|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
30.9.2010 16:05:10   
t*e*j*k*a
Aja, original robeez tiščijo al kako?

Tuki je tako zatišje, da je kr groza...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.9.2010 17:25:45   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Mene tudi zanima, kaj je zdaj s temi copatki. Jaz bom tudi morala nekaj nabavit ... nekaj sem tudi dobila.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.9.2010 17:31:06   
Tinca Malinca
Mene pa še nekaj zanima. A ima katera (dskubin na primer user posted image ) kakšne angleške slikanice? Jaz sem malo gledala te, ki so "must have" od Sandre Boynton. Jih bom verjetno kar naročila preko Amazona, itak je poštnina brezplačna, če naročiš za več kot 20 evrov user posted image user posted image user posted image - to se pa vedno da user posted image user posted image user posted image .
Sicer naša še nima pojma, za kaj so knjige - misli, da so za pojest ali pa za raztrgat. Ampak kmalu pa že bo vedela, za kaj se gre user posted image .

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.9.2010 19:41:36   
Smrketa13
Ne boste verjele ampak končno se je nekaj najdlo kaj naš user posted image je- grozdje. Odpira usta in je k nor. Sam problem je zdej k mu ne morem dajat samo grozdje. Za ostalo ima še vedno zaprta usta user posted image user posted image user posted image Mogoče, če ima dober dan poje 4 koščke ( beri 0,5 cm x 0,5 cm) breskve.
Moje domače frukte ne je, kupila sem mu enga pa tut ta ni šel. No sej bo že.

Jest mam tut une copatke z elastiko, sicer jih še nismo nosil oz.1x, bom vidla kako se bojo kej obnesli oz, če bojo tiščali.

Drugač pa glih zdele mal razmišljam, jutri je že oktober, mali je kr naenkrat zrastel, še mal pa gremo v službo, pol se mi pa itak zdi, da bodo dnevi minevali še hitreje kot sedaj...in sploh se ne bomo zavedli in bodo že v šoli user posted image No sej bomo vmes še kakšnega naredili user posted image user posted image user posted image

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

Neposredna povezava do sporočila: 454
1.10.2010 8:12:19   
MATEJKA_

jaz sem slišala različna mnenja - ene jih ne morejo prehvalit, ene pa ravno kontra. par mi jih je reklo, da so otroka na zgornjem delu (oz. tam ko pač poteka rob gume) ful tiščali, da je imel kar vtisnjeno noter - in to konkretno. pa to niso bili ravno neki zavaljenčki ta mali. malo je odvisno od odblike nogice in širine sklepov. meni se pol za ta denar ni dala eksperimentirat. naša ta starejša je pol imela vedno termo zokenčke gor, za provizočične čevlje ali copatke pa lahko tako malemu tud kako poceni zadevo kupiš v hm ali kje drugje. ko pa smo rabli dejansko copate oz. čevlje (za zunaj - ko se je začela na noge postavljat), pa smo ji kupli cicibančke. za noter pa je tak bolje, da so čim več bosi (oz. pač v debelih zoknčkih), ker se stopalo lepše razvija.
kot pa sem že rekla, za zokenčke z bremzami pa priporočam od sterntalerja v pikapolonici - imajo skoraj cel podplat prekrit z nedrsečo gumo. imajo pa termo verzijo, tanke in take, ki imajo samo okrog stopala oz. podplata termo flis. naša starejša jih rada nosi doma (v vrtcu ima copate ciciban), lahko brez problema nori in teka naokoli.

Neposredna povezava do sporočila: 455
1.10.2010 8:16:01   
MATEJKA_
smrketa - user posted image  za grozdje. jaz ga leonu sploh ne upam dat, ga celo noč napenja že, če ga jaz pojem... enako je v bistvu pri vsakem surovem sadju... kdaj bo tega konec user posted image ... počasi ne vem več od kod naj vitamine jemljem...  

ha, danes imava 8m!!! kak hitro mine. še 3m in grem v službo... no, ja, če bo vse po sreči, ne za dolgo ;)

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.10.2010 8:36:08   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

ha, danes imava 8m!!! kak hitro mine. še 3m in grem v službo... no, ja, če bo vse po sreči, ne za dolgo ;)

user posted image user posted image  midva tudiuser posted image user posted image
jap, jaz bi morala v službo 5. januarja, pa bom še tisti teden imela dopust.... že odštevam... še 3 mesece 1 teden....
glede na to kako je baje pri nas v službi, se tega čisto nič ne veselim, se pa toliko bolj veselita sodelavec in sodelavka, ki zdaj delata na 4ih ali 5ih projektih hkrati....

a je katera kdaj za svojega dojenčka uporabljala jantarjevo ogrlico? izkušnje?

