|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
8.10.2010 9:16:27   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenč.i

Se bom še tukaj malo oglasila medtem, ko mala spi dopoldansko spanjeuser posted image .
Motorika: malo me zanima ali vaši malčki že vsi kobacajo - saj vas spremljam, pa sem malo zamešala z decembrčki in pozabilauser posted image . Tam že vsi stojijo, se ne gremo več z njimiuser posted image . Naša mala sedi in se že opira na rokice, še malo vadbe (igre) manjka in bomo kmalu šibali po sobi. Potem bo šele lušnouser posted image .

naš je sicer med bolj naprednimi, tak da na tole se ne oziraj.... pri 6 mesecih in 1 tednu je samostojno sedel, dva tedna pozneje se je že sam vstal ob opori in praktično isti čas tudi prav splazil, zdaj pa že veselo koraka ob pohištvu in tudi stoji že povsem samostojno kakšnih 10-20 sekund....user posted image user posted image

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.10.2010 9:22:10   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ja mi pa prebolevamo 6. otroško bolezen....pa še zobek je dobla....je taka jokasta da groza....prav nč fajn ni...res upam da bo kmalu boljše....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 552
8.10.2010 9:23:43   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

Se bom še tukaj malo oglasila medtem, ko mala spi dopoldansko spanjeuser posted image .
Motorika: malo me zanima ali vaši malčki že vsi kobacajo - saj vas spremljam, pa sem malo zamešala z decembrčki in pozabilauser posted image . Tam že vsi stojijo, se ne gremo več z njimiuser posted image . Naša mala sedi in se že opira na rokice, še malo vadbe (igre) manjka in bomo kmalu šibali po sobi. Potem bo šele lušnouser posted image .

naš je sicer med bolj naprednimi, tak da na tole se ne oziraj.... pri 6 mesecih in 1 tednu je samostojno sedel, dva tedna pozneje se je že sam vstal ob opori in praktično isti čas tudi prav splazil, zdaj pa že veselo koraka ob pohištvu in tudi stoji že povsem samostojno kakšnih 10-20 sekund....user posted image user posted image

Naša user posted image je postala pravi divjak, s plazenjem pride kamorkoli, malo se že poskuša dvigovat, ampak ima švoh nogice. Kobaca tudi še ne - kaj šele bo, če je že zdaj v sekundi vsepovsod user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 553
8.10.2010 10:34:03   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Naša user posted image je postala pravi divjak, s plazenjem pride kamorkoli, malo se že poskuša dvigovat, ampak ima švoh nogice. Kobaca tudi še ne - kaj šele bo, če je že zdaj v sekundi vsepovsod user posted image user posted image user posted image .

Našadva tudi plazita vsepovsod. Dvigujeta se na kolena in migata z ritkouser posted image , tako da se nekako gugata. Neja že samostojno sedi, usede se še ne, Nik pa še ne zna sedet.

Sta pa ful zanimiva, ko Jan prinese škatlo z lego kockami. In potem oba šibata do tiste škatle in začneta kocke ven jemat. Jan se pa zraven jezi, da mu bosta vse vzela. user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 554
8.10.2010 11:09:54   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

lenči - naš je prejšnji teden dopolnil 8m in kje je še kobacanje... eh, še sedi ne. za sminuto obsedi, pa se prevrže. na trebuhu se vrti okol in okol in to je to... včasih poskuša malo s plezanjem, ampak še tud ne klapa ravno...

pri nas tudi še ne....bo že 12 dni 8 mesecev....

ja mi pa prebolevamo 6. otroško bolezen....pa še zobek je dobla....je taka jokasta da groza....prav nč fajn ni...res upam da bo kmalu boljše....

naš tud mislim, da je imel 6. bolezen - starejša je imela , on pa iste znake, samo je vse minlo v roku 2 dni. pri njej pa je trajalo 4 dni vročine +2 dni pikic. on pa eno noč vročino, 2 dni pikic.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 555
8.10.2010 11:12:20   
MATEJKA_

ta pa je res hiter :)
kaj pa govor, je tud tak napreden?

naš sicer že od 6m lepo govori in kliče mama, drugače pa pač strandard - BA-BA-BA ipd.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 556
8.10.2010 11:46:37   
mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 557
8.10.2010 11:46:45   
mucica2

user posted image user posted image user posted image

hvala

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 558
8.10.2010 11:47:57   
mucica2

lenči - naš je prejšnji teden dopolnil 8m in kje je še kobacanje... eh, še sedi ne. za sminuto obsedi, pa se prevrže. na trebuhu se vrti okol in okol in to je to... včasih poskuša malo s plezanjem, ampak še tud ne klapa ravno...

