bili83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a oj! Naši bavci že spijo, no eden je v vrtcu, dva pa spita. Mami ma pa mal časa za RR . Matejika upam, da se vam te alergije čimprej izaboljšajo in da začne pit tudi drugo mleko, ne samo tvoje in riževo. Jaz si pa sploh ne predstavljam, da nebi dobila vrtca in bi bilo treba 300Eur dat za varstvo . Mogoče je v LJ to mal drugač, ker so tud plače večje, ampak pri nas to nikakor nebi zneslo. Še sreča da je oma za rezervo .Plačo prinese samo moj, jaz pa tisto bogo porodniško, ko je še 300eur ni. Upam, da bo kej bolš ko bom začela v službo hodit in da jo bom sploh našla. Drugač bom šla pa kr nekam delat, magari v proizvodnjo (zakaj sem že na faks hodila ). Ja taki so toti cajti . Hm, glede plač ravno ni tako, da bi bile v Lj nekaj višje. Midva sva oba v javnem sektorju zaposlena in se tudi meni kar srce trga, ko vidim, da z odhodom v vrtec ne bomo prišparali NIČ , pa ne bi bilo slabo, če bi se v kakšno večje stanovanje preselili... Do rojstva tamale sem jaz še precej delala honorarno pa inštruirala - zdaj tega itak ne bo več, ker niti slučajno ne bom časa posvečala komu drugemu kot družini. Tejka, veliko sreče z iskanjem službe. Ti časi so res neprijazni za mlade družine! Matejka, vam pa tudi cel kup , da bodo alergije kmalu izzvenele. ja, odvisno od tega kje delaš.... jaz vem, da recimo, če bi isto delo kot ga delam zdaj v mb delala v lj, bi dobila približno 1x višjo plačo..... pa sem že razmišljala tudi v tej smeri, ampak zdaj ko imamo malega otročka res ni opcija, da bi se vsak dan vozila iz ptuja v lj.... kar se tiče varstva, pa smo mi tudi zelo pohiteli,ker na ptuju je še varstvo težko dobit in sem varuško že septembra našla (tako, da sem dala oglas tu na ringaraji in na med over net). Plačali bomo pa približno toliko kot vrtec... 200 eur ....