|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010-2. del
26.9.2010 8:20:04   
lana08
Punsha zato smo tu, da se ''spucamo''. Jaz tudi celo noč nisem spala, me nekaj takoooooo mori. Ampak vse bo ok. A si šla že kaj k G, bo treba operirati?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 401
26.9.2010 9:03:21   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Hoj, hoj user posted image
kaj počnete na ta deževni dan? Midva z malim sva ostala sama doma, on sedaj spi, jaz moram pa še nekaj skuhati.
S kakanjem smo pa tudi pri nas imeli težave. Ni kakal po 3-4 dni in je bilo grozno. Enkrat sem mu dala svečko, ko ga je tako matralo. Sedaj sicer kar kaka, včasih vsak dan, včasih vsak drugi dan, ampak se pa vedno tako napenja, da je joj. Revež je čisto rdeč takrat, pa učki čisto solzni.
Grem skuhat nekaj za naju...gotovo pire krompir in špinačo. Jaz to obožujem, Enej ima pa tudi rad user posted image

mi2 pa s kakanjem nimamo težav....kaka ene 3-krat do 4krat na dan...tako da ma pa zarad tega čist rdečo rit...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 402
26.9.2010 9:04:35   
mucica2

Dobro jutro.
Bom tukaj malo pojamrala, doma nočem...za mano je spet ena obupna noč. Že 4. dan imam bolečine od te endometrioze in danes je grozno. Sem ponoči vzela 2 lekadola, pa ni nič pomagalo. Tako bi šla spat, pa ne morem ležat- je takrat še huje. Prav jezi me tole, pa žalostna sem. Naj bo že dan, ko sem pokonci je bolečina minimalna. Uh, ko bi lahko sede spala user posted image . Sem morala nekomu malo pojamrat, mogoče bo pa pomagalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo boljše....

pa kaj to te boli kadar maš menstro al kr tako tud? namreč jaz imam tudi endometriozo, pa me sam med menstro boli oziroma zdaj po porodu še ni tako hudo....še pa čakam kaj bo....očitno nimam tako v hudi obliki...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 403
26.9.2010 9:39:01   
niwci
od te endometrioze in danes je grozno. Sem ponoči vzela

Dobro jutro.
Bom tukaj malo pojamrala, doma nočem...za mano je spet ena obupna noč. Že 4. dan imam bolečine od te endometrioze in danes je grozno. Sem ponoči vzela 2 lekadola, pa ni nič pomagalo. Tako bi šla spat, pa ne morem ležat- je takrat še huje. Prav jezi me tole, pa žalostna sem. Naj bo že dan, ko sem pokonci je bolečina minimalna. Uh, ko bi lahko sede spala user posted image . Sem morala nekomu malo pojamrat, mogoče bo pa pomagalo user posted image

Da bo blo čiprej bolje! user posted image user posted image user posted image

Mene pa ta dež tako mori. Že tako sem slabe volje, ker tudi mene neaj muči, potem še slabo spimo, pa še ven ne moreš... grrr

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 404
26.9.2010 10:58:51   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Dobro jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo boljše....

pa kaj to te boli kadar maš menstro al kr tako tud? namreč jaz imam tudi endometriozo, pa me sam med menstro boli oziroma zdaj po porodu še ni tako hudo....še pa čakam kaj bo....očitno nimam tako v hudi obliki...

ja, imam globoko endometriozo. Pri prvi laporoskopiji sem imela zelo boleče menstruacije - so mi jo odstranili iz jajčnikov. Pri drugi laporoskopiji so bile tudi boleče menstruacije, zraven pa še močne krvavitve na blatu in pri tem grozne bolečine - odstranili iz jajčnikov, maternice, medenice, mehurja, 15 cm črevesja. Ves čas pa imam bolečine tudi med časom od menstruacije do ovulacije in sicer cela desna stran (lopatica, rama in v roko)- prenesena bolečina. Ampak niso vedeli od kje je to. Predlani so pa ugotovili da imam endometriozo razširjeno tudi nad jetri. In to boli ko hudič. Lana08, nisem bila še napregledu ne...ta teden pa res pokličem G, da vidim kaj bo rekel. Se je pač pričakovalo, da bo izginila v času nosečnosti, pa ni.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 405
26.9.2010 12:14:59   
ne_ja
Oj še iz moje strani!

