|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
11.10.2010 9:17:52   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro.
v petek sem mu probala dat malo skute, noter sem pa vmešala kuhane breskve. do zdaj nobene reakcije. v sobot je pojedel že celo porcijo enake malice. user posted image user posted image user posted image  očitno je zadevo prerasel...  mu pa že od sobote zjutraj probam dat flaško (mleko od babylove bio), pa mi jo vztrajno zavrača. danes sem menjala flaško - iz TT sem prešla na NUK, pa tud noče. očitno bo treba kašico na žlico zjutraj nardit jutri, ker imam še ravno par kaplic mleka v sebi, je usahnilo ... sem že par tednov opažala, da je vedno manj in manj, no zdaj pa je res konec. zize čisto prazne...

moram pa rečt, da sem takrat pri hčeri, ko sem ji morala dat prvo flaško, jokala, ker mi je blo hudo, da nimam več dovolj mleka. zdaj pa sem v bistvo bolj srečna, ker vidim, da moje telo ne zmore več. v 6m sem shujšala zaradi stroge diete 20kg, že 8m ne smem jesti nobenega sadja ali sveže zelenjave (razen solate zadnja 2 meseca, pri vsem ostalem ima pol celo noč tako močne krče, da ne spi celo noč - že ko poskusim samo 1/4 olupljenega jabolka), nobenih umetnih dodatnih vitaminov (ker ima ravno tak po več dni izredno močne krče, kje ne pomaga nobena masaža trebuha, nobene kapljice ali cartanje). že 8m imam, kot tudi mnoge druge, pomanjkanje spanja, a to je samo še češnja na vrhu sladoleda. in vse to skupaj je za moje telo očitno že postalo preveč. vsaki dan in cel dan sem ektremno brez energije in utrujena, zaradi tega sem še tečna in nisem več podobna sama sebi. poleg tega me non stop zebe, vsakih par dni se celo zgodi, da me zvečer začne kar trest od mraza ( a v stranovanju imamo okrog 23C). in zato, ne glede na to, kako bi me katera obsojala zaradi prenehanja dojenja oz zaradi tega, da sem "vesela" da lahko končno neham, sem si počasi malo oddahnila glede vsega tega. telo enostavno ne zmore več...

za jutri pa smo upam, da bo zajtrk tud hotel na žlico jest, ker druge alt_ernative ne poznam - mogoče ima še katera druga kako idejo?

jaz te še kako razumem.
moja ta prva je imela alergijo na KM in jajca.Dojila sem do 8.meseca in mi je bilo tako težko brez mleka in jajc,da sem si mislila zakaj sem se odločila za dojenje.

No pri 1.letu je vse lepo prerasla in sem ji začela uvajat počasi hrano pa je blo ok.

Ne obupaj boš vse pozabila in si samo mislila kako ti je uspelo tako dolgo vztrajat.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 576
11.10.2010 13:51:29   
bili83

jutro.
v petek sem mu probala dat malo skute, noter sem pa vmešala kuhane breskve. do zdaj nobene reakcije. v sobot je pojedel že celo porcijo enake malice. user posted image user posted image user posted image  očitno je zadevo prerasel...  mu pa že od sobote zjutraj probam dat flaško (mleko od babylove bio), pa mi jo vztrajno zavrača. danes sem menjala flaško - iz TT sem prešla na NUK, pa tud noče. očitno bo treba kašico na žlico zjutraj nardit jutri, ker imam še ravno par kaplic mleka v sebi, je usahnilo ... sem že par tednov opažala, da je vedno manj in manj, no zdaj pa je res konec. zize čisto prazne...

moram pa rečt, da sem takrat pri hčeri, ko sem ji morala dat prvo flaško, jokala, ker mi je blo hudo, da nimam več dovolj mleka. zdaj pa sem v bistvo bolj srečna, ker vidim, da moje telo ne zmore več. v 6m sem shujšala zaradi stroge diete 20kg, že 8m ne smem jesti nobenega sadja ali sveže zelenjave (razen solate zadnja 2 meseca, pri vsem ostalem ima pol celo noč tako močne krče, da ne spi celo noč - že ko poskusim samo 1/4 olupljenega jabolka), nobenih umetnih dodatnih vitaminov (ker ima ravno tak po več dni izredno močne krče, kje ne pomaga nobena masaža trebuha, nobene kapljice ali cartanje). že 8m imam, kot tudi mnoge druge, pomanjkanje spanja, a to je samo še češnja na vrhu sladoleda. in vse to skupaj je za moje telo očitno že postalo preveč. vsaki dan in cel dan sem ektremno brez energije in utrujena, zaradi tega sem še tečna in nisem več podobna sama sebi. poleg tega me non stop zebe, vsakih par dni se celo zgodi, da me zvečer začne kar trest od mraza ( a v stranovanju imamo okrog 23C). in zato, ne glede na to, kako bi me katera obsojala zaradi prenehanja dojenja oz zaradi tega, da sem "vesela" da lahko končno neham, sem si počasi malo oddahnila glede vsega tega. telo enostavno ne zmore več...