naš tud mislim, da je imel 6. bolezen - starejša je imela , on pa iste znake, samo je vse minlo v roku 2 dni. pri njej pa je trajalo 4 dni vročine +2 dni pikic. on pa eno noč vročino, 2 dni pikic.

ja naša je mela 3 dni vročino, zdej ma že 2.dan pikice, včeraj sicer malo proti večeru vedno več, danes pa je po trebuhu, vratu, obrazu čist pikasta...upam da čimprej mine....med. sestra mi je rekla da lahko traja do 7 dni, pa da če bo ful burglasta naj se ne ustrašim, da tud to je normalno pri 6. bolezni

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 559
8.10.2010 11:54:51   
Tinca Malinca

ja naša je mela 3 dni vročino, zdej ma že 2.dan pikice, včeraj sicer malo proti večeru vedno več, danes pa je po trebuhu, vratu, obrazu čist pikasta...upam da čimprej mine....med. sestra mi je rekla da lahko traja do 7 dni, pa da če bo ful burglasta naj se ne ustrašim, da tud to je normalno pri 6. bolezni

Ojoj, boga Manja! Pa saj to ne boli... a ne???
IKar še celo tonouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 560
8.10.2010 12:58:28   
punsha
Lenč.i najina 2 sta nekje na istem. Ja je pač treba vedet, da sta bila prikrajšana za vsaj mesec in pol razvoja ter najboljših pogojev v trebuhu. Tako se mi zdi normalno, da se ne moreta primerjat z decembrčki. Kolikor pišeš, je naš še v zaostanku za tvojo user posted image . Se niti kotali še ne v obe smeri. Pa kaj. Se res ne sekiram. Važno je, da se vidi, da napreduje in to je to. Enkrat se bo že kobacal, hodil...pa ne bo več nobene razlike.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 561
8.10.2010 14:04:51   
bili83

naš sicer že od 6m lepo govori in kliče mama, drugače pa pač strandard - BA-BA-BA ipd.

zanimivo, da pravijo, da fantki ponavadi z govorom ne napredujejo tak hitro kot punčke. No, naš se že kakšna dva meseca dere ATA-ATA pa DE-DA-DE-DA, TE-TA-TE-TA in BA-BA-BA.... no, pred parimi dnevi, pa je končno prvič tudi zelo lepo rekel MAMAuser posted image user posted image .... madona, sem se stopila user posted image   no, ampak račun za neprespane noči mu bom pa vseeno izstavilauser posted image user posted image

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 562
8.10.2010 14:06:06   
bili83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 563
8.10.2010 14:35:21   
mucica2

Ojoj, boga Manja! Pa saj to ne boli... a ne???
IKar še celo tonouser posted image user posted image user posted image .

ja neki jo moti, ker je ful jokasta....prej ni nikol n eki ful jokalauser posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 564
8.10.2010 21:14:08   
t*e*j*k*a

zanimivo, da pravijo, da fantki ponavadi z govorom ne napredujejo tak hitro kot punčke. No, naš se že kakšna dva meseca dere ATA-ATA pa DE-DA-DE-DA, TE-TA-TE-TA in BA-BA-BA.... no, pred parimi dnevi, pa je končno prvič tudi zelo lepo rekel MAMAuser posted image user posted image .... madona, sem se stopila user posted image   no, ampak račun za neprespane noči mu bom pa vseeno izstavilauser posted image user posted image

JA pri nas je glih kontra Nik že govori ATA, TATA in DEDE DADA, pa v med jokom je tud že reku MAMA, Neja pa še nič.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.10.2010 22:49:55   
ne_ja
vidim, da naši februarčki že vsi sestavljajo zloge...MAMAMAMA, ATATATA, TETETE... moja ima zaenkrat samo MAMA:)

tudi pri nas spanje ni ok...zbuja se velikokrat, ker spi pri meni, večinokrat ne vem kolikokrat, če bi se morala vstajat bi bila še manj vesela! očitno je obdobje zobkov, mi smo za enkrat dva "pridelali". če katera pogrunta recept, za boljše spanje naj ga sporoči, samo kakor berem imamo vse več ali manj enak problemuser posted image tudi glede uspavanja ne morem dati nobenega nasveta, ker smo na ziza varianti ali pa nošenje, aja pa voziček tudi pali:) za dudo noče niti slišati več, no saj jo je imela cela 2 meseca, očitno se jo je že naveličalauser posted image tudi ta flašo noče slišati, tako da pijemo po slamici ali iz kozarca.

