|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
3.10.2010 17:08:59   
punsha
Smrketa Ne morem iz svoje kože (poklicna deformacija user posted image ), pa ne vzemi me narobe, nočem pametovati, je čisto dobronamerno. Samo tole bi rada napisala.
Čisto prepogosto takšne stvari jemljemo kot razvajenost. Odrasli še vedno mislimo, da smo nekaj več in kažemo svojo moč nad otrokom (ko mu vzameš kako stvar), zraven pa pričakujemo, da bo mali lepo tiho in priden. Zakaj bi moral biti tiho? Da bodo rekli kako lepo je vzgojen? Ja, to bodo rekli drugi. Ampak otrok je tvoj in bodi vesela, da se zna postaviti zase. Ve kaj hoče in s protestom ti je dal dobro vedeti, da mu ni prav kar si mu naredila. (ok, pustimo sedaj to, da je normalno da mu vzameš, če ni primerno zanj. Govorim na splošno.) Tako da se nimaš za kaj sekirat, le vesela si lahko. Velikokrat v takih primerih starši potem otroke zatirajo, naj bodo tiho, naj delajo tako kot rečejo oni. In kaj se bo tak otrok naučil? Da ne sme izraziti svojega mnenja, čustev, da šteje le to, da je tiho in se podredi drugemu - to pa mislim da ni namen da bi ga učili.

< Sporočilo je popravil punsha -- 3.10.2010 17:10:42 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.10.2010 19:17:15   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Smrketa Ne morem iz svoje kože (poklicna deformacija user posted image ), pa ne vzemi me narobe, nočem pametovati, je čisto dobronamerno. Samo tole bi rada napisala.
Čisto prepogosto takšne stvari jemljemo kot razvajenost. Odrasli še vedno mislimo, da smo nekaj več in kažemo svojo moč nad otrokom (ko mu vzameš kako stvar), zraven pa pričakujemo, da bo mali lepo tiho in priden. Zakaj bi moral biti tiho? Da bodo rekli kako lepo je vzgojen? Ja, to bodo rekli drugi. Ampak otrok je tvoj in bodi vesela, da se zna postaviti zase. Ve kaj hoče in s protestom ti je dal dobro vedeti, da mu ni prav kar si mu naredila. (ok, pustimo sedaj to, da je normalno da mu vzameš, če ni primerno zanj. Govorim na splošno.) Tako da se nimaš za kaj sekirat, le vesela si lahko. Velikokrat v takih primerih starši potem otroke zatirajo, naj bodo tiho, naj delajo tako kot rečejo oni. In kaj se bo tak otrok naučil? Da ne sme izraziti svojega mnenja, čustev, da šteje le to, da je tiho in se podredi drugemu - to pa mislim da ni namen da bi ga učili.

podpisuser posted image

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.10.2010 21:07:15   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

podpisuser posted image

Se mi zdi da si prav lepo povedala. Se mi zdi, da je to zelo pozitiven komentar in ni nič narobe. Prav vesela sem user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.10.2010 23:13:44   
ne_ja
Punsha tudi jaz se strinjam s tabo! kaj pa delaš-če ni skrivnost? res je škoda, da je pri nas v slo. tako zakoreninjena ta vzgoja ala, če se otrok ne obnaša tako kot se spodobi, ali kot bi si želeli je že razvajen in nemogočuser posted image

jaz sem prav vesela, da moja punčka pove-sicer na svoj način, a vseeno, mami, kaj ti je??? men je taka fajn, ti me pa motiš, pusti me pri miru in mi daj-karkoli pač-nazaj!!! in niti približno ne pomislim, da bi bila razvajena, vem, da je človek s svojo osebnostjo in mi je zelo všeč, da kaže svoja čustva! najbolj zanimiva mi je, ko se igra v kuhinji in želi odpirati omare, jaz ji prepovem, ona pa v joook...dejanja ne nadaljuje, a joka. seveda jo potolažim, povem, da jo imam še vedno rada, čeprav ji ne pustim ter preusmerim pozornost.

