|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
28.9.2010 11:55:46   
tasa3
bili.... tudi mi imamo kako noč podobno user posted image  ampak vse bo minilo, pa pejdi čez dan spat  z njim, da se malo spočiješ... če lahko.
ko bo večji, boš pa itak pozabla na to zbujanje user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.9.2010 12:21:27   
MATEJKA_
punsha  - jaz sem spraševala. ampak samo črno blato ni problem, problem je, da je poleg še ful težko akal, akec je bil ful trd in suh, se drl poleg in ponoči imel od tega take krče, da je dobesedno kričal. ko sem nehala s ferrum lekom, je bilo vse ok. sem čez 2 tedna spet poskusla s 1/2 dozo, pa je bilo spet isto. na navodilih pa piše, da so sicer ti stranski učinki možni, če pa postanejo prehudi, je treba se posvetovat z dr. in to bom tudi nardila, ko greva v četrtek na kontrolo glede uhic. sem ji včeraj namreč to pozabla povedat.

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.9.2010 12:45:13   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

jutro.

da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20_x_user posted image user posted image  jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** user posted image  da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala....

matejka baby dry so tudi nam premočile, lepo pa nam držijo simply dry (iz mullerja). kupim pa kar malo večje (npr. zdaj ima nace 10 kg in pamperske št. 5 od 11 kg)

nič, grem spit svojo veliiiiiko user posted image  preden me pobere od utrujenosti....

baby dry so do zdaj držale, zdaj ko pa več pije, pa naenkrat ne več ... so pa tudi iz mullerja. bom pa še poiskala simply dry, jih ne poznam. drugače čez dan pa mu dajem tak mullerjeve plenice, so ok, cena pa polovična od pampersk. edino pač malenkost večjo rito ima v njih, ampak pri takih malih to ni tak pomembno kot pri nas user posted image

no, mi pa smo včeraj bli pri P in zdaj vem, zakaj se je mali ponoči toliko drl, čez dan pa si non stop po uhicah štoral - ne, ni maslo in ni bla utrujenost - ima ful močno vnete uhe od prehlada in ga seveda ful boli. sva na hiconcilu. joj, smo hitro začeli z antibiotiki. pri hčeri mi je blo lani grozno, ko jih je prvič pri 14m dobla, ta pa že zdaj user posted image

aja, sem P povedala, da sem mu očke 2x probala spirat s kamilicami in je dobil vse krvavo okrog oči - je rekla, da je očitno na kamilice alergičen. pa zaradi alergije na beljak, bomo cepljenje pri 1. letu imeli v bolnici pod nadzorom dr., če slučajno pade v šok. me je že zdaj groza...

Joj, punce user posted image user posted image user posted image za male bolančke in nespečneže!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 428
28.9.2010 12:47:25   
Tinca Malinca

se pa moram malo pohvalit... kdo pa me bo, če se ne bom sama user posted image  sem začela doma vaje za TNZ delat. da ne bom počasi riti do tal imela user posted image . do druge telovadbe nekako ne pridem, ker imajo za moje pojme prepozne termine (hotela sem hodit na pilates), moj jogging pa zadnje čase prevečkrat odpade zaradi vremena. doma mi je ful tečno to delat, ampak nekaj bo treba, da ne bom ko kaka 80-letna omika, ko vse visi. se pa vsaki dan spomnim, da že 7m nisem jedla čokolade in jo hodim vsaki dan vohat v omaro. enako delam z vsako sladkarijo, ki jo moj dragi je - vedno jo povoham. ja, se navadiš, da je to dovolj... ja več kot to ne smem zaradi alergij... problem pa je, da običajno živce samo čokolada in user posted image  pomiri. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si pa pridna, ni kaj. Jaz bom tudi začela teči ali kaj podobnega ... Delam pa vsak dan vaje z DVD-ja Vadba za mamico in dojenčka in se kar fajn zmatram, pa še tamala zraven uživa na polno. No, zdaj je za nekaj dni vadba ustavljena, ker me je v nedeljo tak "heksenšus" usekal, da komaj živim. Danes je že bistveno bolje ...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 429
28.9.2010 13:05:28   
punsha
Matejka, koliko pa ima pri vas hemoglobina? ja še to si manjka, da bo še težje kakal user posted image . pri nas ima že sedaj težave in se napenja ko ne vem kaj. Bomo videli kak bo

