|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
5.10.2010 13:33:39   
protina
hej!

No tako mi pa se ponoči zbujamo po 5-6x.Včeraj sem od 19.30 pa do 21-ih šla 3x k njej.Jo vzameme iz posteljce,ker se joče,jaz pa mislim če jo še kakšen rigec matra jo raje malce ponosim.Ha ona nič ne riga in kar takoj nazaj zaspiuser posted image .

Ne vem pri prvi smo tako lepo spali ta pa nič drugega noče kot zize.

DUDA kaj je to ????

Če jo dam v usta se še začne dret.Takoda celo noč joškanje.Hm bo treba nekaj narest,ker to je zbujanje samo za cartanje.Podnevi mi zelo lepo je tako,da lačna sigurno ni,ampak pač občutek varnosti išče.

Kako bomo mi to misijo speljali ponoči dokler bom šla delat-pojma nimam.

Mi manjka idej.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 526
5.10.2010 13:56:47   
punsha
Hoj hoj user posted image
Pri nas se zvečer kar držimo rutine. Začnemo ob 7 s hranjenjem, nato sledi kopanje (ravno zaradi rutine ga kopam prav vsak dan), pižamica, dojenje, postelja + uspavanka. Ob 8 mali spi. Zvečer kar lepo zaspi. Včasih sem sicer pri njem še malo (par minut), ga božam, včasih pa sploh ni problema in zaspi sam. Čez dan pa poterbuje malo več časa. Pa sem kar sama kriva za to, ker se ne držim dovolj dobro tega, da bi vedno spal v svoji posteljici. Če se je pa takooo fino malo pocrkljati. No to moram popraviti. Sedajle že leži v svoji in mislim da bo kar zaspal, je tišina user posted image . Ponavadi gre spat 3x na dan. Sedaj pa k težavi user posted image . Ja, ta pa nastopi ponoči user posted image . Sploh je bila pestra tale noč, kot da bi mali mulček vedel, da ga nameravam odvaditi od dojena user posted image . Včasih je spal od 8, do pol 4 in nato do 7, ko sva vstala. Danes pa ob pol 1 že "lakota". Sem mu dala dudo - jok, sem ga pocrkljala v naročju - jok in nato vedno bolj grozen jok. Sploh nisem več vedela kaj naj. Kako naj mu ne dam jesti? Pa sigurno še ni bil lačen takrat. Res ne vem kak naj to speljem. Seveda sem mu potem dala jesti. In to noč je jedel 3x. S tem, da je bil ob pol 6 uro in pol buden in nekaj jokcal. Sicer se je treudil zaspati, ampak ni šlo. Ne vem kako bi bilo, če bi vzela tablete, ki sem jih včeraj dobila, za zaustavitev mleka. Potem bi vlekel, nebi dobil pa bi jokal in to je to. Enkrat bi nehal jokat. Joj, ampak meni je to grozno. Res bi ga rada sama odvadila. Te tablete imajo še tako hude stranske učinke, da me itak vse mine. Se tudi jaz priporočam za kak nasvet, kako zaključit dojenje. Čez dan bi še nekako šlo, ampak noč...ja, ima svojo moč user posted image .

Bioresinanca...hm, jaz nimam pojma o tem. Sama sem bila pri bioenergetiku, menda zelo dobrem - ki se je učil pri Domančiču, ampak meni pač ni pomagalo. Težave kot vidite so še vedno tu. Tak da res ne znam svetovat.

< Sporočilo je popravil punsha -- 5.10.2010 13:59:40 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 527
5.10.2010 19:11:01   
Smrketa13
M jest tut še nimam...sem kr vesela. Glede ovulacije...moja sestrična ima obadva otoka rojena v istem letu, enega konec januarja, drugega decembra. Je rekla, da prvič po rojstvu sta in se je kr prijelo user posted image user posted image user posted image

Tinca Malinca glede varstva sem rekla, da bom kr začela iskat, da ne bom pol brez ostala. Mogoče katerikoli ta link pomaga http://med.over.net/forum5/list.php?145 Jest sem se mal pozanima pri kolegicah, ki imajo otročke. Menda ti pa tut v vrtcih mal pomagajo in ti povejo kam se lahko obrneš.