ena je razlagala, da bo začela uspavati po knjigi, želim ji povedati samo to, da lahko traja prej dalj časa kot 10 dni in naj kar vztraja in vztraja, jaz sem pri naši začela z večerno rutino tam okoli 3 meseca, ma smo rabile dolgo časa, da se je navadila, najmanj en mesec. ja, rutina otročkom zelo paše, so najbolj pomirjeni in očitno tako najlažje potlej zapančajo. jaz se jo res poizkušam držati, vsaj dokler je tako majhna, nobenih večernih obiskov, piknikov itd.itd.user posted image malo žrtve, samo vseeno se splačauser posted image

je pa že pravi gangster tale moja mala punčka, gledati jo moram vsako S, ker najde vse in še več:) odpiranje omar je vsak dan na sporedu, seveda ji to preprečim in prepovem, samo potlej je užaljenost na višku, pa kaj čmo, vse pa le ne more biti dovoljeno:) najde vsako malo stvarco in jo želi pojesti, najraje pa ima na papir, išče ga po celem stanovanju in si ga z veseljem tlači v ustauser posted image

glede hrane ne morem oz. smem nič jamrati, ker je vse samo odvisno od dneva:) včasih bi pojedla vse kar vidi, včasih bolj malo:) danes sem ji prvič dala jagnjetino in je jedla kot taveč:)

Punsha, v katerem vrtcu pa delaš, da mojo tam vpišem? se mi zdi, da je kar premalo tako mislečih vzgojiteljic!!!bravouser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.10.2010 22:52:43   
ne_ja
pri prejšnjemu postu sem očitno nekaj narobe pritisnila, da piše odgovor članu tejčiuser posted image

še to sem hotela povedati, da tudi jaz še nimam M in sem kar vesela, da je takouser posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 567
10.10.2010 15:44:12   
niwci
Mi imamo po novem tudi strašne probleme s spanjem. Je že lepo prespala celo noč, zdej se pa že cel mesec non stop zbuja. Danes sem se celo naspala,  sem ustala samo 5x in jest je hotela šele ob 4h. Ptejšnjo noč sem se samo do 1h vstala 10x, ob 1h pa je še jedla, pa spet ob 5h... Se tolažimo, da so zobki, jo res fajn martrajo dlesni, k si jih non stop žuli. Sam ne vem kdaj bo tega konec. Danes sem bila čist izčrpana, da sem ob 4h vzela daleron, ker me je vse bolelo, hrbet, križ, pa po nogah me je trgalo,... mi je čist odpornost padla zgleda od tega ne spanja.

M sem pa nažalost lih dala 1x skozi. Je nisem prav nič pogrešala. Samo trebuh me je pa že ceu teden prej tako bolel. Sem vsak dan čakala kdaj bo pa ni blo nič. Sem že mislila G klicat, pa evo. Je le prišla. A je še katero tako bolel trebuh. Navadno nisem imela tako dolgo bolečin. Samo tisti dan, ko se je pojavila.

Obroki- mi imamo za enkrat kosilo in pred večerjo dobi kašico.

pikepope vsem bolančkom!

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.10.2010 17:54:30   
Smrketa13
Glede govora najin govori samo ata, o mami ne duha ne sluha user posted image

Gibalno se je zadnje dni začel postavljat na vse 4 in guncat naprej in nazaj.

Hranjenje, zdej poleg grozdja poje celo par koščkov banane, ostalo NIČ. Tut vode ne pije al pa kakršengakoli čaja.

Zdej sem uredila glede varstva. Sej sem že prejšnji teden pisala o tem. Bla sem pr eni, k me je ful navdušila. Takoj, ko sva pršla k njej je tamalga vzela v roke, ga objemala, se ful pogovarjala z njim (mi je ena pravla, k ga je mela pr njej, da se kr naveže na tamale). Je 320 € na mesec. No in glede na to, da so jo ene hotle rezervirat za januarja sem pol pač jest rekla, da jo bom vzela. In pol ironija....grem dons volit in srečam sedanjega župana pred voliščem in sem ga kar vprašala kdaj bo vrtec končan in on men, da je rok 15.12.2010. Midva z mojim sva kr pogledala, ker vrtec še strehe nima, kaj šele oken in notranje inštalacije. No sej vemo, da se ponavadi vsaka gradnja mal zavleče. Sam se mi pa zdi tole mal nateg. Men rečejo, da vrtca 100% ne bo, ker še nobeno leto niso dobili in pol mi župan reče, da bo. In zdej kaj nej...uno skenslam...vzamem raje vrtec, če ga po čudežu zgradijo. Vsi s katerimi se pogovarjam, ki ga ne dobijo že 3 mesece prej iščejo primerne privat varstva. JOOOOOOOJJJ, tale naša država. Pa še te volitve..itak bo vse kot je blo prej al pa še slabše....