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.9.2010 13:19:13   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa3

bili.... tudi mi imamo kako noč podobno user posted image  ampak vse bo minilo, pa pejdi čez dan spat  z njim, da se malo spočiješ... če lahko.
ko bo večji, boš pa itak pozabla na to zbujanje user posted image

jah, saj bi šla malo spat z njim, pa mi ne spi več kot 30-45 minut 2x dnevno.... glih dobro zadremam pa je že buden....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.9.2010 13:53:35   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Matejka, koliko pa ima pri vas hemoglobina? ja še to si manjka, da bo še težje kakal user posted image . pri nas ima že sedaj težave in se napenja ko ne vem kaj. Bomo videli kak bo

pred sirupom 110. pol sva jemala 4 tedne sirup - je blo vse ok, po 4 tednih pa so se začele težave. sem vmes prekinla in ponovno probala, da sem bla ziher, da je res sirup kriv. imamo pa ferrum lek. bom P prosla, da zdaj spet mogoče HB pregledamo, ker takrat še ni Gh jedel, sva se samo dojila. zdaj pa železo tud z mesom dobi.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.9.2010 13:55:18   
MATEJKA_
evo, zdaj pa vse 4 obroke brez problema poje - brez kakršnegakoli upiranja. do zdaj je to samo za kosilo veljalo, tam mu nisem sfolgala v usta dajat user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 433
29.9.2010 9:03:54   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

jutro.

da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20_x_user posted image user posted image  jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** user posted image  da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala....

matejka baby dry so tudi nam premočile, lepo pa nam držijo simply dry (iz mullerja). kupim pa kar malo večje (npr. zdaj ima nace 10 kg in pamperske št. 5 od 11 kg)

nič, grem spit svojo veliiiiiko user posted image  preden me pobere od utrujenosti....

baby dry so do zdaj držale, zdaj ko pa več pije, pa naenkrat ne več ... so pa tudi iz mullerja. bom pa še poiskala simply dry, jih ne poznam. drugače čez dan pa mu dajem tak mullerjeve plenice, so ok, cena pa polovična od pampersk. edino pač malenkost večjo rito ima v njih, ampak pri takih malih to ni tak pomembno kot pri nas user posted image

no, mi pa smo včeraj bli pri P in zdaj vem, zakaj se je mali ponoči toliko drl, čez dan pa si non stop po uhicah štoral - ne, ni maslo in ni bla utrujenost - ima ful močno vnete uhe od prehlada in ga seveda ful boli. sva na hiconcilu. joj, smo hitro začeli z antibiotiki. pri hčeri mi je blo lani grozno, ko jih je prvič pri 14m dobla, ta pa že zdaj user posted image

aja, sem P povedala, da sem mu očke 2x probala spirat s kamilicami in je dobil vse krvavo okrog oči - je rekla, da je očitno na kamilice alergičen. pa zaradi alergije na beljak, bomo cepljenje pri 1. letu imeli v bolnici pod nadzorom dr., če slučajno pade v šok. me je že zdaj groza...

Joj, punce user posted image user posted image user posted image za male bolančke in nespečneže!

se kar podpišem

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 434
29.9.2010 10:34:23   
Jada82

jutro.

da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20xuser posted image user posted image  jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** user posted image  da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala....

