|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 18:47:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
31.8.2010 18:48:46   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

klemcy no super se vidimo,kak pa to sploh morem it? Kar v porodnišnico ? Nisem še bila tu v mbju.Ali so ambulante kje drugje?

Kaj imaš ctg? To je v P ja, v prvem nadstropju. Če imaš pregled pa jaz tut ne vem, verjetno v pritličju, ko prideš notri, tam kjer so porodne sobe. Drugače pač greš gor v 1. nadstropje in tam na okencu vprašaš. user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
31.8.2010 19:41:03   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

Natalija28 - mislim, da sva popušili glede EA. Baje se je neko vodstvo menjalo in ta tanovi hoče ukinit EA v Mb porodnišnici, ker se mu ne zdi nujna in lahko kao tut brez tega potrpimo te bolečine. Mislim ej, za user posted image . Z jutrišnjim dnem itak EA ne bo več na voljo kadarkoli, ker je štrajk, pa itak so sam še 3 anestezijstke ostale. Če pa čist ukinejo, pa tut meni več moje veze ne pomagajo!!! Jezna ko user posted image . Ampak jaz se že itak dolgo pripravljam na to, da bi najraje brez, ker me je tiste igle v hrbtenico preklemano strah. Naša Simonca danes dela v popoldanski smeni in ponoči je na klic, tako da morva danes it rodit, si slišala??!! user posted image user posted image user posted image

Naj grejo vsi lepo v k... user posted image  In to ti je naše zdravstvo... Bom pa gnjavla z ultivo!!!user posted image  Jaz bi tudi najraje kar danes šlaaaaaaaaaaaaaa!!! Jao ej. tejči28 ima popolnoma prav: me je zaj bolj panika, ko se bom mogla sprijaznit, da nem dobla EA, glede na to, da sem si jo želela in se nanjo tudi pripravljala!!! Kaj čema? Bova mogli pretrpet tako kot vse ostale.user posted image  

Pregled danes brez posebnosti, vse o.k. Zaj imamo ocenjeno težo 3300 g. Test za streptokok je negativen.user posted image  Kak se je user posted image  danes jezit nad CTG-jem.user posted image  Brcal v njega, pa utrip mu je poskakoval.user posted image  Taka ipika že zaj kaj šele bo.user posted image  

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
31.8.2010 19:41:17   
Anonimen
Hej!

Pregled je bil bolj bogi, mi ni naredila UZja(prvi pregled brez UZja nasploh). Ni bilo tiste G, ki me ima ponavadi in sva pregledali samo izvide vode, predebatirali počutje ter vzela mi je bris za streptokok. Sem pa podpisala izjavo za novega G, ker ne bom hodila po porodu v Velenje za prejšnjo, ki "me je zapustila ravno na polovici nosečnosti". Tako ne vem druga, kot da je voda ok (sem res mislila, da ne bo) pa da imam ok pritisk in CTG pa Canesten sem dobila, ker imam malce preveč izcedka - da se slučajno ne bi razvilo vnetje. Naslednji pregled imam pa v ponedeljek zjutraj pri tej isti G, ker imam samo CTG pa potem pregled izvidov pa streptokok testa ipd

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 21:52:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 22:33:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
31.8.2010 22:35:56   
lillchy123
čer souser posted image

pa sej ne morem verjet, da mi je ratalo!! včeraj sploh nisem mogla na rr, dons pa nisem mogla odgovorit?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če jutri majster za računalnike reče, da našmu ni pomoči, gre direkt na odpad, jst pa v trgovino po novega!! računalnik, ne majstra user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa tako tako. name tole vreme ful slabo vpliva,mal me hoče panika zagrabt in pol bi kar kričala in jokala, ker še vedno nismo uredili en kup stvari, ki bi morale bit narejene že konec junija... moj dragi pa samo govori naj se ne sekiram, da bo uredil jutri, drug teden, drugo tisočletje.... user posted image user posted image user posted image ok, dost jamranja user posted image
sem bla pa dons na tajsk imasaži za user posted image in je resss pasalo.user posted image jutri pa študiram, da bi šli spet mal ritke namočt user posted image je ena spraševala zarad vnetja- mi smo od 22.tedna naprej meli vse prepovedano in smo se ful pazli, sam da ne bi šli prehitro rodit, da mi je zdej vse čist dol padlo.user posted image itaq mi skoz bris jemljejo, tko da če bo kakšno vnetje, bodo že pravi čas odkrili. pa zadnje dneve res želim posvetiti Lukcu, ker mi je jasno, da pol nekaj časa nekaterih stvari ne bo...

