|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
26.11.2010 13:00:16   
Smrketa13
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Smrketa , kak pa je s tvojim user posted image ? Mislim, da morata še hodit? Kolko daleč je sedaj z gibalnim razvojem, mislim, kaj vse že zna? Čudno, da ti je to rekla, glede na to, da morata še naprej hodit tja. Jaz bi prosila za vse izvide in izpolnila na csd tisti obrazec in oddala. Res nimaš kaj za izgubit. Pa zraven daj prefotokopiran kartonček z datumi, koliko sta obiskovala fizioterapijo.

Vsakič, ko smo bli v RA smo itak dobili izvide na dom, tko da bom te skopirala. Počakat moram edino še današnjega. Fizoterapevtka je rekla, da bi brez obiskov spet postal asimetričen. Problem je, ker se vsede vedno v levo. Pa mal je še zategnjen v ramenih. Plazimo se naprej še nič, samo nazaj, na nogice se pa sploh še ne postavlja. Kar se tega tiče je v zaostanku, menda bi moral to že znat. Zdej smo dobili valj za domov, da bomo doma vsak dan telovadili. Fizoter. je rekla, da dokler ne bo sam šel po vseh 4  3 metre in začel hodit ob opori, bomo morali še hoditi na terapije. 

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 926
26.11.2010 13:03:38   
punsha
Tole je pa obrazec... http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_3_n_dopust_nega_nadom_nak08.pdf

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 927
26.11.2010 14:19:11   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Smrketa , kak pa je s tvojim user posted image ? Mislim, da morata še hodit? Kolko daleč je sedaj z gibalnim razvojem, mislim, kaj vse že zna? Čudno, da ti je to rekla, glede na to, da morata še naprej hodit tja. Jaz bi prosila za vse izvide in izpolnila na csd tisti obrazec in oddala. Res nimaš kaj za izgubit. Pa zraven daj prefotokopiran kartonček z datumi, koliko sta obiskovala fizioterapijo.

Vsakič, ko smo bli v RA smo itak dobili izvide na dom, tko da bom te skopirala. Počakat moram edino še današnjega. Fizoterapevtka je rekla, da bi brez obiskov spet postal asimetričen. Problem je, ker se vsede vedno v levo. Pa mal je še zategnjen v ramenih. Plazimo se naprej še nič, samo nazaj, na nogice se pa sploh še ne postavlja. Kar se tega tiče je v zaostanku, menda bi moral to že znat. Zdej smo dobili valj za domov, da bomo doma vsak dan telovadili. Fizoter. je rekla, da dokler ne bo sam šel po vseh 4  3 metre in začel hodit ob opori, bomo morali še hoditi na terapije. 

kolko je tvoj star? ta starejša se je talkrat malo pri 11m začela postavljat na noge, pri 11,5 se je začela kobacat, pa ni to blo nič narobe. ta mali pa bo naslednji tedn 10m in se še tud ne postavlja na noge, pred 2 tednoma je začel plazit, zdaj se včasih da na vse 4 in se začenja zibat (predpriprava na kobacanje). in je to vse v nekih mejah normale.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 928
26.11.2010 14:21:01   
MATEJKA_
no, pri nas porodniško res v ekstremnih primerih podaljšujejo - alergija na vsaj 3 osnovna živila, otrok, ki je bistveno zaostal v razvoju ipd.... drugače pa ni šanse.

Neposredna povezava do sporočila: 929
26.11.2010 14:46:33   
punsha
Pomoje nikjer porodniške ne podaljšajo kar brez razloga. Če pač otrok potrebuje še veliko dela, vsakodnevne vaje, veliko obiskov nevrofizioterapije, potem mislim da je to že razlog. Nam je v RA rekla, da je ziher, da bomo dobili, kak pa bo, bom pa videla, ko dobim odgovor. Upam, da čimprej. Sedaj imamo kontrolo v RA čez 4-5 mesecev, sicer pa vsak teden še fizioterapijo. Jaz pravim, dokler otrok napreduje, pa čeprav tako počasi, potem bo že. Hudič bi bil, če se napredovanje ustavi. No ampak res veliko vaje, pa bo vse vredu.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 930
26.11.2010 14:49:19   
Smrketa13
Na pregledu pri P, ko smo šli najprej k patonažni in ga je postavila na nogice, jih je on skrčil k sebi namesto, da bi jih zravnal in stopil nanje. Ona je rekla, da je to zaostanek in pol sem rekla, da smo v RA in je rekla no pol pa že oni to kontrolirajo. No fizoterapevtka mi je tut rekla, da je to pod povprečjem. Večjo težo za obisk RA je asimetrija in zategnjenost, ker se vedno vsede samo v levo. Zategnjena naj bi imel ramena, ker tut rokice dostikrat daje skupaj. Če mene vprašate men ne zgleda nič od tega, ampak očitno drugi to opazijo. Jaz edino, ko gledam druge kaj vse že znajo, pa še takrat si mislim bo že