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.10.2010 9:08:45   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

user posted image user posted image  midva tudiuser posted image user posted image
jap, jaz bi morala v službo 5. januarja, pa bom še tisti teden imela dopust.... že odštevam... še 3 mesece 1 teden....
glede na to kako je baje pri nas v službi, se tega čisto nič ne veselim, se pa toliko bolj veselita sodelavec in sodelavka, ki zdaj delata na 4ih ali 5ih projektih hkrati....

a je katera kdaj za svojega dojenčka uporabljala jantarjevo ogrlico? izkušnje?

no, jaz pa bi naj začela 10.1. tisti teden prej bom uvajala leon v vrtec, da si ne rabim pol dopusta jemat. bom pa verjetno tud 10 imela fraj, ker imava alergologa. spet...

jantarjeva ogrlica - jo baje ful hvalijo. mene je preveč strah mu to okrog vrata dat, ker vse v usta daje, nič ni varno pred njim. kaj če mu uspe kako pretrgat zadevo user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.10.2010 9:12:55   
MATEJKA_
sem pa se včeraj morala leonu smejat... spogruntal je neki čudni način "plazenja". glavo dol v tla zarije, rit gor in se z nogami odrine naprej. ko gosenica user posted image . in pol se še malo na trebuh in nazaj obrača in na vse te možne načine preplazi pol dnevne sobe.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.10.2010 9:20:59   
MATEJKA_
sva bila včeraj na kontroli pri P. uhice so boljše. sem ji povedala za ferrum lek, je rekla, da naj bi mehčalo blato, ne pa zapiralo. no, to ne more biti res, ker tud v navodilih piše, da lahko pride do zaprtja in krčev.
povedlaasem ji tudi za večerjo, da zdaj dobi riževo mleko v kašico, ker svojega več nimam dovolj, allernove ne prenese, prav tako aptamila adc. je rekla, da naj še allernovo enkrat probam, če ne pa kako skuto ali jogurt. user posted image  jaz pa 100%, da je alergik... ampak ker niso testi tega pokazali (poz. samo na beljak)... bom sprobala pred naslednjim pregledom čez 1 mesec, da bo v živo vidla posledice.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 460
1.10.2010 9:30:09   
Smrketa13
Kdaj ve kuhate kosilo za user posted image ? Men nekako bolj sede, da je z nama kosilo, to je okrog 16h, ko pride moj domov, sam za vikend je pa to ob 13h. Nekako se mi zdi, da je boljš, da je z nama, pa še kuhat ni treba posebej zanj. Mi je tut patonažna rekla, da se on počuti drugače, če je skupaj z starši

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.10.2010 9:43:30   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Kdaj ve kuhate kosilo za user posted image ? Men nekako bolj sede, da je z nama kosilo, to je okrog 16h, ko pride moj domov, sam za vikend je pa to ob 13h. Nekako se mi zdi, da je boljš, da je z nama, pa še kuhat ni treba posebej zanj. Mi je tut patonažna rekla, da se on počuti drugače, če je skupaj z starši

jaz sem tud tako pri ta prvi delala. pol pa je prišla v vrtec pri 1 letu in so imeli kosilo ob 11.30 ali 12h. tako zdaj tud njemu kosilo nardim med 12h in 13h (kak se pač zbudi, prej je jedel ob 9h, 11.30, 15h., zdaj pa si je ure spremenil in je ob 10h, 13h, 16h.) pol pač ima popoldansko malico z nami, ko mi jemo kosilo.

Neposredna povezava do sporočila: 462
1.10.2010 10:00:50   
t*e*j*k*a
Mi kuhamo kosilo za maladva od 12.30-13.00. Takrat gresta jest, čeprav mi jemo ko moj pride domov to je ob pol treh. Pač skuham prej za niju. Tako smo delali tudi pri starejšemu. Zdej ko je pa v vrtcu pa tam je kosilo prej, potem doma pa še enkrat. Sploh pa jaz ne morem jest in maladva futrat zraven, mi manjka rokuser posted image , pa če ktermu ne dam dost hitro je že jok, tko da ful hitim, da takoj ko dol poje spet dobi, vmes pa še drugega futrat na isti način. Hja mamo pestro.