Hoj Bili .... se je stanje že kaj uredilo? So mogoče zobki? Jaz sem tudi pri prvem zobku ene 15 krat vstala ponoči, sem bla čist fertik ... te pa čist štekam, če je mami utrujena, se ji definitivno ne da še čez dan ukvarjat z malim. Sem bla dostkrat na tem. Tud slučajno nisi odpovedala kot mama, samo takoooo si utrujena! Sem bla jaz čist ista ... sicer bolj na začetku. No, mi smo zdaj imeli 2. zobek in smo tudi vstajali ... tko, ene 6-8krat na noč. Že to sem bla utrujena. Samo sem jo pol zjutraj dala h sebi v posteljo, vroče mleko v flaško in sva še malo zaspali za kako uro, da sem bla vsaj kolikor toliko normalna. Ob slabih nočeh potem drug dan tud kak energy drink spijem user posted image user posted image Pa itak ... kaaaavaaaaaa user posted image user posted image

Drugač pa, ali mali spi v vajini sobi ali svoji? Če v vajini in če imaš možnost svoje sobe, poskusi še to možnost. Jaz sem prvič poskusila ene 2-3 mesece nazaj, pa je blo čist isto, kot bi bla pri meni, nič bolje ni spala, nič slabše. Pa sem jo drugo noč dala kar nazaj h sebi. Zdej pa sem jo spet dala ene 10 dni nazaj al pa 1 teden, pa je veliko bolje. Se zgodi, da mi spi od 8h pa do 5h zjutraj. Sicer smo zdaj vmes imeli ta zobek, tko da so ble samo ene 3 noči dobre, ampak bomo vidli zdaj, ko je zobek zunaj. Tudi čez dan zdaj spi v svoji sobici in mi spi tud tako, do 2,5 ure user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa, prej sem šla čez dan včasih z njo spat na ta veliko posteljo, sem jo objela in čisto h sebi stisnila, pa dudo in pleničko in pokrili sva se, pa je fajn zaspala. Če se je vmes zbudila, sem hitro dala dudo nazaj in jo božala, čisto počasi, pa je hitro nazaj zadremala.

Če pa nič ne pomaga, pa ga magar ponoči pusti, da tudi malo joka ... npr. ko boš že ene 7ič vstala ... mogoče je pa malo razvajen. To je rekla zdravnica kolegici, ko ji je tamala še pri 1 letu se zbujal do 7krat ponoči. No, baje zdaj, odkar je v vrtcu, spi celo noč ... jih tolk zmatrajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bo!!!! Sigurno pa nisi slaba mama!!!!!

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.9.2010 11:08:57   
dskubin
Sem zasledila na FB, da dosti naših radovednežev zanimajo etikete. Evo, sem našla nekaj igrač s trakci, tudi take, ki spodbujajo plazenje, sedenje,..

http://www.priceinspector.co.uk/d/26331049/Soft-Toys/Tummy-Time-Jingle-Ball-compare-prices

http://cgi.ebay.co.uk/VTech-Move-n-Crawl-Bright-Light-Ball-/150487509400?pt=UK_Toys_Creative_Educational_RL&hash=item2309c12998#ht_500wt_750

http://cgi.ebay.co.uk/LAMAZE-SIR-PRANCE-LOT-BABY-TOY-NEW-/280548340637?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item4151fbf39d#ht_1699wt_982

http://cgi.ebay.co.uk/Lamaze-Logan-Lion-Rattle-Development-Baby-Toy-NEW-/160441837998?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255b1429ae#ht_1861wt_1025

ninica :)
http://cgi.ebay.co.uk/Cow-Print-Baby-Ribbon-Taggy-Comforter-Christening-Gift-/280560026376?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&hash=item4152ae4308#ht_2890wt_959

ali pa taka
http://cgi.ebay.co.uk/PERSONALISED-BABY-BUGGY-CARSEAT-TAGGY-TOY-GIFT-/220666915806?pt=UK_Soft_Toys_Bears&hash=item3360c5ebde#ht_797wt_959

knjigice:
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TAGGIES-MY-FIRST-SOFT-BABY-BOOK-PRINCESS-/180492215971?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item2a062ca6a3#ht_963wt_733

http://cgi.ebay.co.uk/baby-puppet-book-Noahs-Ark-/160485760345?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item255db25d59#ht_500wt_976

http://cgi.ebay.co.uk/MANHATTAN-TOY-COUNT-ALONG-CASTLE-ACTIVITY-BABY-BOOK-NEW-/200374746164?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item2ea743fc34#ht_1013wt_733
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-TAGGIES-MY-FIRST-SOFT-BABY-BOOK-DO-YOU-SEE-/120555004998?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item1c11a36446#ht_963wt_733