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 479
4.10.2010 8:11:32   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja

Punsha tudi jaz se strinjam s tabo! kaj pa delaš-če ni skrivnost? res je škoda, da je pri nas v slo. tako zakoreninjena ta vzgoja ala, če se otrok ne obnaša tako kot se spodobi, ali kot bi si želeli je že razvajen in nemogočuser posted image

jaz sem prav vesela, da moja punčka pove-sicer na svoj način, a vseeno, mami, kaj ti je??? men je taka fajn, ti me pa motiš, pusti me pri miru in mi daj-karkoli pač-nazaj!!! in niti približno ne pomislim, da bi bila razvajena, vem, da je človek s svojo osebnostjo in mi je zelo všeč, da kaže svoja čustva! najbolj zanimiva mi je, ko se igra v kuhinji in želi odpirati omare, jaz ji prepovem, ona pa v joook...dejanja ne nadaljuje, a joka. seveda jo potolažim, povem, da jo imam še vedno rada, čeprav ji ne pustim ter preusmerim pozornost.

Jaz se tudi zelooooo strinjam s punsho! Saj želimo vzgajat odločne otroke, ki se znajo postaviti zase, a ne user posted image . Več takih vzgojiteljic in učiteljic bi moralo biti, pa bi se nam vsem lažje godilo. Tako so pa vsi otroci kao "razvajeni" in "vsaka generacija je hujša" ... ma jaaaaaaaaaa, pa kaj še  user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 480
4.10.2010 8:12:52   
MATEJKA_
jutro. v petek smo dopolnili 8m in tu so podatki:
9000g; 75 cm.
kam raste???user posted image

v sobot pa sem mu prvič vskuhala še breskve in jih je zmazal ko veliki. res so bile dobre. in tudi nobene reakcije po njih user posted image . sem se ful bala, ker je že na paradižnik alergičen, in pol so dostikrat tud na breskve in marelice. no, marelice še moram sprobat. ampak danes so najprej na vrsti slive.

mu pa grem danes allernovo kupit, da spet sprobamo, ker moram rečt, da je moje telo čisto že izčrpano ods te diete in se že upira... v bistvu sem upala, da bom lahko še skozi zimo dojila, ampak vsaki dan je tega upanja manj, ker bidim, da enostavno ne zmorem več. upam samo, da bo allernovo ok, ker aptamil adc ni bil... kaj druga pa tud ne pride v poštev, ker je vse ostalo na recept, ki pa ga dobiš le, če imaš tudi uradno potrjeno alergijo.

naš pa ravno parket liže... user posted image user posted image

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.10.2010 8:24:27   
bili83
9000g; 75 cm.
kam raste???

evo naše podatke: 10200 g, 80 cm
jaz se tudi sprašujem, če ne raste malo prehitrouser posted image

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.10.2010 9:06:44   
Tinca Malinca

9000g; 75 cm.
kam raste???

Uau, bili in Matejka! To pa so mere! user posted image user posted image user posted image user posted image Madona, mi še 70 cm in 8 kil nimamo!!!!

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.10.2010 10:44:37   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

9000g; 75 cm.
kam raste???

Uau, bili in Matejka! To pa so mere! user posted image user posted image user posted image user posted image Madona, mi še 70 cm in 8 kil nimamo!!!!

JA mismo tud glih pri 66cm in 7400kg, ampak nam je na pol oproščeno, ker smo se prehitro rodiliuser posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.10.2010 11:56:37   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

punsha čestitke eneju za 9user posted image  user posted image , tebi pa user posted image user posted image  da bo čimprej bolje.

t*e*j*k*a jaz dajem našemu navadni 3,2 jogurt in pasirano skuto od MU (lj mlekarne). mu je pa oboje ful všeč (še posebej z banano)...

nič, grem spit svojo veliiiiiko user posted image  preden me pobere od utrujenosti....

punsha se pridružujem čestitkem, mi bomo pa čez 2 dni stari 8m. Kok čas beži!
KAj pa če bi mu dala domačo skuto, bi blo kej narobe? JAz namreč starejšemu nikoli nisem dajala navadnega jogurta in tudi navadne skute ne. Vedno sem kupila pač tisto skutko, ki ima podloženo sadja. Zdej bi pa probala kr z navadno, ko iammo ravno domačo. A vedno to narediš s sadjem?