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 931
26.11.2010 14:52:18   
lakaya
Hej mamice... se opravičujem za vdiranje k vam, sam imam eno vprašanje:
PUNSHA a imaš ti  RA mogoč v Kranju pri dr. Veličkovi???

Neposredna povezava do sporočila: 932
26.11.2010 14:53:21   
Smrketa13
Glede podaljšanja je pa tko, mende je vse odvisno od komisije. Včasih ne podaljšajo takemu, ki bi res potreboval... včasih pa takmu, ki res ne potrebuje... bomo vidl..jaz še počakam na današnji izvid pol pa odnesem.

Neposredna povezava do sporočila: 933
26.11.2010 15:22:42   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Hej mamice... se opravičujem za vdiranje k vam, sam imam eno vprašanje:
PUNSHA a imaš ti  RA mogoč v Kranju pri dr. Veličkovi???

Ne, midva hodiva v Škofjo Loko dr. Kovačevi. A tudi hodite na fizioterapijo? Zakaj si pa mislila da k dr. Veličkovi?

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 934
26.11.2010 17:42:26   
nadj@
Pozdravljene

Naš user posted image  se je pa prvič peljal v novem sedežu, užival je 100/h.
Glede hrane, tudi naš ne poje dosti. AM poje max 120 ml, tako je že iz porodnišnice, GH pa poje med 100-180ml, odvisno kaj je. Ni trlica ne bucko, ga je lih prav. Silt ga ne morem, če noče pač noče jest oz pove kdaj ima zadosti. Zdaj smo v tej fazi ko mu ne zmiksam na fino, pustim malo grudic, rezultat - obračanje želodca, bruha. Enkrat se bo moral navadit na koščke. Kako pa kaj vaši jedo, že koščke al še vedno pasirano?
Glede tašč, no koment. Prejšnjo soboto ga je mela tašča 4 ure, od tega je eno uro spal. Še to se redkokdaj zgodi, da ga varva, ker gre raje po opravkih. V glavnem, neki mu je skuhala, zmiksala in ni hotu jesti. In ker ni tel jest mu seveda ni nič drugega dala, čeprav je mela na razpolago skuto, jogurt, frutke,... Haallllloooo, ne moreš pustit otroka brez jest, adijo pamet. Ko sem pršla domov, seveda je bil siten ker je bil lačen in zaspan, mi je v postelci takoj spil 110ml in čez eno uro spet 100ml AM. Kdo več razume te tašče.
Še neki me zanima. Tolk se pogovarjate od RA. Kaj to vas P pošlje tja al kako? Jaz sem nazadnje P omenla da ko se naš user posted image  plazi oz vleče po tleh, uporablja samo levo nogo, desno zelo zelo malo, pa je rekla da to ni nič, da bo že. Meni se lih ne zdi normalno oz lahko da smo paničarimuser posted image . kaj je kateri to znano? Kaj je za narest oz je za počakat da bo sčasoma začel uporabljat še desno nogo?

Lep snežni večer še naprej.

Jure - 14.02.2010
rojstvo - 3370g, 51cm
1 mes - 4000g, 53,5cm
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 935
26.11.2010 18:33:48   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: nadj@

