|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
4.10.2010 20:53:47   
Smrketa13
Punsha tut jaz držim pesti, da bi se vse dobro izteklo

Vsem bolančkom pa čimprejše okrevanje. Sej zdej se je tako vreme začelo, da takoj fašeš kakšen prehlad.

No zdej sem oz. z 1.10. smo začeli z planom spanja po knjigi Otroško spanje- brez joka v sanje. Moram rečt, da do danes je hodu spat po urniku, pa tut zvečer ne hod več ob 23h spat. Dons je sicer preskočil dopoldanski spanec, sam je tut mamica mal zato kriva, ker se je ubadala z varuškami. Ker nismo dobil vrtca sem začela mal iskat varstvo. Privat v LJ je 350 € s tem, da sam prineseš plenice, grem jutr s tamalim tja. 8 jih je v skupini pa 3 vzgojiteljice. Mam pa še eno tle v našem kraju k pa merka samo 3, kar men trenutno bolj odgovarja zaradi raznih bolezni...bom mal poročala kao bo šlo.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.10.2010 21:08:33   
punsha
Hvala...

smrketa lahko malo razložiš vaš način spanja? Kako izgleda po knjigi? je nisem brala...

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.10.2010 23:28:23   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Hvala...

smrketa lahko malo razložiš vaš način spanja? Kako izgleda po knjigi? je nisem brala...

Da ne bom predolgega eseja napisala, bom probala mal skrajšat. Vsakič pred spanjem imamo posebne rutine, da otrok ve, da je treba sedaj spati. Dnevne rutine so morajo vsaj malo razlikovati od nočnih. Naj pa bi se držali tudi okvirnih ur. Se pravi vsak dan naj bi šel približno ob istih urah na dnevno in nočno spanje. Za dnevno spanje imam jaz tako rutino (čez dan naj bi bila krajša), najprej ga nesem mal po kuhinji in dnevni in mu zapojem uspavanko (uspavanka naj bi bila samo za spanje, naj je ne bi peli, če otroka kaj boli ali se joka, ker menda potem to ne bo več povezoval s spanjem), ga podojim in zaspi. Večerna rutina je malo daljša, preoblečem ga v pižamico, nato mu preberem 2-3 pravljice, mu umijem zobke, ga malo nesem, zapojem isto uspavanko kot čez dan, podojim in zaspi. To naj bi delal 10 dni, če se obnese. Če je otrok utrujen seveda preskočimo kakšno dejavnost. Ga pa še odvajam, da bi zaspal z dojenjem vsaj kot edina stvar s katero ga lahko uspavam. Ta načrt naj bi bil zelo fleksibilen. Ko bomo končali 10 dnevno testiranje bom še poročala kako je šlo in kaj bom še mogla spremenit. Trenutno mi je najpomembnejše, da gre zvečer zgodaj spat, recimo med 20 in 21 uro.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.10.2010 7:37:32   
MATEJKA_
smrketa - upam, da bo delovalo. no, jaz delam podobno, ampak zdaj 2 dni brez dojenja (to sem včasih delala pred večernim spanjem, ker drugače ni hotel zaspat.) včasih pol kar hitro zaspi, včasih pa drenje. včeraj mi je na rokah spal, ko pa sem ga dala v posteljo, pa vsakič (3x) drenje. pol pa sem možu rekla, da naj gre ga on uspavat in je v par minutah klapalo. problem je namreč, da pri mamici user posted image  vedno vohajo hrano in pol se ne more čisto umirit da bi zaspal. in tud že zadrema, ima pred nosom hrano in ne zaspi dovolj trdno.

naš včasih sam zaspi v postelji, včasih pa ga moram uspavat na rokah. kako kateri dan. nekak se noče iustalit, ne glede kaj sprobavam in kako vztrajam.

danes zjutraj sem mu dala allernovo za pit. seveda ni hotel, ker zadeva smrdi ko 300user posted image . pa sem mu malo dala zizo in mu vmes uštulila flaško in je 3x potegnil, pol pa skapiral kaj pije in je bilo drenje. to mi je uspelo še parkrat nardit, pol pa se več ni dal zafrkavat. spil je nekje 40-50ml. bomo vidli. mogoče pa se bo sčasoma navadil - seveda če ne bo spet kaka alergična reakcija zraven...

