Smrketa13
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadj@ Pozdravljene Naš se je pa prvič peljal v novem sedežu, užival je 100/h. Glede hrane, tudi naš ne poje dosti. AM poje max 120 ml, tako je že iz porodnišnice, GH pa poje med 100-180ml, odvisno kaj je. Ni trlica ne bucko, ga je lih prav. Silt ga ne morem, če noče pač noče jest oz pove kdaj ima zadosti. Zdaj smo v tej fazi ko mu ne zmiksam na fino, pustim malo grudic, rezultat - obračanje želodca, bruha. Enkrat se bo moral navadit na koščke. Kako pa kaj vaši jedo, že koščke al še vedno pasirano? Glede tašč, no koment. Prejšnjo soboto ga je mela tašča 4 ure, od tega je eno uro spal. Še to se redkokdaj zgodi, da ga varva, ker gre raje po opravkih. V glavnem, neki mu je skuhala, zmiksala in ni hotu jesti. In ker ni tel jest mu seveda ni nič drugega dala, čeprav je mela na razpolago skuto, jogurt, frutke,... Haallllloooo, ne moreš pustit otroka brez jest, adijo pamet. Ko sem pršla domov, seveda je bil siten ker je bil lačen in zaspan, mi je v postelci takoj spil 110ml in čez eno uro spet 100ml AM. Kdo več razume te tašče. Še neki me zanima. Tolk se pogovarjate od RA. Kaj to vas P pošlje tja al kako? Jaz sem nazadnje P omenla da ko se naš plazi oz vleče po tleh, uporablja samo levo nogo, desno zelo zelo malo, pa je rekla da to ni nič, da bo že. Meni se lih ne zdi normalno oz lahko da smo paničarim . kaj je kateri to znano? Kaj je za narest oz je za počakat da bo sčasoma začel uporabljat še desno nogo? Lep snežni večer še naprej. Izjavo o tašči sploh ne bom komentirala, ker se mi kr pritisk dvigne... Glede hrane, moj je samo koščke, če je pasirano bolj malo. Je pa res, da je že skos tako. Nikoli ni maral pasirane hrane. Glede RA. Jest vem, da bi rekla, da mi naj da napotnico, sam tolk da ga vidi. Nočem te strašit, ampak od moje sodelovne tamal je tut vlekel nogo za sabo in P ni nič naredu. Zdej je star 18 mesecev skos hod okrog zdravnikov. Sej si upravičena do drugega mnenja. A drugače se že postavi na vse 4? Tam se najboljš vid, če je kej. Čeprav se mi zdi, da je to tut asimetrija tko k imamo mi. A ko se usede se usede samo iz ene strani a iz obeh?