Ah, boljš da neham, ker bi kar vse imela :)))))

No, naš ne mara ne ninic, ne trakcev. Še najbolj všeč mu je tole:
http://cgi.ebay.co.uk/SKWISH-CLASSIC-BABY-RATTLE-WOODEN-BENDY-MANHATTAN-TOY-/370427399574?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item563f318d96#ht_4504wt_1037

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.9.2010 11:27:25   
t*e*j*k*a
dskubin, ko vidim, da si tok na e-bayu me zanima, če boš kaj naročala one copatke ala robeez. Bi jih jaz tud mela, pa si poštnino delimo.

Verjetno se nam bo še kakšna pridružla. Men je čist preveč v BC ju dat za njih 35 eur, ko so na e-bayu ful poceni.

LP

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.9.2010 11:40:37   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
dskubin, ko vidim, da si tok na e-bayu me zanima, če boš kaj naročala one copatke ala robeez. Bi jih jaz tud mela, pa si poštnino delimo.

Verjetno se nam bo še kakšna pridružla. Men je čist preveč v BC ju dat za njih 35 eur, ko so na e-bayu ful poceni.
LP

Ha ha, tapravo si našla. Res se jih ne splača pr nas kupovat, tut če sama plačaš poštnino ne! Jih bom kupla ja, samo ti ne bo dosti pomagalo, ker jaz sem v UK! Če pa ne pošiljajo v Slo, ti pa lahk prepošljem, to pa ja - sam pol je dvojna poštnina. Se ti bo pa gotovo kera pridružla, mi smo mel doolgo časa al take copatke, al pa une kao nogavice s podplatom iz H&M.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 438
29.9.2010 11:47:03   
Tinca Malinca
Ahahaha, dskubin. Tele ninice s trakci so ta glavne user posted image user posted image user posted image . Tole bom jaz kar naročila pomoje. Me je tolk fasciniralo user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.9.2010 12:02:31   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Ahahaha, dskubin. Tele ninice s trakci so ta glavne user posted image user posted image user posted image . Tole bom jaz kar naročila pomoje. Me je tolk fasciniralo user posted image

Sej najbrž je fajn, če si jo kar sama narediš al pa kaki šivilji 1 kofe častiš ;)

Neposredna povezava do sporočila: 440
29.9.2010 17:21:21   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

LP

Ha ha, tapravo si našla. Res se jih ne splača pr nas kupovat, tut če sama plačaš poštnino ne! Jih bom kupla ja, samo ti ne bo dosti pomagalo, ker jaz sem v UK! Če pa ne pošiljajo v Slo, ti pa lahk prepošljem, to pa ja - sam pol je dvojna poštnina. Se ti bo pa gotovo kera pridružla, mi smo mel doolgo časa al take copatke, al pa une kao nogavice s podplatom iz H&M.

Aja ti si iz Uk, sploh nisem vidla.

A bo še katera druga naročala te copatke??? Mi smo jih meli pri taprvem, pa so super.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.9.2010 23:34:41   
punsha
hej hej,
jaz sem šla pa danes prvič zvečer malo ven. No ven...do prijateljice, smo se dobile in malo klepetale. Ja, res je pasalo. Sem podrla rekord, koliko časa me ni bilo ob Eneju - cele 3 ure user posted image . No pa še to mali spi user posted image . Pa vseeno no. Se bo treba kaj večkrat malo potepat in takole klepetat. saj doma z mali itak uživam, je pa res, da paše malo druščine.
Sem prišla pa domov...joj...a me lahko takoj nekaj razjezi. Saj ne bom pisala kaj, ampak tako brez veze, teli desci user posted image . Včasih bi ga kar nekam med vesoljce poslalauser posted image .
Grem...postelja vabi. Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 442
30.9.2010 8:23:47   
MATEJKA_
iščem alternativo za paradižnikovo omako / pelate na pizzi... ima katera kako idejo?