Pozdravljene

Naš user posted image  se je pa prvič peljal v novem sedežu, užival je 100/h.
Glede hrane, tudi naš ne poje dosti. AM poje max 120 ml, tako je že iz porodnišnice, GH pa poje med 100-180ml, odvisno kaj je. Ni trlica ne bucko, ga je lih prav. Silt ga ne morem, če noče pač noče jest oz pove kdaj ima zadosti. Zdaj smo v tej fazi ko mu ne zmiksam na fino, pustim malo grudic, rezultat - obračanje želodca, bruha. Enkrat se bo moral navadit na koščke. Kako pa kaj vaši jedo, že koščke al še vedno pasirano?
Glede tašč, no koment. Prejšnjo soboto ga je mela tašča 4 ure, od tega je eno uro spal. Še to se redkokdaj zgodi, da ga varva, ker gre raje po opravkih. V glavnem, neki mu je skuhala, zmiksala in ni hotu jesti. In ker ni tel jest mu seveda ni nič drugega dala, čeprav je mela na razpolago skuto, jogurt, frutke,... Haallllloooo, ne moreš pustit otroka brez jest, adijo pamet. Ko sem pršla domov, seveda je bil siten ker je bil lačen in zaspan, mi je v postelci takoj spil 110ml in čez eno uro spet 100ml AM. Kdo več razume te tašče.
Še neki me zanima. Tolk se pogovarjate od RA. Kaj to vas P pošlje tja al kako? Jaz sem nazadnje P omenla da ko se naš user posted image  plazi oz vleče po tleh, uporablja samo levo nogo, desno zelo zelo malo, pa je rekla da to ni nič, da bo že. Meni se lih ne zdi normalno oz lahko da smo paničarimuser posted image . kaj je kateri to znano? Kaj je za narest oz je za počakat da bo sčasoma začel uporabljat še desno nogo?

Lep snežni večer še naprej.

Izjavo o tašči sploh ne bom komentirala, ker se mi kr pritisk dvigne...user posted image user posted image user posted image

Glede hrane, moj je samo koščke, če je pasirano bolj malo. Je pa res, da je že skos tako. Nikoli ni maral pasirane hrane.

Glede RA. Jest vem, da bi rekla, da mi naj da napotnico, sam tolk da ga vidi. Nočem te strašit, ampak od moje sodelovne tamal je tut vlekel nogo za sabo in P ni nič naredu. Zdej je star 18 mesecev skos hod okrog zdravnikov. Sej si upravičena do drugega mnenja. A drugače se že postavi na vse 4? Tam se najboljš vid, če je kej. Čeprav se mi zdi, da je to tut asimetrija tko k imamo mi. A ko se usede se usede samo iz ene strani a iz obeh?

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 936
26.11.2010 20:29:50   
nadj@
Smrketa, naš user posted image  se še ne vsede sam user posted image , če ga mi postavimo v sedeč položaj sedi prav lepo. Na vse 4 se postavi, to že dalj časa in se samo gunca naprej in nazaj, za plezat se pa da na trebušček in se vleče, levo nogico uporablja, desno pa je kar tam, kot da ne bi bila njegova. Ko pa hodi ob opori uporablja desno nogico, lepo stopi, malo po prstkih malo s celim podplatom. Jaz sem P rekla, sam itak njim je vse ravno, no nekaterim, otročičke imajo prav za številke, tako da res ne vem kaj si mislit. Februarja (res da je še daleč) imamo spet posvetovalnico, pa bom takrat rekla, če ne bo stanje boljše.

Jure - 14.02.2010
rojstvo - 3370g, 51cm
1 mes - 4000g, 53,5cm
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm

Neposredna povezava do sporočila: 937
26.11.2010 22:43:12   
punsha
Tale gibalni razvoj je res tako različen in res ne smemo primerjati otročkov med sabo. Tako se človek lahko samo zasekira.
Mi hodimo na fizioterapijo od 3 meseca (se pravi 8 mesecev) in vsaj 5 mesecev nas še čaka. Meni je sicer tam fino, res imava tako fletno fizioterapevtko, Enej jo ima rad... Sicer smo za prvi pregled dobili napotnico zato, ker je nedonošenček, ampak so ugotovili, da je potrebno hoditi. Plazenje - pravilno je, da uporablja obe rokici in obe nogi - izmenično. Ni prav, če se vleče z obema rokama, ni prav, če uporablja le eno nogo. Enako je za kobacanje - ni prav, če bi obe nogi naenkrat premikal (kot poskakovanje-zajček). Res pa je, da včasih samo opozorijo na to, če se otrok premika na tak način in ni potrebno kakih vaj.
Nadja@, a vstane pa že ob opori, če sem prav razumela? Tudi naš se še ne vsede, mu še veliko manjka, kaj šele da bi vstal, na to nogice še zdeleč niso pripravljene. Mi smo še pri obračanju iz trebuha na hrbet v levo stran. Na vse 4 se postavi in malo poguga, vendar res le za zelo kratek čas. Ampak gre, vedno bolje je.