Jaz ji dam domačo skuto. Jo pa dam pnavadi s sadjem, ker je boljša. Parkrat pa sem probala tudi tiste jogurtke iz hoferja, ki so podobni frucvergerjem.

Matejka vi pa imate res probleme z alergijami. Držimo pesti!

Neposredna povezava do sporočila: 485
4.10.2010 11:57:13   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

se pa moram malo pohvalit... kdo pa me bo, če se ne bom sama user posted image  sem začela doma vaje za TNZ delat. da ne bom počasi riti do tal imela user posted image . do druge telovadbe nekako ne pridem, ker imajo za moje pojme prepozne termine (hotela sem hodit na pilates), moj jogging pa zadnje čase prevečkrat odpade zaradi vremena. doma mi je ful tečno to delat, ampak nekaj bo treba, da ne bom ko kaka 80-letna omika, ko vse visi. se pa vsaki dan spomnim, da že 7m nisem jedla čokolade in jo hodim vsaki dan vohat v omaro. enako delam z vsako sladkarijo, ki jo moj dragi je - vedno jo povoham. ja, se navadiš, da je to dovolj... ja več kot to ne smem zaradi alergij... problem pa je, da običajno živce samo čokolada in user posted image  pomiri. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si pa pridna, ni kaj. Jaz bom tudi začela teči ali kaj podobnega ... Delam pa vsak dan vaje z DVD-ja Vadba za mamico in dojenčka in se kar fajn zmatram, pa še tamala zraven uživa na polno. No, zdaj je za nekaj dni vadba ustavljena, ker me je v nedeljo tak "heksenšus" usekal, da komaj živim. Danes je že bistveno bolje ...

Jaz bi tudi mogla kaj zaćet. Znak za to pa je bil dovol očiten, ko mi je v petek ena teta rekla: "O, ma vi ste pa naročili še enega!" Sem ostala kar slabo. Povedala da je to še ostanek in sva obe planli v smeh. Ja ni kej. Bo treba to spravit stran!

Neposredna povezava do sporočila: 486
4.10.2010 11:57:31   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

bili.... tudi mi imamo kako noč podobno user posted image  ampak vse bo minilo, pa pejdi čez dan spat  z njim, da se malo spočiješ... če lahko.
ko bo večji, boš pa itak pozabla na to zbujanje user posted image

jah, saj bi šla malo spat z njim, pa mi ne spi več kot 30-45 minut 2x dnevno.... glih dobro zadremam pa je že buden....

Mi tudi slabo spimo ponoči. Bo že. Čez dan pagrem tudi sama poredkoma zraven, ker kot si rekla lih zadremam, pa se zbudi. Ko pa mislim, da ne bo spala pa spi po 2h. user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.10.2010 11:57:45   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ala robeez

dskubin, ko vidim, da si tok na e-bayu me zanima, če boš kaj naročala one copatke ala robeez. Bi jih jaz tud mela, pa si poštnino delimo.

Verjetno se nam bo še kakšna pridružla. Men je čist preveč v BC ju dat za njih 35 eur, ko so na e-bayu ful poceni.

LP

kakšni pa so to copatki? a to že za pol k hodi al kako?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=14&p_id=395
Evo tuki so taki copatki. Ja to je za potem, ko hodijo, jih pa zelo priporočajo, ker ko imajo obute je tako kot da bi hodili bosi.
Jaz se ne spozanm glih na ta e-bay in na paypall, so pa res ful cenejši. Jaz sem za taprvega dala okoli 6eur, so pa prišli iz Kanade.

Jst sem ene take dobila za našo, pa sem jih zelo težko nataknila. Sploh nisem vedla da se celo priporočajo.