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.9.2010 9:14:20   
mucica2
ala robeez

LP

kakšni pa so to copatki? a to že za pol k hodi al kako?

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 444
30.9.2010 10:12:39   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

ala robeez

LP

kakšni pa so to copatki? a to že za pol k hodi al kako?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=14&p_id=395
Evo tuki so taki copatki. Ja to je za potem, ko hodijo, jih pa zelo priporočajo, ker ko imajo obute je tako kot da bi hodili bosi.
Jaz se ne spozanm glih na ta e-bay in na paypall, so pa res ful cenejši. Jaz sem za taprvega dala okoli 6eur, so pa prišli iz Kanade.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 445
30.9.2010 10:17:13   
MATEJKA_
sem pa od večih slišala, da so jih ti robeez copatki ful tiščali z gumo, ker je ful močna. so jih morali nehat nosit. jaz našima dvema raje kupit zokne od strentalerja v pikapolonici - imajo cel podplat s tako tanko gumo prevlečen (v bistvu bremze cez skoraj cel podplat), so pa zokni. imajo tanke, termo in take, ki imajo samo podplat termo, ostali del zokna pa tanek. in tako je res isto, kot če bi bli bosi.
ne kupujte pa tistih v HZm in BC, ki so copat-zokn, ker se zvijajo v podplatu...

Neposredna povezava do sporočila: 446
30.9.2010 10:25:57   
t*e*j*k*a

sem pa od večih slišala, da so jih ti robeez copatki ful tiščali z gumo, ker je ful močna. so jih morali nehat nosit. jaz našima dvema raje kupit zokne od strentalerja v pikapolonici - imajo cel podplat s tako tanko gumo prevlečen (v bistvu bremze cez skoraj cel podplat), so pa zokni. imajo tanke, termo in take, ki imajo samo podplat termo, ostali del zokna pa tanek. in tako je res isto, kot če bi bli bosi.
ne kupujte pa tistih v HZm in BC, ki so copat-zokn, ker se zvijajo v podplatu...

Noja tudi možno da so koga tiščali, ampak prvič slišim.
Jaz morem kupit copate že zaradi taščeuser posted image , da mi ne bo kdaj naprej vrgla kako mam lahk otroka brez copat, kr bosegauser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 447
30.9.2010 10:49:38   
bili83

Jaz morem kupit copate že zaradi taščeuser posted image , da mi ne bo kdaj naprej vrgla kako mam lahk otroka brez copat, kr bosegauser posted image

a ti še ni?user posted image  
naju z mojim je skoraj en mesec masirala s tem.... zunaj je bilo še toplo in so mu bili eni termo zoknčki čisto zadosti, ona pa še kar tečnari, kak njega zebe... he he, pa enkrat sem ga k njej prinesla (sma šla z mojim v trgovino), pa je pol rekla, kak je reveža baje zeblo... ona pa v bajti 25 stopinj.... user posted image  

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 448
30.9.2010 11:26:32   
t*e*j*k*a

a ti še ni?user posted image  
naju z mojim je skoraj en mesec masirala s tem.... zunaj je bilo še toplo in so mu bili eni termo zoknčki čisto zadosti, ona pa še kar tečnari, kak njega zebe... he he, pa enkrat sem ga k njej prinesla (sma šla z mojim v trgovino), pa je pol rekla, kak je reveža baje zeblo... ona pa v bajti 25 stopinj.... user posted image  

user posted image user posted image Super, zdej se vsaj lahko tolažim, da nisem edina.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 449
30.9.2010 12:50:48   
punsha
Tudi jaz sem po enih forumih nekaj brala, da imajo ti copati močno elastiko in tiščijo. No tam so potem punce priporočale druge, zelo podobne copatke, ki so cenejše. Nekaj takega http://copatki.homeip.net/ No jaz sicer ne vem kak se kateri obnesejo user posted image

Hmm, teli iz HM -nogavičke s podplatom...mi jih imamo, pa se res nekaj zvijajo. Sploh nisem pomislila, da to nebi bilo vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......