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 938
27.11.2010 8:49:38   
Jada82
Nadja, naša se glih tako premika, desno nogico ima pokrčeno in se po njej vleče, z levo se pa premika. Mislim, da se vedno enako usede, torej s tega položaja direkt na rito. Se pa postavi tudi na vse 4, normalno. Midve hodiva v RA, prav tako h dr. Kovač (naša user posted image je pa ne mara preveč, ne vem zakaj, k je res luštna). Ko sva bile nazadnje, se še ni plazila - je bila še ranjen vojak. Zdaj pa imava šele konec januarja spet user posted image Smo pa imeli vmes našo pediatrinjo, ki je res fajn, je pa rekla, da ji moram tako nogice prijeti, da ne smem pustiti, da da kolenčka narazen in da bo tako doumela, kako se plazi. Je pa tako; ko to poskušam, se potem normalno plazi, vendar jo moram držat, drugač takoj hoče dat levo nogico spredaj. Ko jo spustim, pa spet veselo šiba naprej po svoje. Pač, ko mam čas in se ukvarjam z njo, poskušam na ta način, kot mi je P svetovala. Bomo videli.
Mam pa kolegico (tamala je stara 14,5 mesecev), pa se ji je glih tko na začetku na ta isti način plazila, zdaj pa se normalno plazi .... pa se je sama potem začela. Bomo vidli, pomoje se ni glih preveč za sekirat user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 939
27.11.2010 9:16:26   
Tinca Malinca
Joooooooooooj, ko vse tole berem, me kar vedno bolj skrbi gibalni razvoj. Naša user posted image se že kakšna 2 meseca plazi naokoli ... začelo je točno tako, kot je Punsha napisala, da se NE SME! - z obema rokama se je potiskala naprej, zdaj vedno bolj sodelujejo tudi nogice, kakor kdaj, včasih obe naenkrat, včasih vsaka posebej. Na vse 4 tudi že gre in naredi kakšen meter 2, če je primerna podlaga, kadar pa je na parketu in ji fajn drsi ... pa kar lepo plazi dalje.
Dviga se tudi, ampak na nek čuden način - pride do mene, ko klečim na tleh, se prime mojih kolen in se dvigne na svoja kolena, potem pa vstane in tako stoji tudi po nekaj minut. A tak sistem je ok? Čudno je tudi to, da ob nobeni drugi "opori" ne ugotovi, da se to da...

Drugače je pa totalna faca, sploh mi ne deluje več kot dojenček, ker že vse razume, pokaže in naredi, kar ji rečeš. Včeraj sva se z user posted image nekaj kregala, pa je prišla zdraven in govorila "Ah, ah, ah" - v stilu, nehajta že user posted image user posted image user posted image . Nama je bilo takoj žal, da sva se sploh sporekla.

O taščah in raznih prehranjevalnih navadah sploh nimam kaj dodati, kot pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na kubik! user posted image
Mi smo zdaj tamalo dali na mlečno dieto (ok, dojenje tu ne šteje), ker ima tako napihnjen trebušček, da ni za verjet. Poje res malo, v primerjavi s količinami, ki ste jih ostale navajale, se lahko samo skrijemo, trebušček pa kot boben. Imam na sumu laktozo - od včeraj naprej ne bo dobivala jogurta in mlečnih kašic, jaz se bom pa tudi odrekla vsemu mlečnemu, pa da vidimo.

Finance, finance, finance. Meni ni jasno, kako enim uspe vse sorte ... midva se sicer nimava kaj pritoževati, ker so nama praktično stanovanje kupili moji starši, z dvema povprečnima plačama pa tudi kar lepo shajamo, ampak če bi imeli še kredit, bi pa gagali ...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 940
27.11.2010 11:30:40   
mucica2
oh jst sm šele zdej ugotovila da sta plazenje in kobacanje dve različni stvari, hehe

tako da naša že kobaca, ne samo plazi user posted image user posted image user posted image

pa vsede se lepo z obeh strani...user posted image user posted image user posted image

je pa tudi lepo....ampak kile ne grejo tako hitro gor (ni po mami)

zajtrk: 250 ml mleka (plus še malo kruha ji dajem k jst jem zajtrk)
malica: sadje 200g
kosilo: okoli 200-250 ml (zelenjava, meso, ribe)
malica: jogurt, gris, skutka 200g
večerja: skutka, jogurt 150 g

