MATEJKA_
|
naš pa zdaj za večerjo dobi riževo mleko + bio kosmiče od milupe. svojega si več nisem mogla dovolj načrpat, mi ga počasi zmanjkuje - no, za dojenje zjutraj in ponoči je še dovolj, za večerjo pa sem si morala tudi po 3x na dan črpat, da sem dobila za 1 obrok ven. smo sprobali tudi allernovo in aptamil adc, pa ima na oboje alergično reakcijo, tako, da je riževo mleko edina alternativa trenutno... dnaes pa greva k P, ker še vedno kašlja in očke še tud niso čisto zdrave, ampak ni panike. ta starejša pa je očitno prejšnji teden prebolela 6. bolezen, pa mislim, da ta mali tud, čeprav je njemu vse skupaj trajalo samo 1 dan eh, vseeno. dnevbno ima 5 obrokov, zjutraj dojenje, ostalo Gh. gre pa uvajanje novuh zadev čisto počasi - pri sadju sva še vedno samo pri jabolkih (no sprobala sva hruško, ga je napenjalo celo noč, mango je bil ok), pri zelenjavi pa tu še nisva dosti. problem je namreč, da lahko samo 1 novo živilo na 2 tedna sprobava in to vključuje tudi zadeve v moji prehrani. po aptamilu adc ima še vedno krče, čeprav ga že 4 dni več ne je za večerjo. čakam pa tud reakcijo na gluten, če bo, ker se baje pojavi komaj po kakem mesecu uvedbe... ah, jaz sem že cela shujšana, počasi več ne vem, kaj naj jem... po netu pa iščem aletrnative in ne najdem ravno kaj dosti. bom danes tud P malo vprašala, če bo vedela kaj več povedat. pri malemu še ni taki problem, ker mu je trenutna hrana dovolj, bolj je trenutno moje zdravje vprašaljivo - ne smem jesti nobenega svežega sadja in zelenjave razen zelene solate... po lelevitu ima mali krče, zato tud teh vitaminov ne smem jest.
|