tanja, benika, lumpa- že kaj novičk? en koš pikapok vsem trem

tinka- uf, tole si mela pa res pestro...že čez nekaj dni boš držala štručko v naročju in bo vse pozabljeno..

bambinca- se pa tudi že dolgooo ni javila user posted image upam, da je vse ok

kavica- oh, mene pa verjetno ne bouser posted image mam ob 9.20 pregled, moram dat vodo, kri, it na ctg in še do zdravnice. ponavad sem konec ob 12huser posted image razen če boste tam dokler ne zaprejo, pol se pa komot pridružim user posted image

grem neki pojest, ker še nisem uspela večerjat, pol pa še likat...pa spat, jutri pa na pregled user posted image

mirno nočko, mogoče bo jutri dan D user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1807
31.8.2010 23:05:26   
Klemcy
Natalija - drživa pesti, da ostane tako kot je, vse je še v luftu, ampak bolje ja, da imava v glavi tudi to, da bo mogoče treba nekako drugače pretrpet bolečine. Sej bo!

Jaz prišla s kina, verjetno še zadnjič 2 v 1. Gledala film Superžur in je mala cel film tako skakala v trebuhu, da bo verjetno težka rokerca user posted image .

Zdaj pa ajo bajo. Nočko user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.9.2010 2:32:11   
Izabelina
ne morm spat... dormeo ni za nosečnce,je pretrd... me tko rit in križ in kolki bolijo, da sm raj ustala... ker sm 2 dni doma spala ko pouhek, ker mam ful mehkejšo pojstlo...

dans sm mela pregled, vse je ok, nasledn pregled 7.9. istočasno mi tut ctg nardi...

mislm na vse k dobivajo štručke (in si čimprej želim svojo)... benika, lumpa, tannya in vse ostale user posted image user posted image user posted image user posted image da boste dobr zrihtale in opravle in ujčkale male user posted image čimprej!!!

zdej grem pa mal bluzit... srfat po netu... kaj js vem kaj... neki pač, da cajt hitrej mine...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.9.2010 7:28:34   
tinkatonka
Hej punce!

No danes se pa bo dogajalo. Tannya, benika, lumpa, pa mogoče še katera, navijam za Vas. Da bo čimprej za Vami in da boste v rokah čimprej stiskale male štručke.

Včeraj zvečer sem mislila, da se bom tudi jaz pridružila puncam v P. Ob pol devetih sem začela dobivati popadke. Na začetku samo majcena bolečina in sem za štos začela gledat na uro in so bili na 10 min. Potem sem se spravila spat in "nagnala" spat tudi moža, da v primeru, da bo res kaka akcija vsaj malo odspiva. No jaz sem bolj malo spala. Kakšno uro in pol so me matrali že močnejši popadki na 7-8 minut. No potem sem pa zaspala. user posted image Ponoči je Anej prišel k nama in ni in ni mogle zaspati, se je skoz premetaval. No zdele pa spi kot ubit, sploh ne vem kako ga bom zbudila za vrtec. Moji popadki so prenehali, tak da se vidimo na kavici. user posted image

laliela...čestitke za odločitev o poroki! Upam, da jo čimprej realizirata!

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 1.9.2010 7:39:30 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.9.2010 7:34:38   
tejči28
jaz pa sem danes ponoči ful slabo spala,me je grozno bolela glava,lulat non stop,mala je pritiskala.Še zdaj sem zelo slabo in sploh ne vem kak bom šla na pregled,moj pa v službi.Upam,da me rodim danes,ko je v službi in bom na koncu sama rojevala.
laliela-čestitam za odločitev,da se poročita.Zdaj pa le ne preveč odlašat.user posted image user posted image user posted image

lumpa,benika,tannya držim pesti za vas.

ljubljančanke uživajte na kavici,za nekatere je sigurno zadnja 2v1.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 7:54:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.9.2010 7:57:49   
Jinx
Lumpa, Benika & Tannya: tudi jaz držim pesti !!! user posted image user posted image user posted image