Mi smo našemu starejšemu za v vrtec kupli copatke v Massu in so ful vredu. Podoben način kot robeez, tko da smo pol za doma tud kupli take, stanejo pa okoli 8 eur. Cicibanovih se bol izogibamo, ker naj bi nogici bolj škodili kot koristili. Mnenja strokovnjakov so taka, da ortopedsko obutev nosijo samo otroci z okvarami. Zdravo stopalo pa se naj samo razvija v mehkih copatkih oz čeveljčkih.
Itak pa na koncu vsak nardi po svoje kakor se mu zdi prav. user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.10.2010 10:12:25   
MATEJKA_

Mi kuhamo kosilo za maladva od 12.30-13.00. Takrat gresta jest, čeprav mi jemo ko moj pride domov to je ob pol treh. Pač skuham prej za niju. Tako smo delali tudi pri starejšemu. Zdej ko je pa v vrtcu pa tam je kosilo prej, potem doma pa še enkrat. Sploh pa jaz ne morem jest in maladva futrat zraven, mi manjka rokuser posted image , pa če ktermu ne dam dost hitro je že jok, tko da ful hitim, da takoj ko dol poje spet dobi, vmes pa še drugega futrat na isti način. Hja mamo pestro.

Mi smo našemu starejšemu za v vrtec kupli copatke v Massu in so ful vredu. Podoben način kot robeez, tko da smo pol za doma tud kupli take, stanejo pa okoli 8 eur. Cicibanovih se bol izogibamo, ker naj bi nogici bolj škodili kot koristili. Mnenja strokovnjakov so taka, da ortopedsko obutev nosijo samo otroci z okvarami. Zdravo stopalo pa se naj samo razvija v mehkih copatkih oz čeveljčkih.

to je veljalo za tiste cicibane izpred 20 let. zdaj imajo posebej ortopedske in posebej normalne. kolikor vsem jaz govorila z ortopedi in prebirala vse mogoče zadeve, so vsepovsod pisali, da če je le možno, da je otrok čim več bos ali v zoknčkih, če pa to ni možno - zaradi zunanjih vpliv okolja (zima, mraz zunaj,...), pa naj obuje kvalitetne čevlje (mede njimi najpogosteje priporočajo cicibanove), ker ostali pokvarijo nogico. ima pa ciciban zelo različne oblike čevljev - glede an obliko noge - tudi za tiste z višjim nartom, širšim stopalom ipd. zato pa je najbolje, da ti prodajelc svetuje in si tud ogleda otrokovo nogo. nam so v mb poslovalnici ful fajn svetovali.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.10.2010 11:26:50   
Tinca Malinca

Evo, točno s tem imam jaz probleme... Jaz ji kosilo dam kar ob 12, pa potem z nama je malico ali pa samo v svojem stolčku sedi in rižev vafelj grizlja, pa je čisto zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 465
1.10.2010 11:31:11   
Tinca Malinca

to je veljalo za tiste cicibane izpred 20 let. zdaj imajo posebej ortopedske in posebej normalne. kolikor vsem jaz govorila z ortopedi in prebirala vse mogoče zadeve, so vsepovsod pisali, da če je le možno, da je otrok čim več bos ali v zoknčkih, če pa to ni možno - zaradi zunanjih vpliv okolja (zima, mraz zunaj,...), pa naj obuje kvalitetne čevlje (mede njimi najpogosteje priporočajo cicibanove), ker ostali pokvarijo nogico. ima pa ciciban zelo različne oblike čevljev - glede an obliko noge - tudi za tiste z višjim nartom, širšim stopalom ipd. zato pa je najbolje, da ti prodajelc svetuje in si tud ogleda otrokovo nogo. nam so v mb poslovalnici ful fajn svetovali.