Matejka najin spi 2x na dan, dopoldan in zgodaj popoldan. Spi cca. 1-1,5h vsakič.

A so vaši že v fazi (upam, da je faza), ko mali ne more brez mene ali tatija. Zadnjič sva ga za 1 urco pustila pr tašči pa se je ful jokal. Dons sem ga pa mela pr moji mami in sem skočila samo na banko in spet v jok... sem nekje brala, da menda pridejo dojenčki v določeni starosti v fazo, ko mislijo, da če mama gre, da jo ne bo nazaj...

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 528
6.10.2010 7:37:16   
MATEJKA_
smrketa - taka obdobja še predobro poznam. ampak se tud relativno hitro končajo.

mi pa smo danes imeli bolj mirno noč. zaspal je ob 20h, zbudil se ob 3h in pol pob 6.15. user posted image  sem bla tak srečna... 2x je še nekaj jokal ponoči, ga pogledam in se nisem niti čudla - v postelji je ležal povprek in na trebuhu in čisto stisnjen ob zgornjo stranico postelje.. in pol je seveda duda magično izginila, on pa se ni mogel niti malo premakniti... no, ampak sem ga poravnala in je zaspal takoj nazaj.

sem pa včeraj tud začela s pravo rutino pred spanjem. prej smo jo sicer tud imeli, ampak ni bilo ravno vsaki dan enako. se pravi ni bla ravno rutina. zdaj pa je jedel lepo kot vedno ob 19h, pol sva se šla skopat. pol smo vsi 4 še skupaj malo knjigice brali. starejša je šla takoj spat, z leonom pa sva še malo pri balkonskih vratih avte opazovala, zraven pa sem mu uspavanko zapela. pol sem ga v sobo nesla, mu tam še 2x uspavanko zapela in ga dala v posteljo. vmesw sem mu še enkrat šla dudo dat nazaj in to je blo to, je zaspal v roku 10 min, ker je pri nas že poseben rekord.  

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.10.2010 7:41:10   
MATEJKA_
no, danes zjutraj pa sem mu allernovo zmešala z riževim mlekom - 1/2-1/2. pa je žal samo 30 ml spil, pa še to na finto, ker je mislil, da vleče pri meni. jutri bom dala 3/4 riževega, pa bomo vidli, če bo kaj bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 530
6.10.2010 8:30:48   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, danes zjutraj pa sem mu allernovo zmešala z riževim mlekom - 1/2-1/2. pa je žal samo 30 ml spil, pa še to na finto, ker je mislil, da vleče pri meni. jutri bom dala 3/4 riževega, pa bomo vidli, če bo kaj bolje.

matejka, sem te hotela že včeraj vprašat.... si poskusila s kozjim mlekom? eni sicer pravijo, da je to "prazno" mleko, ampak jaz pa mislim, da le ni vse tak.... od moje sosede sin ima cerebralno paralizo.... ne hodi, je pa sicer fullll pameten. do tretjega leta sploh ni govoril, pa vse polno alergij.... no, pol je pa začela soseda od našega dedija sveže kozje mleko jemat (ja, imamo kozeuser posted image  ), ker ji je tak priporočil en pediater v lj in so se malemu alergije izboljšale, pa pazite to... počasi je začel razvijat govor....
ne vem no, sicer ima kozje mleko res poseben vonj, ampak okus pa ni tak slab.... recimo adaptirano mleko meni smrdi ko hudič, pa še ogabno je....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.10.2010 9:13:03   
MATEJKA_
bili - o kozjem sem že tud marsikaj prebrala. problem je že v tem, da po večini študij 70% alergikov na Km tud kozjega ne prenese. poleg tega ima preveč mineralov, ki preobremenjujejo ledvice. zato se še nisem mogla odločit za njega. zdaj bom še kaki teden probala postopoma dajat allernovo. reakcije trenutno še nima nobene. konec meseca imava pregled za 9m in mu bom 1 dan prej dala za malico skuto ali jogurt (P je rekla, naj mu kar zdaj probam dat, glede na to, da testi niso nič pokazali, ampak jaz sem glede na mesece beleženja dnevnika hrane in reakacij ugotovila, da je alergičen), pa da vidimo reakacijo. in če rekacija bo, jo bo lahko P v živo vidla, pa me bo pol mogoče bolj upoštevala. me pa je kar groza poskusa, čeprav enkrat enostavno moram, ker tisto kar je dobil preko mojega mleka pač ne šteje po njihovo očitno, ker je vedno lahko še kaki drugi vzrok.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 6.10.2010 9:16:14 >