ena je pisala, da se odloča med avtosedežema Recaro ali Roomer, tudi pri nas je tako! eni hvalijo prvega eni drugega...user posted image rezultate imata oba dva odlične! ste se mogoče že odločili katerega boste kupili?

vaney Loka je bila poplavljena in je še zaprta, sem bila v petek na sprehodu doli in je terasa še kar bila pod vodo, ne cela ampak en del!!! drugače sem pa jaz imela čas, samo sem premalo tukaj gor! drugič!?

Glede pitja...Julija dokler sva se samo dojile ni hotel nič piti, sedaj mi pa kar lepo pije, ponavadi vodo, ali kompotek, pije pa samo iz slamce ali kozarca!!user posted image ponavadi ji dam iz slamce in to že več kot en mesec obvlada moja punčka pitje iz nje! tako da je super! tudi pri zajtrku ji dam tekoči jogurt, tako vleče, da jo je veselje gledati! koliko pa spije v dcl, pa nimam pojma, večkrat na dan ji ponudim, če želi piti pije, če ne ne, nikoli ne merim!

drugače sva pa taki zaspanki ratali, spimo tudi do 10 ure zjutraj, kar ne morem verjeti, da je tako!user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 406
26.9.2010 12:42:11   
vaney
ne_ja, mi imamo Romerja 9-18kg, zdaj pa smo kupili še Recarota 15-36kg. Meni osebno se Recaro bolj dopade in če bi še 1x kupovala, bi že prvič kupila Recarota.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 407
26.9.2010 12:44:02   
vaney
spite do 10h??? No, pri nas se ob 6.00 spanje konča...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.9.2010 15:28:12   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

tejka, ti si pa facauser posted image 2 imaš, pa še knjigo bereš...kapo doluser posted image
Aja, pa concord trimax je verjetno 0-18kg, ne? Ali pa vsaj do 13, ne?

Ne concord trimax je druga skupina, torej od 9-18. Imamo ga zdej za starejšega, in ga dobita pol maladva. 
No če popravimo, s tremi otroki knjigo berem. Rabim mal oddiha zvečer, ker filma mi itak nobenga že dolgo ni ratalo celega videt.

Jaz jima dam hrane kolikor hočeta, včasih pojesta tudi 200al pa še več, včasih pa okoli 100, in se glede tega ne obremenjujem. Kolikor jima paše jima paše.

Joj mi tud kr kakamo in kakamo, se mi zdi da sem še plenice menjujem. Vsak dan sta obvezno 1x pokakana, večinoma pa kr 2-3krat.

Mi še nismo uvedli skutic in jogurtov, kakšne jim pa dajete?

čao

< Sporočilo je popravil t*e*j*k*a -- 26.9.2010 15:29:11 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 409
26.9.2010 19:53:13   
ne_ja
Vaney zakaj ti je pa recaro bolj všeč?

Ja, moja miška občasno kar do 10 ure potegneuser posted image načeloma se zbujamo okoli 8-9 ure! kar je meni super! če je pred 8 sem cel dan kot cunjauser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 410
26.9.2010 20:16:23   
vaney
neja, mi gremo ob 9h ze drugic spat *pisem brey sumnikov, ker sem na maminem laptopu in imamo vse kable prepletene, ker moz nekaj rihta racunalnik in ne morem na naso tipkovnico*

recaro je pa meni bolj vsec, ker se mi zdi bolj udoben, ceprav se mi izdelava bolj groba, ampak material in sam dizajn mi je boljsi...v varnosti pa itak noben ne odstopa, sta oba vrhunska, se mi ydi, da je to samo stvar okusa, izbire...Anze je pa nad Recarotom bolj navdusen kot je bil na Romerjem