I Am One Of God's Mistakes

Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.9.2010 8:36:52   
hanizali
Dobro jutro !
Moji dve pupi po dobrih dveh mesecih zopet v šoli!Kar ne morem verjet,da je že konec počitnic...Možek na furi,jaz pa sama doma ,prav malo neprijetno.Ta velika ,ki je zakorakala v 8.razred je imela danes prav krizo,ta mala,ki je šla v 4. pa vsa srečna(to bo trajalo verjetno malo časa,do prvih ocen)...
Laliela čestitke za življensko odločitev!!!
Blanči user posted image za user posted image !!!!!
Tinka tebe te pa kar matra ta tvojuser posted image ,ti je verjetno tudi že kakšno sivo naredu??!!
Tannya,benik,lumpauser posted image user posted image user posted image
Kg jaz sem v tej tretji nosečnosti pridobila 7kg,v prejšnjih dveh pa 12 in 13 .Z leit gredo itak kg težje dol,tako da je že bolje tako,da jih ne bo preveč ostalo..

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.9.2010 9:04:11   
tinkatonka
Samo sporočam, da se mi je javila Tannya. Pri njej nič novega, je pa lumpi baje ponoči odtekla voda in je že v porodni, tak da user posted image user posted image user posted image user posted image GO lUMPA! Novičke o novih septembrčkih bo pa najverjetneje prejela kar naša archie, tak da boš imela danes "polno dela"user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.9.2010 9:04:12   
janjja
...no in sezona septeberk je uradno odprta user posted image
...čestitke vsem tistim ki ste danes prišle do svojega roka (Tejči 28 in ostale..) Zdaj pa smo res že vse v nizkem štratu, še posebej tiste, ki imamo rok v prvi polovici septembrauser posted image ...
Že kaj novic od nosečk, ki so v P?

(odgovor članu hanizali)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.9.2010 9:08:29   
archie
uuuuu, super!! Dajmo Lumpa!! user posted image user posted image user posted image

Benika in Tannya, srecno obema, ko se bo zacelo dogajati!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeee, pa je prisel nas mesec user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.9.2010 9:10:40   
janjja

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL,

01.09.2010

user posted image anonimna, 29, 3 user posted image , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3 user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejči28 ,user posted image ,MB 31, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4 user posted image ,doma2user posted image 2P
user posted image lumpa6 ,LJ, user posted image ,7 user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F ,planiran porod 30.8.

No to so torej današnje septemberkeuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.9.2010 9:13:03   
janjja
LUMPA user posted image user posted image user posted image

Upajmo d ačimprej dobimo dobre novice....

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.9.2010 9:18:29   
archie

user posted image      Naši       pregledi!  user posted image

user posted image    Redni pregledi  user posted image

01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123, Tannya
02.9. sanje2, inčy
03.9. mala,janjja,hanizali
06.9. tinkatonka
07.9. nadka30,SOncIca, Izabelina
08.9. natalija28,almera, archie
09.9. nenka7
16.9. sanje2

user posted image    UZ pregledi    user posted image

06.9.
lillchy123

user posted image    CTG      user posted image

01.9. NiNiBo,eva2010,mala2001,lillchy123, klemcy
02.9. sanje2
03.9. mala,janjja
06.9. tinkatonka,teodora75, brezcopatka, laliela, TZ
07.9. SOncIca, Izabelina
08.9. Archie
13.9. Laliela, PikicaT

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.9.2010 9:27:50   
malecka_mateja
user posted image pa je september tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa le tiste ki ste že blizu v rimuser posted image user posted image user posted image user posted image
lumpa držimo pesti pa tudi za beniko in tannyo.

jaz čakam patronažno. tamala je šla po enem mesecu v vrtec je prav fajn malo potem pa gremo z vozičkom po njo če bo vreme seveda ker imam vrtec 600 metrov vstran tako da smo ji obljubili.
Včeraj nam je odpadel popek in zdaj je previjanje boljše in hitreje.
pa upam da se vreme kmalu poštima ker dokler še ni snegeca bi lahko izkoristili malo vremena ampak je skoz ta dež.user posted image

no pridne bit pa eno slikico mojih dve sončkov vam dodajam:

user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.9.2010 9:33:18   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

No, drugace moram pa tudi jaz malo pojamrat, da res nisem vec tako fajn kot se kak teden nazaj. Tako se izpisujem iz 'Archie kluba'.