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 532
6.10.2010 9:18:29   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Tinca Malinca glede varstva sem rekla, da bom kr začela iskat, da ne bom pol brez ostala. Mogoče katerikoli ta link pomaga http://med.over.net/forum5/list.php?145 Jest sem se mal pozanima pri kolegicah, ki imajo otročke. Menda ti pa tut v vrtcih mal pomagajo in ti povejo kam se lahko obrneš.

Hvala za info. Smrketa. A ti potem zagotovo ne boš dobila vrtca? Jaz še kar nekako upam in upam, da se bo kje v Lj le našlo mesto za nas. Do konca oktobra počakam, potem grem pa v akcijo. Itak imajo naši sosedi privat vrtec (za otroke starejše od 3. let) in se bom pri njih pozanimala ...

Neposredna povezava do sporočila: 533
6.10.2010 10:17:33   
t*e*j*k*a
oj!
Naši bavci že spijo, no eden je v vrtcu, dva pa spita. Mami ma pa mal časa za RRuser posted image .
Matejika upam, da se vam te alergije čimprej izaboljšajo in da začne pit tudi drugo mleko, ne samo tvoje in riževo.
Jaz si pa sploh ne predstavljam, da nebi dobila vrtca in bi bilo treba 300Eur dat za varstvouser posted image . Mogoče je v LJ to mal drugač, ker so tud plače večje, ampak pri nas to nikakor nebi zneslo. Še sreča da je oma za rezervouser posted image .Plačo prinese samo moj, jaz pa tisto bogo porodniško, ko je še 300eur ni. Upam, da bo kej bolš ko bom začela v službo hodit in da jo bom sploh našla. Drugač bom šla pa kr nekam delat, magari v proizvodnjo (zakaj sem že na faks hodilauser posted image ). Ja taki so toti cajtiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 534
6.10.2010 10:40:27   
MATEJKA_
tejka - jaz si tud ne morem predstavljat. moja porodnišje je sicer malo višja, ampak tudi žalostna. meni se že dosti zdi, ko plačamo vrtec nekje 170€ (lani pred prihodom 4. člana smo ga plačevali pa 230€). leon pa bo zdaj imel vrtec zastonj, ker je kot drugi otrok v vrtcu. in da pol za dva plačujem 2x300€?  ja, če bi imela plačo 3x višjo, bi šlo... res pa je, da če nimaš druge možnosti, pač moraš, otrok ne more sam doma bit... me kar stisne ko pomislim, kaj bi blo, če ne bi dobili vrtca.
pol pa se še vsako leto najde en trotl od župana v nekem malem kraju ko izjavi, da bi se morali stari starši bolje zavedat svojih odgovornosti in oni čuvat otroke. bi ga kar vsipal človek najraje. pol bi očitno vsi stari starši morali dat odpoved la kak in se še po možnosti preselit v drug kraj al kak... eh, sem se spet razkurla brez veze.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.10.2010 11:11:52   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: protina

hej!

No tako mi pa se ponoči zbujamo po 5-6x.Včeraj sem od 19.30 pa do 21-ih šla 3x k njej.Jo vzameme iz posteljce,ker se joče,jaz pa mislim če jo še kakšen rigec matra jo raje malce ponosim.Ha ona nič ne riga in kar takoj nazaj zaspiuser posted image .