(odgovor članu ne_ja)
Neposredna povezava do sporočila: 411
26.9.2010 21:58:12   
ne_ja
Vaney, ja otročki so si zelo različni! Jaz sem kar vesela, kar se tiče spanja pri naši!!! Ker sem res zaspanka in mi jutranje ure ne dišijo, upam, da tako tudi ostaneuser posted image

Hvala za nasvet oz. tvoje mnenje glede avto sedežev!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 412
27.9.2010 9:42:17   
MATEJKA_
naš pa zdaj za večerjo dobi riževo mleko + bio kosmiče od milupe. svojega si več nisem mogla dovolj načrpat, mi ga počasi zmanjkuje - no, za dojenje zjutraj in ponoči je še dovolj, za večerjo pa sem si morala tudi po 3x na dan črpat, da sem dobila za 1 obrok ven. smo sprobali tudi allernovo in aptamil adc, pa ima na oboje alergično reakcijo, tako, da je riževo mleko edina alternativa trenutno...
dnaes pa greva k P, ker še vedno kašlja in očke še tud niso čisto zdrave, ampak ni panike.

ta starejša pa je očitno prejšnji teden prebolela 6. bolezen, pa mislim, da ta mali tud, čeprav je njemu vse skupaj trajalo samo 1 danuser posted image   eh, vseeno.

dnevbno ima 5 obrokov, zjutraj dojenje, ostalo Gh. gre pa uvajanje novuh zadev čisto počasi - pri sadju sva še vedno samo pri jabolkih (no sprobala sva hruško, ga je napenjalo celo noč, mango je bil ok), pri zelenjavi pa tu še nisva dosti. problem je namreč, da lahko samo 1 novo živilo na 2 tedna sprobava in to vključuje tudi zadeve v moji prehrani. po aptamilu adc ima še vedno krče, čeprav ga že 4 dni več ne je za večerjo. čakam pa tud reakcijo na gluten, če bo, ker se baje pojavi komaj po kakem mesecu uvedbe...

ah, jaz sem že cela shujšana, počasi več ne vem, kaj naj jem... po netu pa iščem aletrnative in ne najdem ravno kaj dosti. bom danes tud P malo vprašala, če bo vedela kaj več povedat. pri malemu še ni taki problem, ker mu je trenutna hrana dovolj, bolj je trenutno moje zdravje vprašaljivo - ne smem jesti nobenega svežega sadja in zelenjave razen zelene solate... po lelevitu ima mali krče, zato tud teh vitaminov ne smem jest.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
27.9.2010 9:44:15   
MATEJKA_
naš zaspi nekje med 20h in 20.30h, zbudi se okrog 24h, 3h in pol ob 6h... smo vajeni od starejše - se zbudi tud ob 6h, zelo redko potegne do 7h, dlje pa še nikoli v teh dveh letih. tak se vsaj ne sekiramo, če bi jo morali budit za vrtec...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 414
27.9.2010 9:45:51   
MATEJKA_
sedenje - ah, naš bo zdaj komaj 8m star, kje še je 9m. sedeli bi naj pri 9m. se ne mudi. če ga posedem na posteljo, se za par sekund obdrži, pol pa se v smehu prevrže. proba pa že ravnotežje lovit. ampak hrbet še v sedečem položaju ni zravnan, glava še ni čisto pokonci in dokler ni drža taka, tak ne smejo sedet.