Aja? user posted image user posted image pa nc, bom pa sama v svojem klubu user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Pa vedno bolj imam obcutek, da bi znali bit kar nekaj pred rokom.

Aja? user posted image ocitno bom res sama cakala do konca meseca user posted image user posted image user posted image in cvekala sama s sabo user posted image

Almera: a ti gres danes na to predavanje? Koliko casa pa traja?
joj, saj res ne bi bilo slabo iti enkrat na tako predavanje...

Malecka_mateja: lustni punci! user posted image

Lillchy, pri masazi verjetno lezis na hrbtu, a ne? a ti ustreza?

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.9.2010 9:42:25   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

čer souser posted image

pa sej ne morem verjet, da mi je ratalo!! včeraj sploh nisem mogla na rr, dons pa nisem mogla odgovorit?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če jutri majster za računalnike reče, da našmu ni pomoči, gre direkt na odpad, jst pa v trgovino po novega!! računalnik, ne majstra user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače smo pa tako tako. name tole vreme ful slabo vpliva,mal me hoče panika zagrabt in pol bi kar kričala in jokala, ker še vedno nismo uredili en kup stvari, ki bi morale bit narejene že konec junija... moj dragi pa samo govori naj se ne sekiram, da bo uredil jutri, drug teden, drugo tisočletje....

Majster sporoca, da je ready, da spravi k zivljenju vaso masino user posted image
Kar se pa pocutja tice, se pa podpisujem pod tvoje besede. Mene sicer ne vem ce daje vreme, me je pa ravno vceraj prav tako zacela narahlo dajat panika ko sem gledala koledar. Se mi zdi, da bi morala opravit se 1000 in eno stvar, dan D pa bo vsak cas tukaj. Se malo bolj je zoprno to, da niti ne vem, kdaj to zare bo.

In se mi zdi, da bom zdaj kar vsak dan bolj tecka, saj niti zjutraj nisem OK, ko me pa med spanjem bolj boli vse kot pa ce kaj skacem okoli. Pa mi je vceraj mami rekla, da se to pac ze lahko sedaj navajam na to, da potem ne bom spala. Jupi, zdaj em pa res potolazena user posted image

No pa zgleda da bo danes en simpaticen dan. Grem na Zavod malo tezit, ce bi bili tako prijazni in dali kak prispevek za mojo prekvalifikacijo, potem pa me caka eno nadvse simpaticno 'srecanje' user posted image . In se en dan bomo blizje, iiiiiiiiii
Danes naj bi mi moj sestavil posteljico in jo damo kar na svoje mesto. Jaj, potem bomo pa res 'opomnjeni' na blizajoci se 'change of life';

Ah, zdaj pa ze bluzim. Grem raje likat, saj mi je to prav fino pocet zdaj ko je zunaj (in notri) prijetna temperatura.

Vsem ki bodo celo zivljenje vedele, da je (bil) 1. sept. prav poseben dan - srecno!!!

T.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
   [Brisano sporočilo]
1.9.2010 9:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.9.2010 10:01:00   
*Katja
archie jas sem tudi s teboj v klubu :)

Tako razburljivo je brat, kaj vse se dogaja, kot v kakšnem filmu.

Ko se ravno o nekih pripravah pogovarjate, včeraj sem dobila mail, da poteka priprava tudi v Kranju (gasilska ulica 10). Prvo je danes, drugo jutri potem pa še drug teden dve. Na facebooku boste našle event/dogodek če poiščete priprava na porod.

Glede mordcev za dojenje - kupila enega v Mulerju - res zelo udobni, in enega v H&M-u malo manj udoben zaradi čipk. Naprej mislim pa kupovat, ko bom dejansko vidla kolk se prsa povečajo. Nekak si kar ne moram prevelikega kupit. Za silo bo.

Še eno vprašanje...ste opremo za dojenčka kupovale večinoma v BC? Malo me zanima zaradi izbire, malo pa tudi zaradi cen. Je MothersCare veliko dražji?

September je tukaj, jupi! Srečno vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?