Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: bili83 jutro. da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20x jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala.... Hoj Bili .... se je stanje že kaj uredilo? So mogoče zobki? Jaz sem tudi pri prvem zobku ene 15 krat vstala ponoči, sem bla čist fertik ... te pa čist štekam, če je mami utrujena, se ji definitivno ne da še čez dan ukvarjat z malim. Sem bla dostkrat na tem. Tud slučajno nisi odpovedala kot mama, samo takoooo si utrujena! Sem bla jaz čist ista ... sicer bolj na začetku. No, mi smo zdaj imeli 2. zobek in smo tudi vstajali ... tko, ene 6-8krat na noč. Že to sem bla utrujena. Samo sem jo pol zjutraj dala h sebi v posteljo, vroče mleko v flaško in sva še malo zaspali za kako uro, da sem bla vsaj kolikor toliko normalna. Ob slabih nočeh potem drug dan tud kak energy drink spijem Pa itak ... kaaaavaaaaaa Drugač pa, ali mali spi v vajini sobi ali svoji? Če v vajini in če imaš možnost svoje sobe, poskusi še to možnost. Jaz sem prvič poskusila ene 2-3 mesece nazaj, pa je blo čist isto, kot bi bla pri meni, nič bolje ni spala, nič slabše. Pa sem jo drugo noč dala kar nazaj h sebi. Zdej pa sem jo spet dala ene 10 dni nazaj al pa 1 teden, pa je veliko bolje. Se zgodi, da mi spi od 8h pa do 5h zjutraj. Sicer smo zdaj vmes imeli ta zobek, tko da so ble samo ene 3 noči dobre, ampak bomo vidli zdaj, ko je zobek zunaj. Tudi čez dan zdaj spi v svoji sobici in mi spi tud tako, do 2,5 ure Sicer pa, prej sem šla čez dan včasih z njo spat na ta veliko posteljo, sem jo objela in čisto h sebi stisnila, pa dudo in pleničko in pokrili sva se, pa je fajn zaspala. Če se je vmes zbudila, sem hitro dala dudo nazaj in jo božala, čisto počasi, pa je hitro nazaj zadremala. Če pa nič ne pomaga, pa ga magar ponoči pusti, da tudi malo joka ... npr. ko boš že ene 7ič vstala ... mogoče je pa malo razvajen. To je rekla zdravnica kolegici, ko ji je tamala še pri 1 letu se zbujal do 7krat ponoči. No, baje zdaj, odkar je v vrtcu, spi celo noč ... jih tolk zmatrajo Sej bo!!!! Sigurno pa nisi slaba mama!!!!!
|