Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ jutro. v petek sem mu probala dat malo skute, noter sem pa vmešala kuhane breskve. do zdaj nobene reakcije. v sobot je pojedel že celo porcijo enake malice. očitno je zadevo prerasel... mu pa že od sobote zjutraj probam dat flaško (mleko od babylove bio), pa mi jo vztrajno zavrača. danes sem menjala flaško - iz TT sem prešla na NUK, pa tud noče. očitno bo treba kašico na žlico zjutraj nardit jutri, ker imam še ravno par kaplic mleka v sebi, je usahnilo ... sem že par tednov opažala, da je vedno manj in manj, no zdaj pa je res konec. zize čisto prazne... moram pa rečt, da sem takrat pri hčeri, ko sem ji morala dat prvo flaško, jokala, ker mi je blo hudo, da nimam več dovolj mleka. zdaj pa sem v bistvo bolj srečna, ker vidim, da moje telo ne zmore več. v 6m sem shujšala zaradi stroge diete 20kg, že 8m ne smem jesti nobenega sadja ali sveže zelenjave (razen solate zadnja 2 meseca, pri vsem ostalem ima pol celo noč tako močne krče, da ne spi celo noč - že ko poskusim samo 1/4 olupljenega jabolka), nobenih umetnih dodatnih vitaminov (ker ima ravno tak po več dni izredno močne krče, kje ne pomaga nobena masaža trebuha, nobene kapljice ali cartanje). že 8m imam, kot tudi mnoge druge, pomanjkanje spanja, a to je samo še češnja na vrhu sladoleda. in vse to skupaj je za moje telo očitno že postalo preveč. vsaki dan in cel dan sem ektremno brez energije in utrujena, zaradi tega sem še tečna in nisem več podobna sama sebi. poleg tega me non stop zebe, vsakih par dni se celo zgodi, da me zvečer začne kar trest od mraza ( a v stranovanju imamo okrog 23C). in zato, ne glede na to, kako bi me katera obsojala zaradi prenehanja dojenja oz zaradi tega, da sem "vesela" da lahko končno neham, sem si počasi malo oddahnila glede vsega tega. telo enostavno ne zmore več... za jutri pa smo upam, da bo zajtrk tud hotel na žlico jest, ker druge alt_ernative ne poznam - mogoče ima še katera druga kako idejo? Joj, Matejka! Jaz te popolnoma razumem!!! S to razliko, da sem jaz tam pri 4-5 mesecu popolnoma obupovala, bila brez energije, volje ... in sem iz tega razloga začela uvajati gh ... zdaj, ko se dojiva 2-3x na dan, mi je pa super. Si pa nikakor ne predstavljam, da ne bi jedla nobenega sadja ali zelenjave, v takem primeru bi verjetno nehala dojiti. GROZA!!!! Sploh pa, 8 mesecev dojenja je veliko ... dovolj po mnogih kriterijih . Probaj s kašico, saj kot "mlečni obrok" verjetno ni mišljeno, da mora ravno neko vrsto mleka pit ... ali pač.
|