Neposredna povezava do sporočila: 504
5.10.2010 7:42:34   
MATEJKA_
naš zaspi zvečer nekje med 20 in 20.30h. ampak se ponoči še 1x zbudi zaradi lakote. pri hčeri je bilo takrat čisto drugače, na začetku je zaspala nekje okrog 22-23h in spala vse do jutra. ponoči sploh nikoli ni jedla, niti na začetku. saj zato pa ima mali tolko kg user posted image . eh, zdaj moram to allernovo en čas sprobat, pol pa mu začenm ponoči vodo dajat namesto zize. ker ko so ga kake alergije matrale ,pol se je ponoči celo po 4x zbujal in hotel na zizi bit. pol pač upam, da bo čim prej nehal ponoči jest. nisem pa ravno optimistična...

saj če gledam, da imamo bolj take nedolžne alergije, si včasih kar oddahnem. ker ko berem o otrocih, ki imajo pri nekaj mesecih že antif. šoke in morajo vsake toliko na urgenco, vidim, kak smo lahko srečni, da imamo take bolj blage težave. so pa vseeno težave, ko vidiš, kak pa pri nekaterih vse brez problema gre (npr., pri moji ta starejši).

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.10.2010 7:45:01   
MATEJKA_
jaz pa še vedno nimam M... sem edina?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.10.2010 8:24:26   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Hvala...

Da ne bom predolgega eseja napisala, bom probala mal skrajšat. Vsakič pred spanjem imamo posebne rutine, da otrok ve, da je treba sedaj spati. Dnevne rutine so morajo vsaj malo razlikovati od nočnih. Naj pa bi se držali tudi okvirnih ur. Se pravi vsak dan naj bi šel približno ob istih urah na dnevno in nočno spanje. Za dnevno spanje imam jaz tako rutino (čez dan naj bi bila krajša), najprej ga nesem mal po kuhinji in dnevni in mu zapojem uspavanko (uspavanka naj bi bila samo za spanje, naj je ne bi peli, če otroka kaj boli ali se joka, ker menda potem to ne bo več povezoval s spanjem), ga podojim in zaspi. Večerna rutina je malo daljša, preoblečem ga v pižamico, nato mu preberem 2-3 pravljice, mu umijem zobke, ga malo nesem, zapojem isto uspavanko kot čez dan, podojim in zaspi. To naj bi delal 10 dni, če se obnese. Če je otrok utrujen seveda preskočimo kakšno dejavnost. Ga pa še odvajam, da bi zaspal z dojenjem vsaj kot edina stvar s katero ga lahko uspavam. Ta načrt naj bi bil zelo fleksibilen. Ko bomo končali 10 dnevno testiranje bom še poročala kako je šlo in kaj bom še mogla spremenit. Trenutno mi je najpomembnejše, da gre zvečer zgodaj spat, recimo med 20 in 21 uro.

o temle sem jaz pred časom pisala...
no, mi delamo po tej knjigi že več kot 14 dni, ampak je naš mali tako trmast........ vse kar ni po njegovo je jok, ki ponavadi (če še malo ni po njegovo) preraste v tako histerijo, da mali še dihst ne more....
hja, js sem obupala, ker smo sprobali že čist vse, jokat pa ga ne bi rada pustila.... mogoče bo pa res moral prerasti vse skupaj....
smrketa, tebi pa vse čestitke, če vama uspe...

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 507
5.10.2010 8:41:55   
Tinca Malinca
Punsha, moje mnenje je, da si super carica, ker boš dojila do skoraj 11. meseca. Po moje se za naprej ne rabiš sekirat, mu daješ pač adaptirano mleko ali pa drugo hrano z adaptiranim mlekom ... in bo. Jaz imam tudi namen nekje pri 10 mesecih nehat (trenutno sva na 2x dnevno, včasih več), ker grem potem pač v službo in bova težko vstajali ob 5. zjutraj za najin jutranji ritual.

Matejka, alergije so res eno sranje, takšne ali drugačne. Jaz sem sama hud alergik, padam v šoke in podobno in samo upam, da se ne bo pri tamali razvilo kaj podobnega. user posted image user posted image user posted image za vas!

uspavanje, sem kar srečna, ko vidim, da mi z uspavanjem praktično nimamo težav. Čez dan, ko vidim, da je utrujena in se malo umiri, glavico da na tla, jo nesem spat, malo pobožam, dam dudo in zaspi brez problema. Ponoči smo (še do 2 dni nazaj) prakticirali dojenje pred spanjem in se je lepo umirila ter takoj zaspala ... Zdaj sva se pa začeli odvajati od večernega dojenja (ker grem jaz jutri zvečer v gledališče in da ne bo prevelikih težav) in rabi kakšnih 10 minut, da se umiri ... potem pa lepo zaspi. Upam, da bo tudi naprej ostalo tako ... vsem, ki imate težave, pa želim, da se vse kmalu uredi...