za jutri pa smo upam, da bo zajtrk tud hotel na žlico jest, ker druge alt_ernative ne poznam - mogoče ima še katera druga kako idejo?

matejka, zame si itak carica, da si ob tako strogi dieti sploh uspela dojit 8 mesecev.... BRAVO!!!!user posted image user posted image  res ne vem, katera bi te za to obsojala, ampak definitivno boljše, da ima otrok zdravo mamo, ker zdaj zaradi teh 2x na dan, kaj bi ga še dojila, res ni vredno....
jaz sem sicer zaradi preutrujenosti in nonstop napetosti na -3 kg, kot pred nosečnostjo, pa lahko jem vse (dojim pa še tudi)....
res upam, da vama uspe tudi z zajtrkom.... saj morda bo pa hotel mleko, če bo ful lačen.... kaj za Holle mleko si že slišala? Baje ga imajo otroci ful radi, ker nima tistega specifičnega vonja kot ostala am, pa tudi je bio....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 577
11.10.2010 14:42:02   
dskubin
MATEJKA_naredila si vse, kar mami sploh lahko, zdej si pa oddahni, navžij se vsega, kar ti srce poželi, pa držimo pesti, da tudi alergije pri pikcu čimprej izzvenijo in da bodo noči čimprej take, kot morajo :) Super mami si!

Te pa popolnoma razumem, jaz se tudi samo zaradi moje trme še vedno trudim dojit, po drugi strani pa komaj čakam, da bo konec, ker je enostavno vse skupaj samo ena velika bolečina ;(

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.10.2010 18:19:59   
Lenč.i
Hvala vam za vaše izkušnje glede motorike. Saj sem si mislila, da je za kobacanje in hojo še čas, ampak sem se vseeno še pri vas pozanimala, kje ste. Saj eni prej, drugi kasneje. Saj tudi zobkov še nimamo, pa vseeno že vse jemouser posted image .
MATEJKA_, tudi jaz te podpiram s tvojo odločitvijo.
Jaz dojim le še zjutraj, več mi noče, čeprav bi morala po mnenju P še zvečer. Ampak jaz niti kapljice zvečer ne spravim vanjo - pa kaj naj? Se mečem po trepalnicah? Ne bom. Mešam ji že KM v kosilo (v kakšen pire ipd), pa kakšno skutico in jogurt dobi. Mleka ali pa AM pač noče.
Govor: je začela prejšnji teden z bababab, dadadada, ajaaja, adaada. Mama pa še ne obvlada. Tudi to še pride.
Vsem bolanim user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 579
12.10.2010 9:19:18   
MATEJKA_
hvala za podporo punce. se človek takoj boljše počuti...

včerja sem mu dala še dopoldan jogurt za jet in do zdaj še tud nobenih težav. očitno je res prerasel zadevo z mlekom. no, jajc do ponovnega testiranja januarja ne bom sprobavala, so lahko reakcije preveč nevarne za njega. se ne mudi. že mleko dosti pomeni. zdaj par dni zvečer v kašico dobi mleko od dm, danes pa bom sprobala mleko od mullerja. zjutraj seveda spet flaške ni hotel, sem mu nardilo isto kašico kot zvečer in je 1/2 pojedel, mu je bilo dovolj. malo me je prvo čudno gledal, češ kaj mu žlico ob 6h zjutraj v usta tiščim, user posted image  ampak se je sprijaznil brez večjih težav. konec tedna pa tud jaz začnem vse mlečno jest, hkrati pa mu bom probala še vodo ponoči dajat namesto zize (na kateri se v bistvu še samo carta, ker bolj ali manj prazne).

je pa to noč non stop dudo zgubljal, pa starejša je tud ponoči jokala, ker ji je še zadnja 5. ven prilezla... smo imeli pestro noč.