Neposredna povezava do sporočila: 488
4.10.2010 12:26:16   
niwci
Mi pa imamo smolo s copatki. Smo kupli v HM ene na Hello Kitty, pa so se strgale, potem sem dobila vBC ene, prnesem domov, skušam obu in ugotovim, da sta 2 leva user posted image . Vrjetno bomo kar čevelce kupili. Zdej ko je raz,paše da natakneš te copatke za en, da jim mal ogreje nogico, pa če ne najdem nikjer nobenih. Sem pa ledala tudi te nogavičko s podplatom... Bomo še to poskusli. user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.10.2010 12:57:40   
mucica2

9000g; 75 cm.
kam raste???

JA mismo tud glih pri 66cm in 7400kg, ampak nam je na pol oproščeno, ker smo se prehitro rodiliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo!! Res dobre mere user posted image

Naša ma okoli 8500 in 72 cm user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 490
4.10.2010 13:00:35   
mucica2
Naša pupa je pa nekaj zbolela....oziroma ni prehlajena, ampak ima vročino...zjutraj 38,1, potem je spala po spanju 37,7, spet spala 38,8 tako da sem ji dala Calpol....pol ure po njemu 38,1....zdej pa čakamo kako bo...spet spi....je pa kar živahna, je tudi dokaj ok....dajem ji veliko toplega čaja za pit....upam da bo čimprej boljše

user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.10.2010 13:26:18   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Naša pupa je pa nekaj zbolela....oziroma ni prehlajena, ampak ima vročino...zjutraj 38,1, potem je spala po spanju 37,7, spet spala 38,8 tako da sem ji dala Calpol....pol ure po njemu 38,1....zdej pa čakamo kako bo...spet spi....je pa kar živahna, je tudi dokaj ok....dajem ji veliko toplega čaja za pit....upam da bo čimprej boljše

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje. Sama še nimam izkušenj s tem ... se pa konkretno bojim vročine, ker vem, da bom čisto panična. Mi smo do zdaj preboleli 2 prehlada. Je pa dejstvo, da tile naši dojenčki veliko lažje prenašajo vročino kot pa mi. Če ti je kaj v tolažbo user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.10.2010 13:29:36   
MATEJKA_
aja, sem sprobala simply dry ponoči. in super, niso premočle!!! saj vem, da je to samo obdobje da tolko lula ponoči, ampak to menjavanje pižame in bodyev vsako jutro tud ni fajn... tako da hvala tisti, ki jih je priporočala (žal sem pozabla katera je bla to user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 493
4.10.2010 13:51:45   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

aja, sem sprobala simply dry ponoči. in super, niso premočle!!! saj vem, da je to samo obdobje da tolko lula ponoči, ampak to menjavanje pižame in bodyev vsako jutro tud ni fajn... tako da hvala tisti, ki jih je priporočala (žal sem pozabla katera je bla to user posted image ).

jazuser posted image
po vseh sprobanih plenicah so bile tudi pri nas simply dry edine ki niso premočile (glede na to, da se mi zdi, da ima zjutraj samo plenica kaki 2 kiliuser posted image user posted image  ).... pa še malo cenejše so od ostalih pampersk...

Nace- 1.2.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.10.2010 13:56:37   
punsha
Vav, čudovite mere imate, čestitke user posted image

mucica, tvoji user posted image pa user posted image user posted image , res naj se hitro pozdravi.

matejka super da ste našli plenice ki vam zdržijo noč user posted image

Tako, jaz pa mislim da sem izbrala avtosedež user posted image . No moramo ga najprej še sprobati. Romer safefix plus. No, sem ga že na FB omenjala, če ga katera ima...izkušnje dobrodošle.

Jaz grem pa sedajle k ginekologu. Držite pesti za tole mojo endometriozo, da se z G kaj pametnega zmeniva. Ne morem še na operacijo, pričakujem pa neprekinjeno jemanje tabletk - da ne bo M in ne ovulacije. No bom poročala, ve pa prosim pesti držite user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.10.2010 14:42:17   
mucica2

mucica, tvoji user posted image pa user posted image user posted image , res naj se hitro pozdravi.

