ma, nekje bo že prostor user posted image . Če ne, bom pa zložljive kupila, pa bo user posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 9:14:44   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: punsha


IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Punsha pa čestitam za datum posveta, sem te že hotela vprašat, kdaj nameravata it po zamrznjenčke, pa sem na drugi temi prebrala user posted image


lana user posted image Hvala. Ja res upam da čim prej. Če pa vsi take lušte delate user posted image . Ah ne, je kar treba, preden bo potrebna kaka druga operacija. Drugače pa komaj čakam user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 10:56:26   
Jada82
Hoj!

Ja, mi sanke imamo - še moje stare, sam so še čist fajn, tko da mormo samo še sedežek dokupit ....

Služba - še vedno se mi ne oglasi ... jah itak, nazaj moram pridt, itak imam za nedoločen čas ... in to ne bo nič spremenilo, če se ne bo javil, se bom pač kar prikazala tam al kako ... joj joj joj, sem kar jezna! user posted image user posted image user posted image

Sesanje - katastrofa, jaz bi robota samo zato, da mi vmes posesa, ker bi res moram vsak dan sesat (sicer ne, sam bi blo dobr). Pač, enkrat na teden bi posesala normalno, vmes pa robot. Kaj pa čem ...

Eh, tale sneg, sej je fajn, sam mi ga nimamo nikamor več metat. Pri nas ga je okoli 70 cm al tud več ... nimaš več kam odkidat user posted image Pa še plinska peč nam je danes crknila user posted image user posted image user posted image Ne vem, nekaj je non stop štrom metalo ven ponoči ... a zato, al zakaj?! Dobro da imamo še klimo in kamin .... eh ja, vedno je nekaj.

Srečanje - ja, jaz sem z veseljem za, samo da se res ceste malo zboljšajo ... odkar je sneg, še nisem šla ven z avtom ... mi tudi ni do tega ... sej večno ne bo takole sneženo, najbrž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 997
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 11:58:13   
MATEJKA_
služba - če imaš za nedoločen čas, pol pa je tak vseeno al se ti javi al ne... jaz se bom 11.1. tam pojavla, kaj pa bodo z mano, pa bodo že povedali. sem prejšnjič tudi tak nardila. če bodo kaj prej od mene hoteli, me bodo že poklicali, jaz pa nimam njih kaj za klicat. sem na porodniški, ko se izteče, se vidimo. in to je to.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 12:54:51   
niwci
Uf sem vas zadnje tedne kar malo zapustila. Sem prebrala sam zadnjo stran in vidim, da se še vedno ubadamo kar z istimi rečmi.

Sesanje- včasih enostavno ni časa, čeprav se trudim vsaj na 2 dni. Če pa ne rata, še raje vidim, da kr s krpo pobrišem. Mala je itak ku huda ura in je vsepovsod naenkrat in vse lepo popuca

Mene pa zanima, če ima še katera probleme z razgrizenimi kolobarji od bradavic? Jaz si jih mažem z lanolinom, sam kaj ko se mi do večera lih lepo zaceli, potem pa se do jutra spet razcvetijo.

Jada držimo pesti za službo!

punsha za tvojo odločitev!

hrana- jaz kar ne morem preklopit na normalno hranjenje. Še vedno ji kuham neslano, brez maščob in začimb... Vem da bi morala počasi začet kaj dodajat, pa zmeri rečem da bom drugič. No sej včasih ji dam za poskusit tudi kaj od naše hrane.
Me jemo en dan pašto, meso, zelenjavo, drug dan ji namest pašte dam riž ali polento. Včasih samo kako mineštrco... Vmes pa kaki jogurt, piškotek sadje, za večerjo pa je ponavadi kašica in tik pred spanjem dojenje.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   RE: Februarčki 2010-2. del
2.12.2010 13:50:16   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

služba - če imaš za nedoločen čas, pol pa je tak vseeno al se ti javi al ne... jaz se bom 11.1. tam pojavla, kaj pa bodo z mano, pa bodo že povedali. sem prejšnjič tudi tak nardila. če bodo kaj prej od mene hoteli, me bodo že poklicali, jaz pa nimam njih kaj za klicat. sem na porodniški, ko se izteče, se vidimo. in to je to.


Eh, jaz bom pa v začetku januarja šla do šefice in se vse zmenila, kaj in kako. Pa od moje zamenjave zahtevala vso predajo gradiva, dokumentacijo itd. - kot sem jaz njej dala, ko sem šla v bolniško/porodniško.
Je pa razlika zame, ker delam v šoli in ne morem kar naenkrat vstopit v razred brez priprave in natančnega vpogleda v dogajanje.
Grem pa prihodnji petek tudi na službeno zabavo user posted image user posted image user posted image user posted image ... niso pozabili name user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?