prej ali slej bodo vsi obsedeli, shodli pd... brez panike. še pogrešale bomo čase, ko so ležali, ker jih bomo morale lovit vsepovsod in pazit na vsako malenkost. user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 27.9.2010 9:47:20 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 415
27.9.2010 10:39:55   
punsha
Ojej, Matejka, a take težave imate s hrano in alergijami. Nič vam ne zavidam user posted image . Držim pa pesti, da bo teh alergij čim manj in še kar je naj hitro preraste.
Tudi naše sedenje izgleda nekak tako kot pri Matejki. Zato ga tudi ne posedamo. Ima pa danes eno mini 9 user posted image . Uf, kar 9 mesecev je že star, kar ne morem verjeti (korigirano 7,5). Je prišel user posted image na malico domov in pravi, če bom Eneju pripravila tiramisu, pa s sladkim grehom gor napisala Eneju za 9 mesecev...potem pa seveda doda: "no saj pojedla ga bova pa midva" user posted image . Tako bomo malo ustvarjali danes.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 416
27.9.2010 10:49:43   
lana08
Čestitke Eneju za 9 user posted image user posted image user posted image . Mmmm tiramisu.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 417
27.9.2010 12:24:24   
MATEJKA_
leonu pa že več kot kaki teden nočna plenica čisto vsako noč premoči in to po celi površini. res je, da hoče zvečer vedno precej pit, ampak je to že prav moteče, ker mu pižame vsaki dan menjavam. uporabljamo pa pampers baby dry za noč in do zdaj so super držale, pri ta starejši tud že 2 leti...  ima katera kako rešitev? manj mu ravno ne morem dat za pit, ker mi drugače noče zaspat...

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 418
27.9.2010 19:47:29   
vaney
matejka, pojma nimam, kaj naredit, kaj pa če probaš še kakšne druge plenice? Nam še niso premočile, pa Dašo zvečer previjem okrog 18h in spet zjutraj okrog 6h, 7h, ko pač vstane. Uporabljamo pa Hoferjeve in DM plenice. Druge rešitve se pa glih ne spomnimuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.9.2010 8:15:51   
bili83
jutro.

da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20xuser posted image user posted image  jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** user posted image  da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala....

matejka baby dry so tudi nam premočile, lepo pa nam držijo simply dry (iz mullerja). kupim pa kar malo večje (npr. zdaj ima nace 10 kg in pamperske št. 5 od 11 kg)

punsha čestitke eneju za 9user posted image  user posted image , tebi pa user posted image user posted image  da bo čimprej bolje.

t*e*j*k*a jaz dajem našemu navadni 3,2 jogurt in pasirano skuto od MU (lj mlekarne). mu je pa oboje ful všeč (še posebej z banano)...

nič, grem spit svojo veliiiiiko user posted image  preden me pobere od utrujenosti....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 420
28.9.2010 8:26:56   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

jutro.

da malo pojamram.... ponoči sem vstala točno 20_x_user posted image user posted image  jaz res ne vem več, kaj je s tem otrokom.... in ne potolaži ga popolnoma nič drugega kot da ga vzamem na roke.... eh.... posledično sem tako slabe volje in razpi**** user posted image  da se mi sploh ne da več z njim ukvarjat, da bi ga najrajši dala v postlco in šla ven, pa naj se dere.... se počutim, kot da sem kot mama popolnoma odpovedala....

matejka baby dry so tudi nam premočile, lepo pa nam držijo simply dry (iz mullerja). kupim pa kar malo večje (npr. zdaj ima nace 10 kg in pamperske št. 5 od 11 kg)

nič, grem spit svojo veliiiiiko user posted image  preden me pobere od utrujenosti....

baby dry so do zdaj držale, zdaj ko pa več pije, pa naenkrat ne več ... so pa tudi iz mullerja. bom pa še poiskala simply dry, jih ne poznam. drugače čez dan pa mu dajem tak mullerjeve plenice, so ok, cena pa polovična od pampersk. edino pač malenkost večjo rito ima v njih, ampak pri takih malih to ni tak pomembno kot pri nas user posted image

no, mi pa smo včeraj bli pri P in zdaj vem, zakaj se je mali ponoči toliko drl, čez dan pa si non stop po uhicah štoral - ne, ni maslo in ni bla utrujenost - ima ful močno vnete uhe od prehlada in ga seveda ful boli. sva na hiconcilu. joj, smo hitro začeli z antibiotiki. pri hčeri mi je blo lani grozno, ko jih je prvič pri 14m dobla, ta pa že zdaj user posted image

aja, sem P povedala, da sem mu očke 2x probala spirat s kamilicami in je dobil vse krvavo okrog oči - je rekla, da je očitno na kamilice alergičen. pa zaradi alergije na beljak, bomo cepljenje pri 1. letu imeli v bolnici pod nadzorom dr., če slučajno pade v šok. me je že zdaj groza...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 28.9.2010 8:28:03 >