Ne vem pri prvi smo tako lepo spali ta pa nič drugega noče kot zize.

Hm bo treba nekaj narest,ker to je zbujanje samo za cartanje.Podnevi mi zelo lepo je tako,da lačna sigurno ni,ampak pač občutek varnosti išče.

Kako bomo mi to misijo speljali ponoči dokler bom šla delat-pojma nimam.

Mi manjka idej.

no, to je tak kot pri našo situacijo opisovala. mislim, da gre še samo za cartanje. pa se čez dan tud cartamo ogromno, tako da nima ravno pomanjkanja le-tega. user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.10.2010 11:32:47   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO:  Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO:  Smrketa13

Hvala za info. Smrketa. A ti potem zagotovo ne boš dobila vrtca? Jaz še kar nekako upam in upam, da se bo kje v Lj le našlo mesto za nas. Do konca oktobra počakam, potem grem pa v akcijo. Itak imajo naši sosedi privat vrtec (za otroke starejše od 3. let) in se bom pri njih pozanimala ...

Pri nas mi je že ravnateljica rekla, da tisti, ki so čez leto nikoli ne dobijo, ker ni prostora. Da je bilo vsa leta tako. Sej prizidek se dela, ampak 100% ne bo končan do srede januarja. Sej mogoče jaz mal prehitro iščem varstvo, sam rada bi se nekam vrinila, da ga bom vsaj 100% imela. Cene so pa itak vse nad 300 €, men se tut zdi ful drago, glede na to da morš v večini primerov še sam plenice prinest. Upam, da bom najdla kej pocen, je pa tut res, da dam rajš eni 40 € več, k je izkušena.

A ste ve že dale paradižnik in papriko, ta dva znata bit bolj alergena in težka za prebavo?

Neposredna povezava do sporočila: 537
6.10.2010 11:33:47   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

oj!
Naši bavci že spijo, no eden je v vrtcu, dva pa spita. Mami ma pa mal časa za RRuser posted image .
Matejika upam, da se vam te alergije čimprej izaboljšajo in da začne pit tudi drugo mleko, ne samo tvoje in riževo.
Jaz si pa sploh ne predstavljam, da nebi dobila vrtca in bi bilo treba 300Eur dat za varstvouser posted image . Mogoče je v LJ to mal drugač, ker so tud plače večje, ampak pri nas to nikakor nebi zneslo. Še sreča da je oma za rezervouser posted image .Plačo prinese samo moj, jaz pa tisto bogo porodniško, ko je še 300eur ni. Upam, da bo kej bolš ko bom začela v službo hodit in da jo bom sploh našla. Drugač bom šla pa kr nekam delat, magari v proizvodnjo (zakaj sem že na faks hodilauser posted image ). Ja taki so toti cajtiuser posted image .

Hm, glede plač ravno ni tako, da bi bile v Lj nekaj višje. Midva sva oba v javnem sektorju zaposlena  in se tudi meni kar srce trga, ko vidim, da z odhodom v vrtec ne bomo prišparali NIČ user posted image , pa ne bi bilo slabo, če bi se v kakšno večje stanovanje preselili... Do rojstva tamale sem jaz še precej delala honorarno pa inštruirala - zdaj tega itak ne bo več, ker niti slučajno ne bom časa posvečala komu drugemu kot družini.
Tejka, veliko sreče z iskanjem službe. Ti časi so res neprijazni za mlade družine!
Matejka, vam pa tudi cel kup user posted image , da bodo alergije kmalu izzvenele.

Neposredna povezava do sporočila: 538
6.10.2010 11:37:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO:  Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO:  Smrketa13

Pri nas mi je že ravnateljica rekla, da tisti, ki so čez leto nikoli ne dobijo, ker ni prostora. Da je bilo vsa leta tako. Sej prizidek se dela, ampak 100% ne bo končan do srede januarja. Sej mogoče jaz mal prehitro iščem varstvo, sam rada bi se nekam vrinila, da ga bom vsaj 100% imela. Cene so pa itak vse nad 300 €, men se tut zdi ful drago, glede na to da morš v večini primerov še sam plenice prinest. Upam, da bom najdla kej pocen, je pa tut res, da dam rajš eni 40 € več, k je izkušena.