Smrketa, a si že začela z iskanjem varstva? Jaz za enkrat še upam na vrtec - zdaj so poenotili čakalno listo in nam dali možnost izbrati še 3 druge vrtce, kamor bi vpisali otroka in možnost, da nas pač dajo, kjer bo prostor. Bom še kakšen mesec počakala, potem pa v akcijo. A je veliko te ponudbe?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.10.2010 8:55:55   
MATEJKA_
TINCA MALINCA - jaz poskušam s podobno metodo za uspavat. takoj ko vidim, da je utrujen (začne zehat, si mane očke, začne jamrat, se hoče skrit ali pa "počiva" z glavo na tleh), ga nesem v posteljico. malo ga še pred tem pocartam in mu kaj povem, mu dam dudo in ga dam v posteljo. včasih relativno hitro zaspi, včasih pa ne gre in ne gre. čisto različno, čeprav je postepek vedno enak...  mene pa bolj kot to uspavanje muči nočno hranjenje. če bi končno lahko nehala s tem, bi bilo super. 

sem pa že tedne in tedne, verjetno že počasi mesece na netu in gruntam vse te alergije, ker dr tak nočejo nič kaj konkretnega povedat. vse, kar poznajo, so testi in to je tud to. vse ostale informacije si pa očitno moraš sam poiskat.
no, sem pa brala, da bi lahko k alernovi dala riževo mleko poleg (ki mu ga tak dajem za večerno kašico) in bo pol mogoče še kaki ml več popil zjutraj.  

Neposredna povezava do sporočila: 509
5.10.2010 9:52:19   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

TINCA MALINCA - jaz poskušam s podobno metodo za uspavat. takoj ko vidim, da je utrujen (začne zehat, si mane očke, začne jamrat, se hoče skrit ali pa "počiva" z glavo na tleh), ga nesem v posteljico. malo ga še pred tem pocartam in mu kaj povem, mu dam dudo in ga dam v posteljo. včasih relativno hitro zaspi, včasih pa ne gre in ne gre. čisto različno, čeprav je postepek vedno enak...  mene pa bolj kot to uspavanje muči nočno hranjenje. če bi končno lahko nehala s tem, bi bilo super. 

sem pa že tedne in tedne, verjetno že počasi mesece na netu in gruntam vse te alergije, ker dr tak nočejo nič kaj konkretnega povedat. vse, kar poznajo, so testi in to je tud to. vse ostale informacije si pa očitno moraš sam poiskat.
no, sem pa brala, da bi lahko k alernovi dala riževo mleko poleg (ki mu ga tak dajem za večerno kašico) in bo pol mogoče še kaki ml več popil zjutraj.  

Jaz (nikakor nisem noben strokovnjak ali kaj podobnega) bi ti svetovala, da dajaj kar riževo mleko in revčka ne muči z allernovo in podobnim.
Meni se je zdaj začela po dolgem času celonočnega spanja spet zbujati okoli 4. Ker ji prej nisem dajala večerje, sem zdaj uvedla gres pred kopanjem in tako zdrži do 6. ali 7. zjutraj. Kaj pa če poskusiš z bolj močno večerjo? Ali pa vodo namesto nočnega hranjenja?
Ma ja, lahko je biti pameten ... težje je stvari izvesti. Saj vem.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 510
5.10.2010 9:55:24   
vaney
matejka, kaj pa bioresonanca? Nam tudi dr. niso s testi nič odkrili, sin pa v katastrofalnem stanju (koža). Potem sem šla na bioresonanco, tam je odkrila KM, smo še isti dan začeli z dieto doma in v vrtcu in koža je od takrat čista. Poskusi...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 511
5.10.2010 9:58:04   
vaney
Tinca Malinca, meni so rekli, da riževo mleko ni mleko, ampak samo napitek in otrok z njim ne dobi nobenih hranljivih snovi kot jih bi npr. z allernovo. Isto velja za ovseno, proseno, kokosovo, mandljevo mleko. Mi smo to vse uporabljali in na koncu prišli do zaključka, da je še najboljša variaanta kozje mleko. No, to je moje mnenje...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 512
5.10.2010 9:59:22   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

matejka, kaj pa bioresonanca? Nam tudi dr. niso s testi nič odkrili, sin pa v katastrofalnem stanju (koža). Potem sem šla na bioresonanco, tam je odkrila KM, smo še isti dan začeli z dieto doma in v vrtcu in koža je od takrat čista. Poskusi...