< Sporočilo je popravil Smrketa13 -- 10.10.2010 17:55:42 >

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.10.2010 18:15:33   
Smrketa13
Aja še to...glede spanja..no tut naš se zdele zadnje 4 dni ponoči ful pogosto zbuja in premetava, prej se je sam 2x na noč zdej pa kr 4-5x. Pa ne vem kva je to. Čez dan ga dost hranim, tko da lačen ni, spi pa itak pol noči pr naju, tko da se tut mal crkla že s tem.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.10.2010 23:17:04   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Aja še to...glede spanja..no tut naš se zdele zadnje 4 dni ponoči ful pogosto zbuja in premetava, prej se je sam 2x na noč zdej pa kr 4-5x. Pa ne vem kva je to. Čez dan ga dost hranim, tko da lačen ni, spi pa itak pol noči pr naju, tko da se tut mal crkla že s tem.

No sem pa zdej prebrala v tej knjigi- otroško spanje-brez joka v sanje, da so te motnje spanja lahko tudi posledica stvari, ki se jih otrok nauči na novo in potem hoče testirati tudi ponoči user posted image user posted image user posted image . Naš se je zdej začel guncati na vseh 4 in ga mogoče to matra. No bomo vidl kdaj bo minilo

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 571
11.10.2010 7:58:48   
MATEJKA_
jutro.
v petek sem mu probala dat malo skute, noter sem pa vmešala kuhane breskve. do zdaj nobene reakcije. v sobot je pojedel že celo porcijo enake malice. user posted image user posted image user posted image  očitno je zadevo prerasel...  mu pa že od sobote zjutraj probam dat flaško (mleko od babylove bio), pa mi jo vztrajno zavrača. danes sem menjala flaško - iz TT sem prešla na NUK, pa tud noče. očitno bo treba kašico na žlico zjutraj nardit jutri, ker imam še ravno par kaplic mleka v sebi, je usahnilo ... sem že par tednov opažala, da je vedno manj in manj, no zdaj pa je res konec. zize čisto prazne...

moram pa rečt, da sem takrat pri hčeri, ko sem ji morala dat prvo flaško, jokala, ker mi je blo hudo, da nimam več dovolj mleka. zdaj pa sem v bistvo bolj srečna, ker vidim, da moje telo ne zmore več. v 6m sem shujšala zaradi stroge diete 20kg, že 8m ne smem jesti nobenega sadja ali sveže zelenjave (razen solate zadnja 2 meseca, pri vsem ostalem ima pol celo noč tako močne krče, da ne spi celo noč - že ko poskusim samo 1/4 olupljenega jabolka), nobenih umetnih dodatnih vitaminov (ker ima ravno tak po več dni izredno močne krče, kje ne pomaga nobena masaža trebuha, nobene kapljice ali cartanje). že 8m imam, kot tudi mnoge druge, pomanjkanje spanja, a to je samo še češnja na vrhu sladoleda. in vse to skupaj je za moje telo očitno že postalo preveč. vsaki dan in cel dan sem ektremno brez energije in utrujena, zaradi tega sem še tečna in nisem več podobna sama sebi. poleg tega me non stop zebe, vsakih par dni se celo zgodi, da me zvečer začne kar trest od mraza ( a v stranovanju imamo okrog 23C). in zato, ne glede na to, kako bi me katera obsojala zaradi prenehanja dojenja oz zaradi tega, da sem "vesela" da lahko končno neham, sem si počasi malo oddahnila glede vsega tega. telo enostavno ne zmore več...

za jutri pa smo upam, da bo zajtrk tud hotel na žlico jest, ker druge alt_ernative ne poznam - mogoče ima še katera druga kako idejo?