A ste ve že dale paradižnik in papriko, ta dva znata bit bolj alergena in težka za prebavo?

Ah joj! Me je kar panika zgrabila. Še vedno nekako upam, da se bo nekje v Lj našel prostor za nas user posted image .

Jaz sem papriko in paradižnik dala, dokler sta že iz domačega vrta - kar v zelenjavno-mesno juhico dam vsakega malo in ji je kar všeč - no, če se odloči, da bo jedla kosilo. Ima kakšne dneve, ko pomaže celo kosilo in dneve, ko pade v jok in ne pomaga nič drugega kot dojenje - pa gre lahko za isto hrano. Svašta ...

Neposredna povezava do sporočila: 539
6.10.2010 13:02:42   
vaney
O, matejka, te popolnoma razumem, ker sem jaz tudi med "srečneži", ki plačujejo 230€ vrtcauser posted image dobro, da pademo malo nižje, ko bo šla Daša v vrtec. Pa še obema sem dala naredit življenjsko zavarovanje z varčevanjem in se mi zdi, da tudi mi ne bodo šparali, bo šlo vse sprotiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 540
6.10.2010 13:42:42   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

oj!

Hm, glede plač ravno ni tako, da bi bile v Lj nekaj višje. Midva sva oba v javnem sektorju zaposlena  in se tudi meni kar srce trga, ko vidim, da z odhodom v vrtec ne bomo prišparali NIČ user posted image , pa ne bi bilo slabo, če bi se v kakšno večje stanovanje preselili... Do rojstva tamale sem jaz še precej delala honorarno pa inštruirala - zdaj tega itak ne bo več, ker niti slučajno ne bom časa posvečala komu drugemu kot družini.
Tejka, veliko sreče z iskanjem službe. Ti časi so res neprijazni za mlade družine!
Matejka, vam pa tudi cel kup user posted image , da bodo alergije kmalu izzvenele.

ja, odvisno od tega kje delaš.... jaz vem, da recimo, če bi isto delo kot ga delam zdaj v mb delala v lj, bi dobila približno 1x višjo plačo..... pa sem že razmišljala tudi v tej smeri, ampak zdaj ko imamo malega otročka res ni opcija, da bi se vsak dan vozila iz ptuja v lj....

kar se tiče varstva, pa smo mi tudi zelo pohiteli,ker na ptuju je še varstvo težko dobit in sem varuško že septembra našla (tako, da sem dala oglas tu na ringaraji in na med over net). Plačali bomo pa približno toliko kot vrtec... 200 eur ....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 541
6.10.2010 14:57:17   
Smrketa13
Tinca Malinca najboljše, da greš kakšen mesec ali mesec in pol prej vprašat v vrtec kako kej kaže. Kateri pa ste v čakalni vrsti? Mi smo 9, tko da septembra bo 100%.
Matr kolk so razlike v ceni. 200€...to se mi zdi vsaj sprejemljiva cena...

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.10.2010 21:45:49   
t*e*j*k*a
oj!

Tudi mi smo že jedli paradižnik in papriko, ni bilo nobene reakcije. Meso sta jedla že tri vrste (goveje, kurje in zajčje) tudi brez problema.
Mi smo pa danes dobili prvo položnico za vrtec in sem prov vesela, da je cena takšna kot sem predvidevala. Dvojčka pa gresta v vrtec drugo leto septembra in verjetno tudi ne bo problema s tem, da nebi bila sprejeta. Letos so namreč sprejeli VSE ki so bili vpisani 1.9., med letom pa je problem, ker prostih mest ni.