za holle sem pa tud slišala ja, da ga imajo otroci večinoma radi. moram pa rečt, da tud to od dm-a nima tistega čudnega vonja ali okusa, ima bolj takega kot normalno mleko.

aja, pa če ga posedem, obsedi za kaki 2-3 min, pol pa se prevrže... v teh nekaj minutak pa veselo kocke zlaga user posted image  

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 580
12.10.2010 9:23:26   
MATEJKA_
govor - okrog 6m je začel z BABABABA... in s kakimi drugimi čudnimi glasovi, pol me je pri 6,5m, vedno ko se je zbudil, al pa mu kaj ni pasala poklical MAMA,  kakšen teden kasneje pa se je še pri igri začel pogovarjat MAMAMMMMMMAMAMMMMM. zdaj pa obvlada še GEGEGE in bbbbb ipd. dlje pa še tud ni prišel... ga pa je prav smešno poslušat, kak čeblja non stop.  

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 581
13.10.2010 7:41:27   
MATEJKA_
ja kje pa ste vse?
no, včeraj zvečer in danes zjutraj sem mu dala v kašo mleko od mullerja bebivita in danes že ima normalen akec, pri dm-ovem je imel malo zeleno-belkast... neka čudna barva v glavnem.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 582
13.10.2010 8:02:08   
punsha
Hej hej,
ja vse smo na FB in kupujemo Doidy cup user posted image .
Matejka, super da vam gre na bolje z alergijami user posted image . Vse hitro stran preženite, nimajo kaj delati pri vas. Res držim pesti, da bodo hitro izvenele.

Pri nas pa še kar kašljamo. Jaz sem bolje, Enej pa tretji dan, ampak je vedno slabše, tako da se greva danes pokazat. Smo imeli pestro noč. Joj, pa toliko o mojem odvajanju od dojenja. Ma sedajle mi je pa res bedno odvajati, niti si ne upam. Vsaj tako dobi nekaj tekočine vase.

Nič, mali me kliče....šibam

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 583
13.10.2010 10:47:41   
MATEJKA_
no, mi pa smo končno našli lonček za vodo, ki mu ustreza. in to je od nuka. pa pravijo, da ženske kompliciramo. ta starejši je blo prav vseeno kaj si ji dal, to je sprejela. ta pa komplicira pri vsem... moški user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 584
13.10.2010 12:01:44   
dskubin
doidy cup :)

še nekaj sem pozabla povedat, vem, da smo se pogovarjale o zamrzovanju v kockah, ipd.. ne spomnim pa se, če sem vam povedala, kako se hitro nadrobi piškotke, prepečenec ipd. za v sadne kašice, skutke, jogurt,.. Daš v plastično vrečko in povaljaš z valjarjem - ti vzame glih 5 sekund :) Aja, pa še jaz kar zvaljam cel paket, pol pa drobtinice zaprem v neprodušno posodo in pol samo z žlico jemljem ven, kolkor mi rabi. Al pa v avnetov lonček vzamem s sabo :). Ker obstajajo za kupit tudi drobtinice piškotkov (od Plasmon in tudi od Plazma), samo so pol dražji od piškotov user posted image , pol pa si jih kar sama naredim user posted image

Mi smo včeraj tudi imeli manjšo nesrečo, oz. kar dve user posted image Tavelik je v šoli padel s skirojem in si prebil in podrsal ustnico in nos in ima danes prav črno krasto na ustnici, tamal pa je včeraj zvečer, ko sem pripravljala večerjo omahnil nazaj (s pomočjo tavelikega, seveda) in z glavo butnil ravno v rob po mizo. Je zrasla ogromna buška odzadaj, pa prav črta se mu pozna, še sreča, da ni prebilo. No, sem hitro dala mrzel obkladek pa maslo, pa je buška kar splahnela, sam se mu kar fejst pozna še danes. Ja, se je začelo...

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 585
13.10.2010 14:21:47   
Tinca Malinca
user posted image user posted image user posted image punsha!
Dskubin, pa še za tvoje buškarje user posted image user posted image user posted image .
Matejka, user posted image user posted image user posted image , da ste našli način, kako vsaj kaj popiti.