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.9.2010 8:32:50   
MATEJKA_
se pa moram malo pohvalit... kdo pa me bo, če se ne bom sama user posted image  sem začela doma vaje za TNZ delat. da ne bom počasi riti do tal imela user posted image . do druge telovadbe nekako ne pridem, ker imajo za moje pojme prepozne termine (hotela sem hodit na pilates), moj jogging pa zadnje čase prevečkrat odpade zaradi vremena. doma mi je ful tečno to delat, ampak nekaj bo treba, da ne bom ko kaka 80-letna omika, ko vse visi. se pa vsaki dan spomnim, da že 7m nisem jedla čokolade in jo hodim vsaki dan vohat v omaro. enako delam z vsako sladkarijo, ki jo moj dragi je - vedno jo povoham. ja, se navadiš, da je to dovolj... ja več kot to ne smem zaradi alergij... problem pa je, da običajno živce samo čokolada in user posted image  pomiri. user posted image

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 28.9.2010 8:35:07 >

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.9.2010 9:42:19   
t*e*j*k*a

punsha čestitke eneju za 9user posted image  user posted image , tebi pa user posted image user posted image  da bo čimprej bolje.

t*e*j*k*a jaz dajem našemu navadni 3,2 jogurt in pasirano skuto od MU (lj mlekarne). mu je pa oboje ful všeč (še posebej z banano)...

punsha se pridružujem čestitkem, mi bomo pa čez 2 dni stari 8m. Kok čas beži!
KAj pa če bi mu dala domačo skuto, bi blo kej narobe? JAz namreč starejšemu nikoli nisem dajala navadnega jogurta in tudi navadne skute ne. Vedno sem kupila pač tisto skutko, ki ima podloženo sadja. Zdej bi pa probala kr z navadno, ko iammo ravno domačo. A vedno to narediš s sadjem?

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.9.2010 10:21:40   
punsha
Samo poročilo iz pregleda pri 9 mesecih. Teste je super opravil, vse dobro pokazal, edino sedi še ne. Je pa mali zelo slabokrven. HB ima 84, dobili smo sirup in pa jesti veliko rdečega mesa. Kontrolo imamo čez 14 dni. Enkrat je eno skrbelo zaradi črnega blata med jemanjem železa...no mene je P opozorila na črno blato, ki se normalno pojavi ob jemanju železa. Sicer sem pričakovala slabe izvide, ker so me opozorili že ob rojstvu, da je nedonošen in se zaloge železa hitro porabijo, tako da so priporočali pregled krvi pred 9 mesecem, ampak pač naša P očitno tega ne prakticira.Tudi glede teže je pripomnila, da je od zadnjič slabo napredoval. Ok, sicer je vredu, ker ima na srečo od prej vredu težo. Je zelo povdarila hrano, da mora imeti sedaj vsaj 3 velike obroke. Mere so pa 72 cm, 8370g in glavica 44,5cm.
Bom kasneje še kaj komentirala...

Neposredna povezava do sporočila: 424
28.9.2010 11:53:35   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

punsha se pridružujem čestitkem, mi bomo pa čez 2 dni stari 8m. Kok čas beži!
KAj pa če bi mu dala domačo skuto, bi blo kej narobe? JAz namreč starejšemu nikoli nisem dajala navadnega jogurta in tudi navadne skute ne. Vedno sem kupila pač tisto skutko, ki ima podloženo sadja. Zdej bi pa probala kr z navadno, ko iammo ravno domačo. A vedno to narediš s sadjem?

ja, jaz mu čisto na drobno narežem sadje in mu zmešam v par žlic jogurta ali skute. čisto navadnega jogurta/skute pa noče....

Nace- 1.2.2010
rojstvo: 4020 g, 54 cm
2.3.2010: 5200 g, 58 cm
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......