Ajoj, se že vidim - bom komplicirala 100 na uro, ko bo treba začet s tem. Najboljše, da že kar danes začnem, bom do takrat, ko se bo začela na noge postavljat ravno že ugotovila, kaj bomo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.10.2010 11:41:02   
punsha
Včeraj sem vprašala na fizioterapiji kako je z obutvijo. Je priporočala te nogavičke z bremzicami (kot je Matejka omenjala). Za kasneje je pa rekla, da naj bodo nizki,mehki in imajo dovolj prostora, da se noga lahko lepo giblje. Tudi kaj loka imajo lahko. O kakih firmah pa nisva govorili. Naj bodo takšni, kot bi jih imeli radi mi - da se dobro počuti noga.

Jaz pa ravno pakiram. Se odpravljamo na Ptuj v hotel, imava z možekom 2. obletnico poroke. No pa se gremo malo razvajat in čofotat user posted image . Bomo videli, kako nam bo šlo hranjenje tam. Zaenkrat nimam pojma kak bo to potekalo.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

Neposredna povezava do sporočila: 467
1.10.2010 12:12:31   
vaney
Copatke smo mi imeli pri Anžetu na začetku Superfitove, zdaj kasneje pa ene iz Massa, so podobni robizkam, ampak imajo malo odebljen podplat, da ne premoči. So nam fajn. Cicibanove čeveljčke sem mu kupila samo 1x (prve) in se v njih ni niti premaknil (pa so bile kao mehka linij), tako da nikdar več. Jaz Cicibana ne maram in ga tudi Daši ne bom kupila. Se mi Superfit dosti dosti bolj dopade...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.10.2010 14:18:37   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Jaz pa ravno pakiram. Se odpravljamo na Ptuj v hotel, imava z možekom 2. obletnico poroke. No pa se gremo malo razvajat in čofotat user posted image . Bomo videli, kako nam bo šlo hranjenje tam. Zaenkrat nimam pojma kak bo to potekalo.

user posted image user posted image user posted image čestitke za obletnico in UŽIVAJTE!!! user posted image
Če bo vse po sreči, bo Enej jedel še bolj kot doma user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.10.2010 14:19:24   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Copatke smo mi imeli pri Anžetu na začetku Superfitove, zdaj kasneje pa ene iz Massa, so podobni robizkam, ampak imajo malo odebljen podplat, da ne premoči. So nam fajn. Cicibanove čeveljčke sem mu kupila samo 1x (prve) in se v njih ni niti premaknil (pa so bile kao mehka linij), tako da nikdar več. Jaz Cicibana ne maram in ga tudi Daši ne bom kupila. Se mi Superfit dosti dosti bolj dopade...

Meni tudi tile Cicibanovi zgledajo grozno trdi. Po moje odpadejo, razen če me bo user posted image prepričal v nasprotno user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.10.2010 15:26:20   
dskubin
Čeveljčki - od Cicibana so meni pogojno sprejemljivi edino Soft, ker imajo dokaj mehek podplat, drugi so vsi trdi. Imajo pa vsi notri dvignjen lok! Tako da je to daaaleč od bose noge. Pa cene so "uko z glave", res nas obirajo tam, kjer ne bi blo treba. Tako smo mi za taprva dva največkrat šli kar čez mejo, pa kupli Elefanten ali Naturino ali kaj podobnega, večinoma pa sta bila v mehkih supergicah. Tudi moja noga se še najboljše počuti v supergah ;). Tamal pa bo tu dobil http://www.clarks.co.uk/Firstshoes , pri nas res nimajo nič podobnega. Imajo različne čeveljčke za plazenje, za postavljanje na noge in za prve korake. Podplat z dvema prstoma daš skupaj! Pa da ne rečem, da imajo večino modelov v 5 ali več različnih širinah podplata! No, mi prvo dvoje (plazimo in se postavljamo na noge) že kr nekaj časa delamo, čevlje pa bo dobil prve šele, ko bo začel konkretno racat okoli, nič prej. Zunaj je zaenkrat še kar v nogavičkah, seveda, če je dokaj toplo in suho, drugače mu dam še ene termo nogavice za čez, pa s sabo imam za zamenjat, če se zmoči. Kaj češ, pri tem vremenu user posted image Nočem nič hitet z nakupom, ker imam od taprvih dveh izkušnje, da noga taaaako hitro raste, da je treba skoz čevlje menjat. Da ne rečem, da imajo vsi naši veliko taco, hčerka je zelo hitro začela hodit in sem ji na jesen pri 7ih mesecih šla kupovat čevlje za racat zunaj, pa sem si šla najprej sama malo pogledat in sem si ogledovala 16, 17 številko, ko pa sem šla z njo, so ji izmerili nogo in je imela že 19, sinu pa smo v ene poletju zamenjali 3 številke sandalčkov user posted image Sem ta tamalmu že šla v trgovino izmerit nogico in že ima dovolj veliko za čevlje 3,5 (kar je naša 19,5), in mi je prodajalka rekla, da mu komooot lahko kupim, da bojo najmanj za 3 mesece. Japajade user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca
Mene pa še nekaj zanima. A ima katera (dskubin naprimer user posted image ) kakšne angleške slikanice?