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 543
7.10.2010 7:43:46   
MATEJKA_
naš je tud že jedel paradižnik, amapk sem s tem samo še potrdila sum, ki sem ga imela že preko dojenja - je alergičen naanj. lica je takoj spet imel cela v ranah, krči celo noč... in to samo po 1/2 male žlički kuhanega paradižnika... paprike še nisem probala. od mesa pa je piščanca in teletino. za zajca in žrebička (ki bi nam prav prišel zardi železa) pa se nekak ne morem odločit, nismo vajeni jest takega mesa.

danes pa dobi kuhane slive za probat.

zjutraj sem mu dala 1/3 allernove in 2/3 riževega in je celo 60 ml spil. mogoče pa bo počasi... bom pol količino riževega počasi zmanjševala.

Neposredna povezava do sporočila: 544
7.10.2010 7:46:57   
MATEJKA_
naš pa je bil 13. na čakalni listi in so tud rekli, naj se novembra oglasimo, če bomo kaj naprej prišli. pa smo ugotovili, da so nam pozabli 6točk upoštevat za starejšo v  vrtcu in smo se pritožli. in teh 6 točk je pomenlo, da smo sprejeti z januarjem. bo pa najmlajši... sem si oddahnila, ker drugače res ne vem kaj bi, možnost pa bi še bla, da bi ga v drugi vrtec vozla, ampak vsak otrok v svojem vrtcu na drugem koncu...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 545
7.10.2010 12:28:22   
Lenč.i
Se bom še tukaj malo oglasila medtem, ko mala spi dopoldansko spanjeuser posted image .
Motorika: malo me zanima ali vaši malčki že vsi kobacajo - saj vas spremljam, pa sem malo zamešala z decembrčki in pozabilauser posted image . Tam že vsi stojijo, se ne gremo več z njimiuser posted image . Naša mala sedi in se že opira na rokice, še malo vadbe (igre) manjka in bomo kmalu šibali po sobi. Potem bo šele lušnouser posted image .
Prehrana: Že vse jemo, tudi zajčka, čeprav ga do sedaj še nikoli nisem jedla. Žrebička pa nikjer ne dobim, se bom morala bolj pozanimat, kje ga prodajajo. Tudi paradižnik je jedla in ni bilo nič narobe. Le P mi je rekla, naj z njim še malo počakam. Obožuje pa grozdje. Danes bo pa za kosilo goveja juhica s cvetačo, korenčkom, malo kus-kusa, blitve in goveje meso.
Varstvo: vrtca nismo dobili, gre v privat varstvo. Mogoče bo zaradi tega manj bolana. 
Še vašim bolanim ena velika user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 546
7.10.2010 15:23:20   
Smrketa13
Če kateri kej prov pride http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.php

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 547
8.10.2010 8:19:56   
punsha
Dobro jutro user posted image

da se ne bomo skrivali na 2. strani user posted image .

Ena user posted image za lepši začetek dneva.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 548
8.10.2010 8:56:24   
MATEJKA_
lenči - naš je prejšnji teden dopolnil 8m in kje je še kobacanje... eh, še sedi ne. za sminuto obsedi, pa se prevrže. na trebuhu se vrti okol in okol in to je to... včasih poskuša malo s plezanjem, ampak še tud ne klapa ravno...

tak, zdaj pa trenutek resnice - mu bom probala dat skuto za jet...

aja, ena je zadnjič spraševala kako skuto in kake jogurte. ta starejša je stara 2 leti in še vedno dobi navadno pasirano skuto in navadni jogurt (včsih grški), pol pa noter zmešam sveže ali skuhano sadje ali pa kako domačo marmelado.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 549
8.10.2010 9:08:23   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

lenči - naš je prejšnji teden dopolnil 8m in kje je še kobacanje... eh, še sedi ne. za sminuto obsedi, pa se prevrže. na trebuhu se vrti okol in okol in to je to... včasih poskuša malo s plezanjem, ampak še tud ne klapa ravno...

pri nas tudi še ne....bo že 12 dni 8 mesecev....

ja mi pa prebolevamo 6. otroško bolezen....pa še zobek je dobla....je taka jokasta da groza....prav nč fajn ni...res upam da bo kmalu boljše....

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?