Tako, jaz pa mislim da sem izbrala avtosedež user posted image . No moramo ga najprej še sprobati. Romer safefix plus. No, sem ga že na FB omenjala, če ga katera ima...izkušnje dobrodošle.

Jaz grem pa sedajle k ginekologu. Držite pesti za tole mojo endometriozo, da se z G kaj pametnega zmeniva. Ne morem še na operacijo, pričakujem pa neprekinjeno jemanje tabletk - da ne bo M in ne ovulacije. No bom poročala, ve pa prosim pesti držite user posted image

ja držimo pesti....

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.10.2010 14:42:37   
mucica2
pa hvala pa pike poke, upam da bodo pomagale

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.10.2010 14:59:13   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.10.2010 17:40:31   
punsha
No da malo poročam... hvala za pestke in pikepoke user posted image . Kot sem predvidevala sem zaenkrat dobila tabletke za neprekinjeno jemanje. Preden pa le te začnem jesti, moram pa najprej ene druge za zaustavitev mleka user posted image . Na poti domov sem jokala kot dež, jaz bi rada še dojila user posted image . Sedaj sem se odločila, da bom vseeno zamaknila za en mesec, da malo podaljšam dojenje in bo star približno 10 mesecev in 2 tedna. Mali bo takrat mleko še vedno potreboval, ampak ne vem, ali mu lahko potem dam kar navadnega, kravjega za piti? Ok, vem da je kao po 1. letu, naj pa povem, da ga že sedaj uporabljam za gres, polento...in je zaenkrat vse ok. Res mi je čudno potem AM dajat. Kaj ve mislite?
No potem sem pa dobila novo napotnico za IVF. Ne vem no, ma jaz še nisem čisto pripravljena na naslednjega otročka user posted image , malo kasneje. Moj user posted image pa sploh ni ziher, če bi imel še kakega user posted image . Bom videla kak bomo.

Vas bom drugič kaj komentirala, sedajle ne morem niti slediti user posted image .
No samo tole...ena je spraševala, kaj sem po poklicu... vzgojiteljica v vrtcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
4.10.2010 19:49:54   
vaney
punsha, pošiljam ti milijon objemčkov, da se vse poštima tako kot mora, se mi kar smilišuser posted image ampak saj bo, boš videla...zaradi mleka se pa po moje ne rabiš nič sekirat, saj sama veš, da so nekateri otroci že malo pred enajstim mesecem v vrtcu in vsakodnevno dobivajo mlečne obroke iz KM (razen alergikov). Jaz mislim, da ne bo čisto nič narobe. Če pa lahko zamakneš še za en mesec, potem si pa itak zmagala, pa mleko tudi menda ne bo izginilo čez noč in pač postopoma dajem malo KM, malo pa še dojiš, pa se bo navadil...ma, saj vem, lahko je meni govorit, ker nisem v tvoji situaciji, ampak mislim, da si se dovolj potrudila, da si 10 mesecev dojila in bo Enej čisto lepo zrasel tudi, če bo kakšen mesec prej pil KM  kot bi siceruser posted image držim pesti

Glede še enega otročka pa...to je vajina odločitev, še posebej tvoja...jaz bi se odločila za še enega otročka na tvojem mestu, če si seveda prepričana, da si tega želiš in da imata pogoje za imeti ga. Sama sem imela v planu, da začneva drugega delat, ko bo sin dopolnil 1 leto, pa je potem trajalo 5 mesecev, da je ratalo. Prvič pa 1,5 leta. Krive so bile baje kontracepcijske tabletke neprekinjeno 6 let. Pa sem mlada, pa ni ratalo takoj. In zato sem mnenja, da je treba izkoristit priložnost za otročka, dokler je še čas in je telo še pripravljeno (pa lastnica telesa tudiuser posted image ). Razumem pa tvojega moža...moj je tudi govoril, da bi imel 3, zdaj si je pa premislil in je ostal kar na 2. In jaz sem tudi čisto zadovoljna z 2, tako da midva bova po moje ostala kar na tej številki. Razen, če nama bo čez 10 let dolgčas, pa bova naredila še enegauser posted image user posted image Ampak nekako dvomim v touser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?