Aha, ogroooomno knjižnico že imamo tu, vsi obožujemo knjige, vsak s svojim čutilom ;) Tudi naš tamal jih še najrajš oblizuje user posted image Skor vsak dan neki prnesem domov, moj kar user posted image , ampak kaj, ko so knjige tu takooooo poceni, pa taaaaaaka izbira user posted image Nimam pojma, kam bomo vse to dali, ko se vrnemo domov user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.10.2010 15:36:02 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

Neposredna povezava do sporočila: 471
1.10.2010 21:21:12   
alea_si
Joj, čisto ste me navdušile s temi čeveljčki/copatki. Že kar nekaj izbiram in spravljam med "priljubljene" pa sploh še ni nujno user posted image

Sicer pa ima naše detece po res dolgem času rdečo rit. Nimamo kaj veliko problemov s tem, zdaj pa sploh ne, ko lahko pojem res že praktično vse pa je OK, ampak mu kislo zelje očitno vseeno dela težave. In jaz sem ga jedla celo dva dni zapovrstjo in šele danes zvečer ugotovila, da pa mogoče zato že dva dni malo slabše spi in čudno kaka. Kakšna mati ... joj, joj. No, do nadaljnjega je ukinjeno z jedilnika. Do konca dojenja seveda.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.10.2010 13:29:29   
punsha
Hoj hoj,
se oglašam z našega mini dopusta user posted image . Ma tako je fletno, mali uživa 100 na uro. Trenutno se oči še namaka v bazenu in nabira kondicijo, midva sva pa prišla v sobo in mali že spi. Ga je voda utrudila user posted image . Zvečer grem pa na masažo, mmm, komaj čakam.

Enej hvala bogu nima nobenih težav in jaz lahko vse jem. Ok, malo pazim, da niso ravno hudo pekoče stvari, sicer je pa ok. Je pa včeraj zvečer bil ves nekaj flekast - rdeči flekci po trebuhu, del hrbta, ritka. Doma za kosilo je jedel govejo juho, notri sem dodala korenček, list zelja, govedino, malo gresa za zgostitev in zmiksala. Je pa vmes prišlo nekaj rezancev. Še rekla sem, da upam, da bo vse ok, ker so pač cela jajca notri. Možno bi bilo, da je bilo to. Sem pa opazila šele zvečer, tako da ne vem kdaj se je pojavilo. No zjutraj sem bila vsa srečna, ko ni bilo več sledu o ničemer. Se pa človek kar ustraši. Joj, prav boge tiste, ki imajo sončki kako alergijo. Samo tega ne prosim...

Vsem skupaj en dopustniški pozdrav, bomo še namesto vas malo užival user posted image

< Sporočilo je popravil punsha -- 2.10.2010 13:32:27 >

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu alea_si)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.10.2010 18:37:42   
Smrketa13
Dons se nam je pa neki presenetljivega zgodilo, vsaj zame. Bili smo v Mercatorju in je jedu eno vrečko, ko sem mu jo vzela iz ust se je kr začel jokat...pa ne da je že tolk razvajen...groza...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 474
3.10.2010 10:59:33   
t*e*j*k*a

Dons se nam je pa neki presenetljivega zgodilo, vsaj zame. Bili smo v Mercatorju in je jedu eno vrečko, ko sem mu jo vzela iz ust se je kr začel jokat...pa ne da je že tolk razvajen...groza...user posted image user posted image user posted image

Ma naša dva se kr naprej dereta, ko jim starejši igrače iz rok pipa, pa mislim, da to ni razvajenost, ampak pač pove da mu to ni všeč, ker durgače ne zna, pa z jokom.
Tko da ni panike po mojem.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......