Jada82
|
O, Bili, meni bi se zmešalo .... arghhhhh, te tašče!!!!!! Itak dobro hočejo, samo so tako naješne, da je kar joj!!!!! Drugač vam pa otroci res fajn jedo. Mah naša je trlica, bogve kdaj bomo imeli sploh 8 kg? Najbrž čez 2 ali 3 mesece. Jah no, ni kaj .... Mi je pa zdaj spet fajn pojedla večerjo ... je bila polenta Ona bi kamot kar od polente živela Je pa zdej takoooo fajna, vsa živahna, aktivna, leta okoli (puza, ampak je hitra k blisk ), spakuje se .... res, prav fajn je ... jaz jo kar pustim, da sama leze po stanovanju, tako imam tud jaz več časa za kaj skuhat pa tko ... se mi ne joka non stop, kot prej, ko sem jo položila nekam in kuhala ... to ji je bilo grozno. Ona rabi akcijo in to, da se je začela premikat, je zanjo pravi blagoslov Ko se plazi, se kar smeji in je vsa ponosna Ja, pa tko, prav vidi se, da je že precej starejša in več razume ... če ji kaj pokažeš s prstom, gleda v tisto smer itd. Prov fajn je z njo!!! Samo da bomo zdravi!!! Naspim se pa zadnje čase tud kar! Jah, zdaj se kar fajn počutim, zato same hvalnice, hehe, da ne bom ves čas samo jamrala. Nič, zdaj pa si bom naredila en fajn čajček z rumom, hehe, da se me mal prime in bom še boljše volje, heheh Mater tole čudno zveni .... ampak saj me razumete, ane? Lep večer želim vsem in mirno nočko!
|