Ja ... doidy cup je res zakon user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 586
13.10.2010 19:41:08   
Smrketa13
Res je bolj zatišje tle...
No pri nas ni nič novga. Hranjenje nam še vedno ne gre. Dons je celo pojedu 1 cm banane, za kosilo pa 1cm mesa user posted image user posted image user posted image
Aja to je novo...glede spanja. Zdej smo šli po uni knjigi. Vse po planu, kot smo ga naredili. Moram rečt, da zdej res hodmo prej spat user posted image user posted image user posted image , ne več ob 23h. Zdej ga moram samo še odvadit, da ne bo zaspal na joži. Sem mal razmišljala, da bi mu uvedla ninico, da bi z njo zaspal. A ma katera iskušnje s tem?

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.10.2010 8:43:47   
MATEJKA_
kje pa ste kuple ta doidy cup? se obnese?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.10.2010 8:46:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

No pri nas ni nič novga. Hranjenje nam še vedno ne gre. Dons je celo pojedu 1 cm banane, za kosilo pa 1cm mesa user posted image user posted image user posted image
Aja to je novo...glede spanja. Zdej smo šli po uni knjigi. Vse po planu, kot smo ga naredili. Moram rečt, da zdej res hodmo prej spat user posted image user posted image user posted image , ne več ob 23h. Zdej ga moram samo še odvadit, da ne bo zaspal na joži. Sem mal razmišljala, da bi mu uvedla ninico, da bi z njo zaspal. A ma katera iskušnje s tem?

jaz sem takrat pri ta starejši probala z normalno plenico ali s kako mojo majico. oboje sem prej kako noč imela oblečeno oz. plenico pač namotano okoli pasu, da je imela "vonj" po mami. in starejša še zdaj hodi z mojo majico spat, ki pa je več ne rabim oblačit pred tem, se je že tak navadla. in to je njena ajika reče. moram tud pri ta malem to sprobat. isto sta namreč imela v porodnišnici in je delovalo super.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.10.2010 9:25:41   
Tinca Malinca

jaz sem takrat pri ta starejši probala z normalno plenico ali s kako mojo majico. oboje sem prej kako noč imela oblečeno oz. plenico pač namotano okoli pasu, da je imela "vonj" po mami. in starejša še zdaj hodi z mojo majico spat, ki pa je več ne rabim oblačit pred tem, se je že tak navadla. in to je njena ajika reče. moram tud pri ta malem to sprobat. isto sta namreč imela v porodnišnici in je delovalo super.

Naša ima že kakšne 3 mesece eno tako ninico - roza zajčka, prijetnega, mehkega. V tistega se zarine in spi brez problema. Me je bilo zelo strah, kako se bova odvadili dojenja pred spanjem ... in po zaslugi "Rozike", sploh ni panike user posted image user posted image user posted image .
Edina težava je tem, da smo tega zajca dobili za darilo in je bil kupljen v tujini ... in kadar je Rozika umazana pa jo je treba oprati, je TEŽAVA, ker nobena druga igrača ni dovolj dobra user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.10.2010 9:31:48   
Tinca Malinca
Doidy cup

Jaz sem ga našla na spletu že pred kakšnimi 6 meseci in sem kar kupila 2. Uporabljati sem ga začela takoj, ko smo pričeli z uvajanjem GH in se res fajn obnese. No ... včasih se malo polije zraven, ampak popije več kot iz česarkoli drugega...

Evo, ena spletna stran:
http://www.otroski-planet.com/doidy-cup.htm

Mi smo naročali preko Amazona, ker je bilo ceneje in brez poštnine.

Neposredna povezava do sporočila: 591
14.10.2010 20:44:33   
Smrketa13
Naša banjca je že mal mejhna pa sem razmišljala, da bi kupila tole http://nakup.pikapolonica.com//smoby-cot-kopalni-sedeZ/2111523032162111529 in ga dala kr v bano. Sem bla zadnjič v Pikapolonci pa niso mel večjih banjc. A ma katera to? Me zanima, če se splača.

Jest sem dala našmu pit kr iz skodelice pa pije brez problema. Nardi 3-4 požirke.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 592
14.10.2010 21:55:03   
Lily86
O, punce! Ste še vedno ful pridne tukaj! Jaz pa sem čisto zanemarila ta forum odkar smo na FB... Se bom poskusila popraviti!
Ja, mi imamo tak stolček za bano! Včeraj smo ga prvič sprobali in je bilo punci ful všeč! Sicer jo je malo jezilo, da ni mogla pobrati ladjice ki je plavala v vodi, ker ta obroč zgoraj malo omejuje gibanje. Pa kopalnica mora biti res topla, ker otrok ni cel v vodi in me je skrbelo, da jo bo zazeblo (mokra po zgornjem delu telesa, pa izven vode). Z gobico jo je sicer malo težje umiti (ne dosežeš ritke in nogic), za zabavo pa se fajn obnese!