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 941
27.11.2010 16:01:44   
lakaya
hej punce s5 js pr vamuser posted image

Punsha sem zasledila, da si z gorenjske pa sem tko mislla... sori  Drgač sem js pr prej omenjeni v RA pa je živa groza, kakorkoli primem tamalo, jo narobe user posted image  pol pa se dere name in tolče z roko po mizi... GRRRRRRRRRRRR katastrofa, se tam počutim kot da mam 5 let user posted image

uživajte na snegcu user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 942
27.11.2010 19:31:34   
nadj@
Punsha, tudi ob opori ne vstane. Ravno včeraj smo ga učili, samo ne gre še, mu je kar na jok šlo ker ni upal se dvignit, drugače, če ga mi postavimo ob kavč, gre po celi dolžini ob robu kavče zelo lepo pa hitro nazaj in spet sem in tja, pa zelo dolgo zdrži tko na nogicah.

Jada, tudi jaz sem neki probavala mu mal pridaržat levo nogico da bo z desno kaj, pa se je tko jezil, bom še poskušala da mu desno postavim v pravi položaj, da vidimo kaj bo.

Ju3 nova pošiljka snega user posted image  ajoj, pa bomo spet odrezani od sveta.

Lev večeruser posted image

Jure - 14.02.2010
rojstvo - 3370g, 51cm
1 mes - 4000g, 53,5cm
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 943
27.11.2010 20:58:33   
nadj@
Vam moram prav povedat, naš user posted image  se je 5 min nazaj sam dvignil pri kavču user posted image . Sem prav user posted image .

Jure - 14.02.2010
rojstvo - 3370g, 51cm
1 mes - 4000g, 53,5cm
2 mes - 4900g, 56,5 cm
3 mes - 5620g, 60cm
4 mes - 6180g, 63,5 cm
5 mes - 6500g,
6 mes - 6910g, 68,5cm
7 mes - 7530g,
8 mes - 7800g, 71 cm

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 944
27.11.2010 21:05:00   
Smrketa13

Vam moram prav povedat, naš user posted image  se je 5 min nazaj sam dvignil pri kavču user posted image . Sem prav user posted image .

Bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 945
27.11.2010 21:20:56   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

hej punce s5 js pr vamuser posted image

Punsha sem zasledila, da si z gorenjske pa sem tko mislla... sori  Drgač sem js pr prej omenjeni v RA pa je živa groza, kakorkoli primem tamalo, jo narobe user posted image  pol pa se dere name in tolče z roko po mizi... GRRRRRRRRRRRR katastrofa, se tam počutim kot da mam 5 let user posted image

uživajte na snegcu user posted image

Ojej...pri nas je pa v RA čisto drugače. Ok, pregled imamo itak na 3 mesece, sedaj naslednjega čez 4-5 in je dr. Kovačeva res ful ful vredu. Jada, nisem vedela, da je ona tudi v Kranju. Meni je res fletna. No na fizioterapiji (vsak teden) imamo pa starejšo gospo in jo res lahko samo pohvalim. Si ne predstavljam, da bi me kritizirala in težila. Saj se ja da vse to na normalen način povedat in pa seveda pokazat kako je pravilno. Pri nas je res umirjena, prijazna in taka topla oseba. Čudovita je.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 946
27.11.2010 21:23:25   
punsha

Uhuuu, super! čestitke user posted image To pa je dosežek. Uf, verjamem da si vesela, jaz bi pomoje skakala do stropa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
28.11.2010 9:01:32   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadj@)
Neposredna povezava do sporočila: 948
28.11.2010 10:24:10   
Smrketa13
Naš tamal ga pa neki serje. Ponoč se zbudi in kr začne neki stokat, ga podojim in je ok. Če ga pa nosim pa ni šans, da se umiri. Zjutraj je pa najhuje. Stoka, stoka in stoka...skor se že napol joka. In to zdele 3 dni. Pol k se pa čist zbudi se pa smeji. Sploh ne vem kaj mu je. Ga dam ležat na trebuh, če ga slučajno kej šraufa pa nič, če ga vzamem v naročje se kr neki steguje....ne vem...Zobki pomoje niso, ker imamo obe zgornji 1 že zunaj, dvojkice pa še niso tolk spuščene.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 949
28.11.2010 11:06:53   
mucica2

Uhuuu, super! čestitke user posted image To pa je dosežek. Uf, verjamem da si vesela, jaz bi pomoje skakala do stropa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?