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 11.10.2010 8:09:16 >

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 572
11.10.2010 8:51:04   
Jada82
Jutro! Evo, se psihično pripravljam na posparvljanje, pa rajš kar na rač. bluzim user posted image user posted image user posted image
Naša user posted image je zdaj kar nehala govorit, prej je blo tetete, da da da, ata ata, pol na na na ... zdej pa kar nič. Redko redko nanana, pa kadar jeva je nam nam nam. To je to user posted image user posted image

Spanje: pri nas je tko: kakšen dan prespi celo noč, kakšen dan se celo noč zbuja. Recimo včer sem do 1h vstala sigurno ene 6krat, včasih na 20 minut. Potem od 1h je spala do 20 do 6h, ko je kar želela vstat. Sem ji dala vroče mleko in sva zaspali še do 15 do 8h. Če pa celo noč spi, pa vstane okol 6h do 7h, samo pol ne zaspi več nazaj, kar vstaneva ... no ja, mal poležavava. Upam, da se to urihta v roku 3 mesecev, ko grem nazaj v službo, drugače se bojim, da bom težko funkcionirala.

lp in izkoristite te lepe dneve! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.10.2010 9:05:33   
Tinca Malinca

jutro.
v petek sem mu probala dat malo skute, noter sem pa vmešala kuhane breskve. do zdaj nobene reakcije. v sobot je pojedel že celo porcijo enake malice. user posted image user posted image user posted image  očitno je zadevo prerasel...  mu pa že od sobote zjutraj probam dat flaško (mleko od babylove bio), pa mi jo vztrajno zavrača. danes sem menjala flaško - iz TT sem prešla na NUK, pa tud noče. očitno bo treba kašico na žlico zjutraj nardit jutri, ker imam še ravno par kaplic mleka v sebi, je usahnilo ... sem že par tednov opažala, da je vedno manj in manj, no zdaj pa je res konec. zize čisto prazne...

moram pa rečt, da sem takrat pri hčeri, ko sem ji morala dat prvo flaško, jokala, ker mi je blo hudo, da nimam več dovolj mleka. zdaj pa sem v bistvo bolj srečna, ker vidim, da moje telo ne zmore več. v 6m sem shujšala zaradi stroge diete 20kg, že 8m ne smem jesti nobenega sadja ali sveže zelenjave (razen solate zadnja 2 meseca, pri vsem ostalem ima pol celo noč tako močne krče, da ne spi celo noč - že ko poskusim samo 1/4 olupljenega jabolka), nobenih umetnih dodatnih vitaminov (ker ima ravno tak po več dni izredno močne krče, kje ne pomaga nobena masaža trebuha, nobene kapljice ali cartanje). že 8m imam, kot tudi mnoge druge, pomanjkanje spanja, a to je samo še češnja na vrhu sladoleda. in vse to skupaj je za moje telo očitno že postalo preveč. vsaki dan in cel dan sem ektremno brez energije in utrujena, zaradi tega sem še tečna in nisem več podobna sama sebi. poleg tega me non stop zebe, vsakih par dni se celo zgodi, da me zvečer začne kar trest od mraza ( a v stranovanju imamo okrog 23C). in zato, ne glede na to, kako bi me katera obsojala zaradi prenehanja dojenja oz zaradi tega, da sem "vesela" da lahko končno neham, sem si počasi malo oddahnila glede vsega tega. telo enostavno ne zmore več...

za jutri pa smo upam, da bo zajtrk tud hotel na žlico jest, ker druge alt_ernative ne poznam - mogoče ima še katera druga kako idejo?

Joj, Matejka! Jaz te popolnoma razumem!!! S to razliko, da sem jaz tam pri 4-5 mesecu popolnoma obupovala, bila brez energije, volje ... in sem iz tega razloga začela uvajati gh ... zdaj, ko se dojiva 2-3x na dan, mi je pa super.
Si pa nikakor ne predstavljam, da ne bi jedla nobenega sadja ali zelenjave, v takem primeru bi verjetno nehala dojiti. GROZA!!!!
Sploh pa, 8 mesecev dojenja je veliko ... dovolj po mnogih kriterijih user posted image .

Probaj s kašico, saj kot "mlečni obrok" verjetno ni mišljeno, da mora ravno neko vrsto mleka pit ... ali pač.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.10.2010 9:14:40   
MATEJKA_
no, midva se že dalj časa dojiva še samo zjutraj (okrog 6h) in pa ponoči - 1-2x, kako kdaj. če pa ima kdaj kako reakcijo na kako hrano pa tudi do 4x.

ima pa danes spet vneto očko in je žnodrav, pa mi ravno ni jasno od kod.

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?