Glede ninice pa je tako, da jo imamo mi od cca 4m naprej in se super obnese! Vedno si jo stisne na obraz in hitro zaspi. Ninica + duda = spanje :) Imamo pa tako plišasto mini krpico iz LeClerca. Je pa nimam namena umivat, ker baje ni več taprava, ko izgubi svoj vonj. Baje jih otroci znajo zavrniti, ko se operejo.

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

Neposredna povezava do sporočila: 593
14.10.2010 22:03:55   
punsha
Jaz ga zaenkrat še kar kopam v njegovi banjici. Sicer ni več ravno veliko prostora, ampak malo bo še. Potem bom pa kupila tisto nedrsečo podlogo za v banjo, pa bo lepo sedel. No recimo da bo delovalo, nimam izkušenj user posted image .
Pije tudi naš lepo iz skodelice (iz flaške ne zna,je nima), pa sem vseeno vzela ta doidy cup. Je fino, ker vidi tekočino notri, pa ročaji so na obeh straneh - ko bo začel sam piti.
Jaz sem šla pa danes v Pikapolonico po tiste nogavičke, ki imajo bremzice čez cel podplat. Sem jih našla, bile so 4 polne vrste obešenih teh copatk, pa vse roza ali vijolične. Sem vprašala prodajalko, če imajo za fantke posebej user posted image . Ne moreš verjeti, vzela sem ene in edine rjavkaste nogavičke za Eneja. Čisto nič za fantke. Enako je bilo pri žabicah. Hotela sem s kakim vzorcem, pa je bilo vse za punce. Še kar je bilo modre barve, so bile rožice goruser posted image . No sem potem vzela enobarvne user posted image .Mogoče grem še jutri v BC kaj zapravljat, so že akcije. Ne vem, ali bi mu že sedaj kupila bundico? Ste ve že kaj kupovale? Mora biti kar za celo zimo. Meni je kar hecno kupovat v naprej. Sicer je pa res vedno hladneje zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 594
15.10.2010 8:00:04   
MATEJKA_

Naša banjca je že mal mejhna pa sem razmišljala, da bi kupila tole http://nakup.pikapolonica.com//smoby-cot-kopalni-sedeZ/2111523032162111529 in ga dala kr v bano. Sem bla zadnjič v Pikapolonci pa niso mel večjih banjc. A ma katera to? Me zanima, če se splača.

Jest sem dala našmu pit kr iz skodelice pa pije brez problema. Nardi 3-4 požirke.

link mi ne dela... no, našemu je banica tud že čisto na knap, ampak ne bom ničedar takega kupovala. bom isto nardila kot pri ta starejši. ko je začela sama sedet (in to pri malemu tud verjetno kmalu), sem ga normalno posedla v veliko bano, spodaj pa dala tidto nedrsečo podlogo. mi smo jo kupli v BC (medo pu), ker je cenejša od kake navadne v merkurju, bauhausu ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 595
15.10.2010 8:03:46   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Jaz ga zaenkrat še kar kopam v njegovi banjici. Sicer ni več ravno veliko prostora, ampak malo bo še. Potem bom pa kupila tisto nedrsečo podlogo za v banjo, pa bo lepo sedel. No recimo da bo delovalo, nimam izkušenj user posted image .
Pije tudi naš lepo iz skodelice (iz flaške ne zna,je nima), pa sem vseeno vzela ta doidy cup. Je fino, ker vidi tekočino notri, pa ročaji so na obeh straneh - ko bo začel sam piti.
Jaz sem šla pa danes v Pikapolonico po tiste nogavičke, ki imajo bremzice čez cel podplat. Sem jih našla, bile so 4 polne vrste obešenih teh copatk, pa vse roza ali vijolične. Sem vprašala prodajalko, če imajo za fantke posebej user posted image . Ne moreš verjeti, vzela sem ene in edine rjavkaste nogavičke za Eneja. Čisto nič za fantke. Enako je bilo pri žabicah. Hotela sem s kakim vzorcem, pa je bilo vse za punce. Še kar je bilo modre barve, so bile rožice goruser posted image . No sem potem vzela enobarvne user posted image .Mogoče grem še jutri v BC kaj zapravljat, so že akcije. Ne vem, ali bi mu že sedaj kupila bundico? Ste ve že kaj kupovale? Mora biti kar za celo zimo. Meni je kar hecno kupovat v naprej. Sicer je pa res vedno hladneje zunaj.

