dskubin
|
Čeveljčki - od Cicibana so meni pogojno sprejemljivi edino Soft, ker imajo dokaj mehek podplat, drugi so vsi trdi. Imajo pa vsi notri dvignjen lok! Tako da je to daaaleč od bose noge. Pa cene so "uko z glave", res nas obirajo tam, kjer ne bi blo treba. Tako smo mi za taprva dva največkrat šli kar čez mejo, pa kupli Elefanten ali Naturino ali kaj podobnega, večinoma pa sta bila v mehkih supergicah. Tudi moja noga se še najboljše počuti v supergah ;). Tamal pa bo tu dobil http://www.clarks.co.uk/Firstshoes , pri nas res nimajo nič podobnega. Imajo različne čeveljčke za plazenje, za postavljanje na noge in za prve korake. Podplat z dvema prstoma daš skupaj! Pa da ne rečem, da imajo večino modelov v 5 ali več različnih širinah podplata! No, mi prvo dvoje (plazimo in se postavljamo na noge) že kr nekaj časa delamo, čevlje pa bo dobil prve šele, ko bo začel konkretno racat okoli, nič prej. Zunaj je zaenkrat še kar v nogavičkah, seveda, če je dokaj toplo in suho, drugače mu dam še ene termo nogavice za čez, pa s sabo imam za zamenjat, če se zmoči. Kaj češ, pri tem vremenu Nočem nič hitet z nakupom, ker imam od taprvih dveh izkušnje, da noga taaaako hitro raste, da je treba skoz čevlje menjat. Da ne rečem, da imajo vsi naši veliko taco, hčerka je zelo hitro začela hodit in sem ji na jesen pri 7ih mesecih šla kupovat čevlje za racat zunaj, pa sem si šla najprej sama malo pogledat in sem si ogledovala 16, 17 številko, ko pa sem šla z njo, so ji izmerili nogo in je imela že 19, sinu pa smo v ene poletju zamenjali 3 številke sandalčkov Sem ta tamalmu že šla v trgovino izmerit nogico in že ima dovolj veliko za čevlje 3,5 (kar je naša 19,5), in mi je prodajalka rekla, da mu komooot lahko kupim, da bojo najmanj za 3 mesece. Japajade IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Mene pa še nekaj zanima. A ima katera (dskubin naprimer ) kakšne angleške slikanice? Aha, ogroooomno knjižnico že imamo tu, vsi obožujemo knjige, vsak s svojim čutilom ;) Tudi naš tamal jih še najrajš oblizuje Skor vsak dan neki prnesem domov, moj kar , ampak kaj, ko so knjige tu takooooo poceni, pa taaaaaaka izbira Nimam pojma, kam bomo vse to dali, ko se vrnemo domov
< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.10.2010 15:36:02 >