vaney
|
punsha, pošiljam ti milijon objemčkov, da se vse poštima tako kot mora, se mi kar smiliš ampak saj bo, boš videla...zaradi mleka se pa po moje ne rabiš nič sekirat, saj sama veš, da so nekateri otroci že malo pred enajstim mesecem v vrtcu in vsakodnevno dobivajo mlečne obroke iz KM (razen alergikov). Jaz mislim, da ne bo čisto nič narobe. Če pa lahko zamakneš še za en mesec, potem si pa itak zmagala, pa mleko tudi menda ne bo izginilo čez noč in pač postopoma dajem malo KM, malo pa še dojiš, pa se bo navadil...ma, saj vem, lahko je meni govorit, ker nisem v tvoji situaciji, ampak mislim, da si se dovolj potrudila, da si 10 mesecev dojila in bo Enej čisto lepo zrasel tudi, če bo kakšen mesec prej pil KM kot bi sicer držim pesti Glede še enega otročka pa...to je vajina odločitev, še posebej tvoja...jaz bi se odločila za še enega otročka na tvojem mestu, če si seveda prepričana, da si tega želiš in da imata pogoje za imeti ga. Sama sem imela v planu, da začneva drugega delat, ko bo sin dopolnil 1 leto, pa je potem trajalo 5 mesecev, da je ratalo. Prvič pa 1,5 leta. Krive so bile baje kontracepcijske tabletke neprekinjeno 6 let. Pa sem mlada, pa ni ratalo takoj. In zato sem mnenja, da je treba izkoristit priložnost za otročka, dokler je še čas in je telo še pripravljeno (pa lastnica telesa tudi ). Razumem pa tvojega moža...moj je tudi govoril, da bi imel 3, zdaj si je pa premislil in je ostal kar na 2. In jaz sem tudi čisto zadovoljna z 2, tako da midva bova po moje ostala kar na tej številki. Razen, če nama bo čez 10 let dolgčas, pa bova naredila še enega Ampak nekako dvomim v to