Točno, bioresonanca je zakon user posted image user posted image user posted image . Jaz sem si tako (vsaj za 2 leti) pozdravila večino alergij.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 513
5.10.2010 10:03:22   
t*e*j*k*a

Ne jaz je tud nimam.
Vidim, da sem lahko res zelo zelo vesela ker tudi mi nimamo težav z uspavanjem. Se pa držimo vsak dan neke rutine in spat hodita ob istih urah. Dopoldan nekje od 9.30.-10.00, popoldan okrog treh iz zvečer ob osmih.
Zaspita enostavno tako da jima dam dudo, niniko zraven, ju pokrijem in grem. Včasih se še kotalita po postelji, včasih dudo popravimo, večinoma pa kr omagata.

Starejšega smo pa uspavali na rokah do enega leta in pol. Glavo mi je naslonil na rame in zaspal. In še danes ne zaspi sam (razen v vrtcu), vedno se moremo it zraven njega uležt. Tko da mamo z njim več dela kot z malimadvema.

punsha pikepoke tud od mene.
Midva sva pa vedno rekla da bova imela 3 otroke. Evo pa jih mamo kr na hitrcouser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 514
5.10.2010 10:04:42   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jaz (nikakor nisem noben strokovnjak ali kaj podobnega) bi ti svetovala, da dajaj kar riževo mleko in revčka ne muči z allernovo in podobnim.
Meni se je zdaj začela po dolgem času celonočnega spanja spet zbujati okoli 4. Ker ji prej nisem dajala večerje, sem zdaj uvedla gres pred kopanjem in tako zdrži do 6. ali 7. zjutraj. Kaj pa če poskusiš z bolj močno večerjo? Ali pa vodo namesto nočnega hranjenja?
Ma ja, lahko je biti pameten ... težje je stvari izvesti. Saj vem.

za večerjo že od 7m dobi kašico - prej z mojim mlekom, zdaj pa že nekaj tednov z riževim mlekom. kašico že ves čas dobi normalno - pribl. 220ml ali včasih več. kašica= kosmiči od milupe+riževo mleko+2 žlički olivnega olja+kuhana jabolka. to je večerna kašica. tako, da večerja je že ves čas konkretna. samo riževega mleka pa mu nočem dajat zjutraj, ker enostavno ni dovolj hranljivo - nima dovolj vitaminov ipd. ponoči bom mu počasi začela vodo dajat, ampak do zdaj enostavno ni zneslo, ker se je še dolgo večkrat zbujal, dokler nisem ugotovila, katere alergije ima. poleg Km, še beljak, paradižnik. vmes sem sprobala pri večerni kaši še aptamil ADC za alergike in je spet bila reakcija. in vsakič rekacije trajajo po 1 teden ali več in pol se sprobavanje novih stvari precej zavleče.  

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 515
5.10.2010 10:06:50   
MATEJKA_

sem že tudi razmišljala o tem, ker se drugače tud k homeopatiji zatekam večkrat. ampak za bioresonanco sem pa slišala tako različne odzive, da me je minlo. sploh za mb. pa problem še je, da tud teh dognanj pol v vrtcu ne upoštevajo, upošteva sem samo spričevalo od uradnega dr.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 516
5.10.2010 10:08:02   
MATEJKA_

Tinca Malinca, meni so rekli, da riževo mleko ni mleko, ampak samo napitek in otrok z njim ne dobi nobenih hranljivih snovi kot jih bi npr. z allernovo. Isto velja za ovseno, proseno, kokosovo, mandljevo mleko. Mi smo to vse uporabljali in na koncu prišli do zaključka, da je še najboljša variaanta kozje mleko. No, to je moje mnenje...

o kozjrm sem tud precej brala, ampak ga večina otrok, ki imajo alergijo na Km, tud ne prenesejo... je pa tud baje ravno tak vprašljivo kot ta žitna "mleka"

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 517
5.10.2010 10:12:06   
alea_si
Jaz Jakobu tudi že kuham gres in ostale stvari s kravjim mlekom in ni na srečo nobene reakcije, tako da punsha po moje, ko boš nehala dojiti enostavno prešaltaš na KM. Jaz bi ga na začetku mogoče samo še malo redčila z vodo, da ne bo prehuda sprememba naenkrat. Tudi meni se zdi smešno pri 10. mesecih uvajati AM za mesec in pol.