aha, vidim, da sem isto glede banice napisala...

naša ta starejša ima te zoknčke, so super. ta teden pa mi je še tašča kupla za ta malega - rjave in imajo bremze tud zgoraj na nartu - namenjeno za plazenje user posted image , prav lušno.

mi bundo že imamo, sem jo pred 2 tednoma kupa v HM, 15 €. št. 86, ker zdaj nosi 80. mislim, da je vprašanje dni, ko jo bo moral oblečt.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.10.2010 0:23:05   
punsha
Hoj hoj
Danes sem pa zgodnja ane user posted image . Malo sem se potepala. Sem se s prijateljicami menila da gremo v kino, nakar je še možek izvedel da ga od včeraj do jutri ne bo doma... Sem hotela že odpovedati kino. Pa sem vseeno mojo mami vprašala, če bi popazila malega, itak bo spal, ona pa stanuje spodaj - smo v isti hiši. Je bilo danes prvič, da naju obeh ni bilo doma. Ne vem, ampak teli sončki točno vedo kaj se dogaja. Zelo zelo redko se zbudi pred polnočjo za dudo...no danes se je. In ko je videl da nisem jaz, je bil menda taaaak jok. Revež je zaspal potem od utrujenosti od joka user posted image . Meni je to tako grozno user posted image . Pa saj vem, kaj vse še bo, kaj vse me še čaka, da to pa res ni ne vem kaj, ampak meni je hudo...Saj se bom navadila. Mogoče user posted image . No v glavnem, je bilo pa fino iti v kino. Smo gledale Ljubezen na daljavo. Meni je bil prav fin film, malo za sprostitev user posted image .
Sedaj bi bilo pa gotovo dobro, da bi šla jaz malo spat ane user posted image . Se tipkamo, nočko

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 597
16.10.2010 20:02:15   
bili83
čer.

joj, tale naš forum pa res umirauser posted image  
meni pa je facebook prav mimo.... kaj pa vem, saj ga imam, pa grem glih enkrat na teden malo pogledat... enostavno mi ne sede.... forum le daje malo večjo anonimnost, lahko  se spihaš, zdereš, razjeziš, razpiuser posted image , pa te itak nihče ne pozna....

naš muc je dobil popoldan vročino 37,8, ki je zdaj že narasla na 38,4.... zdaj mi je takoj zaspal, tak da sem se odločila, da ga pustim (itak bo kmalu lačen) in mu bom potem dala calpol.... drugače pa ne zgleda, da bi mu ful kaj falilo, tudi jedel je kar normalno.... bomo videli....

no, se beremo.... upam, da kaj napišete (še katera druga, ne samo tistih par, ki še vztrajamo)...

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.10.2010 10:33:16   
Lenč.i
Tudi mi prebolevamo prehlad. Smo že skoraj dobro, je bilo pa tri noči kar pestro. Čistili smo nos s FR in pumpico, user posted image  se je otepala z vsemi štirimi, pa še glavico je bilo treba skoraj v "šraufštuk" dat. Mi je bilo tako hudo, ampak je bilo potem za 3 ure dobro. To noč smo črpali samo 1x. Upam, da kmalu ne staknemo spet kaj podobnega. Zdravila ji nisem dajala, ker vročine pa ni imela visoke (le en večer 37,5).

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.10.2010 23:20:30   
bili83
mi smo bolančki.... že drugi dan ima visoko vročino...

popoldan smo bili pri dežurni pediatrinji (vročina nad 39, ki se je sploh ni dalo zbit), pa me je nadrla ko psa, češ kaj vozim otroka tja, če pa ima "šele" drugi dan vročino in da moram doma zbijat tri dni in bla bla..... pa ni zaleglo dopovedovanje, da se vročine ni dalo zbit.... no, verjetno je bilo ona tam zaradi mene ali kaj hudiča???? res, zgledalo je, kot da jo jaz prosim, da mora delat v nedeljo, pa je verjetno za to kar dobro (pošteno???) plačana....

no, pikec zdaj spi, vročino smo zbili iz 40,2 na 38,3 (v ritki) z žlico calpola, kopeljo in še obhladki.... upam, da bo mirna noč....

se beremo...

se beremo

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?