Sicer pa je spanje ponoči pri nas tudi prava grozljivka. Zbudi se trikrat in vedno hoče jesti in nobena druga zadeva ne pomaga - se začne prav histerično dreti, če ga ne dam na joško. Jaz sem prepričana, da ne more biti tolikokrat lačen, ampak da sem ga nehote tako navadila in zdaj ne zna drugače zaspati. Se bo treba resno spraviti k odvajanju, ampak še kar nekako upam, da bo enkrat sam prespal vse te svoje namišljene lakote user posted image  Če ima katera kakšno super idejo, kako ga brez triurnega joka (nasvet moževega bratranca pred par dnevi) prepričati, da je fino spati vsaj 3/4 noči, bom zelo vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
5.10.2010 10:33:06   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Ne jaz je tud nimam.

Tudi jaz ne user posted image .
Me pa nekaj zanima - kako je tu z ovulacijo potem. Je ... je ni, kdaj je?

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 519
5.10.2010 11:31:44   
MATEJKA_
jaz se starejšo dojila do 10m in sem ji do 15 ali 16m dajala AM. v vrtcu je normalno dobila KM, ampak za zajtrk in večerjo je pa vedno dobila AM. Am je v vsakem primeru bolj primerno kot KM, ne samo zaradi alergij. v Am je bolj prilagojeno potrebam človeka kot pa KM, ki je namenjeno kravjim teličkom - gre pa predvsem za razmerje vitaminov in mineralov ter beljakovin. seveda s Km po 1 letu ni nič narobe, je pa Am boljše.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 5.10.2010 11:39:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 520
5.10.2010 11:41:03   
MATEJKA_

Ne jaz je tud nimam.

to ravno mene skrbi, ker čez kaki mesec ali dva sva hotela začeti delati na 3 user posted image . ovulacijO pa lahko kljub temu imaš že ves čas po porodu, ni pa nujno. meni se je v zadnjih 2 mesecih zdelo, da jo imam, ampak ker nimam M za orientacijo, pa ne vem. testov pa nisem delala.

Pa daj, kaj bom kaki post brez milijontih napak napisala - tak je to ko 5 stvari naenkrat delaš , no pa emšo tud že deluje user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 5.10.2010 11:46:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 521
5.10.2010 12:36:10   
MATEJKA_
kolkokrat na dan še kaj spijo vaši user posted image ? naš običajno 3x, ampak ne vedno iste runde. zjutraj po zajtrku skoraj vedno, pred kosilom vedno čez teden, ob vikendih večkrat ne, po kosilu tudi običajno, zadnjo rundo pa kako kdaj. ampak 3x pa v 95%.

Neposredna povezava do sporočila: 522
5.10.2010 12:50:09   
vaney
matejka, nam je bioresonanca pomagala...in v vrtcu so izvid upoštevali še isti dan...pa ne samo meni, ampak 3 otrokom, ker je naša vodja zdr.higienskega režima mnenja, da je glavno vodilo otrok, ne pa pildek od dohtarja. Za kozje mleko pa prvič slišim, da je vprašljivo. No, ampak pri nas itak ni bil problem samo mleko, ampak tuberkulin (snov, ki se prenaša iz goveda v mleko).

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 523
5.10.2010 13:08:45   
Tinca Malinca

Ne jaz je tud nimam.

to ravno mene skrbi, ker čez kaki mesec ali dva sva hotela začeti delati na 3 user posted image . ovulacijO pa lahko kljub temu imaš že ves čas po porodu, ni pa nujno. meni se je v zadnjih 2 mesecih zdelo, da jo imam, ampak ker nimam M za orientacijo, pa ne vem. testov pa nisem delala.

Pa daj, kaj bom kaki post brez milijontih napak napisala - tak je to ko 5 stvari naenkrat delaš , no pa emšo tud že deluje user posted image

Hehe, mene tudi user posted image user posted image user posted image . Slišala sem že za primere, ko so zanosile že 2. mesec po porodu!!!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 524
5.10.2010 13:10:27   
Tinca Malinca

kolkokrat na dan še kaj spijo vaši user posted image ? naš običajno 3x, ampak ne vedno iste runde. zjutraj po zajtrku skoraj vedno, pred kosilom vedno čez teden, ob vikendih večkrat ne, po kosilu tudi običajno, zadnjo rundo pa kako kdaj. ampak 3x pa v 95%.

Ponavadi samo 1x na dan (po kakšno urico, včasih več). Ko so pa taki deževni dnevi (kot je danes), spi pa 2x ali več x po kakšno urico. Imam takrat jaz čas nadoknadit na RR in FB user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?